RSS

Retete usoare #39

07 Dec

Retete usoare:

Cum se prepara Chifteluțe cu dovleac (video)

19 October 2012

O reteta video despre cum se prepara Cum se prepara Chifteluțe cu dovleac Cum se prepara Chifteluțe cu dovleac

Read more »

Tort cu aromă de cafea

19 October 2012

Tort_cu_aroma_de_cafea

Tort cu aromă de cafea din: unt, zahar pudra, migdale, oua, sare, faina, hartie de copt, mascarpone, galbenusuri, cafea, mascarpone si ciocolata. Ingrediente: Pentru foile de tort:  200 g unt 150 g zahăr pudră 100 g migdale măcinate 4 ouă un praf sare 3 linguri făină hârtie de copt Pentru crema de cafea:  150 g…

Read more »

Rulouri de vinete cu cartofi si busuioc

19 October 2012

Rulouri_de_vinete_cu_cartofi_si_busuioc

Rulouri de vinete cu cartofi si busuioc din: vinete, cartofi, frunze de busuioc, ulei de masline, nucsoara, unt, lapte, sare si piper. Ingrediente: 4 vinete 1 kg cartofi 1 legatura mai mare frunze de busuioc 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita nucsoara 50 g unt 200 ml lapte sare piper   Mod de preparare:…

Read more »

Dulceturi: Dulceata de gutui

19 October 2012

Dulceata_de_gutui

Dulceata de gutui din: zahar, apa, gutui, zahar vanilat si zeama de lamaie. Ingrediente: 3 cani zahar 2 litri apa 1, 5 kilograme gutui 1-2 plicuri zahar vanilat 2 linguri zeama de lamaie   Mod de preparare: Spala bine gutuile, taie-le in jumatati si curata-le de samburi si zonele din mijloc. Clateste-le bine ca sa…

Read more »

Ruladă de curcan pe pat de legume

19 October 2012

Rulada_de_curcan_pe_pat_de_legume

Ruladă de curcan pe pat de legume din: piept de curcan, bacon afumat, ciuperci, ceapa, cascaval, sare, piper, oua, unt, ardei gras, morcovi, foi de dafin si vin. Ingrediente: un kg piept de curcan 400 g bacon afumat 300 g ciuperci o ceapa mica 100 g cascaval sare piper boabe 1-2 oua 50 g unt…

Read more »

Salată de pui cu dovleac la grătar

19 October 2012

Salata_de_pui_cu_dovleac_la_gratar

Salată de pui cu dovleac la grătar din: piept de pui, rosii cherry, spanac, dovleac, migdale, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 piept de pui mai mare 4 rosii cherry un pumn de frunze proaspete de spanac de tomana 12 felii de dovleac 2 linguri migdale proaspete sau nuci 2 linguri ulei de…

Read more »

Aperitiv cu brânză şi spanac

19 October 2012

Aperitiv_cu_brânza_si_spanac

Aperitiv cu brânză şi spanac din: aluat, oua, spanac, smantana, sare, nuca, galbenus si patrunjel. Ingrediente: 500 g aluat frantuzesc 5 oua 250 g spanac 4 linguri smantana sare 2-3 linguri nuca macinata un galbenus pentru uns patrunjel pentru ornat   Mod de preparare: Pentru început, se scoate aluatul de la congelator şi se lasă…

Read more »

Tocanita din legume de toamna

19 October 2012

Tocanita_din_legume_de_toamna

Tocanita din legume de toamna din: morcovi, telina, ceapa, ulei, ciuperci, dovlecei, pudra de chilli, busuioc, sos de tomate, suc de rosii, rosii, fasole neagra, porumb, sare si piper. Ingrediente: 2 morcovi feliati 2 tije de telina feliate 1 ceapa tocata ulei 500 grame ciuperci 2 dovlecei taiati in cubulete 5 grame pudra de chilli…

Read more »

Brioşe cu piersici şi mac

19 October 2012

Briose_cu_piersici_si_mac

O reteta gustoasa de Brioşe cu piersici şi mac din: oua, unt, sare, mac, faina, piersici, nuca, zahar vanilat si rom. Ingrediente: 5 oua 200 g unt un praf sare 6 linguri zahar o lingura mac 3 linguri faina 4-5 piersici 4 linguri nuca macinata un plic zahar vanilat 2-3 linguri rom sau coniac  …

Read more »

Tocăniţă de porc

19 October 2012

Tocanita_de_porc

Tocăniţă de porc din: pulpa de porc, pulpa de rosii, fasole rosie, ceapa, cartofi, ardei gras, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 1 cutie cu pulpa de rosii 1 cutie cu fasole rosie 1 ceapa 2 cartofi 1 ardei gras ulei sare   Mod de preparare: Curăţă carnea de gră­sime şi pieliţe…

Read more »

Salata de cuscus, dovleac si branza feta

19 October 2012

Salata_de_cuscus_dovleac_si_branza_feta

Salata de cuscus, dovleac si branza feta din: sare, ulei de masline, cuscus, unt, dovleac, ceapa, sare, piper, rozmarin, branza feta si rucola. Ingrediente: Cuscus: 450 ml apa 5 g sare 15 ml ulei de masline 500 g cuscus 15 g unt Dovleac si branza feta: 600 g dovleac, taiat 1 ceapa mare, taiata sare…

Read more »

Retete savuroase: Placinta cu ciuperci

19 October 2012

Placinta_cu_ciuperci

Placinta cu ciuperci din: margarina, faina, sare, ulei de floarea soarelui, iaurt, sare, ciuperci, piper, ceapa verde, marar, pesmet si oua. Ingrediente: pentru aluat: un pachet margarina 500 g faina un praf sare 3-4 linguri ulei de floarea soarelui un iaurt pentru umplutura: sare 500 g ciuperci piper 2 legaturi ceapa verde o legatura marar…

Read more »

Piersici în aluat

19 October 2012

Piersici_în_aluat

O reteta savuroasa de Piersici în aluat din: aluat, pierici, ou si zahar pudra. Ingrediente: 500 g aluat foietaj 500 g piersici mai mici un ou pentru uns zahar pudra   Mod de preparare: Piersicile se spală bine şi se opăresc cateva minute în apă clocotită. După ce au stat 10 minute, se scot şi…

Read more »

Heringi în sos de smântână

19 October 2012

Heringi_în_sos_de_smantana

O reteta savuroasa de Heringi în sos de smântână din: ceapa, morcov, heringi marinati, castraveciori murati, smantana si piper roz. Ingrediente: 1 ceapă 1 morcov 300 g heringi marinați, de la borcan 2 castraveciori murați 200 ml smântână 1 linguriță de piper roz   Mod de preparare: Se taie morcovul rondele și se așază într-o…

Read more »

Retete de post: Ghiveci de legume

19 October 2012

Ghiveci_de_legume

O reteta savuroasa de Ghiveci de legume din: porumb, mazare, pulpa de rosii, fasole verde, cartofi, ardei grasi, ceapa, morcov, broccoli, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 cutie cu porumb dulce 1 cutie cu mazare fina 1 cutie cu pulpa de rosii 1 mana de fasole verde 2 cartofi 2 ardei grasi rosii 1 ceapa…

Read more »

Cum se prepara Budincă de orez (video)

19 October 2012

O reteta video despre cum se prepara Budinca de orez: Cum se prepara Budincă de orez

Read more »

Sarmale in foi de vita

18 October 2012

Sarmale_in_foi_de_vita

Sarmale in foi de vita din: carne tocata, sare, ceapa, frunze de vita, orez, piper, ou, ulei de floarea soarelui, suc de rosii, cimbrisor si bors. Ingrediente: un kg de carne tocata sare 2-3 cepe 50-60 frunze de vita 100 g orez piper un ou 30 ml ulei de floarea soarelui 300 ml suc de…

Read more »

Reteta zilei: Briose cu glazura de portocale

18 October 2012

Briose_cu_glazura_de_portocale_15

O reteta delicioasa de Briose cu glazura de portocale din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, ciocolata, lapte, zahar, unt, oua, vanilie, nuca de cocos, esenta de portocale. Ingrediente: 2 1/2 căni de făină cernută 1 1/2 lingurita praf de copt 3/4 lingurita bicarbonate de sodiu 1/2 lingurita de sare Ciocolată neagra 1…

Read more »

Burgeri cu fasole şi chorizo

18 October 2012

Burgeri_cu_fasole_si_chorizo

Burgeri cu fasole şi chorizo din: carnati chorizo, carnati de porc, paprika afumata, zeama de lime, mix de fasole, ou, ulei de masline, ciabatta, smantana, avocado, rucola si chipsuri. Ingrediente: 100 g de carnati chorizo, scosi din piele 3 carnati de porc proaspeti, scosi din piele 1/4 lingurita de paprila afumata 1 lingura zeama de…

Read more »

Vita cu sos de hrean si cartofi

18 October 2012

Vita_cu_sos_de_hrean_si_cartofi

Vita cu sos de hrean si cartofi din: muschi de vita, hrean, smantana, ulei, cartofi, patrujel verde, chimen, sare si piper. Ingrediente: 1 kg muschi de vita 2 radacini de hrean 250 ml smantana 1 lingura ulei 400 g cartofi 1 legatura patrunjel verde 1 lingurita chimen ma

Salata cu somon si ceapa

18 October 2012

Salata_cu_somon_si_ceapa

O reteta simpla de salata cu somon si ceapa din: cartofi, ceapa rosie, file de somon, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic si usturoi verde. Ingrediente: 5 cartofi 2 cepe rosii 300-400 g file de somon 2-3 linguri ulei de masline sare piper otet balsamic 2 fire usturoi verde   Mod de preparare: Se…

Read more »

Tartă cu piersici si migdale

18 October 2012

Tarta_cu_piersici_si_migdale

Tartă cu piersici si migdale din: unt, oua, sare, zahar, faina, smantana, zahar vanilat, coaja de lamaie, verde, piersici, zeama de lamaie, zahar pudra, migdale si menta. Ingrediente: 300 g unt sau margarina 8 oua un praf sare 300 g zahar 275 g faina 4 linguri smantana 2 pliculete zahar vanilat coaja de la o…

Read more »

Omletă cu fructe de mare

18 October 2012

Omleta_cu_fructe_de_mare

Omletă cu fructe de mare din: cocktail de fructe de mare, oua, sare, piper, boia iute si ulei de masline extravirgin. Ingrediente: 400 g cocktail de fructe de mare congelate (caracatica, crevete, scoici) 4 oua sare piper boia iute 4 linguri ulei de masline extravirgin   Mod de preparare: Se decongelează cocktailul de fructe de…

Read more »

Salata cu porumb

18 October 2012

Salata_cu_porumb

O reteta gustoasa de Salata cu porumb din: porumb, mazare, oua de prepelita, sunca, conopida, mustar, zeama de lamaie, patrunjel, ulei si sare. Ingrediente: 1 cutie porumb dulce 1 cutie cu mazare fina 10 oua de prepelita 300 g sunca 1 conopida 1 lingura cu mustar zeama de lamaie patrunjel ulei sare   Mod de…

Read more »

Cannelloni cu branza

18 October 2012

Cannelloni_cu_branza

O reteta savuroasa de Cannelloni cu branza din: cannelloni, ansoa, branza de capra, smantana, oua, cascaval, parmezan si unt. Ingrediente: 500 g cannelloni 100 g ansoa 400 g branza de capra 400 g smantana 2 oua 4 felii de cascaval 100 g parmezan ras 2 linguri cu unt   Mod de preparare: Dă brânza pe…

Read more »

Supa de ceapa cu ciuperci

18 October 2012

Supa_de_ceapa_cu_ciuperci

Supa de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, faina, chimen, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 400 g ceapa 500 g ciuperci 250 ml smantana 1 lingura faina 1 lingurita chimen macinat 3 linguri ulei de masline sare piper   Mod de preparare: Curatati ceapa si ciupercile. Taiati ceapa in rondele si ciupercile…

Read more »

Varză albă înăbuşită, cu costită si cimbru

18 October 2012

Varza_alba_înabusita_cu_costita_si_cimbru

Varză albă înăbuşită, cu costită si cimbru din: supa de pui, costita afumata, varza alba, frunze de cimbru, unt, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: 565 ml supă de pui sau de legume 6 felii de costiţă afumată, cu carne şi grăsime 1/2 mână de frunze proaspete de cimbru o varză albă curăţată…

Read more »

Retete savuroase: Cartofi umpluţi

18 October 2012

Cartofi_umpluti

Cartofi umpluţi din: cartofi, usturoi, smantana, dovleac, nuci, miez de nuca, pesmet, masline, patrunjel, ceapa, morcov, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 4 cartofi mai mari sau 8 mijlocii 1 capatana de usturoi 300 ml smantana 200 cubulete de dovleac 100 g nuci macinate 50 g miez de nuca intreg 2 linguri pesmet 5 linguri ulei…

Read more »

Tagliatelle cu sos curry

18 October 2012

Tagliatelle_cu_sos_curry

Tagliatelle cu sos curry din: tagliatelle, somon afumat, ceapa, unt, coniac, smantna, curry si sare. Ingrediente: 500 g tagliatelle 200 g somon alb afumat 1 ceapa 2 linguri cu unt 5 linguri cu coniac 400 ml smantana dulce 2 linguri de curry sare   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor…

Read more »

Caracatiţă cu ardei şi sos de soia

18 October 2012

Caracatita_cu_ardei_si_sos_de_soia

Caracatiţă cu ardei şi sos de soia din: caracatita, ardei capia, ceapa, faina, sos de soia, pasta de rosii, supa de pasare, scortisoara, vin alb, frunza de dafin, fulgi de cocos, otet balsamic, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g caracatia congelata 4-5 ardei capia mari 1 ceapa 1 linguri de faina 3 linguri de…

Read more »

Paste cu gremolata şi creveţi

18 October 2012

Paste_cu_gremolata_si_creveti

Paste cu gremolata şi creveţi din: tagliatelle, usturoi, zeama de lamaie, patrunjel, rucola, ulei de masline extravirgin, unt, creveti si fulgi de ardei iute. Ingrediente: 175 g tagliatelle 1 catel mare de usturoi coaja rasa de la 1 lamaie zeama de la 1/2 lamaie 1 legatura mica de patrunjel 1 mana de rucola 50 ml…

Read more »

Retete de post: Pilaf de orez cu ciuperci si ceapa verde

18 October 2012

Pilaf_de_orez_cu_ciuperci_si_ceapa_verde

Pilaf de orez cu ciuperci si ceapa verde din: orez, ceapa verde, ciuperci, rosii, sare, piper, ulei de masline si marar. Ingrediente: o cana de orez integral cu bob lung o legatura de ceapa verde o cana de ciuperci feliate sau o conserva 4 rosii decojite sare si piper, dupa gust o lingura de ulei…

Read more »

Retete zilei: Tort cu dovleac, glazura de caramel si ganache de ciocolata

18 October 2012

Tort_cu_dovleac_glazura_de_caramel_si_ganache_de_ciocolata_15

O reteta savuroasa de Tort cu dovleac, glazura de caramel si ganache de ciocolata din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, scortisoara, ghimbir, nucsoara, cuisoare, zahar brun, oua, ulei vegetal, lapte, crema de branza, unt nesarat, sos caramel, ciocolara neagra si smantana. Ingrediente: 3 căni făină 1 plic praf de copt 1/2 lingurita…

Read more »

Meniu de 1200 de calorii (Dieta)

18 October 2012

Retete_1

  Mic dejun: 30g musli cu un pahar mic de iaurt natural ½ mar si o cafea fara zahar Gustare: un pahar de fresh de portocale Pranz: peste la gratar cu 200g de paste fierte Gustare: 3-4 caise proaspete Cina: salata verde cu ciuperci la cuptor stropita cu 1 lingurita de ulei de masline si…

Read more »

Salata cu carne de vitel si sfecla

18 October 2012

Salata_cu_carne_de_vitel_si_sfecla

Salata cu carne de vitel si sfecla din: carne de vitel, castraveti marinati, sfecla, telina, morcovi, cartofi, maioneza, patrunjel, matat si piper. Ingrediente:  200 g carne de vitel (macra prajita) 2 castraveti marinati o sfecla fiarta o radacina de telina 250 g morcovi fierti 250 g cartofi fierti un pahar de maioneza frunze de patrunjel…

Read more »

Prajitura cu crema de vanilie

18 October 2012

Prajitura_cu_crema_de_vanilie

Prajitura cu crema de vanilie din: oua, zahar pudra, unt, faina, sare, crema mascarpone, galbenusuri, esenta de vanilie si ornamente de ciocolata. Ingrediente: pentru blat: 8 oua 8 linguri zahar pudra 8 linguri unt 6 linguri faina alba un praf sare pentru crema: 400 g crema mascarpone 5 galbenusuri 250 g zahar pudra o esenta…

Read more »

Ceafa de porc cu cartofi

18 October 2012

Ceafa_de_porc_cu_cartofi

O reteta de Ceafa de porc cu cartofi din: ceafa ce porc, usturoi, rozmarin, ceapa rosie, cartofi rosii, piper, sare grunjoasa, vin, boia dulce si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 800 g ceafa de porc 5-6 catei usturoi rozmarin o ceapa rosie 8-10 cartofi rosii piper macinat sare grunjoasa 150-250 ml vin alb sec o…

Read more »

Dulceata de prune

18 October 2012

Dulceata_de_prune

Dulceata de prune din: prune, zahar, apa si scortisoara. Ingrediente: 2 kilograme de prune 1 cana zahar 1 cana de apa 1 betisor de scortisoara.   Mod de preparare: Spala bine prunele, apoi taie-le in jumatate si scoate-le samburii.Taie prunele cubulete . Intr-o cratita amesteca prunele cu zaharul, apa si betisorul de scortisoara. Pune-le sa…

Read more »

Desert: Crema cu fructe

18 October 2012

Crema_de_fructe.png

O reteta delicioasa de crema de fructe cu:mango, ou, frisca lichida, gelatina, lamai verzi. Ingrediente: salată de fructe 1 mango 1 albuş 100 g frişcă lichidă 2 foi gelatină albă 2 linguri cu zeamă de lămâi verzi   Mod de preparare: Taie mango cubuleţe şi zdrobeşte-l bine. Adaugă zeama de lămâie, frişca şi gelatina înmuiată.…

Read more »

Supa de rosii cu usturoi

18 October 2012

Supa_de_rosii_cu_usturoi.png

O reteta delicioasa de supa cu: rosii, apa, ceapa, morcov, boia dulce, zahar, usturoi. Ingrediente: 11 sos de roşii 1l apă 1 ceapă 1 morcov 1 linguriţă cu boia dulce 1 linguriţă cu zahăr 4-5 căţei cu usturoi   Mod de preparare: Curăţă ceapa, tai-o mărunt şi căleşte-o uşor

Lasagna cu carne de vita si masline

18 October 2012

Lasagna_cu_carne_de_vita_si_masline.png

O reteta delicioasa de lasagna cu:unt, foi de lasagna, carne de vita, masline, ceapa, usturoi, sos de rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, foi de dafin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 20 foi de lasagna 2 linguri cu unt 200 g carne tocată de vită 100 g măsline 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 ml sos…

Read more »

Corabioare din vinete

18 October 2012

Corabioare_din_vinete.png

O reteta delicioasa de corabioare din:vinete, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete mai măricele 1 ceapă 5-6 căţei de usturoi 2 roşii 200 g caşcaval ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Spală vinetele şi taie-le pe jumăta­te, pe lungime. Cu o linguriţă, scoa­te cu grijă pulpa…

Read more »

Spaghete cu sos aromat

18 October 2012

Spaghete_cu_sos_aromat.png

O reteta delicioasa de spaghete cu: unt, sos de rosii, ceapa, ciuperci, masline, piper, ulei de masline. Ingrediente: 250 g spaghete 1 lingură cu unt 500 ml sos de roşii 2 cepe 300 g ciuperci 100 g măsline rondel pătrunjel sare piper ulei de măsline Mod de preparare: Curăţă ciupercile şi taie-le felii subţiri. Separat,…

Read more »

Rulouri din omleta

18 October 2012

O reteta delicioasa de rulouri cu:omleta, oua, sunca, crema de branza, rucola, rosii, apa minerala, sare, ulei. Ingrediente: 8 ouă 150 g şuncă 100 g cremă de brânză sau brânză topită câteva frunze de rucola sau de salată 8 roşii cât mai mici 3 linguri cu apă minerală sare ulei Mod de preparare: Intr-un castron,…

Read more »

Retete gustoase: Corabioare de ardei

18 October 2012

Corabioare_de_ardei.png

O reteta delicioasa de corabioare din: arde gras, cabanos, cartofi, cascaval, ceapa, ulei. Ingrediente: 6 ardei graşi de diferite culori 2-3cabanoşi 3 cartofi 150 g caşcaval 1 ceapă ulei Mod de preparare: Taie ardeii în jumătăţi, pe lungime, şi îndepărtează cotorul şi seminţele. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă cartofii cubuleţe. După…

Read more »

Minitort aperitiv

18 October 2012

Minitort_aperitiv.png

O reteta delicioasa de minitort aperitiv din: paine, bacon, castraveti, unt, mustar, sare. Ingrediente: 12 felii de pâine toast 200g bacon 3 castraveţi 100 g unt 2-3 linguri cu muştar sare Mod de preparare: Intr-un castron, freacă untul spumă. Adaugă muştarul şi un praf de sare. Indepărtează coaja de la feliile de pâine, apoi unge-le…

Read more »

Tort cu piersici

18 October 2012

Tort_cu_piersici.png

O reteta delicioasa de tort cu: piersici, zahar, nuca, oua, faina, ulei, zahar vanilat, sare. Ingrediente: 4 piersici(400 g) 10 linguri zahar 100g nuca Ingrediente blat: 4 oua 200 g zahar 200 g faina 4 linguri cu ulei 2 pliculete cu zahar vanilat sare Mod de preparare: Spală bine piersicile şi taie- le în felii…

Read more »

Merluciu inabusit si cartofi soté

18 October 2012

Merluciu_inabusit_si_cartofi_sote

Merluciu inabusit si cartofi soté din: file merluciu, ulei de masline extravirgin, sare grunjoasa, piper, patrunjel, capere, otet de vin alb, zahar, cartofi, unt si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 4x150g file merluciu ulei de masline extravirgin sare grunjoasa si piper 60g patrunjel, taiat 4 linguri de capere, taiate marunt 1/2 cana otet de vin…

Read more »

Meniu de 1200 de calorii pentru slabit

18 October 2012

Retete_1

  Mic dejun: ceai sau cafea fara zahar un iaurt mic cu 0%grasime 2 biscuiti integrali Gustare: 2 piersici Pranz: 200g de orez fiert cu legume fierte Gustare: 50g de fragi un pahar de iaurt natural(100ml) Cina: 150g de carne de vita fiarta cu salata asortata

Read more »

Retete gustoase: Salata de dovlecei

18 October 2012

Salata_de_dovlecei.png

O reteta delicioasa de salata de dovlecei cu: vanata, usturoi, smantana, maioneza, sare. Ingrediente: 4 dovlecei 1 vânătă mică 4-5 căţei de usturoi 100 g smântână câteva linguri cu maioneză sare Mod de preparare: Coace vânătă, curăţ-o, las-o să se scurgă, după care toac-o uşor. Separat, curăţă dovleceii, taie-i cubuleţe şi opăreşte-i în apă cu…

Read more »

Retete de sezon

17 October 2012

Retete de sezon: Retete culinare: Conopidă gratinată O reteta de conopida gratinata din: conopida, unt, faina, lapte, branza telemea, nucsoara, crema de branza, sare, piper alb, patrunjel si parmezan. Ingrediente: o conopida mare 150 g unt 2 lingurite faina 400 ml lapte 100 g branza telemea un praf nucsoara 100 g crema de branza sare…

Read more »

Reteta zilei: Salata de conopida cu masline si capere

17 October 2012

Salata_de_conopida_cu_masline_si_capere_10

O reteta delicioasa de Salata de conopida cu masline si capere din: conopida, ulei de masline, usturoi, frunze de patrunjel, masline, capere, suc de lamaie, fulgi de ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 1 conopida 4 linguri ulei de masline 2 căței de usturoi, tocati 1/4 ceasca frunze de patrunjel tocat măsline Kalamata tocate 3…

Read more »

Salată de sfeclă cu sos de usturoi

17 October 2012

Salata_de_sfecla_cu_sos_de_usturoi

Salată de sfeclă cu sos de usturoi din: sfecla, usturoi, ulei de masline, smantana, sare, piper si chimen. Ingrediente: 1 kg sfecle mici 1 capatana de usturoi 4 linguri ulei de masline 250 ml smantana sare piper chimen proaspat macinat   Mod de preparare: Spălaţi sfeclele şi puneţi-le într-o tavă, la cuptor, să se coacă.…

Read more »

Ghiveci de toamna

17 October 2012

Ghiveci_de_toamna

O reteta gustoasa de Ghiveci de toamna din: dovlecei, ardei grasi, ceapa, morcov, gogonele, telina, pesmet, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 4 dovlecei mai mici 4 ardei grasi (verde, galben, rosu, portocaliu) 2 cepe 1 morcov 4 gogonele 1 telina 4 linguri pesmet 5 linguri ulei de masline sare piper   Mod de…

Read more »

Varză roşie călită cu mere, costită si otet balsamic

17 October 2012

Varza_rosie_calita_cu_mere_costita_si_otet_balsamic

Varză roşie călită cu mere, costită si otet balsamic din: ulei de masline, costita afumata, seminte de fenicul, ceapa, mere, varza rosie, sare de mare, piper, otet balsamic, unt si patrunjel. Ingrediente: ulei de măsline 250 g costiţă afumată, cu carne şi grăsime, tăiată felii subţiri o linguriţă de seminţe de fenicul zdrobite o ceapă…

Read more »

Copane aromate

17 October 2012

Copane_aromate

O reteta delicioasa de Copane aromate din: copane de pui, sare, piper, boia iute, zahar, unt, otet balsamic, ulei de masline, cartofi, iaurt, usturoi, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 10-12 copane de pui sare piper o lingurita boia iute o lingurita zahar 50 g unt 2 lingurite otet balsamic ulei de masline 4 cartofi 250…

Read more »

Sote de conopida cu morcovi

17 October 2012

Sote_de_conopida_cu_morcovi

O reteta gustoasa de Sote de conopida cu morcovi din: conopida, morcovi, unt, supa de legume, vin, patrunjel, boia si sare. Ingrediente:  1 conopida 4 morcovi 2 linguri cu unt 1 ceascuta cu supa de legume 3 linguri cu vin alb 1 legatura de patrunjel boia sare   Mod de preparare: Curăţă morcovii, taie-i rondele…

Read more »

Tagliatelle cu ton

17 October 2012

Tagliatelle_cu_ton

O reteta savuroasa de Tagliatelle cu ton din: tagliatelle, ton, rosii, usturoi, vin, ulei, menta si sare. Ingrediente: 500 g tagliatelle 500 g ton 4 rosii 4 catei de usturoi 100 ml vin alb ulei menta sare   Mod de preparare: Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de cutie.între timp,…

Read more »

Panna cotta pe pat de ciocolata

17 October 2012

Panna_cotta_pe_pat_de_ciocolata

Panna cotta pe pat de ciocolata din: frisca, vanilie, sare, zahar, gelatina, crema de whisky, ciocolata cu lapte si menta. Ingrediente: 600 ml frisca lichida o pastaie de vanilie un praf sare 6 linguri zahar pudra 5 foi gelatina pentru sos: 50 g unt 10 ml crema de whisky 4 linguri frisca 150 g ciocolata…

Read more »

Tartă cu brânză de capră, ceapă verde şi alune de pădure

17 October 2012

Tarta_cu_brânza_de_capra_ceapa_verde_si_alune_de_padure

Tartă cu brânză de capră, ceapă verde şi alune de pădure din: foi de palcinta, ulei de masline, ceapa verde, usturoi, mustar dijon, smantana, oua, branza de capra si alune de padure. Ingrediente: 4 foi de placinta mari 3 linguri ulei de masline 9 fire groase de

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

17 October 2012

Ciorba_de_cartofi_cu_carnati_afumati

O reteta gustoasa de Ciorba de cartofi cu carnati afumati din: cartofi, ceapa rosie, ardei, rosii, morcovi, ulei de masline, piper, sare, patrunjel, carnati afumati si susan. Ingrediente: 6 cartofi 2 cepe rosii 2 ardei un kg rosii un morcov 2 lingurite ulei de masline piper sare o legatura patrunjel 2 carnati afumati 50 g…

Read more »

Tortiglioni cu pui si spanac

17 October 2012

Tortiglioni_cu_pui_si_spanac

Tortiglioni cu pui si spanac din: tortiglioni, spanac, piept de pui, rosii cherry, ceapa, sos de soia, ulei si sare. Ingrediente: 500 g tortiglioni 200 g spanac proaspat 300 g piept de pui 300 g rosii cherry 1 ceapa 1 linguri cu sos de soia ulei sare   Mod de preparare: Toacă fin ceapa şi…

Read more »

Fursecuri cu dulceata

17 October 2012

Fursecuri_cu_dulceata

Fursecuri cu dulceata din: unt, galbenusuri, zahar pudra, faina, sare, esenta de vanilie, nuca, praf de copt, dulceata si zahar pudra. Ingrediente: 275 g unt 4 galbenusuri 250 g zahar pudra 350 g faina un praf sare esenta de vanilie 100 g nuca macinata o lingurita praf de copt dulceata zahar pudra pentru ornat  …

Read more »

Muschi de vita cu cuscus

17 October 2012

Muschi_de_vita_cu_cuscus

Muschi de vita cu cuscus din: muschi de vita, sare, piper, salvie, vin rosu, miere, unt, ulei de masline, ardei capia, morcovi, dovlecei, cuscus si supa. Ingrediente:  800 g muschi de vita sare piper salvie uscata si macinata 100 ml vin rosu sec o lingura miere 100 g unt 2-3 linguri ulei de masline 3…

Read more »

Pulpa de porc cu piure

17 October 2012

Pulpa_de_porc_cu_piure

O reteta de pulpa de porc cu piure din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, vin, miere, pesmet, cartofi, unt, lapte si sos de rosii. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 6-8 catei usturoi sare piper macinat 2-3 crengute rozmarin 3-4 lingurite ulei de masline 250 ml vin alb o lingurita…

Read more »

Salata calda cu halloumi, naut si lime

17 October 2012

Salata_calda_cu_halloumi_naut_si_lime

O reteta savuroasa de Salata calda cu halloumi, naut si lime din: fasole verde, naut, zeama si coaja de lime, ulei de masline extravirgin, ceapa rosie, ardei copti, rosii cherry, rucola, patrunjel si branza hallomi. Ingrediente: 100 g fasole verde 1 conserva de 400 g cu naut, scurs si clatit zeama si coaja rasa de…

Read more »

Foitaj cu rosii si branza

17 October 2012

Foitaj_cu_rosii_si_branza

Foitaj cu rosii si branza din: aluat, rosii cherry, branza telemea, mustar de dijon, cimbru, ulei de masline si piper. Ingrediente: 500 g aluat foitaj 400 g rosii cherry 200 g branza telemea 2 lingurite mustar de Dijon cimbru uscat si macint 2-3 lingurite ulei de masline piper   Mod de preparare: Se taie brânza…

Read more »

Reteta zilei: Sarmale delicioase

17 October 2012

Sarmale_delicioase_22

O reteta savuroasa si gustoasa de Sarmale delicioase din: varza, carne de vita, orez, ceapa, marar, ou, bors, sos de rosii, rosii, suc de lamaie, zahar brun, pasta de tomate, boia de ardei, usturoi, ienibahar, supa de pui, sare si piper. Ingrediente: 1 varza mare verde 500 g carne de vită 1 ceasca de orez…

Read more »

Retete gustoase: Conopidă pane

17 October 2012

Conopida_pane

O reteta de conopida pane din: conopida, pesmet, unt, oua, sare, piper, alune de padure, usturoi, ulei si patrunjel. Ingrediente: o conopida medie 300 g pesmet 100 g unt 4 oua sare piper macinat 100 g alune de padure macinate 6 catei de usturoi ulei pentru prajit o legatura patrunjel   Mod de preparare: Se…

Read more »

Varză de Savoia cu sos Worcestershire

17 October 2012

Varza_de_Savoia_cu_sos_Worcestershire

O reteta simpla si delicioasa de Varză de Savoia cu sos Worcestershire din: varza de savoia, ulei de masline, sos worcestershire, sare de mare, piper si unt. Ingrediente: o varză mare de Savoia ulei de măsline 115 ml sos Worcestershire sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat 2 cubuleţe de unt   Mod de…

Read more »

Plăcintă cu somon şi orez aromat

17 October 2012

Placinta_cu_somon_si_orez_aromat

Plăcintă cu somon şi orez aromat din: oua, orez basmati, smantana, patrunjel, capere, ceapa verde, somon afumat, ardei copti, faina, aluat si cartofi. Ingrediente: 3 oua medii, 1 batut 250 g orez basmati prefiert 3 linguri de smantana pentru gatit 1 legatura mica de patrunjel, tocat 1 1/2 lingurita de capere, clatite si tocate 4…

Read more »

Ciorbă de peşte cu smântână

17 October 2012

Ciorba_de_peste_cu_smantana

Ciorbă de peşte cu smântână din: file de peste, morcovi, ceapa rosie, galbenusuri, smantana, otet si sare. Ingrediente: 400 g file de peste (macrou, crap, caras, biban, merluciu) 2 morcovi 1 ceapa rosie 4 galbenusuri 300 ml smantana 50 ml otet sare   Mod de preparare: Curatati ceapa si morcovul, spalati-le si taiati ceapa marunt…

Read more »

Turnulete cu legume coapte

17 October 2012

Turnulete_cu_legume_coapte

Turnulete cu legume coapte din: vinete, dovlecei, ceapa rosie, rosii, sare, piper, ulei de masline, suc de rosii, busuioc si marar. Ingrediente: 2 vinete medii 2-3 dovlecei 2 cepe rosii 4 rosii sare piper negru macinat 2-3 linguri ulei de masline 300-400 ml suc de rosii cimbru si busuioc verde o legatura marar   Mod…

Read more »

Minitarte cu conopidă

17 October 2012

Minitarte_cu_conopida

Minitarte cu conopidă din: aluat, conopida, patrunjel, ceapa verde, sare, piper, branza, zeama de lamaie, otet balsamic, oua, unt si nucsoara. Ingrediente: un pachet aluat foitaj o conopidă mică o legătură pătrunjel o legătură ceapă verde sare piper negru măcinat 150 g brânză zeama de la o lămâie o linguriţă oţet balsamic 4 ouă 100…

Read more »

Prajitura cu gris

17 October 2012

Prajitura_cu_gris

O reteta gustoasa de Prajitura cu gris din: gris, zahar, fulgi de cocos, praf de copt, unt, smantana, iaurt, fistic, esenta de vanilie si zeama de lamaie. Ingrediente: blat: 500 g gris 200 g zahar 50 g fulgi de cocos 1 lingurita praf de copt 50 g unt 200 g smantana dulce 200 g iaurt…

Read more »

Musaca cu piure de cartofi

17 October 2012

Retete_1

Musaca cu piure de cartofi din: cartofi, unt, lapte, carne tocata, ceapa, ulei, rosii, pasta de tomate, cimbru, branza topita, sare si piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 100 g unt 100 ml lapte 700 g carne tocata 1 ceapa mare 50 ml ulei 3 rosii 1 lingura pasta de tomate 1 lingurita cimbru uscat 6…

Read more »

Despre varza

17 October 2012

Despre_varza

Varza este o legumă care a fost cultivată şi consumată în întreaga lume încă din zorii omenirii. Se prezintă sub cele mai diverse forme, mărimi şi culori, iar în fiecare sezon se găsesc alte sortimente. Varza nu este socotită chiar cea mai grozavă legumă. Nu are o reputaţie prea bună fiindcă mulţi dintre noi îşi…

Read more »

Pere în coşuleţe de foitaj

17 October 2012

Pere_în_cosulete_de_foitaj

O reteta savuroasa de Pere în coşuleţe de foitaj din: pere, zahar, coaja si zeama de lamaie, scortisoara, baton de vanilie, aluat, ou, menta, frisca si branza mascarpone. Ingrediente: 6 pere medii 200 g zahar coaja si zeama de la o lamaie scortisoara baton de vanilie 2 linguri coniac pentru cosulete: 500 g aluat frantuzesc…

Read more »

Mancarica de conopida

17 October 2012

Mancarica_de_conopida

Mancarica de conopidadin: conopida, ceapa rosie, ardei capia, gogosar, ardei verde, rosii, sare, patrunjel, piper, usturoi si ulei de masline. Ingrediente: o conopida mare 2 cepe rosii 2 ardei capia un gogosar un ardei verde 4 rosii sare patrunjel piper negru macinat 2-3 catei de usturoi 3-4 lingurite ulei de masline   Mod de preparare:…

Read more »

Tagliatele cu pui si rosii

17 October 2012

Tagliatele_cu_pui_si_rosii

O reteta gustoasa de Tagliatele cu pui si rosii din: tagliatele, unt, sare, piper, usturoi, piept de pui, rosii cherry, cimbru, patrunjel si ulei de masline. Ingrediente: 400 g tagliatele 50 g unt sare piper negru macinat 4-5 catei usturoi 400 g piept de pui 8 rosii cherry cimbru verde s

Tort cu pere si zahăr ars

17 October 2012

Tort_cu_pere_si_zahar_ars

Tort cu pere si zahăr ars din: oua, unt, zahar pudra, sare, zahar vanilat, faina, pere, lapte, oua, esenta de vanilie, lichior de migdale, coaja de lamaie si zeama de lamaie. Ingrediente: pentru blat: 6 oua 5 linguri unt topit 5 linguri zahar pudra un praf sare un plic zahar vanilat 5 linguri faina pentru…

Read more »

Chiftele crocante de peste

17 October 2012

Chiftele_crocante_de_peste

O reteta de chiftele crocante de peste din: peste, cartofi, ceapa, usturoi, coriandru, busuioc, galbenus de ou, faina, sare, piper, oua, firimituri de paine, ulei de masline, ceapa murata si chutney de rosii. Ingrediente: 400 g peste alb, taiat 3 cartofi, fierti si zdrobiti 1 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocati o mana de…

Read more »

Brioşe cu pere

17 October 2012

Briose_cu_pere

O reteta gustoasa de Brioşe cu pere din: oua, unt, sare, nuci, faina, zahar vanilat, esenta de vanilie, zahar, pere, apa, lichior de portocala si zeama de lamaie . Ingrediente: 4 oua 200 g unt un praf sare 100 g nuci macinate 3 linguri faina un plic zahar vanilat esenta de vanilie 150 g zahar…

Read more »

Legume de toamna la cuptor

17 October 2012

Legume_de_toamna_la_cuptor

O reteta delicioasa de Legume de toamna la cuptor din: dovleac, cartofi, ceapa rosie, morcovi, usturoi, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 dovleac taiat in cubulete 1 kg cartofi rosii taiati in sferturi 400 grame ceapa rosie taiata in sferturi 400 grame morcovi taiati pe lungime 4 catei de usturoi 30 ml ulei…

Read more »

Retete culinare: Conopidă gratinată

16 October 2012

Conopida_gratinata

O reteta de conopida gratinata din: conopida, unt, faina, lapte, branza telemea, nucsoara, crema de branza, sare, piper alb, patrunjel si parmezan. Ingrediente: o conopida mare 150 g unt 2 lingurite faina 400 ml lapte 100 g branza telemea un praf nucsoara 100 g crema de branza sare piper alb macinat o legatura patrunjel parmezan…

Read more »

Reteta zilei: Mancarica de legume pe pat de orez brun

16 October 2012

Mancarica_de_legume_pe_pat_de_orez_brun_5

O reteta savuroasa de Mancarica de legume pe pat de orez brun din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecei, rosii, fasole, sare, piper, piper cayenne, orez brun si branza cheddar. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline sau ulei vegetal 1 ceapa, tocata 2 căței de usturoi, tocati 3 dovlecei medii, tăiati în bucăți 1…

Read more »

Peste pe pat de legume (cod)

16 October 2012

Peste_pe_pat_de_legume

Peste pe pat de legume din: file de cod, sare grunjoasa, piper, zeama de lamaie, dovlecei, ardei, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, miere si chivas. Ingrediente: 8 bucati file de cod sare grunjoasa piper negru macinat zeama de la 1-2 lamai 2-3 dovlecei cu coaja verde 3-4 ardei culori diferite 3-4 catei usturoi 3-4…

Read more »

Ciorba de dovlecei

16 October 2012

Ciorba_de_dovlecei

O reteta de ciorba de dovlecei din: dovlecei, ceapa, ardei, morcovi, patrunjel, zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 4 dovlecei 2 cepe 2 ardei 2 morcovi o legatura patrunjel o legatura marar zeama de la o lamaie 2-3 lingurite ulei de masline sare piper negru   Mod de preparare: Se spală…

Read more »

Frigarui aromate

16 October 2012

Frigarui_aromate

O reteta delicioasa de Frigarui aromate din: fleica de porc, ceapa, chilli, boia dulce, boia iute, zahar, sare, coniac, piper, coriandru si ulei de masline. Ingrediente: 500 g fleica de porc o ceapa un praf chilli o lingurita boia dulce o lingurita boia iute o lingura zahar sare 1-2 linguri coniac piper negru macinat coriandru…

Read more »

Rulada delicioasa cu ciocolata

16 October 2012

Rulada_delicioasa_cu_ciocolata

Rulada delicioasa cu ciocolata din: oua, zahar pudra, unt, sare, zahar vanilat, faina, ciocolata cu lapte, cacao, frisca si sare. Ingrediente: pentru blat: 4 oua 3 linguri zahar pudra 4 linguri unt topit un praf sare un plic zahar vanilat 3 linguri rase de faina pentru crema: 200 g ciocolata cu lapte 2 linguri cacao…

Read more »

Somon cu broccoli la tavă

16 October 2012

Somon_cu_broccoli_la_tava

Somon cu broccoli la tavă din: fileuri de somon, broccoli, zeama de lamaie, lamaie, ceapa verde si sos de soia. Ingrediente: 4 fileuri de somon, cu piele 1 capatana de broccoli, rupta in buchetele zeama de la 1/2 lamaie 1/2 lamaie taiata sferturi 1 legatura mica de ceapa verde, feliata 2 linguri sos de soia…

Read more »

Fasole batuta cu kaiser

16 October 2012

Fasole_batuta_cu_kaiser

Fasole batuta cu kaiser din: fasole, sare, piper, usturoi, ulei de floarea soarelui, boia dulce, otet balsamic, miere, cimbru, gogosari murati si kaiser. Ingrediente: 500 g fasole alba uscata sare piper negru macinat o capatana de usturoi 100 ml ulei de floarea soarelui pentru ornat: boia dulce 1-2 linguri otet balsamic 1-2 linguri miere cimbru…

Read more »

Pulpa de vitel marinata

16 October 2012

Pulpa_de_vitel_marinata

O reteta de pulpa de vitel marinata din: pulpa de vitel, miere, coaja de lamaie, sare, salvie, piper, ceapa rosie, usturoi, unt, ulei de masline, whisky, rucola, zeama de lamaie si patrunjel. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel o lingura miere coaja de la o lamaie sare 2-3 frunze salvie piper o ceapa rosie 2-3…

Read more »

Pui marocan cu ghimbir

16 October 2012

Pui_marocan_cu_ghimbir

O reteta magica de Pui marocan cu ghimbir din: piept de pui, ulei, ceapa, rosii, ghimbir, usturoi, turmeric, chimion, coriandru, scortisoara, dovleac, supa de pui, zahar brun, otet de vin rosu, cirese, sare, piper, coaja de lamaie, frunze de menta, feta, cuscus si iaurt. Ingrediente: 4 piepti de pui, dezosati si fara piele 3 linguri…

Read more »

Varză cu costiţă afumată

16 October 2012

Varza_cu_costita_afumata

O reteta gustoasa de Varză cu costiţă afumată din: costita afumata, varza, ceapa, ardei capia, sare, piper, chilli, ulei de floarea soarelui, boia dulce si pasta de tomate. Ingrediente: 1 kg costita afumata 2 verze mici 2 cepe albe sau rosii un ardei capia sare piper negru macinat o lingurita chilli 30-40 ml ulei de…

Read more »

Aripioare cu legume si sos

16 October 2012

Aripioare_cu_legume_si_sos

O reteta savuroasa de Aripioare cu legume si sos din: aripioare de pui, sare, susan, usturoi, piper, ulei de floarea soarelui, fasole, dovlecel, morcovi, unt, sare de mare, nucsoara, piper, faina si lapte. Ingrediente: 8-12 aripioare de pui sare 50 g susan 2-3 catei de usturoi piper 30 ml ulei de floarea soarelui 200 g…

Read more »

Supă de legume cu găluşte

16 October 2012

Supa_de_legume_cu_galuste

Supă de legume cu găluşte din: ceapa, usturoi, ardei, morcovi, patrunjel, telina, pastarnac, sare, piper, ulei de masline, oua si gris. Ingrediente: 1-2 cepe 2 catei de usturoi 2 ardei 2 morcovi o radacina de patrunjel o radacina telina un pastarnac mic sare piper negru macinat 1-2 linguri ulei de masline o legatura patrunjel pentru…

Read more »

Ravioli cu tomate

16 October 2012

Ravioli_cu__tomate.png

O reteta delicioasa de ravioli cu:ulei, ardei, usturoi, rosii, ceapa, pasta de tomate, verdeturi, parmezan. Ingrediente: 2 linguri de ulei 2 ardei mijlocii, tăiaţi felii 2 căţei de usturoi, pisaţi 1 cană de roşii tăiate o ceapă dulce 2 lin­guri de pastă de tomate 1/2 de lingură de verdeţuri 500 g ravioli cu brânză sau…

Read more »

Spaghete cu mazare si rosii

16 October 2012

Spaghete_-cu_-mazare_-si_-rosii.png

O reteta delicioasa de spaghete cu: usturoi, ulei, busuioc, patrunjel verde, rosii, sare, piper, mazare, branza telemea. Ingrediente: 1 căţel de usturoi 3 linguri ulei 1/2 legătură busuioc 1/2 legătură pătrunjel verde 500 g roşii mici şi alun­gite sare piper 400 g spaghete 150 g mazăre congelată 150 g brânză telemea Mod de preparare: Se…

Read more »

Pasta de peste afumat

16 October 2012

Pasta_de_peste_afumat.png

O reteta delicioasa de pasta din:peste afumat, ceapa, mar, unt, ulei, sare. Ingrediente: 200-300 g peşte afumat 2 cepe potrivite 1 măr 100 g unt 1 lămâie ulei sare   Mod de preparare: Trece fileurile prin felii de pâine. Pune amestecul de peşte maşina de tocat de două, trei ori, împ

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
Scrie un comentariu

Scris de pe Decembrie 7, 2012 în Retete&Bauturi

 

Etichete: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: