RSS

Retete de Revelion #24

24 Noi

Retete de Revelion:

Lipie cu ciuperci picante

Lipie_cu_ciuperci_picante

O reteta savuroasa de Lipie cu ciuperci picante din: faina, oua, ulei de masline, drojdie, sare, ciuperci, ulei de masline, cimbru, busuioc, piper, ceapa rosie, telemea de vaca, patrunjel si sare. Ingrediente: aluat lipie: 400 g faina 4 oua 4 linguri ulei de masline 20 g drojdie proaspata 1 varf cutit sare topping ciuperci:…

Citeste toata reteta »

Chutney cu roşii, ceapă şi mere

Chutney_cu_rosii_ceapa_si_mere

Chutney cu roşii, ceapă şi mere din: ulei de masline, ceapa, rosii, mere, paprika, ardei iute, zahar brun, otet de vin rosu si bulion. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 3 cepe dulci, taiate cubulete 1 kg rosii, taiate jumatati 500 g mere, curatate de coaja si cotot, taiate marunt 2 lingurite paprika dulce…

Citeste toata reteta »

Rulada cu dovleac

Rulada_cu_dovleac

O reteta savuroasa de rulada cu dovleac din: oua, zahar, dovleac, ghimbir, nucsoara, scortisoara, cuisoare, faina, ulei, praf de copt, sare, zahar pudra, crema de branza, unt, zahar vanilat si sirop de fructe. Ingrediente: blat: 3 oua 150 g zahar 100 g dovleac 1 lingurita ghimbir 1/2 lingurita nucsoara rasa 2 lingurite scortisoara macinata…

Citeste toata reteta »

Rasol de vacă

Rasol_de_vaca

Rasol de vacă din: rasol de vaca, morcovi, ceapa, cartofi, patrunjel, varza, apa si leustean. Ingrediente: 1 kg rasol de vaca 4 morcovi 3 cepe 6 cartofi 1 radacina patrunjel 1/2 lingura varza alba 4 litri apa 1 legatura leustean   Mod de preparare: Carnea de vacă o pui la fiert într-o oală cu…

Citeste toata reteta »

Pasta de mere alcoolizata

Pasta_de_mere_alcoolizata

Pasta de mere alcoolizata din: ulei de floarea soarelui, ceapa, mere, stafide, cimbru, ianibahar, nucsoara, piper, zahar, otet de mere si coniac. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea soarelui 500 g ceapa, taiata julien 500 g mere dulci, curatate de coaja si seminte si taiate bucati 500 g mere cretesti, curatate de coaja si…

Citeste toata reteta »

Omleta cu dovlecei si branza

Retete_1

Omleta cu dovlecei si branza din: dovlecei, ulei, oua, telemea de oaie, marar, sare si piper. Ingrediente: 2 dovlecei mici 2 lingurite ulei 8 oua 150 g telemea de oi mai dulce 1 legatura marar verde sare si piper   Mod de preparare: Dai dovleceii prin răzătoarea mare şi îi storci în palmă, să…

Citeste toata reteta »

Clatite cu stafide si rom

Clatite_cu_stafide_si_rom

O reteta delicioasa de Clatite cu stafide si rom din: faina, zahar tos, praf de copt, bicarbonat de sodiu, scortisoara, ou, esenta de vanilie, lapte, rom, stafide, ciocolata si ulei. Ingrediente: 150 g faina 40 g zahar tos 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu Un praf de scortisoara Un ou…

Citeste toata reteta »

Prajitura cu branza si biscuiti

Prajitura_cu_branza_si_biscuiti

Prajitura cu branza si biscuiti din: biscuiti cu cacao, unt, branza dulce de vaci, zahar, zahar vanilat, oua si ciocolata. Ingrediente: 36 biscuiti cu cacao, maruntit 60 g unt 1 kg branza dulce de vaci sau crema de branza 250 g zahar 200 ml smantana 1 lingurita zahar vanilat 4 oua mari 125 g…

Citeste toata reteta »

Rizoto de pui carbonara

Rizoto_de_pui_carbonara

Rizoto de pui carbonara din: ulei de masline, piept de pui, bacon, ceapa, usturoi, orez, vin, supa de pui, mazare, ceapa si parmezan. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 300 g piept de pui dezosat, taiat in 4 felii 150 g bacon 1 ceapa, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati 300 g orez…

Citeste toata reteta »

Prăjitură cu brânză, dovleac si glazură de portocale

Prajitura_cu_brânza_dovleac_si_glazura_de_portocale

Prăjitură cu brânză, dovleac si glazură de portocale din: unt, ciocolata neagra, zahar, oua, faina, nuci, alune, galbenusuri, piure de dovleac, mascarpone, lapte, smantana, amidon, zahar vanilat, scortisoara, gem de portocale si miere de albine. Ingrediente: blat: 75 g unt 75 g ciocolata neagra 50 g zahar 2 oua 60 g faina 50 g…

Citeste toata reteta »

Paste vegetariene la minut

Paste_vegetariene_la_minut

Paste vegetariene la minut din: paste fainoase, ulei de masline, sparanghel, ardei iute si ceapa verde. Ingrediente: 350 g paste fainoase (spaghete, linguini) 6 linguri ulei de masline 250 g sparanghel din conserva sau ciuperci 2 ardei iuti rosii, felii 2 fire ceapa verde, taiata rondele   Mod de preparare: Fierbe pastele conform instrucţiunilor…

Citeste toata reteta »

Chifle cu brânză

Chifle_cu_brânza

Chifle cu brânză din: faina, drojdie, lapte, ulei, sare, branza feta si zahar. Ingrediente: 1 kg faina 20 g drojdie uscata 800 ml lapte caldut 75 ml ulei 1 lingurita rasa sare 250 g branza feta 150 g zahar   Mod de preparare: Cerneţi făina printr-o sită deasă într-un castron. Adăugaţi sarea, drojdia uscată,…

Citeste toata reteta »

Sandviş cald cu ciuperci şi brânză

Sandvis_cald_cu_ciuperci_si_brânza

Sandviş cald cu ciuperci şi brânză din: unt, ulei de masline, ciuperci, usturoi, bacon, paine, frunze de salata, rosii, ceapa rosie si branza. Ingrediente: 25 g unt 1 lingura ulei de masline 2 ciuperci de crescatorie 2 catei de usturoi tocati 8 felii de bacon 4 felii de paine 100 g frunze de salata…

Citeste toata reteta »

Peşte la grătar cu dovlecei

Retete_1

O reteta simpla si gustoasa de Peşte la grătar cu dovlecei din: fileuri de peste, dovlecei, lamaie, sare, piper, condiment si ulei de masline. Ingrediente: 4 fileuri de peste alb 500 g dovlecei mici 1 lamaie sare si piper condimet pentru peste ulei de masline   Mod de preparare: Dovleceii îi cureţi, îi speli…

Citeste toata reteta »

Gem de piersici si zmeura

Gem_de_piersici_si_zmeura

O reteta savuroasa de Gem de piersici si zmeura din: piersici, zmeura, zeama de lamaie si zahar cu pectina. Ingrediente: 1 kg piersici sau nectarine 12 zmeure zeama de la 2 lamai 900 g zahar cu pectina pentru dulceata   Mod de preparare: Taie piersicile bucati mari si pune-le intr-un vas adanc impreuna cu…

Citeste toata reteta »

Friptura cu crusta de mirodenii la cuptor

Friptura_cu_crusta_de_mirodenii_la_cuptor

Friptura cu crusta de mirodenii la cuptor din: pulpa de porc, mustar de dijon, pesmet, ulei de masline, rozmarin, oregano, cartofi, ceapa rosie, usturoi si rozmarin. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc, fara grasime, portionata in 4 bucati a cate 250 g 4 lingurite mustar de Dijon 50 g pesmet 3 linguri ulei de…

Citeste toata reteta »

Sarmale bulgăreşti în foi de vita

Sarmale_bulgaresti_în_foi_de_vita

Sarmale bulgăreşti în foi de vita din: foi de vita, orez, fasole boabe, stafide, pasta de tomate, ulei, ceapa rosie, scortisoara, marar, supa de legume, sare si piper. Ingrediente: 30 g foi de vita murate 100 g orez 250 g fasole boabe fiarta 100 g stafide 2 linguri pasta de tomate 75 ml ulei…

Citeste toata reteta »

Reteta zilei: Creveti cu usturoi si lamaie

Creveti_cu_usturoi_si_lamaie_6

O reteta savuroasa de Creveti cu usturoi si lamaie din: creveti, ulei de masline, unt, usturoi, suc de lamaie, coaja de lamaie si sare de mare. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Masina de paine Moulinex Homebread Ingrediente: 500 g creveti 2 linguri ulei de masline 1 lingura unt 2 catei usturoi fin tocati 2…

Citeste toata reteta »

Ciorbă norvegiană

Ciorba_norvegiana

Ciorbă norvegiană din: peste, costita, ceapa, morcovi, telina, ardei, cartofi, smantana, ou si sare. Ingrediente: 400 g peste (crap) 100 g costita 100 g ceapa 100 g morcovi 100 g telina 100 g ardei colorat 200 g cartofi 100 g smantana 1 ou sare   Mod de preparare: Tai costita in felii, apoi in…

Citeste toata reteta »

Ardei umpluti cu carne tocata

Ardei_umpluti_cu_carne_tocata

O reteta savuroasa de Ardei umpluti cu carne tocata din: ardei grasi, carne tocata, orez, ceapa, morcovi, pasta de tomate, ulei, patrunjel, boia de ardei dulce, faina, galbenusuri, supa de legume, sare si piper. Ingrediente: 12 ardei grasi (rosii si verzi) 500 g carne tocata (amestec vita, porc) 100 g orez 2 cepe 2…

Citeste toata reteta »

Cocktail acrisor

Cocktail_acrisor

Intr-un blender combină 50 ml Pisco (alcool de struguri peruvian – poţi înlocui cu ţuică sau votcă), 2 linguri sirop de zahăr, 1 albuş, 2 linguri zeamă de lămâie şi o mână de cuburi de gheaţă. Mărunţeşte cât de mult se poate şi toarnă în pahar trecut prin sită.  

Citeste toata reteta »

Carnati picanti rumeniti

Carnati_picanti_rumeniti

O reteta gustoasa de Carnati picanti rumeniti din: carnati, ulei de floarea soarelui, ceapa, chimen, foi de dafin, scortisoara, pasta de ardei iute, piure de rosii, fasole, ciocolata si felii de lamaie. Ingrediente: 750 g carnati picanti de diferite feluri 2 linguri ulei de floarea soarelui 1 ceapa mare, tocata marunt 1/2 lingurita chimen…

Citeste toata reteta »

Escalop cu ciuperci

Escalop_cu_ciuperci

O reteta savuroasa de Escalop cu ciuperci din: file de porc, ciuperci, vin, costita, boia, ardei gras, ulei, usturoi, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 700 g muschi file de porc 800 g ciuperci pleurotus proaspete 250 ml vin alb sec 100 g costita afumata 1 lingurita rasa boia de ardei dulce 2 ardei grasi (verde…

Citeste toata reteta »

Prăjitură cu morcovi

Prajitura_cu_morcovi

O reteta savuroasa de Prăjitură cu morcovi din: faina, zahar, zahar brun, scotisoara, nucsoara, bicarbonat de sodiu, sare, stafide, oua, morcovi, siropd e fructe, ulei, mascarpone, apa, ciocolata si unt. Ingrediente: 275 g faina 200 g zahar 75 g zahar brun 2 lingurite scortisoara macinata 1 lingurita nucsoara rasa 2 lingurite bicarbonat de sodiu…

Citeste toata reteta »

Tocana ungureasca

Tocana_ungureasca

O reteta savuroasa de tocana ungureasca din: carne de porc, costita, carnati, ulei, rosii, ardei gras, ceapa, smantana, supa de oase, boia si sare. Ingrediente: 1 kg carne de porc 100 g costita afumata 250 g carnati 100 g untura sau ulei 500 g rosii proaspete 200 g ardei gras 250 g ceapa 200…

Citeste toata reteta »

Tacos cu peşte şi sos de mango

Tacos_cu_peste_si_sos_de_mango

O reteta savuroasa de Tacos cu peşte şi sos de mango din: file de peste, condiment cajun, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, mango, chilli, coaja si zeama de lamaie, tortillas si salata iceberg. Ingrediente: 600 g file de peste curatat de pielita 1 1/2 condiment Cojun 3 fire ceapa verde, tocata 1 lingura…

Citeste toata reteta »

Ciuperci în foitaj

Ciuperci_în_foitaj

Ciuperci în foitaj din: ciuperci, foitaj, ulei de masline, fenicul, rosii cherry, oregano, sare si piper. Ingrediente: 600 g ciuperci proaspete 500 g foitaj 50 ml ulei de masline 1 fenicul 200 g rosii cherry 1 lingurita rasa oregano sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi şi spălaţi ciupercile, scurgeţi-le de apă şi tăiaţi-le…

Citeste toata reteta »

Tartă cu gutui, migdale si cacao

Tarta_cu_gutui_migdale_si_cacao

O reteta savuroasa de Tartă cu gutui, migdale si cacao din: faina, unt, zahar pudra, oua, praf de copt, coaja de lamaie, sare, migdale, cacao, unt, branza mascarpone, zeama de lamaie, zahar si apa. Ingrediente: aluat: 250 g faina 125 g unt 125 g zahar pudra 2 oua 1/2 lingurita praf de copt coaja…

Citeste toata reteta »

Rulada de carne cu sos si rosii prajite

Rulada_de_carne_cu_sos_si_rosii_prajite

Rulada de carne cu sos si rosii prajite din: ceapa, usturoi, carne tocata, ou, mozzarella, rosii, busuioc, paine, ulei de masline, sare, piper, rosii pasate, faina si seminte de pin. Ingrediente: 2 cepe 2-3 catei de usturoi 600 g carne tocata (de vita si porc) 1 ou 150 g mozzarella 200 g rosii 1-2…

Citeste toata reteta »

Reteta zilei: Tocanita de ciuperci cu legume

Tocanita_de_ciuperci_cu_legume_7

O reteta savuroasa si gustoasa de Tocanita de ciuperci cu legume din: ceapa, ardei gras, ulei de masline, ciuperci, boia de ardei si smantana. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Tableta Samsung Galaxy Tab2 Ingrediente: 1 ceapa mare, curata si taiata julienne 1 ardei gras rosu, curatat si taiat felii 4-5 lingurite ulei de masline…

Citeste toata reteta »

Prajitura cu merisoare si nuci

Prajitura_cu_merisoare_si_nuci

O reteta savuroasa de Prajitura cu merisoare si nuci din: iaurt, zahar pudra, faina, oua, coaja de lamaie, praf de copt, ulei, mac, merisoare si nuci macinate. Ingrediente: blat: 250 ml iaurt cu fructe 2560 g zahar pudra 350 g faina 5 oua coaja de lamaie 1 lingurita praf de copt 100 ml ulei…

Citeste toata reteta »

Piept de pui cu ciuperci

Piept_de_pui_cu_ciuperci

Piept de pui cu ciuperci din: piept de pui, ciuperci de padure, condimente, vin, ulei de masline, foi de dafin, marar, usturoi si boia. Ingrediente: 800 g piept de pui 400 g ciuperci de padure: hribi, galbiori, vineciori sau de cultura condimente 200 ml vin alb 3 linguri ulei de masline 2 foi de…

Citeste toata reteta »

Ciorbă rusească cu carne

Ciorba_ruseasca_cu_carne

O reteta savuroasa de Ciorbă rusească cu carne din: carne de vaca, rosii, morcov, patrunjel, ardei gras, pastai de fasole, ceapa, sfecla rosie, varza, marar, sare, smantana si apa. Ingrediente: 500 g carne grasa de vaca 500 g rosii 1 morcov mic 1 patrunjel 1 ardei gras 10 pastai de fasole 1 ceapa 1…

Citeste toata reteta »

Tort cu nuci si ciocolata

Tort_cu_nuci_si_ciocolata

Tort cu nuci si ciocolata din: alune, biscuiti, unt, ciocolata, smantana, oua, zahar tos, lichior, crema de ciocolata si bombonele de ciocolata. Ingrediente: 75 g alune prajite 150 g biscuiti cu fulgi de ciocolata, maruntiti 50 g unt topit 200 g ciocolata de menaj 400 ml smantana 3 oua, separate 50 g zahar tos…

Citeste toata reteta »

Cum se prepara Ouă scoțiene (video)

Retete_1.jpg

O reteta video despre cum se prepara oua scotiene: Ingrediente: ouă carne de porc tocață bacon praf de curry piper alb făină pesmet Cum se prepara Ouă scoțiene

Citeste toata reteta »

Ciuperci cu orez

Ciuperci_cu_orez

O reteta simpla si gustoasa de Ciuperci cu orez din: ciuperci, orez, praz, ardei gras, morcov, ceapa rosie, supa de legume, ulei, sare si piper. Ingrediente: 700 g ciuperci proaspete 200 g orez cu bob lung 1 fir de praz 1 ardei gras rosu 1 morcov 1 ceapa rosie 600 ml supa de legume…

Citeste toata reteta »

Tarta cu fructe de padure

Tarta_cu_fructe_de_padure

Tarta cu fructe de padure din: mascarpone, smantana, crema de vanilie, forme de tarte, fructe de padure si zahar pudra. Ingrediente: 150 g mascarpone 100 ml smantana 100 g crema de vanilie, gata preparata 8-10 forme de tarte, gata facute 150 g fructe de padure, proaspete sau congelate zahar pudra, pentru ornat   Mod…

Citeste toata reteta »

Rulouri cu cârnaţi şi chutney

Rulouri_cu_cârnaţi_şi_chutney

Rulouri cu cârnaţi şi chutney din: carnaciori, ulei, chutney, aluat, ou si seminte de mac. Ingrediente: 12 carnaciori sau cremvursti 2 lingurite ulei 12 linguri chutney 400 g aluat fraged, gata preparat, taiat in 12 patrate egale ca marime 1 ou, batut 2 lingurite seminte de mac   Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la…

Citeste toata reteta »

Muschi umplut cu morcovi

Muschi_umplut_cu_morcovi

O reteta savuroasa de Muschi umplut cu morcovi din: muschi de porc, sare, morcovi, piper, unt, ulei de masline, cimbru, pesmet, dovlecei, ceapa, sare, piper, ulei de floarea soarelui, otet balsamic si rosii cherry. Ingrediente: 800 g muschi de porc sare 4 morcovi piper 50 g unt ulei de masline cimbru uscat 3-4 linguri…

Citeste toata reteta »

Crap cu sos de ardei şi roşii

Retete_1

Crap cu sos de ardei şi roşii din: crap, ardei grasi, rosii, masline, ulei, sos de rosii, vin, sare, piper, patrunjel verde, boia de ardei si usturoi. Ingrediente: 1 crap (ciraca 1 kg) 4 ardei grasi 4 rosii 200 g masline negre fara samburi 4 linguri ulei 50 ml sos de rosii 50 ml…

Citeste toata reteta »

Sos salsa foarte picant

Sos_salsa_foarte_picant

Combina 1 1/2 lingurita pasta de ardei iute, 4 rosii, curatate de seminte si tocate si 2 linguri de rosii deshidratate, 1 cateld e usturoi zdrobit, 1 ardei gras, tocat cuburi mici, 2 linguri ulei de masline, zeama de la 1 lamaie, si lasa 1 ora pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Sos salsa…

Citeste toata reteta »

Ardei mici umpluţi

Ardei_mici_umpluti

Ardei mici umpluţi din: ceapa, ulei de floarea soarelui, usturoi, piure de rosii, coniac, ardei iute, ienibahar, cascaval, tarhon si ardei grasi. Ingrediente: 2 cepe, tocate marunt 1 lingura ulei de floarea soarelui 4 catei de usturoi, tocat marunt 2 linguri piure de rosii 100 g coniac 50 g ardei iute, tocat 1/2 lingurita…

Citeste toata reteta »

Fasole prăjită cu brânza

Fasole_prajita_cu_brânza

Fasole prăjită cu brânza din: ceapa, ulei de masline, usturoi, foi de dafin, fasole, supa de legume, patrunjel si branza. Ingrediente: 2 cepe, tocate 2 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi, tocat marunt 2 foi de dafin 2×400 g fasole rosie sau pestrita, clatita si scursa de lichid 250 ml supa limpede…

Citeste toata reteta »

Rulouri cu branza dulce

Retete_1

Rulouri cu branza dulce din: branza dulce, zahar tos, foi de placinta, zahar vanilat, rom, gris, ulei si faina. Ingrediente: 1 kg branza dulce de vaci 200 g zahar tos 500 g foid e placinta 2 lingurite zahar vanilat 1 lingura rom 3 linguri gris 100 ml ulei 2 linguri faina   Mod de…

Citeste toata reteta »

Conopida la cuptor

Conopida_la_cuptor

Conopida la cuptor din: conopida, cascaval, pesmet, oua, smantana, sare si piper. Ingrediente: 2 conopide mijlocii 200 g cascaval sau branza rasa pesmet 2 oua smantana sare piper   Mod de preparare: Desfaci conopida în bucheţele şi o pui la fiert în apă clocotită cu sare pentru aproximativ 8-10 mi­nute, să nu se înmoaie…

Citeste toata reteta »

Quesadillas cu chorizo şi cartofi dulci

Quesadillas_cu_chorizo_si_cartofi_dulci

Quesadillas cu chorizo şi cartofi dulci din: cartofi, coriandru, feta, tortilla si chorizo. Ingrediente: 4 cartofi dulci 1 legatura mica de coriandru, tocata 200 g de feta, maruntita 8 lipii de tortilla 140 g de chorizo feliat (aproximativ 24 de felii)   Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la 200C/gaz 6. Inteapa cartofii de cateva…

Citeste toata reteta »

Tort de clătite cu ciuperci

Tort_de_clatite_cu_ciuperci

Tort de clătite cu ciuperci din: faina, apa, oua, ulei, sare, ciuperci, ceapa, morcov, pasta de tomate, boia, nucsoara, boabe de enibahar, foid e dafin, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: foi de clatite: 500 g faina 700 ml apa 2 oua 2 linguri ulei 1 varf de lingurita sare umplutura: 1,5 kg ciuperci diverse…

Citeste toata reteta »

Ciupeci umplute

Ciupeci_umplute

Ciupeci umplute din: ciuperci, nuci, morcov, ceapa, ulei, telemea de oaie, oua, cascaval, marar, sare si piper. Ingrediente: 12 ciuperci mari 150 g nuci pisate 1 morcov 1 ceapa 4-5 linguri ulei 100 g telemea de oaie 2 oua 100 g cascaval 1 legatura marar sare piper   Mod de preparare: Spălaţi ciupercile, tăiaţi-le…

Citeste toata reteta »

Supa de vita cu sfecla

Retete_1

O reteta savuroasa de Supa de vita cu sfecla din: piept de vita, sfecla rosie, morcov, ceapa, pastarnac, varza, telina, marar, smantana, sare si piper. Ingrediente: 500 g piept de vita 4 sfecle rosii (600g) 1 morcov 2 cepe 1 radacina pastarnac 200 g varza dulce tocata 1 telina cu frunze 1 legatura marar…

Citeste toata reteta »

Cartofi picanti rumeniti

Cartofi_picanti_rumeniti

Cartofi picanti rumeniti din: cartofi, scortisoara, chimen, coriandru, chilli si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 750 g cartofi dulci mici, taiati sferturi 1/2 lingurita scortisoara 1 lingurta chimen, macinat 1 lingurita coriandru, macinat un praf de chilli, dupa gust 4 linguri ulei de floarea soarelui   Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200C….

Citeste toata reteta »

Tort cu ghimbir şi lămâie

Tort_cu_ghimbir_si_lamâie

Tort cu ghimbir şi lămâie din: unt, faina, bicarbonat, ghimbir, scortisoara, zahar, miere, sirop de artar, lapte, ou, coaja si zeama de lamaie, crema de lamaie, ghimbir confiat, crema de branza si smantana. Ingrediente: 140 g de unt, taiat cubulete, plus extra pentru uns 300 g faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt…

Citeste toata reteta »

Sarmale grecesti

Sarmale_grecesti

O reteta savuroasa de Sarmale grecesti din: ceapa, rosii, orez, patrunjel, marar, menta, sare, piper, ulei de masline, salata verde si foi de vita de vie. Ingrediente: 1 ceapa 4 rosii 400 g orez pentru sarmale 1 legatura patrunjel 2-3 fire de marar 2-3 frunze de menta sare piper 1 cescuta ulei de masline…

Citeste toata reteta »

Reteta zilei: Linguini cu avocado si broccoli

Linguini_cu_avocado_si_broccoli_4

O reteta savuroasa de Linguini cu avocado si broccoli din: linguini, broccoli, ulei de masline, ulei de masline, usturoi, coaja de lamaie, pasta de ardei, otet de vin alb, sos de soia, apa, suc de lime, sare, piper, spanac si avocado. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Plita incorporabila electrica Samsung Ingrediente: 500 g linguini…

Citeste toata reteta »

Arbroath smokies

Arbroath_smokies_2

Arbroath smokie nu trebuie confundat cu egrefinul afumat din magazinele de peşte. Deşi este si el un egrefin mic, sărat şi afumat (denumirea provine de la orăşelul Arbroath, din estul Scoţiei), Arbroath smokie are o aromă mai fină şi carnea foarte albă. Pentru a prepara acest fel de mâncare peştii trebuie săraţi, uscaţi şi…

Citeste toata reteta »

Supă-cremă de legume în pită

Supa_crema_de_legume_în_pita

Supă-cremă de legume în pită din: paini, unt, dovlecel, morcovi, ceapa, sare, lamai, piper, ulei de masline, smantana, oua si patrunjel. Ingrediente: 4 paini rotunde 50 g unt topit 4 dovlecei 2 morcovi 2 cepe albe sare 2 lamai piper 2-3 linguri ulei de masline 300 g smantana 3-4 oua 2 legaturi patrunjel  …

Citeste toata reteta »

Caipirinha cu fructul pasiunii

Caipirinha_cu_fructul_pasiunii

Scobeşte cu linguriţa pulpa unui fructul pasiunii şi pune-l într-un pahar cu baza groasă. Adaugă 1/2 lămâie, tăiată sferturi şi 1 lingură sirop de agave şi zdrobeşte totul cu lingura de lemn. Adaugă 50 ml cachaca -rom brazilian (poţi înlocui cu rom) – şi completează cu cuburi de gheaţă zdrobită. Amestecă şi serveşte cu…

Citeste toata reteta »

Saramură de hribi

Saramura_de_hribi

Saramură de hribidin: hribi, ulei, ardei iute, ardei gras, rosii, patrunjel, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: 1 kg hribi 50 ml ulei 1 ardei iute 1 ardei gras 4 rosii 1 legatura patrunjel 2 fire rozmarin sare piper   Mod de preparare: Indepărtaţi picioruşul ciupercilor, spălaţi-le şi scurgeţi-le bine de apă. Ungeţi ciupercile cu…

Citeste toata reteta »

Tarta cu ceapa, praz si bacon

Retete_1

Tarta cu ceapa, praz si bacon din: faina, apa, drojdie, sare, smantana, telemea, ceapa, praz, bacono, ou, sare, piper, seminte de chimen. Ingrediente: aluat: 50 g faina 100-150 ml apa calda 1 lingurita drojdie uscata sare umplutura: 150 ml smantana 50 g telemea 4 cepe 2 fire de praz 400 g bacon sare piper…

Citeste toata reteta »

Ciorbă de conopidă

Ciorba_de_conopida

Ciorbă de conopidă din: conopida, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, ardei gras, ulei, bors, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 conopida mare 2 morcovi 2 cepe 1 telina mica 1 radacina de patrunjel 1 ardei gras 50 ml ulei 1 l bors 1 legatura patrunjel sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi şi spălaţi legumele,…

Citeste toata reteta »

Salata de rosii umplute

Salata_de_rosii_umplute

Salata de rosii umplute din: rosii, varza, morcovi, ulei, telina, patrunjel, suc de lamaie si sare. Ingrediente: 1,5 kg rosii proaspete 300 g varza alba 300 g morcovi 100 ml ulei 25 g telina frunze 25 g patrunjel verde 100 ml suc de lamaie 30 g sare   Mod de preparare: Alegi roşii mai…

Citeste toata reteta »

Ruladă delicioasa Pădurea neagră

Rulada_Padurea_neagra

Ruladă Pădurea neagră din: oua, zahar, unt, faina, cacao, coaja si zeama de portocala, zahar tos, cirese, visine, smantana, ciocolata cu visine si zahar pudra. Ingrediente: Pentru blat 4 ouă ecologice mari 125 g zahăr tos, cernut 65 g unt nesărat, topit 100 g făină cernută 30 g cacao Pentru umplutură: coaja rasă şi…

Citeste toata reteta »

Vita inabusita cu taitei si lemongrass

Vita_inabusita_cu_taitei_si_lemongrass

Vita inabusita cu taitei si lemongrass din: ghimbir, usturoi, lemongrass, frunze de coriandru, ardei iute, pulpa de manzat, ulei, sos de soia, condimente, zahar brun, supa de vita, taitei de orez si lime. Ingrediente: 1 lingura de ghimbir, tocat 2 catei de usturoi, tocati 3 fire de lemongrass, cu frunzele exterioare indepartate, tocate fin…

Citeste toata reteta »

Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel

Pui_umplut_cu_ciuperci_unt_si_patrunjel

Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel din: pui, unt, verdeata, ciuperci, sare, piper, rozmarin, morcovi si ulei. Ingrediente: 1 pui 1 pachet de unt 2 legaturi de verdeata 250 g ciuperci sare piper rozmarin 3 morcovi ulei   Mod de preparare: Tai verdeaţa mărunt şi o ames­teci cu untul până la omogeni­zare. Speli…

Citeste toata reteta »

Cocktail Whiskey Hot

Cocktail_Whiskey_Hot

Cocktail Whiskey Hot din: cafea, zeama de lamaie, bourbon, lamaie si cuisoare. Ingrediente: 10 cl cafea 2 cl zeama de lamaie 4 cl Bourbon 1 felie de lamaie cuisoare   Mod de preparare: Incalzim ingredientele intr-un vas, apoi turnam bautura intr-un pahar rezistent la foc si servim.

Citeste toata reteta »

Sufleu de conopidă si broccoli

Sufleu_de_conopida_si_broccoli

Sufleu de conopidă si broccoli din: macaroane, broccoli, conopida, morcovi, usturoi, sofran, supa de legume, unt, patrunjel, branza, smantana, galbenusuri, gogosari acri, sare, piper si ulei. Ingrediente: 400 g macaroane 500 g broccoli si conopida amestec 2 morcovi 4 catei de usturoi putin sofran macinat 100 ml supa legume unt patrunjel tocat 200 g…

Citeste toata reteta »

Ciuperci umplute cu telemea de vaca

Ciuperci_umplute_cu_telemea_de_vaca

CIuperci umplute cu telemea de vaca din: ciuperci, ardei gras, telemea de vaca, unt, rosii, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: 12 ciuperci mari proaspete 1 ardei gras 200 g telemea de vaca 50 g unt 2 rosii 2 fire rozmarin sare piper   Mod de preparare: Indepărtaţi picioruşul ciupercilor, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă, apoi…

Citeste toata reteta »

Salsa verde si racoritoare

Salsa_verde_si_racoritoare

Combină 2 buc avocado, tăiat cuburi mici, zeama şi coaja rasă de la 2 lămâi, 4 fire ceapă verde, tocată, 1 măr acrişor, răzuit, 1 castravete, tocat mărunt, 1 ardei verde, curăţat de seminţe şi tocat, câteva fire de tarhon şi mentă, tocate. Lasă deoparte 1 oră. Salsa verde si racoritoare Pofta buna!  …

Citeste toata reteta »

Ştrudel cu ciuperci si brânză

Strudel_cu_ciuperci_si_brânza

Ştrudel cu ciuperci si brânză din: foi de placinta, unt, ceapa, usturoi, ciuperci, vin alb, telemea, patrunjel, marar, ceapa verde, sare si piper. Ingrediente: 500 g foi de placinta 2 linguri de unt 1 ceapa 1 catel de usturoi 250 g ciuperci 75 ml vin alb sec 100 g telemea desarata ori branza de…

Citeste toata reteta »

Cod cu piure de ţelină şi pătrunjel

Cod_cu_piure_de_telina_si_patrunjel

Cod cu piure de ţelină şi pătrunjel din: ulei de masline extravirgin, fileuri de cod, usturoi, fulgi de ardei iute, otet de cidru, zahar brun, lamaie, telina si patrunjel. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline extravirgin 4 fileuri de cod a cate 120 g faina, pentru presarat 2 catei de usturoi, tocati 1 lingurita…

Citeste toata reteta »

Pui cu fusili şi sos alb cu mărar

Pui_cu_fusili_si_sos_alb_cu_marar

Pui cu fusili şi sos alb cu mărar din: piept de pui, smantana, paste si marar. Ingrediente: 1 piept de pui 200 g smantana pentru gatit 200 g paste (fusili) 1/2 legatura marar   Mod de preparare: Fierbi pastele în apă clocotită timp de 10 minute. Strecori pastele şi le limpezeşti cu apă rece….

Citeste toata reteta »

Pui cu ciuperci şi mazăre

Pui_cu_ciuperci_si_mazare

Pui cu ciuperci şi mazăre din: ulei de masline, pulpe de pui, faina, bacon, ciuperci, ceapa, supa de pui, mazare si patrunjel. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 500 g pulpe superioare de pui, fara piele faina, pentru presarat 50 g cubulete de pancetta (sau de bacon) 300 g de ciuperci intregi din conserva…

Citeste toata reteta »

Vrabioara de vitel cu ciuperci

Vrabioara_de_vitel_cu_ciuperci

Vrabioara de vitel cu ciuperci din: vrabioara de vitel, unt, ciuperci, ulei, cimbru, boia, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 800 g vrabioara de vitel 100 g unt 12 ciuperci mari proaspete 50 ml ulei 1 lingurita rasa cimbru uscat 1 lingurita rasa boia de ardei dulce 3-4 fire patrunjel sare piper   Mod de…

Citeste toata reteta »

Chiftelute cu sos de hrean

Retete_1

Chiftelute cu sos de hrean din: carne de porc, grasime de porc, frunze de salvie, paine, sare, piper, coriandru, hrean, faina si smantana. Ingrediente: 600 g carne de porc 100 g grasime de porc 1 legatura frunze de salvie 1 felie de paine inmuiata sare piper coriandru macinat ulei pentru prajit sos: 1 lingura…

Citeste toata reteta »

Curry din capete de peşte

Curry_din_capete_de_peste_7

Această mâncare este originară din Singapore, de la mijlocul secolului XX, când un bucătar mai zgârcit s-a gândit că e o adevărată risipă să arunce capetele de peşte dacă puteau fi folosite la ceva. De atunci, curry din capete de peşte a devenit o mâncare naţională în Singapore. In bucătăria asiatică nu se consumă…

Citeste toata reteta »

Ciorba delicioasa de gasca

Ciorba_delicioasa_de_gasca

O reteta de ciorba delicioasa de gasca din: carne de gasca, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, ardei rgas, fidea, leustean, bors, sare si piper. Ingrediente:  1,5 kg carne de gasca 2 cepe 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1 radacina de pastarnac 1 ardei gras rosu 200 g fidea 2 legatura leustean 1 l bors…

Citeste toata reteta »

Conopida cu vinete

Conopida_cu_vinete

Conopida cu vinete din: aluat, conopida, cascaval, oua, sare si piper. Ingrediente: 800 g aluat foitaj 500 g conopida fiarta 200 g cascaval 2 oua sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi vinetele, spălaţi-le, scurgeţi-le şi tăiaţi-le în sferturi, apoi în segmente de circa 3- 4 cm. Presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le să se…

Citeste toata reteta »

Cremă de ciuperci cu pui

Crema_de_ciuperci_cu_pui

Cremă de ciuperci cu pui din: ciuperci, piept de pui, sofran, unt, marar, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg ciuperci proaspete 1 piept de pui un varf de cutit sofran pur 100 g unt 3-4 fire marar 3-4 fire patrunjel sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi ciupercile, spălati-le şi puneţi la fiert…

Citeste toata reteta »

Frigarui de vinte cu morcovi si menta

Frigarui_de_vinte_cu_morcovi_si_menta

Frigarui de vinte cu morcovi si menta din: pasta harissa, otet de vin rosu, vanata, morcovi, ceapa rosie, menta, lipii, humus si iaurt. Ingrediente: 2 linguri de pasta harissa 2 linguri otet de vin rosu 1 vanata, taiata in cubulete cu latura de 4cm 2 morcovi, taiati bastonase subtiri 1 ceapa rosie mica, feliata…

Citeste toata reteta »

Black Mozart

Black_Mozart

Black Mozart din: cafea, ciocolata, lichior si frisca. Ingrediente: 1/2 ceasca de cafea tare, fierbinte 1/2 ceasca de ciocolata calda 2 cl lichior Mozart frisca lichida   Mod de preparare: Umplem un pahar inalt pana la 3/4, in mod egal cu ciocolata calda si cafea fierbinte. Adaugam lichiorul Mozart si mixam. Imbogatim cu frisca.

Citeste toata reteta »

Gulas gustos si savuros

Gulas

Gulas gustos si savuros din: pastarnac, seminte de chimen, sare, cartofi, pudra de paprika, frunze de telina, rosii, ardei, morcovi, usturoi, ceapa, untura, carne de vita si piper. Ingrediente: 1 pastarnac taiat cubulete 1 lingurita seminte de chimen macinate sare dupa gust 2-3 cartofi medii taiati cubulete 1 frunza de dafin 1 lingura pudra…

Citeste toata reteta »

Chiftele de crab

Chiftele_de_crab

Chiftelele de crab prăjite cu un sos de unt puternic condimentat sunt un preparat culinar tradiţional în regiunea Noua Anglie şi în special în statul Maryland. In cele mai îndrăgite versiuni ale reţetei, carnea albă de crab se amestecă cu biscuiţi săraţi zdrobiţi sau cu pesmet şi se leagă cu maioneză, sos Worchestershire, muştar…

Citeste toata reteta »

Cafea olandeza

Cafea_olandeza

O reteta simpla de Cafea olandeza din: lichior de oua, cafea, frisca si ciocolata alba. Ingrediente: 2 cl lichior de oua 1 ceasca de cafea tare, fierbinte frisca lichida ciocolata alba   Mod de preparare: Turnam lichiorul de ciocolata intr-o cana rustica si completam cu cafea fierbinte. Punem deasupra frisca batuta si decoram cu…

Citeste toata reteta »

Piept de vitel in sos de smantana

Piept_de_vitel_in_sos_de_smantana

Piept de vitel in sos de smantana din: piept de vitel, smantana, hrean, usturoi, ceapa, ulei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 600 g piept de vitel 500 g smantana 1 radacina de hrean 3 catei de usturoi 2 cepe mari 50 ml ulei 1 legatura patrunjel sare piper   Mod de preparare: Spălaţi carnea,…

Citeste toata reteta »

Supă de curcan

Retete_1

Supă de curcan din: carne de curcan, usturoi, orez, ceapa, morcov, telina, sare si piper. Ingrediente: 400 g carne de curcan 2 captani de usturoi 2 linguri orez 1 cepe 1 morcov 1 telina sare piper   Mod de preparare: Infăşuraţi usturoiul în folie aluminată şi coaceţi-l la cuptor. Când s-a înmuiat, curăţaţi-l şi…

Citeste toata reteta »

Porc cu orez mexican şi salsa de avocado

Porc_cu_orez_mexican_si_salsa_de_avocado

Porc cu orez mexican şi salsa de avocado din: spata de porc, pasta de ardei iute, chimion, zahar, ulei, orez, fasole rosie, avocado, coriandru, lime si ardei iuti murati. Ingrediente: 400 g spata de porc, taiata in cubulete cu latura de 3 cm 2 linguri pasta de ardei iute cate 2 lingurite de chimion…

Citeste toata reteta »

Peste prajit in bere

Retete_1

O reteta savuroasa de peste prajit in bere din: peste, bere, usturoi, smantana, galbenus, unt si condiment. Ingrediente: 800 g peste oceanic 1 pahar de bere 1 catel de usturoi 100 ml smantana 1 galbenus putin unt 1 lingurita condiment vegetal   Mod de preparare: Feliile de peste decongelat le calesti rapid in unt…

Citeste toata reteta »

Bors savuros de miel

Bors_savuros_de_miel

Bors savuros de miel din: coaste de miel, salata verde, morcov, pastarnac, ceapa verde, usturoi verde, orez, bors, smantana, apa si sare. Ingrediente: coada, capul și 300 g coaste de miel 1 salată verde 1  morcov 1 păstârnac 1 legătură ceapă verde 1 legătură  usturoi verde 3 linguri orez 1 l borș 150 g…

Citeste toata reteta »

Galbiori in sos de smantana

Galbiori_in_sos_de_smantana

Galbiori in sos de smantana din: galbiori, ceapa, usturoi, ulei, foi de dafin, smantana, coroandru, patrunjel, parmezan, sare si piper. Ingrediente: 1 kg galbiori 1 cepe 1 catel de usturoi 50 ml ulei 2 foi de dafin 50 ml smantana nefermentata 1 lingurita rasa coriandru macinat 1 legatura patrunjel 50 g parmezan sare piper…

Citeste toata reteta »

Mancare de ardei in paine

Mancare_de_ardei_in_paine

Mancare de ardei in paine din: ardei capia, piure de rosii, sare, piper, cimbru, ceapa rosie, pulpa de porc, ulei de masline, broccoli si paine cu seminte. Ingrediente: 8 ardei capia 2 ardei verzi 300 ml piure de rosii sare piper negru macinat cimbru verde 4 cepe rosii 500 g pulpa de porc 3-4…

Citeste toata reteta »

Plăcintă de vinete

Placinta_de_vinete

Plăcintă de vinete din: vinete, ceapa, dovlecel, cartofi, ulei, oua, patrunjel, faina, sare, piper si condiment. Ingrediente: 3 vinete 3 cepe 1 dovlecel 1 cartof 3 linguri ulei 6 oua 1 legatura patrunjel proaspat 5 linguri de faina sare piper condimente pentru pilaf   Mod de preparare: Cureţi vinetele, le speli, le tai în…

Citeste toata reteta »

Somon cu legume la tavă şi sos de hrean

Somon_cu_legume_la_tava_si_sos_de_hrean

Somon cu legume la tavă şi sos de hrean din: pastarnaci, sfecla, morcovi, somon, mustar, pasta de hrean, smantana, otet de cidru si marar. Ingrediente: 4 pstarnaci, feliati pe lung 4 sfecle mici, taiate in felii groase 6 morcovi, feliati pe lung 4 bucati de somon a cate 125 g 2 linguri mustar cu…

Citeste toata reteta »

Reteta zilei: Copanele de pui crispy cu sos sriracha

Copanele_de_pui_crispy_cu_sos_sriracha_6

O reteta savuroasa de Copanele de pui crispy cu sos sriracha din: copanele de pui, faina, amidon, bere, praf de usturoi, piper cayenne, fulgi de porumb, ulei, sare, piper si sos sriracha. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Televizor LED Samsung Ingrediente: 8 copanele de pui 1 cană făină 1 lingura amidon 1 1/4 ceasca…

Citeste toata reteta »

Dorada pe pat de morcovi

Dorada_pe_pat_de_morcovi

Dorada pe pat de morcovi din: dorada, morcovi, ulei de masline, lamaie, coriandru, sare si piper. Ingrediente: 2 dorade potrivite (circa 400g/buc) 2 morcovi mari 50 ml ulei de masline 1 lamaie 1 lingurita coriandru macinat sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi şi evisceraţi peştele, spălaţi-l şi scurgeţi-l de apă. Presăraţi-l cu sare,…

Citeste toata reteta »

Chiftelute muntenesti

Chiftelute_muntenesti

Chiftelute muntenesti din: carne tocata, ceapa, franzela, lapte, patrunjel, marar, oua, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 1 carne tocata 1 ceapa mare 5-6 felii franzela 250 ml lapte 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 2 oua 1 lingurita rasa cimbru uscat maruntit sare piper   Mod de preparare: Amestecaţi într-un castron car­nea tocată cu…

Citeste toata reteta »

Penne cu roşii cherry, spanac, ricotta şi pesto

Penne_cu_rosii_cherry_spanac_ricotta_si_pesto

Penne cu roşii cherry, spanac, ricotta şi pesto din: ulei de masline, usturoi, fulgi de ardei iute, rosii, penne, spanac, ricotta, pesto si parmezan. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi, tocati 1 lingurita fulgi de ardei iute 2 conserve de rosii de 400 g 500 g penne 200 g spanac,…

Citeste toata reteta »

Placinte cu branza si marar

Placinte_cu_branza_si_marar

Placinte cu branza si marar din: faina, apa, drojdie, ulei de masline extravirgin, zahar, sare, branza, ceapa verde, marar si oua. Ingrediente: pentru aluat: 800 g faina 400 ml apa 30 g drojdie 6 linguri ulei de masline extravirgin 2 lingurite zahar 1 lingurita cu varf de sare pentru umplutura: 500 g branza 10-15…

Citeste toata reteta »

Linte cu praz

Retete_1

O reteta simpla de Linte cu praz din: linte, praz, ulei, marar, sare si piper. Ingrediente: 500 g linte rosie 4 fire de praz 4 linguri ulei 1 legatura marar 5 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Spălaţi lintea şi fierbeţi-o în apă cu sare şi piper.Curăţaţi prazul de primul strat de…

Citeste toata reteta »

Tort Fiesta

Tort_Fiesta

Tort Fiesta din: faina, zahar brun, unt, oua, esenta de vanilie, inghetata de vanilie, dulceata de lapte, papaya, mango, ananas si scortisoara. Ingrediente: 150 g faina cu factor de crestere 150 g zahar brun 150 g unt, inmuiat la temperatura camerei 3 oua 2 linguri esenta de vanilie 750 ml inghetata de vanilie 250…

Citeste toata reteta »

Bors delicios de legume

Bors_delicios_de_legume

O reteta savuroasa de Bors delicios de legume din: ceapa, morcovi, patrunjel, conopida, cartofi, ulei, bors, leustean si sare. Ingrediente:  2 cepe 3 morcovi 2 radacini patrunjel 1 conopida mica 3-4 cartofi 50 ml ulei 1 l bors 1 legatura leustean sare   Mod de preparare: Curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe iar…

Citeste toata reteta »

Cum se prepara Salată de pere cu sfeclă rosie (video)

salata_de_pere_cu_sfecla_rosie.jpg

O reteta video despre Cum se prepara Salată de pere cu sfeclă roșie: Ingrediente: pere sfeclă roșie feta ulei oregano lămâie busuioc Cum se prepara Salată de pere cu sfeclă roșie

Citeste toata

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
Scrie un comentariu

Scris de pe Noiembrie 24, 2012 în Fără categorie

 

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: