RSS

Retete de Craciun #28

07 Dec

Retete de Craciun:

Reteta zilei: Biscuiti cu ciocolata si pere

31 October 2012

Biscuiti_cu_ciocolata_si_pere_11

O reteta savuroasa de Biscuiti cu ciocolata si pere din: pere, faina, zahar granulat, praf de copt, sare, unt, smantana, ciocolata, oua si zahar. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei:  Mixer vertical Philips Ingrediente: 3 pere 190 grame faina 50 grame zahar granulat, plus 1 1/2 linguri pentru ornat 8 grame praf de copt 3 grame…

Read more »

Supa de fenicul

31 October 2012

Supa_de_fenicul

O reteta gustoasa de Supa de fenicul din: fenicul, supa de legume, ceapa, ciuperci, ulei de masline, faina, sare, piper si rosii. Ingrediente: 500 g fenicul (2-3 bulbi) 2 litri supă de legume o ceapă 4 ciuperci ulei de măsline o lingură de făină sare piper 2 roşii   Mod de preparare: Se pune într-o…

Read more »

Pulpă de porc cu ţelină

31 October 2012

Pulpa_de_porc_cu_telina

O reteta simpla si gustoasa de Pulpă de porc cu ţelină din: pulpa de porc, telina, foi de dafin, ienibahar, chimen, patrunjel, boabe de piper, ulei, usturoi si sare. Ingrediente: 600 g pulpa de porc 600 g telina 2 foi de dafin 3-4 boabe de ienibahar 1 lingurita chimen macinat 1 legatura patrunjel 1 lingura…

Read more »

Sarmale cu bacon

31 October 2012

Sarmale_cu_bacon

Sarmale cu bacon din: orez, carne de porc, slanina, morcov, ceapa, bacon, zeama de varza, rosii, varza murata, cimbru, frunze de dafin, ulei, sare, piper, malai si smantana. Ingrediente:  250 g orez 500 g carne de porc 150 g slanina un morcov doua cepe 200 g bacon zeama de varza 800 g rosii boia dulce…

Read more »

Sufleu de pastarnac cu pui

31 October 2012

Sufleu_de_pastarnac_cu_pui

O reteta savuroasa de Sufleu de pastarnac cu pui din: pastarnac, piept de pui, pesmet, oua, marar si praf de copt. Ingrediente: 500 g pastarnac 300 g piept de pui 3 linguri pesmet 4 oua 1 legatura marar un varf de lingurita praf de copt   Mod de preparare: Puneţi la fiert în apă cu…

Read more »

Salată de fasole cu ardei şi porumb

31 October 2012

Salata_de_fasole_cu_ardei_si_porumb

O reteta gustoasa de Salată de fasole cu ardei şi porumb din: fasole rosie, otet de mere, ulei de masline, pudra de chilli, seminte de chimen, usturoi, ardei gras, rosii, ceapa verde, sare, piper, busuioc si salata verde. Ingrediente: 200 g fasole roşie boabe 50 ml oţet de mere 50 ml ulei de măsline pudră…

Read more »

Carne de porc cu legume

31 October 2012

Carne_de_porc_cu_legume

O reteta savuroasa de Carne de porc cu legume din: cotlet de porc, unt, ulei de masline, usturoi, sare, piper, ceapa rosie, morcovi, ardei si mazare. Ingrediente: 800 g cotlet de porc fara os 75 g unt 2-3 linguri ulei de masline 4-6 catei de usturoi sare piper macinat 2 cepe rosii 4-6 morcovi 6…

Read more »

Frigarui de berbecut cu hrean si ghimbir

31 October 2012

Frigarui_de_berbecut_cu_hrean_si_ghimbir

O reteta gustoasa de Frigarui de berbecut cu hrean si ghimbir din: pulpa de berbec, hrean, ghimbir, usturoi, ulei din samburi de struguri, ulei de masline, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 700 g pulpa de berbecut 200 g hrean 100 g ghimbir 2-3 catei de usturoi 50 ml ulei din samburi de struguri 50 ml…

Read more »

Spirale cu brânză şi busuioc

31 October 2012

Spirale_cu_brânza_si_busuioc

Spirale cu brânză şi busuioc din: faina, apa, drojdie, unt, branza feta, telemea de oaie, busuioc, zahar tos, oua, sare si piper. Ingrediente: 500 g făină 200 ml apă 25 g drojdie 100 g unt 100 g brânză feta 100 g telemea de oaie 50 g parmezan o lingură cu busuioc uscat o linguriţă cu…

Read more »

Paste cu rosii si parmezan

31 October 2012

Paste_cu_rosii_si_parmezan

O reteta savuroasa de paste cu rosii si parmezan din: paste, rosii, parmezan, ciuperci, busuioc, cimbru, sare, piper, ulei de masline, usturoi si ceapa rosie. Ingrediente: 400 g paste 4-6 rosii 150 g parmezan 250 g ciuperci busuioc verde cimbru uscat si macinat sare piper negru macinat 2-3 linguri ulei de masline 2-3 catei usturoi…

Read more »

Roşii umplute cu peşte şi orez

31 October 2012

Rosii_umplute_cu_peste_si_orez

O reteta delicioasa de Roşii umplute cu peşte şi orez din: ceapa, peste, salata, sare, piper, ulei de masline, lamaie, marar si morcov. Ingrediente: 2 cepe peşte conservat în ulei salată sare piper ulei de măsline o lămâie mărar morcov   Mod de preparare: Intr-un borcan se pune sucul de lămâ­ie, uleiul de măsline, sare…

Read more »

Tartine de vinete cu branza

31 October 2012

Retete_1

Tartine de vinete cu branza din: vinete, rosii, ardei grasi, ardei capia, branza de capra, ceapa, usturoi, vin alb, lamaie, sare, piper, ulei de masline, busuioc, smantana, iaurt si cascaval. Ingrediente: 4 vinete 4 rosii 2 ardei grasi verzi 2 ardei capia rosii 500 g branza de capra 1 ceapa 1 capatana usturoi 1 pahar…

Read more »

Vita cu sos de legume si orez

31 October 2012

Vita_cu_sos_de_legume_si_orez

O reteta delicioasa de Vita cu sos de legume si orez din: orez, vrabioara de vita, morcovi, ceapa, mere, ciuperci, ulei de masline, zeama de lamaie, zahar, otet balsamic, sare grunjoasa, piper si vin rosu. Ingrediente: 300 g orez 500 g vrabioara de vita 4 morcovi o ceapa mare alba 150 g mere dulci 250…

Read more »

Borş cu boabe de fasole albă

31 October 2012

Bors_cu_boabe_de_fasole_alba

O reteta gustoasa de Borş cu boabe de fasole albă din: fasole, morcovi, ceapa, cartofi, patrunjel, leustean, marar, bors, sare si ulei. Ingrediente: 200 g fasole albă 100 g morcovi 100 g ceapă 4 cartofi o jumătate de ţelină o rădăcină de pătrunjel o legătură leuştean o legătură mărar borş sare ulei   Mod de…

Read more »

Plăcintă savuroasa cu dovleac

31 October 2012

Placinta_savuroasa_cu_dovleac

Plăcintă savuroasa cu dovleac din: aluat, lapte, drojdie, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie, oua, sare, faina, dovleac, unt, anason, scortisoara si pesmet. Ingrediente:  pentru aluat: 100 g unt 200 ml lapte 25 g drojdie o lingura zahar un plic zahar vanilat coaja de la o lamaie 2 oua un praf sare 475 g faina…

Read more »

Supa de pui cu legume si taitei

31 October 2012

Supa_de_pui_cu_legume_si_taitei

O reteta gustoasa de Supa de pui cu legume si taitei din: piept de pui, ceapa, taitei, usturoi, piper, morcovi, ardei, mazare, telina, patrunjel, pastarnac, sare, unt si patrunjel. Ingrediente: un piept de pui o ceapa mare 100 g taitei 2-3 catei usturoi 2-3 boabe piper 2-3 morcovi un ardei verde un ardei rosu 200…

Read more »

Pui cu sos de zmeura si mamaliga

31 October 2012

Pui_cu_sos_de_zmeura_si_mamaliga

O reteta delicioasa de Pui cu sos de zmeura si mamaliga din: piept de pui, rosii, vin, faina, apa, malai, sos de zmeura, sare, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel, ardei capia si ardei gras. Ingrediente: 2 piepturi de pui 3  roşii 200 ml vin alb demisec 2 linguri cu făină 500 ml apă 125…

Read more »

Reteta zilei: Supa de legume vegetariana

31 October 2012

Supa_de_legume_vegetariana_6

O reteta gustoasa de Supa de legume vegetariana din: ulei de masline, ceapa, usturoi, condimente, fasole, rosii, salata, supa de legume, salvie si parmezan. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Robot de bucatarie Philips Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 2 cepe medii, tocate 2 catei usturoi tocati 2 lingurite condimente italiene (amestec de oregano, busuioc,…

Read more »

Vita cu sparanghel

31 October 2012

Vita_cu_sparanghel

O reteta delicioasa de Vita cu sparanghel din: carne de vita, sare grunjoasa, piper, vin rosu, unt, lamaie, salvie, ulei de masline, busuioc, sparanghel, unt si coniac. Ingrediente: 800 g carne de vita sare grunjoasa piper negru macinat 100 ml vin rosu 75 g unt o lamaie salvie 3-4 linguri ulei de masline busuioc verde…

Read more »

Prăjitură cu castane şi două creme

31 October 2012

Prajitura_cu_castane_si_doua_creme

O reteta savuroasa de Prăjitură cu castane şi două creme din: unt, faina, praf de copt, sare, zahar tos, zahar brun, oua, banane, zahar vanilinat, lapte, nuca de cocos, castane, crema de vanilie si cafea solubila. Ingrediente: 230 g unt 300 g făină un

 

Iahnie cu costită afumată

31 October 2012

Iahnie_cu_costita_afumata

O reteta gustoasa de Iahnie cu costită afumată din: fasole, costita afumata, foid e dafin, morcovi, telina, ceapa, sare, piper, ulei de masline si ardei iute. Ingrediente: 400 g fasole alba cu bobul mare 300 g costita afumata 3-4 foi de dafin 2 morcovi o telina mare 2 cepe sare piper negru macinat 3 linguri…

Read more »

Sarmale cu varză acră

31 October 2012

Sarmale_cu_varza_acra

O reteta de Sarmale cu varză acră din: carne de porc, ceapa, marar, cimbru, orez, sare, piper, varza, pasta de tomate, costita afumata si ulei. Ingrediente: un kg carne de porc 3 cepe o legatura marar cimbru uscat si verde 50 g orez sare piper negru macinat 2 verze 4 linguri pasta de tomate 250…

Read more »

Ciorbă savuroasa de burtă

31 October 2012

Ciorba_savuroasa_de_burta

O reteta delicioasa Ciorbă savuroasa de burtă din: burta de vita, rasol de vita, ceapa, ardei, morcovi, sare, piper, otet, oua, smantana si usturoi. Ingrediente: un pachet burta de vita semifiarta un rasol vita 2 cepe un ardei rosu 2 morcovi sare piper 5-6 linguri otet 6 oua un litru smantana usturoi   Mod de…

Read more »

Paste cu legume si menta

31 October 2012

Paste_cu_legume_si_menta.png

O reteta delicioasa de paste cu: tagliatelle, dovlecei, mazare, lamaie, menta, branza ricotta. Ingrediente: 350g de tagliatelle 500g de dovlecei 190g de mazăre proaspătă sau congelată coaja şi sucul de la 1 lămâie necerată o mână frunze de mentă, tocate 250g de brânză ricotta Mod de preparare: Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre…

Read more »

Carnati de casa cu rozmarin

31 October 2012

Carnati_de_casa_cu_rozmarin

O reteta gustoasa de Carnati de casa cu rozmarin din: carne de porc si vita, cimbru, rozmarin, sare, piper, cuisoare, ienibahar, usturoi, apa, ulei, mate, otet, bicarboant si malai. Ingrediente: un kg carne de porc si de vita cimbru rozmarin uscat si proaspat sare piper negru maicnat cuisoare macinate ienibahar macinat 4-5 catei usturoi 2-3…

Read more »

Friptură de prepeliţă cu praz, cartofi şi vinegretă

31 October 2012

Friptura_de_prepelita_cu_praz_cartofi_si_vinegreta

O reteta savuroasa de Friptură de prepeliţă cu praz, cartofi şi vinegretă din: cimbru, prepeite, ulei de masline, miere, oua de prepelite, praz, cartofi, mustar cu boabe, otet de cidru si ulei de nuci. Ingrediente: 2 crengute de cimbru 2 prepelite ulei de masline, pentru uns si stropit putina miere lichida 4 oua de prepelita…

Read more »

Salată de legume cu mozzarella

31 October 2012

Salata_de_legume_cu_mozzarella

O reteta savuroasa de salata de legume cu mozzarella din: pasta de tomate, salata, naut, rosii, mozzarella, suc de rosii, ulei de masline, usturoi, ceapa, busuioc, sare, piper si telemea de capra. Ingrediente: pastă de tomate o salată verde 200 g năut 4 roşii 400 g mozzarella 200 ml suc de roşii 100 ml apă…

Read more »

Risotto cu dovlecei

31 October 2012

Risotto_cu_dovlecei.png

O reteta delicioasa de risotto cu:ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, camaroli, rozmarin, supa de legume, dovlecei, mazare, busuioc. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă, tocată fin 2 căţei de usturoi, tocaţi fin 3 roşii coapte, tocate grosier 350g de camaroli sau alt tip de orez pentru risotto 1 linguriţă de rozmarin tocat…

Read more »

Plăcintă crocantă

31 October 2012

Placinta_crocanta.png

O reteta delicioasa de placinta cu: spanac, rosii uscate, branza feta, oua, foi de placinta. Ingrediente: 200g frunze de spanac 175g de roşii uscate la soare în ulei, la borcan lOOg de feta, bucăţele 2 ouă jumătate de pachet de 250g de foi pentru plăcintă Mod de preparare: Aşezaţi spanacul într-o cratiţă mare. Adăugaţi câteva…

Read more »

Frittata cu branză şi legume

31 October 2012

Frittata_cu_branza_si_legume.png

O reteta delicioasa de frittata cu: dovlecei, porumb, spanac, oua, branza, frittata. Ingrediente: 1 dovlecei mari, tăiaţi bucăţi 350g de porumb dulce, congelat 400g de spanac congelat, dezgheţ şi scurs 8 ouă 150g de brânză proaspătă cu usturoi şi ierburi Mod de preparare: Prăjiţi în ulei, într-o tigaie mare nonaderentă, cubuleţele de şuncă, până când…

Read more »

Omletă-sufleu de vară

31 October 2012

Omleta_sufleu_de_vara.png

O reteta delicioasa de omleta cu: oua, parmezan, busuioc frunze, ulei de masline, branza de capra, rosii. Ingrediente: 4 ouă 1 lingură de parmezan ras o mână frunze de busuioc, tocate fin 1 lingură ulei de măsline 50g de brânză moale de capră, bucăţele 4 roşii-cireaşă, înjumătăţite Mod de preparare: Incingeţi cuptorul la putere maximă.…

Read more »

Pâine irlandeză cu fructe şi mirodenii

31 October 2012

Pâine_irlandeza_cu_fructe_si_mirodenii

O reteta delicioasa de Pâine irlandeză cu fructe şi mirodenii din: fulgi de ovaz, unt, faina, faina integrala, zahar fin, bicarbonat de sodiu, condimente pentru prajituri, stafide, coaja confiata de citrice, lapte si zahar brun. Ingrediente: 100 g fulgi de ovaz 25 g unt, taiat cubulete 200 g de faina 200 g de faina integrala,…

Read more »

Croissant cu porumb şi caşcaval

31 October 2012

Croissant_cu_porumb_si_cascaval

O reteta savuroasa de Croissant cu porumb şi caşcaval din: drojdie, faina, lapte, oua, porumb, ciuperci, cascaval, busuioc, sare, piper si ulei. Ingrediente: 10 g drojdie 500 g făină 100 ml apă 100 ml lapte dulce 2 ouă 200 g porumb din conservă o conservă de ciuperci 250 g caşcaval busuioc sare piper ulei  …

Read more »

Pastă de somon afumat şi fasole, cu lipii crocante

31 October 2012

Pasta_de_somon_afumat_si_fasole_cu_lipii_crocante.png

O reteta delicioasa de pasta de somon cu:somon, fasole alba, iaurt greces, marar, suc de lamaie, lipii, ulei de masline, marar, ridichi. Ingrediente: 410g de fasole albă boabe la conservă, clătită şi scursă 200g de iaurt grecesc (sau alt iaurt gras) 225g de somon afumat la pachet,gata porţionat 1 lingură de mărar proaspăt, tocat 1…

Read more »

Reteta zilei: Ravioli cu legume

30 October 2012

Ravioli_cu_legume_5

O reteta delicioasa si savuroasa de Ravioli cu legume din: fasole neagra, edamame, porumb, ceapa, ardei gras, ulei de masline, otet de vin rosu, coriandru, zahar, foi pentru ravioli si smantana. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: eBook Reader Kindle Ingrediente: 3/4 cană fasole neagră 1/2 ceasca edamame 1/2 ceasca de porumb 1/4 ceasca ceapa rosie…

Read more »

Tarta cu caise

30 October 2012

Tarta_cu_caise

Tarta cu caise din: faina, drojdie, zahar, lapte, sare, unt, caise, branza de vaci, zahar, amidon, zahar vanilat, galbenusuri si frisca. Ingrediente: aluat: 450 g faina 1 cub drojdie (42 g) 2 linguri zahar 200 ml lapte 1 praf sare 60 g unt topit umplutura: 1 conserva caise (850 ml) 300 g branza de vaci…

Read more »

Salata bogata

30 October 2012

Salata_bogata

Salata bogata din: salata, bacon, paine, unt, cimbru, sare, piper, ulei de masline, otet balsamic, vin spumos si zahar. Ingrediente: o salata 200 g bacon 200 g paine alba sau neagra 75 g unt cimbru uscat pentru sos: sare piper 3-4 lingurite ulei de masline 2-3 lingurite otet balsamic 3-4 linguri vin spumos dulce o…

Read more »

Oua taranesti cu ceapa

30 October 2012

Retete_1

O reteta simpla si gustoasa de oua taranesti cu ceapa din: oua, ceapa, rosii, ulei, sare si piper. Ingrediente: 6 oua 2 cepe 2 rosii 50 ml ulei sare si piper   Mod de preparare: Fierbi ouăle tari, le cureţi şi le pui deoparte. Ceapa tăiată mărunt o rumeneşti uşor în ulei, după care adaugi…

Read more »

Cozonac la tavă

30 October 2012

Cozonac_la_tava

O reteta gustoasa de Cozonac la tavă din: lapte, drojdie, faina, zahar, sare, oua, unt, cirese, faina si sare. Ingrediente: aluat: 250 ml lapte 1 cub drojdie (42 g) 500 g faina 60 g zahar 1 praf sare 2 oua 50 g unt umplutura: 2 linguri unt topit 800 g cirese (din compot) crusta: 80…

Read more »

Salată sanatoasa de cartofi

30 October 2012

Salata_sanatoasa_de_cartofi

Salată sanatoasa de cartofi din: cartofi, maioneza, iaurt, smantana, mustar dijon, lapte, ceapa verde, chives si tarhon. Ingrediente: 750 g de cartofi albi, curatati 2 linguri de maioneza de calitate 3 linguri de iaurt 3 linguri de smantana degresata 1 lingurita de mustar Dijon 1 lingura

Tocană cu soia şi fasole verde

30 October 2012

Tocana_cu_soia_si_fasole_verde

O reteta gustoasa de Tocană cu soia şi fasole verde din: soia, fasole verde, rosii, ardei grasi, ceapa, sare, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel si marar. Ingrediente: o punga de soia cuburi 400 g fasole verde 500 g rosii 2 ardei grasi o ceapa sare piper ulei de floarea soarelui o legatura de patrunjel…

Read more »

Iepure înăbuşit la cuptor

30 October 2012

Iepure_înabusit_la_cuptor

O reteta delicioasa de Iepure înăbuşit la cuptor din: iepure, sare, piper, usturoi, ceapa, rosii, ardei grasi, ulei de masline, boia, vin alb, supa, rozmarin, cimbru si masline. Ingrediente: 1 iepure curatat (circa 1,8 kg, portionat in 8 bucati) sare piper 2 catei de usturoi 4 cepe 6 rosii 3 ardei grasi rosii 4 linguri…

Read more »

Tarta cu branza si visine

30 October 2012

Tarta_cu_branza_si_visine

O reteta savuroasa Tarta cu branza si visine din: faina, praf de copt, miere, baton de vanilie, sare, ou, unt, faina, miere, frisca, branza de vaci, zahar, suc de lamaie, amidon, visine si zahar pudra. Ingrediente: aluat: 150 g faina 1/2 lingurita praf de copt 2 linguri miere miezul de la un baton de vanilie…

Read more »

Salată cu ton afumat şi sos de muştar

30 October 2012

Salata_cu_ton_afumat_si_sos_de_mustar

O reteta savuroasa de Salată cu ton afumat şi sos de muştar din: ton afumat, salata verde, rosii cherry, cartofi, ardei capia, masline, porumb, seminte de mustar, otet de mere, ulei de masline, sare, piper, cimbru, lamaie si crutoane. Ingrediente: 400 g ton afumat o salată verde 250 g roşii cherry 4 cartofi 2 ardei…

Read more »

Tochitura cu carnati si vin alb sec

30 October 2012

Tochitura_cu_carnati_si_vin_alb_sec

O reteta gustoasa de Tochitura cu carnati si vin alb sec din: pasta de rosii, carne, rinichi, inimi, carnati afumati, ficat, ceapa, vin alb sec, patrunjel, marar, sare si piper. Ingrediente: 4 linguri de pastă de roşii 600 g carne 7 rinichi 4 inimi 4 cârnaţi afumaţi 750 g ficat (toate de porc) 4 cepe…

Read more »

Varză murată cu ardei şi hrean

30 October 2012

Varza_murata_cu_ardei_si_hrean

Varză murată cu ardei şi hrean din: varza, ardei capia, hrean, zahar, otet si sare. Ingrediente: 5 kg varză albă 3 kg ardei capia 500 g hrean 100 g zahăr 500 ml oţet sare   Mod de preparare: Se taie varza şi ardeii mărunt. Se rade hreanul şi se amestecă bine cu varza şi ardeii.…

Read more »

Pâine de lămâie

30 October 2012

Retete_1

Pâine de lămâie din: faina, praf de copt, sare, coaja de lamaie, unt, zahar, oua, esenta de vanilie, lapte si suc de lamaie. Ingrediente: 195 g faina 1 lingurita praf de copt 1/4 lingurita sare 1 lingura coaja rasa de lamaie mai trebuie: unt nesarat 150 g zahar 3 oua 1 lingurita esenta de vanilie…

Read more »

Reteta zilei: Friptura de miel cu legume

30 October 2012

Friptura_de_miel_cu_legume_38

Friptura de miel cu legume din: pulpa de miel, ardei, morcovi, vinete, praz, ceapa verde, ardei iute, ulei, vin rosu, busuioc, piper, boia de ardei iute, marar si sare. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Tableta Samsung Galaxy Tab2 Ingrediente: 1kg pulpa de miel 1 ardei 2 morcovi 2 vinete albe 2 vinete mai mici 1/2…

Read more »

Porc cu sos dulce-acrişor de ceapă

30 October 2012

Porc_cu_sos_dulce_acrisor_de_ceapa

Porc cu sos dulce-acrişor de ceapă din: orez, muschi de porc, piper, ceapa rosie, otet de mere, sirop de artar si patrunjel. Ingrediente: 250 g orez basmati si salbatic 600 g muschi de porc, taiat in felii de 4 cm grosime 2 linguri de piper negru, macinat grosier 1 ceapa rosie mare, taiata felii 150…

Read more »

Stifado cu ceapă

30 October 2012

Stifado_cu_ceapa

O reteta savuroasa de Stifado cu ceapă din: carne de vita, ulei, sare, piper, usturoi, foi de dafin, rozmarin, scortisoara, nucsoara, chimen, bulion, vin rosu, rosii, ceapa si cartofi. Este o tocanita greceasca de vita, foarte aromata. Ingrediente: 800 g carne de vita pentru gulas 4 linguri ulei sare piper 2 catei de usturoi 3…

Read more »

Salată picantă de cuşcuş

30 October 2012

Salata_picanta_de_cuscus.png

O reteta delicioasa de salata picanta de cuscus cu: naut, supa de pui, lamaie, ardei capia, fulgi de migdale, menta. Ingrediente: 100g de cuşcuş 220g de năut la conservă, clătit şi lăsat la scurs 100ml de supă fierbinte de pui coaja şi sucul de la 1 lămâie 1 ardei capia copţ tocat 25g fulgi de…

Read more »

Salată cu cartofi şi maioneză mentolată

30 October 2012

Salata_cu_cartofi_si_maioneza_mentolata.png

O reteta delicioasa de salata cu:maioneza, mustar, menta, cartofi albi, fasole verde, mazare, avocado, lamaie. Ingrediente sos: 300ml de maioneză 2 linguri cu vârf de muştar Dijon 2 linguri de mentă proaspătă, tocată Ingrediente: 750g de cartofi albi 400g de fasole verde fină, curăţată 450g de mazăre congelată, dezgheţată 2 avocado mari, coapte sucul de…

Read more »

Supă de colţunaşi umpluţi cu piept de pui

30 October 2012

Supe

Supă de colţunaşi umpluţi cu piept de pui din: morcov, telina, praz, ceapa, patrunjel, sare, oua, faina, apa, piept de pui si pesmet. Ingrediente: 1 morcov 1 telina mica 1 fir de praz 1 ceapa 1 legatura patrunjel sare pentru coltunasi: 2 oua 200 g faina 1 lingura apa 100 g piept de pui 1…

Read more »

Vitello tonnato

30 October 2012

Vitello_tonnato

Vitello tonnato din: pulpa de vitel, morcovi, ceapa, foi de dafin, cuisoare, boabe de piper, vin alb, sare, ton, sardele, galbenusuri, otet, suc de lamaie, capere, ulei de masline, piper si lamaie. Este un aperitiv italian savuros cu sos fin de ton si capere. Ingediente: 600 g pulpa de vitel 1 morcov 1 ceapa 2…

Read more »

Peşte fript cu avocado şi salsa

30 October 2012

Peste_fript_cu_avocado_si_salsa.png

O reteta delicioasa de cod fript cu:avocado, rosii, ceapa, ulei de masline, lamaie, coriandru. Ingrediente: 1 avocado copt 2 roşii-prună coapte, ficare tăiată în  câte 6 bucăţi 1 ceapă roşie mică, feliată fin 2 linguri ulei de măsline, plus extra pentru stropit sucul de la o jumătate de lămâie sau de la o lămâie verde…

Read more »

Dulceaţă din fructe de soc

30 October 2012

Retete_1

Dulceaţă din fructe de soc din: fructe de soc, zahar, apa si suc de lamaie. Ingrediente: 1 kg fructe de soc 1 kg zahar 150 ml apa 3 linguri suc de lamaie   Mod de preparare: Rupi fructele de soc negre de pe crenguţe, le trecii prin- tr-un jet de apă rece şi laşi jumătate…

Read more »

Tortilla de cartofi calda

30 October 2012

Tortilla_de_cartofi_calda

Tortilla de cartofi calda din: cartofi, ceapa, ardei gras, ulei, fasole verde, oua, smantana, parmezan, sare, piper, nucsoara, smantana, otet de vin alb si ceapa verde. Ingrediente: 600 g cartofi rosii 1 ceapa 1 ardei gras rosu 2 linguri ulei 100 g fasole verde congelata 6 oua 6 linguri smantana dulce 4 linguri parmezan ras…

Read more »

Peste la cuptor

30 October 2012

Peste_la_cuptor.png

O reteta delicioasa de peste cu:file de cod, ulei, cartofi, ardei gras, dovlecei, branza, cuscus, unt, supa de legume, patrunjel, usturoi, piper, sare. Ingrediente: 800 g file de peşte alb (cod, merluciu) 3 linguri ulei 4 cartofi mari 2 ardei graşi roşii 2 dovlecei 100 g brânză 2 linguri cuş-cuş sau orez, după gust 1…

Read more »

Gogosele glazurate

30 October 2012

Gogosele_glazurate.png

O reteta delicioasa de gogosele cu:faina, unt, zahar, oua, sare, apa, lapte, zahar vanilat, ciocolata neagra. Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 1 lingură rasă de zahăr 4 ouă un praf de sare 1 pahar cu apă Ingrediente crema: 1 1 lapte 4 ouă 200 g zahăr 1 pliculeţ zahăr vanilat Ingrediente decor: 100…

Read more »

Spaghete cu fenicul, ricotta şi roşii

30 October 2012

Spaghete_cu_fenicul_ricotta_si_rosii.png

O reteta delicioasa de spaghete cu:usturoi, ulei de masline, fenicul, rosii, busuioc, otet balsamic, ricotta. Ingrediente: 3 căţei de usturoi, tăiaţi în felii 2 linguri ulei de măsline 2 bulbi mari de fenicul (sau 4 mici), tăiaţi in felii subţiri 6 roşii prună, curăţate de

Parfe de fructe

30 October 2012

Parfe_cu_fructe.png

O reteta delicioasa de parfe cu: zahar tos, zmeura, migdale, frisca, oua, zahar pudra, lichior de oua, fructe. Ingrediente: 40 g zahăr tos 100 g zmeură 100 g migdale tăiate 400 ml frişcă lichidă 4 gălbenuşuri 120 g zahăr pudră 2 linguri lichior de ouă sau limoncello 150 g fructe diverse pentru servit Mod de…

Read more »

Peltea de cirese

30 October 2012

Peltea_de_cirese.png

O reteta delicioasa de peltea din: cirese, zahar, mere. Ingrediente: 1,5 kg cireşe 1 kg zahăr 1 kg mere Mod de preparare: Se fierb 20 de minute merele curăţate de coa­jă, dar cu sâmburi cu tot. Apoi se lasă să se scurgă foarte bine. Această zeamă (lără pulpa fructului, deci merele fierte nu se pasea­ză)…

Read more »

Gem delicios de caise

30 October 2012

Gem_de_caise.png

O reteta delicioasa de gem din:caise, zahar, apa, baton de vanilie. Ingrediente: 3 kg caise bine coapte 1,5 kg zahăr 2 pahare apă 1 baton de vanilie (sau 3 plicuri de zahăr vanilat)   Mod de preparare: Se spală caisele, se  scurg bine, se rup în două, se scot sâm­burii şi se acoperă cu zahăr.…

Read more »

Creveti la gratar cu mix de condimente

30 October 2012

Creveti_la_gratar_cu_mix_de_condimente

Creveti la gratar cu mix de condimente din: apa, sare, zahar, creveti, sare, piper, ketchup, suc de lamaie, hrean, sos iute si condimente old bay. Ingrediente:  2 cesti de apa Un sfert de ceasca de sare Un sfert de ceasca de zahar 24 de creveti in crusta (450 de grame) Sare si piper negru macinat,…

Read more »

Gem de prune şi corcoduşe cu ghimbir, rom si scortisoară

30 October 2012

Retete_1

Gem de prune şi corcoduşe cu ghimbir, rom si scortisoară din: prune, corcoduse, zeama de lamaie, zahar, scortisoara, ghimbir si esenta de rom. Ingrediente: 1 kg prune 1 kg corcoduse galbene si rosii zeama de la 1/2 lamaie 700 g zahar 1 lingurita scortisoara 1/2 lingurita rasa praf de ghimbir 1 fiola esenta de rom…

Read more »

Zacuscă de gogonele

30 October 2012

Zacusca_de_gogonele

Zacuscă de gogonele din: gogonele, ardei gras, ulei, marar, patrunjel, zahar si sare. Ingrediente: un kg gogonele, un kg ardei gras (sau gogoşari), 100 ml ulei, o legătură de mărar, o legătură de pătrunjel, o linguriţă de zahăr, sare.   Mod de preparare: Gogonelele se spală şi se dau prin maşina de tocat. La fel…

Read more »

Pastrav cu migdale si arde gras

30 October 2012

Pastrav_cu_migdale_si_ardei_gras.png

O reteta delicioasa de pastrav cu: ardei gras, rosii, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, migdale, lamaie, rucola. Ingrediente: 1ardei gras roşu, curăţat de seminţe şi tăiat în bucăţi 2 roşii mari, tăiate grosier, sau o mână de roşii cherry, înjumătăţite 1 căţel de usturoi, mărunţit 1 lingură ulei de măsline, plus extra pentru salată…

Read more »

Retete tv Paprika #4

29 October 2012

Retete_4.jpg

  Paste carbonara cu dovlecei Ingrediente: Sare de mare și piper negru proapăt măcinat 6 dovlecei verzi și galbeni mijlocii 500g paste penne 4 gălbenușuri 100 ml smântână lichidă 2 linguri de parmezan proaspăt ras Ulei de măsline 12 felii groase de pancetta sau de șuncă afumată împăiată 1 grămăjoară de cimbru proaspăt – de…

Read more »

Reteta zilei: Gogonele la cuptor cu sos sriracha

29 October 2012

Gogonele_la_cuptor_cu_sos_sriracha_5

O reteta savuroasa de Gogonele la cuptor cu sos sriracha din: gogonele, faina de migdale, condimente, oua, sos sriracha si ulei de masline. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Televizor LED Samsung Ingrediente: 6 gogonele, feliate aproximativ 2 cm grosime 3/4 ceasca faina de migdale 2 lingurite condimente 2 oua, batute bine 1-2 lingurite sos sriracha…

Read more »

Cartofi la tigaie în stil provensal

29 October 2012

Cartofi_la_tigaie_în_stil_provensal

O reteta savuroasa de Cartofi la tigaie în stil provensal din: cartofi, sare, fasole verde, slanina afumata, ceapa verde, usturoi, ulei de masline, cimbru, rozmarin, cimbrisor si piper. Ingrediente: 1 kg cartofi sare 400 g fasole verde 50 g slaninuta afumata 4 cepe verzi 2 catei de usturoi 4 linguri ulei de masline 4 fire…

Read more »

Chiftele de bulgur şi spanac cu ouă şi chutney de roşii

29 October 2012

Chiftele_de_bulgur_si_spanac_cu_oua_si_chutney_de_rosii

Chiftele de bulgur şi spanac cu ouă şi chutney de roşii din: bulgur, spanac, chimion, ceapa, usturoi, pesmet, oua, ulei, zahar, vin, rosii cheery, frunze de salata. Ingrediente: 100 g bulgur 250 g de spanac 1 lingurita de chimion macinat 1 ceapa, tocata fin (din care 2 linguri le pastrezi pentru chutney) 1 catel de…

Read more »

Cuiburi cu prune si nuca

29 October 2012

Cuiburi_cu_prune_si_nuca

Cuiburi cu prune si nuca din: unt, zahar pudra, faina, oua, miez de nuca, zahar tos, prune, sare, unt si faina. Ingrediente: 300 g unt sa margarina 200 g zahar pudra 500 g faina 6 oua 50 g miez de nuca 50 g zahar tos 200 g prune 1 praf de sare cate 1 lingura…

Read more »

Tocăniţă de quinoa cu dovleac, prune uscate şi rodie

29 October 2012

Tocanita_de_quinoa_cu_dovleac_prune_uscate_si_rodie

Tocăniţă de quinoa cu dovleac, prune uscate şi rodie din: dovleac, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, ras el hanout, quinoa, prune uscate, supa de legume, seminte de rodie si frunze de menta. Ingrediente: 1 dovleac mic, fara seminte, taiat cuburi 2 linguri ulei de masline 1 ceapa mare, feliata fin 1 catel de usturoi,…

Read more »

Supă de peşte franţuzească

29 October 2012

Supa_de_peste_frantuzeasca

O reteta gustoasa de Supă de peşte franţuzească din: fileuri de peste, ceapa, cartofi, rosii, patrunjel, cimbru, salvie, foaie de dafin, ulei de masline, rachiu de anason, supa, bagheta, usturoi, maioneza, sare si piper. Ingrediente: 1 kg fileuri asortate de peste (dorada, somon, halibut, randunica de mare) 2 cepe 750 g cartofi 2 rosii mari…

Read more »

Tort cu pere şi lichior de ouă

29 October 2012

Tort_cu_pere_si_lichior_de_oua

O reteta delicioasa de Tort cu pere şi lichior de ouă din: faina, praf de copt, oua, zahar pudra, ulei, lichior de oua, cacao, migdale, pere, vin, apa, zahar tos, baton de scortisoara, budinca de vanilie, lapte, frisca si ciocolata. Ingrediente: blat: 240 g faina 1/2 praf de copt 4 oua 160 g zahar pudra…

Read more »

Risotto cu orz, pui si ciuperci

29 October 2012

Risotto_cu_orz_pui_si_ciuperci

O reteta gustoasa de Risotto cu orz, pui si ciuperci din: unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, piept de pui, orz, vin alb, ciuperci, cimbru, supa de pui, parmezan si fire de chives. Ingrediente: 1 lingura de unt 1 lingura ulei de masline 2 cepe, feliate fin 1 catel de usturoi, tocat 3 piepti de…

Read more »

Frigarui de miel cu tzatziki

29 October 2012

Frigarui_de_miel_cu_tzatziki

O reteta savuroasa de Frigarui de miel cu tzatziki din: pulpa de miel, rosii cherry, ardei gras, ceapa rosie, oregano, ulei de masline, piper, astravete, sare, iaurt, otet de vin alb si usturoi. Ingrediente:  500 g pulpa de miel (fara oase) 8 rosii cherry 1 ardei gras galben 1 ceapa rosie 2 linguri suc de…

Read more »

Desert cu branza si coacaze rosii

29 October 2012

Desert_cu_branza_si_coacaze_rosii

Desert cu branza si coacaze rosii din: oua, zahar, faina, praf de copt, coacaze rosii, branza, frisca, zahar vanilat, zahar pudra, gelatina si ciocolata. Ingrediente: 6 oua 6 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 400 g coacaze rosii pentru crema: 200 g branza cremoasa 300 g frisca lichida 1 plic zahar vanilat…

Read more »

Reteta zilei: Churros cu sos de ciocolata

29 October 2012

Churros_cu_sos_de_ciocolata_11

O reteta savuroasa de Churros cu sos de ciocolata din: zahar, scortisoara, unt, apa, sare, faina, oua, ulei vegetal, ciocolata, lapte si smantana. Churro este un produs de patiserie dulce si prajit in ulei, numit uneori gogoasa spaniola. RestauranteDeLux va recomanda produsul zilei: Plita incorporabila Whirlpool Ingrediente: ½ ceasca de zahar 3 lingurite de scortisoara…

Read more »

Paella de marisco

29 October 2012

Paella_de_marisco

Paella de marisco din: rosii, ceapa, usturoi, file de peste, creveti, ulei de masline, mazare, orez, smantana, supa, curcuma, sare si piper. Ingrediente: 200 g rosii 2 cepe 2 catei de usturoi 200 g file de peste (de ex. somon) 200 g creveti uriasi decorticati 2 linguri ulei de masli

Dulceata de dovleac si portocale

29 October 2012

Dulceata_de_dovleac_si_portocale

O reteta savuroasa de Dulceata de dovleac si portocale din: dovleac, portocale, zahar, vanilie si apa. Ingrediente: 3 kg dovleac 5 portocale 1,5 kg zahar 2 batoane de vanilie 100 ml apa   Mod de preparare: Curăţă dovleacul de coajă şi taie-l cubuleţe. Spală portocalele, şterge-le şi decojeşte-le. Taie cojile în felii subţiri şi opăreşte-le…

Read more »

Sandvici cu brânză şi ardei gras

29 October 2012

Sandvici_cu_brânza_si_ardei_gras

Sandvici cu brânză şi ardei gras din: branzica de casa, ardei gras, busuioc, paine integrala si otet balsamic. Ingrediente: 140 g branzica de casa 1/4 ardei gras rosu, feliat fin cateva frunze de busuioc, rupte 2 felii de paine integrala cativa stropi de otet balsamic (optional)   Mod de preparare: Aşază în straturi brânza, ardeiul…

Read more »

Tarta cu prune si brandy

29 October 2012

Tarta_cu_prune_si_brandy

O reteta delicioasa de Tarta cu prune si brandy din: prune, oua, zahar fin, zahar vanilinat, lapte, unt, sare, brandy si faina. Ingrediente: 150 g prune uscate, fara samburi 3 oua 120 g zahar fin 1 plic zahar vanilinat 500 ml lapte 120 g unt 1/2 lingurita de sare 2 linguri brandy 140 g faina…

Read more »

Paste cu iaurt la cuptor

29 October 2012

Paste_cu_iaurt_la_cuptor

O reteta simpla de Paste cu iaurt la cuptor din: paste, zahar, oua, iaurt, zahar vanilat, coaja de lamaie si sare. Ingrediente: 500 g paste ondulate 300 g zahar 6-7 oua 1 kg iaurt zahar vanilat coaja de lamaie putina sare   Mod de preparare: Fierbi pastele, apoi le treci prin jet de apă. Sepa­rat,…

Read more »

Tartă cu ricotta şi dovlecei

29 October 2012

Tarta_cu_ricotta_si_dovlecei

Tartă cu ricotta şi dovlecei din: ulei de masline, dovlecei, ricotta, oua, busuioc, nucsoara, parmezan, usturoi, aluat si faina. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 dovlecei, feliati fin 250 g ricotta 2 oua mari 1 mana mica de busuioc, tocat 1 praf de nucsoara 1 lingura de parmezan ras 1 catel de usturoi, zdrobit…

Read more »

Dulceata de rubarba

29 October 2012

Dulceata_de_rubarba

Dulceata de rubarba din: rubarba, zahar, ghimbir si zeama de lamaie. Ingrediente: 8 cesti cu rubarba taiata cubulete 6 cesti cu zahar 5 linguri cu ghimbir tocat fin 4 linguri cu zeama de lamaie   Mod de preparare: Intr-o cratiţă, pune cubuleţele de rubarbă. Presară zahărul, ghimbirul şi zeama de lămâie. Lasă la temperatura camerei…

Read more »

Supă de dovlecei şi roşii

29 October 2012

Supa_de_dovlecei_si_rosii

O reteta gustoasa si delicioasa de Supă de dovlecei şi roşii din: unt, ceapa, dovlecei, rosii, faina, turmeric, supa de pui si crutoane. Ingrediente: 1 lingura de unt 2 cepe, tocate 1 kg dovlecei, feliati 1 kg rosii, tocate 2 linguri de faina 1/2 lingurita de turmeric 2 l supa de pui sau de legume…

Read more »

Musaca din cartofi si ficat

29 October 2012

Musaca_din_cartofi_si_ficat

O reteta savuroasa de Musaca din cartofi si ficat din: cartofi, carne de pui, ficat de pui, ceapa, morcov, oua, lapte, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 kg carne de pui tocata 500 g ficat de pui 3 cepe 1 morcov 5 oua 100 ml lapte sare piper o lingura ulei  …

Read more »

Passata de roşii

29 October 2012

Passata_de_rosii

Passata de roşii din: rosii, usturoi, ulei de masline, zahar, sare si piper. Ingrediente: 1 kg de rosii, taiate in jumatati sau sferturi 6 catei de usturoi, taiati pe jumatate 1 lingura ulei de masline 1 lingurita de zahar sare piper   Mod de preparare: Pune roşiile, usturoiul şi uleiul de măsline într-o cratiţă, la…

Read more »

Ciulama cu carne de pasăre şi nuci

29 October 2012

Ciulama_cu_carne_de_pasare_si_nuci

O reteta savuroasa de Ciulama cu carne de pasăre şi nuci din: carne de pasare, nuci, usturoi, faina, sare, piper, unt si ulei. Ingrediente: 500 g carne de pasare (piept) 500 g nuci 1 capatana usturoi 2 linguri faina sare piper unt ulei   Mod de preparare: Pui carnea la fiert. Nucile curăţate le pisezi…

Read more »

Dulceata de morcovi cu lamaie

29 October 2012

Dulceata_de_morcovi_cu_lamaie

Dulceata de morcovi cu lamaie din: morcovi, zahar, lamai si coniac. Ingrediente: 1 kg morcovi 4 cani cu zahar 4 lamai 4 linguri cu coniac   Mod de preparare: Feliază morcovii şi pune-i într-o cratiţă. Acoperă-i cu apă şi fierbe-i până devin moi. Zdrobeşte-i cu ajutorul unui blender sau trece-i printr-o sită deasă. Peste piureul…

Read more »

Chec cu dovlecei

29 October 2012

Chec_cu_dovlecei

Chec cu dovlecei din: unt, oua, ulei, zahar brun, dovlecei, extract de vanilie, faina, scortisoara, nucsoara, praf de copt, nuci si stafide. Ingrediente: unt, pentru uns tava 2 oua mari 125 ml ulei 85 g zahar brun 350 g dovlecei, dati pe razatoarea mare 1 lingurita extract de vanilie 300 g de faina 2 lingurite…

Read more »

Taleri cu prune

29 October 2012

Photographer F. Provaznik above, is the owner of the copyright of this picture

Taleri cu prune din: zahar pudra, oua, gem de prune, nuci, praf de copt, faina, lapte, sare si suc de lamaie. Ingrediente: 150 g zahar pudra 3 oua 2 lingurai gem de prune 100 g nuci macinate 1,5 lingurita praf de copt 80 g faina 4 lingui lapte 1 praf de sare glazura: 200 g…

Read more »

Musaca de varza cu carne tocata

29 October 2012

Retete_1

Musaca de varza cu carne tocata din: varza, carne tocata, vanata, cascaval, ceapa rosie, busuioc, pasta de masline, ulei de masline, pasta de ardei capia, piure de rosii, cimbru, sare, piper si vin roze. Inrgediente: 1 varza mare 300 g carne tocataq 1 vanata mare 100 g cascaval 2 cepe rosii pasate cu blenderul busuioc…

Read more »

Dulceata de gogonele

29 October 2012

Dulceata_de_gogonele

O reteta savuroasa de Dulceata de gogonele din: gogonele, zahar, lamaie, baton de vanilie si apa. Ingrediente: 1,5 kg gogonele 1 kg zahar 1 lamaie 1/2 baton de vanilie 1 pahar cu apa   Mod de preparare: Indepărtează cotorul gogonelelor şi crestează-le un X pe spate, apoi opăreşte-le în apă clocotită. Răcoreşte-leîn apă rece, decojeşte-le…

Read more »

Vita cu sfecla

29 October 2012

Vita_cu_sfecla

O tocanita delicioasa din: vita, sfecla, gulie, cartofi, morcovi, ceapa rosie, vin, usturoi, foid e dafin, ulei, cimbru si piper boabe. Ingrediente: 700 g pulpa de vita (merge si carne cuburi pentru gatit) 2 sfecle potrivite 1 gulie maricica 700 g cartofi 1 morcov 1 ceapa rosie 1 cana cu vin 3-4 catei de usturoi…

Read more »

Salata de fasole cu fenicul

29 October 2012

Retete_1

Salata de fasole cu fenicul din: fasole, ceapa rosie, ardei gras, ardei iute, fenicul, otet de mere, ulei de masline, seminte de fenicul, sare si piper. Ingrediente: 400 g fasole alba 2 cepe rosii 1 ardei gras rosu 1 ardei iute 1 bulb de fenicul 2 linguri otet de mere 4 linguri ulei de masline…

Read more »

Legume gratinate cu orez

29 October 2012

Legume_gratinate_cu_orez

O reteta delicioasa de Legume gratinate cu orez din: ceapa, ulei de masline, dovlecei, vanata, rosii, orez, oua si branza cheddar. Ingrediente: 1 ceapa, tocata 1 lingura ulei de masline 2 dovlecei, feliati 1 vanata, taiata cuburi 450 g rosii proaspate, tocate (sau o conserva de 400 g de rosii tocate) 200 g orez pentru…

Read more »

Corabioare cu mere

29 October 2012

Corabioare_cu_mere

O reteta gustoasa de Corabioare cu mere din: budinca de vanilie, lapte, zahar pudra, aluat, mere si suc de lamaie. Ingrediente: 1 plic praf de budinca de vanilie 300 ml lapte 2 linguri zahar pudra 220 g aluat de foi 2 mere acrisoare cu coaja subtire 1 lingura suc de lamaie   Mod de preparare:…

Read more »

Fenicul cu sos de capere

29 October 2012

Fenicul_cu_sos_de_capere

O reteta gustoasa de Fenicul cu sos de capere din: fenicul, lamaie, smantana, galbenusuri, ou, faina, capere murate, vin, sare si piper. Ingrediente: 4 bulbi de fenicul 1 lamaie 200 ml smantana 2 galbenusuri fierte tare 1 ou 1 lingurita faina sau amidon 2 linguri capere mura

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
Scrie un comentariu

Scris de pe Decembrie 7, 2012 în Retete&Bauturi

 

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: