RSS

Retete usoare #47

08 Ian

Retete usoare:

Salata de rucola cu fructe de padure

27 December 2012

Salata de rucola cu fructe de padure din: rucola, baby spanac, crema de branza, zmeura, capsuni, afine, mure, mustar, ulei de masline, otet, piper si sare. Ingrediente: 100 g rucola 100 g baby spanac bilute din crema de branza zmeura capsuni afine mure mustar ulei de masline otet piper sare   Mod de preparare: Dupa…

Read more »

Pulpa de vitel inabusita

27 December 2012

Pulpa de vitel inabusita din: praz, telina, morcovi, ceapa, pulpa de vitel, sare, piper, unt, bulion, vin rosu, supa, foi de dafin, ienupar, cuisoare, boabe de piper si unt. Ingrediente: 1 fir praz 1 telina 500 g morcovi 2 cepe 1,5 kg pulpa de vitel sare piper 2 linguri unt 1 lingura bulion 500 ml…

Read more »

Mini-tarte cu mere glasate cu miere

27 December 2012

Mini-tarte cu mere glasate cu miere din: stafide, rom, mere, suc de lamaie, unt, zahar, oua, sare, faina, praf de copt, lapte si miere. Ingrediente: 100 g stafide 4 linguri rom 8 mere medii 4 linguri suc de lamaie 175 g unt 125 g zahar 4 oua 1 praf de sare 400 g faina 2…

Read more »

Reteta zilei: Tort diplomat

27 December 2012

Tort diplomat din: piscoturi, lapte, frisca, unt, oua, gelatina, zahar, visine, mure, zmeura, capsune, portocale, kiwi si banane. Ingrediente: piscoturi lapte pentru crema: 400 ml frisca 1 pachet unt 150 ml lapte 4 oua 4 pachetele gelatina 300g zahar fructe congelate (visine, mure, zmeura, capsune etc) portocale kiwi banane   Mod de preparare: Crema pentru…

Read more »

Trei cocktailuri pentru Revelion

27 December 2012

Trei cocktailuri pentru Revelion: Cocktail Kamikaze cu vodca Cocktail Kamikaze cu vodca din: vodca, triple sec si frsh lime juice. Ingrediente: 60 ml vodca 15 ml triple sec 25 ml fresh lime juice   Mod de preparare: Se amesteca puternic ingredientele in boston shaker, se strecoara dublu continutul in paharul martini racit in prealabil.Read more…

Read more »

Portofele cu brânză si visine

27 December 2012

Portofele cu brânză si visine din: aluat, compot de visine, branza de vaci, unt, zahar, oua, budinca de vanilie, praf de copt, coaja de lamaie si lapte. Ingrediente: 400 g aluat de foi congelat 300 g compot de visine 750 g branza de vaci 100 g unt 200 g zahar 4 oua 1 plic praf…

Read more »

Sufleu de legume

27 December 2012

Sufleu de legume din: varza de bruxelles, fasole verde, morcovi, vanata, ardei gras, sare, mazare, unt, ulei de masline, piper si cascaval. Ingrediente: 300 g varza de Bruxelles 200 g fasole verde 2 morcovi 1 vanata 1 ardei gras rosu sare 150 g mazare congelata 25 g unt 2 linguri ulei de masline piper 200…

Read more »

Ruladă cu ciocolată picantă

27 December 2012

Ruladă cu ciocolată picantă din: oua, sare, zahar, baton de vanilie, faina, budinca de vanilie, praf de copt, ciocolata amaruie, frisca, unt, chilli si cacao. Ingrediente: Blat de pandișpan 4 ouă 1 praf de sare 150 g zahăr miezul de la 1 baton de vanilie 100 g făină 1 plic praf de budincă de vanilie…

Read more »

Sufleu de cartofi cu somon si sos de branza

27 December 2012

Sufleu de cartofi cu somon si sos de branza din: cartofi, spanac, sare, usturoi, ceapa rosie, unt, faina, vin, supa, branza de vaci, parmezan, smantana, piper, nucsoara, suc de lamaie si file de somon. Ingrediente: 500 g cartofi rosii 100 g spanac sare 2 catei de usturoi 2 cepe rosii 2 linguri unt 2 linguri…

Read more »

Macaroane cu şuncă

27 December 2012

Macaroane cu şuncă din: macaroane, sare, sunca, unt, smantana, oua, parmezan, piper si cascaval. Ingrediente: 400 g macaroane sare 80 g sunca 2 linguri unt 400 g smantana 4 oua 40 g parmezan ras piper 80 g cascaval ras   Mod de preparare: Se rup în două macaroanele şi se fierb al dente într-o cantitate…

Read more »

Reteta zilei: Rata umpluta la cuptor

26 December 2012

Toamna este cea mai buna perioada din an in care puteti sa gatiti o rata tanara si ar fi pacat sa ratati ocazia ca intr-un weekend sa incercati o reteta gustoasa de rata umpluta la cuptor, potrivita pentru felul principal al meniului de duminica. Ingrediente: 1 rata 1 kg cartofi 1-2 mere 2 cepe cateva…

Read more »

Reteta zilei: Cocktail cu tequila si capsuni

26 December 2012

Cocktail cu tequila si biscuiti sfaramati din: biscuiti, sirop de porumb, tequila, zahar, apa si capsuni. Ingrediente: 1/4 ceasca biscuiti sfaramati 1 lingurita de sirop de porumb tequila rose zahar apa capsuni   Mod de preparare: Se amesteca siropul cu biscuitii sfaramati. Se amesteca apa cu zaharul. Impartiti in 2 pahare, turnati tequila. Garnisiti cu…

Read more »

Cannelloni cu spanac

26 December 2012

Cannelloni cu spanac din: ceapa, usturoi, ulei, spanac, supa, sare, piper, nucsoara, faina, unt, lapte, branza de capra, coaja si suc de lamaie, ciuperci brune, busuioc, smantana, cannelloni si parmezan. Ingrediente: 2 cepe 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 600 g spanac tocat congelat 1 lingura supa deshidratata sare piper nucsoara rasa 2 linguri…

Read more »

Enchiladas picante

26 December 2012

Enchiladas picante din: ceapa, usturoi, telina, morcov, ulei de masline, carne de vita, sare, piper, boia, pulpa de rosii, supa, oua, faina, sare, piper, rosii decojite, busuioc si cascaval ras. Ingrediente: umplutura: 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 fir de telina verde 1 morcov 2 linguri ulei de masline 500 g carne de vita…

Read more »

Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan

26 December 2012

Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan din: macaroane, sare, piept de curcan, ceapa, ardei gras, ulei, piper, pulpa de rosii, cascaval, oua, galbenus si smantana. Ingrediente: 250 g macaroane sare 400 g file de piept de curcan 4 cepe 1 kg ardei gras 2 linguri ulei piper 100 g pulpa de…

Read more »

Zece retete pentru Revelion

26 December 2012

Zece retete pentru Revelion

Zece retete pentru Revelion: Ciorba de legume cu fidea Facebook Ciorba de legume cu fidea din: morcovi, patrunjel, telina, ardei grasi, conopida, gulie, fasole verde, ceapa, rosii, cartofi, ulei, fidea, leustean, condimente, piper si bors. Ingrediente: 2 morcovi 1 patrunjel 1/2 telina 2 ardei grasi (rosu, galben) 1 conopida mica 1 gulie mica 100 g…

Read more »

Salata de cruditati verzi

26 December 2012

Salata de cruditati verzi din: limes, mere verzi, bulbi de fenicul, castravete, telina, ceapa verde si ulei de masline. Ingrediente:  4 limes 2 mere verzi, taiate bastonase 2 bulbi de fenicul, taiati bastonase 1 castravete, fara seminte, taiat bastonase 3 tulpini de telina Apio, taiate bastonase 6 fire de ceapa verde, taiate bastonase 2 linguri…

Read more »

Sardine umplute

26 December 2012

Sardine umplute din: sardine, file de ansoa, miez de paine, patrunjel, ulei de masline, lamaie, foi de dafin, pesmet, sare, piper, usturoi si ceapa verde. Ingredinete: 750 g sardine 100 g file de ansoa 100 g miez de paine 50 g patrunjel 50 g ulei de masline 1 1/2 lamaie foi de dafin pesmet sare…

Read more »

Orez aromat cu nucă de cocos

26 December 2012

Orez aromat cu nucă de cocos din: ceapa, unt, ulei, orez si lapte de cocos. Ingrediente: 3 cepe, tocate marunt cate 1 lingura de unt si ulei de floarea soarelui 1 kg de orez basmati 800 ml lapte de cocos   Mod de preparare: Incinge uleiul şi untul într-o cratiţă mare şi sotează ceapa, până…

Read more »

Noua retete pentru Revelion

26 December 2012

Noua retete pentru Revelion: Bors de vacuta Facebook Bors de vacuta din: piept de vita, zarzavat de ciorba, rosii in bulion, bors, patrunjel di condimente. Ingrediente: 1/2 kg piept de vita sau vitel 1 punga zarzavat de ciorba congelat (sau 2 cepe, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 2 linguri cu telina cubulete) 2 rosii in…

Read more »

Reteta zilei: Gem de ananas

26 December 2012

Gem de ananas din: ananas, apa, zahar si suc de lamaie. Ingrediente: 1 ananas 1 cana de apa 2 cesti de zahar Suc de lamaie   Mod de preparare: Curatati ananasul si taiati bucati. Se incalzeste tigaia. Adaugati ananasul si apa. Lasati la foc mediu pentru 20 de minute. Se amesteca frecvent. Adaugati zahar si…

Read more »

File de ton marinat, la grătar

26 December 2012

File de ton marinat, la grătar din: file de ton, rozmarin, ulei de masline, ceapa verde, ardei copt, anghinare, ciuperci, busuioc si lamaie. Ingrediente: 180 g file de ton rozmarin proaspat ulei de masline 20 g ceapa verde 80 g ardei copt 80 g anghinare 30 g ciuperci de padure busuioc proaspat lamaie   Mod…

Read more »

Lasagne bolognese – reţetă clasică italiană, cu sos Bechamel şi crustă de parmezan

26 December 2012

Lasagne bolognese din: ceapa, usturoi, morcov, telina, ulei de masline, pasta de rosii, carne tocata mixta, vin rosu, rosii decojite, sare, piper, unt, faina, lapte, supa, nucsoara, foi de lasagna si parmezan. Ingrediente: 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 morcov 1 fir telina verde 3 linguri ulei de masline 500 g carne tocata mixta…

Read more »

Opt retete pentru Revelion

26 December 2012

Opt retete pentru Revelion: Cotlet de porc cu orez Facebook Cotlet de porc cu orez din: cotlet de porc, sare, piper, ulei de floarea soarelui, ceapa rosie, usturoi, vin, cimbru, oregano, zahar, orez, unt, apa, ciuperci, pesmet si patrunjel verde. Ingrediente: 800 g cotlet de porc fara os sare piper ulei de floarea soarelui o…

Read more »

Cocktail Soir De Paris

26 December 2012

Cocktail Soir De Paris Ingrediente: 40 ml french red berry infused vodka 25 ml fresh pink grapefruit juice 35 ml strong chilled redberries tea 20 ml spicy syrup 10 ml fresh lime juice   Mod de preparare: Amestecati puternic toate ingredientele in Boston shaker, strecurati continutul in paharul plin cu gheata cuburi.

Read more »

Supa de peste cu paine prajita cu maioneza cu usturoi

26 December 2012

Supa de peste cu paine prajita cu maioneza cu usturoi din: peste, capete de peste, paine, ceapa, usturoi, patrunjel, foi de dafin, cimbru, coaja de lamaie, sare, piper, galbenusuri, usturoi, masline, sare si piper. Ingrediente: 500 g peste marunt 1-2 capete de peste 12 felii de paine 2 cepe 4 catei de usturoi patrunjel 2…

Read more »

Medalion de vită la grătar

26 December 2012

Medalioan de vită la grătar din: muschi de vita, cartofi, parmezan, rosii cherry, unt, galbenus de ou, ulei de masline, sare, piper, seminte de mac si pesmet. Ingrediente: 180 g muschi de vita 2 buc. cartofi 20 g parmezan 2 buc. rosii cherry 20 g unt 1 galbenus de ou ulei de masline sare piper…

Read more »

Sapte retete pentru Revelion

26 December 2012

Sapte retete pentru Revelion: Budinca de conopida Facebook Budinca de conopida din: conopida, sare, unt, faina, lapte, galbenusuri, cascaval, sunca si smantana. Ingrediente: 1 conopida sare 80 g unt 50 g faina 250 ml lapte 2 galbenusuri 50 g cascaval ras 50 g sunca 200 g smantana   Mod de preparare: Fierbi conopida în apă…

Read more »

Portocale in caramel de miere

26 December 2012

Portocale in caramel de miere din: portocale, suc de portocale, zahar, miere si nuca. Ingrediente: 4 portocale 150 ml suc proaspat de portocale 150 g zahar 3 linguri miere 100 g nuca   Mod de preparare: Spalam portocalele sub un jet de apa rece dupa care le stergem cu un servet de bumbac. Curatam portocalele…

Read more »

Sase retete pentru Revelion

26 December 2012

Sase retete pentru Revelion: Reteta zilei: Suc din fructe de mango Facebook Suc din fructe de mango din: mango, apa, zahar, praf de chilli, sare, ulei de masline, seminte de mustar si frunze de curry. Ingrediente: 4-5 bucati mango salbatic 3 cesti de apa 200 g zahar 1/4 lingurita praf de chili roșu sare 1/2…

Read more »

Risotto cu praz

26 December 2012

Risotto cu praz din: orez, praz, vin, supa vegetala, ulei de masline si parmezan. Orezul nu se spală niciodată când pregătim risotto deoarece apa intră în bob, iar acesta se va dezintegra în timpul preparării. Supa vegetală trebuie să fie fierbinte în pemanenţă. De aceea o ţinem pe foc mic tot timpul preparării. Risotto se…

Read more »

Supa dietetica de sfecla

26 December 2012

Supa dietetica de sfecla din: sfecla, morcovi, ceapa, telina, rosii, ardei gras, ulei de masline, patrunjel, sare si apa. Ingrediente: 3 sfecle mici 2 morcovi medii 1 ceapa 1 tulpina de telina 3 rosii 1 ardei gras rosu 3 linguri ulei de masline patrunjel sare apa   Mod de preparare: Curăţăm morcovii, ceapa, ardeii şi…

Read more »

Cinci retete pentru Revelion

26 December 2012

Cinci retete pentru Revelion: Piept de vita cu varza Facebook Piept de vita cu varza din: cartofi, morcovi, usturoi, zahar brun, frunza de dafin, piept de vita, apa, bere neagra si varza. Ingrediente: 500 g cartofi rosii mici, taiati pe jum

Salata energizanta

26 December 2012

Salata energizanta din: naut, mazare, rosii, telina, ulei de masline, suc de lamaie, busuioc si sare. Ingrediente: 400 g naut fiert 300 g mazare fiarta (conserva) 2 rosii mari 2 tulpini telina 100-125 g ulei de masline 1/2 lamaie (doar sucul) busuioc sare   Mod de preparare: Punem năutul la înmuiat în apă rece pentru…

Read more »

Dorada prăjită cu garnitură de morcovi

26 December 2012

Dorada prăjită cu garnitură de morcovi din: peste, morcovi, ardei grasi, faina, sare, piper, usturoi, otet si ulei. Ingrediente: 4 pesti intregi (250-300 grame fiecare) 8 morcovi potriviti 6 ardei grasi 200 g faina sare piper 1 capatana de usturoi 1 lingura de otet ulei pentru prajit   Mod de preparare: Se curăţă peştii de…

Read more »

Bors de gaina cu stevie si ou

26 December 2012

Bors de gaina cu stevie si ou din: gaina, smantana, ou, ceapa, morcovi, pastarnac, bors, leustean, tarhon, lamaie, stevie, loboda, cimbru si ulei de masline. Ingrediente: 1 gaina 1 cana smantana dulce 5 ou 2 cepe 2 morcovi 1 pastarnac 1 l bors 1 legatura leustean 3 linguri de tarhon 1 lamaie stevie loboda cimbru…

Read more »

Patru retete pentru Revelion

26 December 2012

Patru retete pentru Revelion: Reteta zilei: Gogonele in ulei Facebook O reteta savuroasa de Gogonele in ulei din: gogonele, ulei de masline, seminte de mustar, praf de turmeric, ardei iute si sare. Ingrediente: 8-10 gogonele 1 lingura ulei de masline 1 lingurita de seminte de mustar 1/2 lingurita praf de turmeric 2 ardei iuti verzi,…

Read more »

Salata Nicoise din muguri de lucerna

26 December 2012

Salata Nicoise din muguri de lucerna din: muguri de lucerna, ton, masline negre, rosii cherry, crackers si ulei de masline. Ingrediente: 50 g muguri de lucerna si broccoli 180 g de bucati de ton din conserva scurs 8 masline negre maruntite 8 rosii cherry taiate in doua felii de branza feta crackers, paine toast sau…

Read more »

Dorada cu rozmarin

26 December 2012

Dorada cu rozmarin din: dorada, cartofi, vin, ulei de floarea soarelui, sare, usturoi, piper, rosii cherry, otet aromatic si rozmarin. Ingrediente: 4 pesti dorada 8-10 cartofi 200 ml vin dulce 4-6 linguri ulei de floarea soarelui sare o capatana de usturoi piper negru macinat si boabe 300 g rosii cherry 3-4 linguri otet aromatic 1-2…

Read more »

Trei retete pentru Revelion

26 December 2012

Trei retete pentru Revelion: Reteta zilei: Rulada de carne tocata cu legume Facebook O reteta savuroasa de Rulada de carne tocata cu legume din: carne tocata, ceapa rosie, usturoi, ardei grasi, paine, sare, piper, ou si rosii. Ingrediente: 1 kg carne tocata 1/2 ceapa rosie, tocata 2-3 catei de usturoi, tocat 2 ardei grasi, 1…

Read more »

Salata verde cu zmeura

26 December 2012

Salata verde cu zmeura din: ulei de soia, zmeura, nuci, otet balsamic, apa, ceapa rosie, zahar, sare, piper, frunze verzi, gorgonzola si zmeura. Ingrediente: vinegreta de zmeura: 1/2 cana de ulei de soia 1/2 cana de zmeura proaspata 1/4 cana de nuci maruntite 1/4 otet balsamic 1/4 cana apa 3 linguri ceapa rosie maruntita 2…

Read more »

Purcel bizantin cu dovlecei

26 December 2012

Purcel bizantin cu dovlecei din: purcel de lapte, ceapa rosie, usturoi, vin, cafea cu otet, miere, coriandru, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg purcel de lapte 1 ceapa rosie 5 catei de usturoi marinata: 1 ceasca de vin (din care se va servi la masa) 1 ceasca de cafea cu otet 4…

Read more »

Snitel de curcan

26 December 2012

Snitel de curcan din: piept de curcan, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, cartofi, ciuperci, unt si lapte. Ingrediente: 500 g piept de curcan 3 oua 3 linguri faina 8 linguri pesmet sare piper negru macinat ulei pentru prajit 6-8 cartofi pentru sos: 300 g ciuperci 75 g unt 2 lingurite faina 300 ml lapte…

Read more »

Salata de fasole rosie

26 December 2012

Salata de fasole rosie din: fasole rosie, rosii, porumb, patrunjel, ceapa rosie, busuioc, otet aromatic, sare grunjoasa, piper rosu si bagheta. Ingrediente: 400 g fasole rosie 3-4 rosii 300 g porumb boabe 1-2 legaturi patrunjel o ceapa rosie 3-4 frunze busuioc 3 lingurite porumb otet aromatic sare grunjoasa piper rosu macinat o bagheta aromata cu…

Read more »

Retete pentru Revelion (2012)

25 December 2012

Retete pentru Revelion: Escalop de vitel Facebook Escalop de vitel din: nuca de vitel, unt, faina, zarzavat, pasta de rosii, vin madera, sos spaniol, sare si piper. Ingrediente: 800 g nuca de vitel (mijlocul pulpei, fara zgarciuri si tendoane) 250 g unt 30 g faina 100 g zarzavat 25 g pasta de rosii 200 ml…

Read more »

Reteta zilei: Gaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocale

25 December 2012

Gaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocale: gaini, sare de mare, piper, condimente, patrunjel, cimbru, rozmarin, lamai, portocale, marmelada si suc de portocale. Ingrediente: 4 gaini de 1 ½ kg fiecare, spalate si uscate in afara sare de mare piper negru 2 lingurite condimente italiene un mic buchet frunze de patrunjel 16 crengute de…

Read more »

Salata de muguri, mar si nuci

25 December 2012

Salata de muguri, mar si nuci din: muguri de lucerna, mere rosii, mere verzi, boabe de strugure, branza si nuca. Ingrediente: 60 g muguri de lucerna 1 mere rosii, feliute 2 mere verzi, feliute 1 cana boabe de strugure 1 cana de branza sarata 50 g nuca   Mod de preparare: Intr-un vas mare se…

Read more »

Reteta zilei: Gogosi cu sos de ciocolata

25 December 2012

Gogosi cu sos de ciocolata din: faina, praf de copt, sare, ou, lapte, ulei de arahide, zahar pudra, ciocolata amaruie, unt si extract de vanilie. Ingrediente: 1 1/2 cani de faina 1 lingurita praf de copt 1 varf de cutit de sare 1 ou 1 cana de lapte ulei de arahide pentru prajit Zahar pudra…

Read more »

Tocana de legume cu piept de porc

25 December 2012

Tocana de legume cu piept de porc din: piept de porc afumat, ceapa rosie, cartofi, ardei capia, ardei iute, sare grunjoasa, piper, frunze de dafin, ulei si pasta de rosii. Ingrediente: 400 g piept de porc afumat 2 cepe rosii 6-8 cartofi 3 ardei capia 2-3 ardei iuti sare grunjoasa piper negru macinat si boabe…

Read more »

Rulouri de pui cu sos de vin

25 December 2012

Rulouri de pui cu sos de vin din: piept de pui, vin, ulei, cimbru, usturoi, sare grunjoasa, piper, unt, cartofi si mozzarella. Ingrediente: 4 piepti de pui 400 ml vin alb demidulce 4-5 linguri ulei 1-2 crengute cimbru verde o lingura cimbru uscat 6 catei usturoi sare grunjoasa piper negru macinat si boabe 100 g…

Read more »

Ciorba de fasole cu suc de rosii

25 December 2012

Ciorba de fasole cu suc de rosii din: fasole, cartofi, ceapa, morcovi, ardei, suc de rosii, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 400 g fasole 3 cartofi 2 cepe 3 morcovi un ardei 200 ml suc de rosii 1-2 legaturi patrunjel sare piper negru macinat 3 linguri ulei   Mod de preparare: Se alege fasolea,…

Read more »

Frigarui de pui cu sos alb

25 December 2012

Frigarui de pui cu sos alb din: carne de pui, unt, ardei, sare grunjoasa, ulei de floarea soarelui, ceapa, usturoi si smantana. Ingrediente: 800 g carne de pui 50 g unt un kg ardei gras rosu 2-3 bucati ardei galben sare grunjoasa 30 ml ulei de floarea soarelui o ceapa pentru sosul alb: 6 catei…

Read more »

Ratatouille cu piept de pui

25 December 2012

Ratatouille cu piept de pui din: piept de pui, unt, dovlecei, rosii cherry, ceapa, usturoi, ardei, ulei de porumb, sare grunjoasa, piper, boia si rozmarin. Ingrediente: un kg piept de pui 50 g unt 4-5 dovlecei cu coaja verde 400 g rosii cherry 2 cepe albe sau 2 legaturi de ceapa verde o legatura usturoi…

Read more »

Curry de fasole roşie şi cartofi dulci

25 December 2012

Curry de fasole roşie şi cartofi dulci din: ceapa, ulei de floarea soarelui, ghimbir, coriandru, pudra de curry, cimbru, rosii, otet de vin rosu, zahar, cartofi, fasole rosie si ardei copti. Ingrediente: 2 cepe, 1 tocata marunt, 1 tocata grosier 2 linguri ulei de floarea soarelui 50 g ghimbir, tocat grosier, 1 legatura mica de…

Read more »

Rulada de vitel cu orez

25 December 2012

Rulada de vitel cu orez din: muschi de vitel, orez, unt, cimbru, nucsoara, boia iute, sos de soia, sare grunjoasa, vin rosu, usturoi si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: un kg muschi de vitel 250 g orez cu bobul lung 100 g unt cimbru sucat si verde un praf nucsoara o lingura boia iute 2…

Read more »

Zece prajituri pentru Craciun

25 December 2012

Zece prajituri pentru Craciun: Cozonac la tavă Facebook O reteta gustoasa de Cozonac la tavă din: lapte, drojdie, faina, zahar, sare, oua, unt, cirese, faina si sare. Ingrediente: aluat: 250 ml lapte 1 cub drojdie (42 g) 500 g faina 60 g zahar 1 praf sare 2 oua 50 g unt umplutura: 2 linguri unt…

Read more »

Crap cu salata de rosii coapte si usturoi

25 December 2012

Crap cu salata de rosii coapte si usturoi din: file de crap, sare grunjoasa, ulei de masline, piper alb, ceapa, rosii cherry, usturoi, busuioc verde, otet balsamic si piper negru. Ingrediente: 800 g file de crap sare grunjoasa 2-3 linguri ulei de masline piper alb o ceapa alba pentru salata: 400 g rosii cherry 6-8…

Read more »

Jambon copt

25 December 2012

Jambon copt din: jambon, ananas, ienibahar, sirop de artar, ghimbir, ketchup, sos dulce de ardei si miere. Ingrediente: 3-4 kg jambon crud fara os 1 l suc de ananas 1 lingura de ienibahar macinat 100 g sirop de artar 100 g de ghimbir, tocat grosier cate 3 linguri de ketchup, sos dulce de ardei iute…

Read more »

Noua prajituri pentru Craciun

25 December 2012

Noua prajituri pentru Craciun: Deliciu cu nucă Facebook Deliciu cu nucă din: oua, zahar pudra, nuca, faina, sare, zahar vanilat, crema mascarpone, zahar vanilat, cafea, nuca si ornamente. Ingrediente:  pentru foi: 8 oua 8-10 linguri zhar pudra 200 g nuca macinata 4 linguri faina un praf sare un plic zahar vanilat pentru crema: 300 g…

Read more »

Punci cu rom si merisoare

25 December 2012

Punci cu rom si merisoare din: rom, suc de merisoare si bere de ghimbir. Ingrediente: 350 ml rom negru 1 l suc de merisoare 1 l bere de ghimbir   Mod de preparare: Da romul si berea de ghimbir la frigider, pana se racesc bine. Toarna totul intr-un bol mare de punci sau imparte in…

Read more »

Zece retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012

Zece retete cu peste pentru Craciun: Supa Cullen Skink Facebook Cullen skink este cel mai bun exemplu al numelor ciudate pe care scoţienii le dau mâncărurilor lor. Aceasta a fost creată în oraşul Cullen de pe coasta nord-estică a Scoţiei. Este o budincă gustoasă de peşte al cărei nume derivă din cuvântul galez care înseamnă…

Read more »

Ciorba de stiuca

25 December 2012

Ciorba de stiuca din: stiuca, suc de rosii, ceapa rosie, ardei, morcovi, telina, sare grunjoasa, piper, ulei de masline, boia dulce, ardei iute si rozmarin. Ingrediente: un kg stiuca 800 ml suc de rosii cu pulpa 2 cepe rosii 2 ardei 2 morcovi o telina mare sare grunjoasa piper negru boabe si macinat o lingurita…

Read more »

File de salau cu verdeata

25 December 2012

File de salau cu verdeata din: file de salau, ulei, ceapa verde, marar, patrunjel, orez, ciuperci, sare grunjoasa, piper, cimbru, pesmet, lamai si spanac. Ingrediente: 8 bucati file de salau ulei pentru prajit 2-3 legaturi ceapa verde o legatura de marar o legatura patrunjel 2 linguri orez nefiert 8 ciuperci sare grunjoasa piper negru macinat…

Read more »

Opt prajituri pentru Craciun

25 December 2012

Opt prajituri pentru Craciun: Prăjitură cu magiun de prune Facebook O reteta delicioasa de prajitura cu: oua, zahar tos, ulei, faina, magiun de prune, nuca, coaja de lamaie, ghimbir, parf de copt, zahar pudra. Ingrediente: două ouă 400 g zahăr tos 400 ml ulei de floarea-soarelui 600 g făină un borcan cu magiun de prune…

Read more »

Retete savuroase: Cotlet de porc cu cartofi

25 December 2012

Cotlet de porc cu cartofi din: cotlet de porc, vin, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, piper, cimbru, foi de dafin, usturoi, cartofi si patrunjel verde. Ingrediente: 1 cotlet de porc fara os 250 ml vin alb dulce 100 ml ulei de floarea soarelui sare grunjoasa piper alb si negru macinat si boabe cimbru proaspat…

Read more »

Noua retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012

Noua retete cu peste pentru Craciun: Şniţel de cod cu salată Facebook O reteta delicioasa de snitel cu: cod, oua, pesment, alge, mar, smantana, morcov, telina, varza alba, ardei iute, otet, sare, piper, patrunjel, ulei. Ingrediente: 4 fil

Salata energizanta

26 December 2012

Salata energizanta din: naut, mazare, rosii, telina, ulei de masline, suc de lamaie, busuioc si sare. Ingrediente: 400 g naut fiert 300 g mazare fiarta (conserva) 2 rosii mari 2 tulpini telina 100-125 g ulei de masline 1/2 lamaie (doar sucul) busuioc sare   Mod de preparare: Punem năutul la înmuiat în apă rece pentru…

Read more »

Dorada prăjită cu garnitură de morcovi

26 December 2012

Dorada prăjită cu garnitură de morcovi din: peste, morcovi, ardei grasi, faina, sare, piper, usturoi, otet si ulei. Ingrediente: 4 pesti intregi (250-300 grame fiecare) 8 morcovi potriviti 6 ardei grasi 200 g faina sare piper 1 capatana de usturoi 1 lingura de otet ulei pentru prajit   Mod de preparare: Se curăţă peştii de…

Read more »

Bors de gaina cu stevie si ou

26 December 2012

Bors de gaina cu stevie si ou din: gaina, smantana, ou, ceapa, morcovi, pastarnac, bors, leustean, tarhon, lamaie, stevie, loboda, cimbru si ulei de masline. Ingrediente: 1 gaina 1 cana smantana dulce 5 ou 2 cepe 2 morcovi 1 pastarnac 1 l bors 1 legatura leustean 3 linguri de tarhon 1 lamaie stevie loboda cimbru…

Read more »

Patru retete pentru Revelion

26 December 2012

Patru retete pentru Revelion: Reteta zilei: Gogonele in ulei Facebook O reteta savuroasa de Gogonele in ulei din: gogonele, ulei de masline, seminte de mustar, praf de turmeric, ardei iute si sare. Ingrediente: 8-10 gogonele 1 lingura ulei de masline 1 lingurita de seminte de mustar 1/2 lingurita praf de turmeric 2 ardei iuti verzi,…

Read more »

Salata Nicoise din muguri de lucerna

26 December 2012

Salata Nicoise din muguri de lucerna din: muguri de lucerna, ton, masline negre, rosii cherry, crackers si ulei de masline. Ingrediente: 50 g muguri de lucerna si broccoli 180 g de bucati de ton din conserva scurs 8 masline negre maruntite 8 rosii cherry taiate in doua felii de branza feta crackers, paine toast sau…

Read more »

Dorada cu rozmarin

26 December 2012

Dorada cu rozmarin din: dorada, cartofi, vin, ulei de floarea soarelui, sare, usturoi, piper, rosii cherry, otet aromatic si rozmarin. Ingrediente: 4 pesti dorada 8-10 cartofi 200 ml vin dulce 4-6 linguri ulei de floarea soarelui sare o capatana de usturoi piper negru macinat si boabe 300 g rosii cherry 3-4 linguri otet aromatic 1-2…

Read more »

Trei retete pentru Revelion

26 December 2012

Trei retete pentru Revelion: Reteta zilei: Rulada de carne tocata cu legume Facebook O reteta savuroasa de Rulada de carne tocata cu legume din: carne tocata, ceapa rosie, usturoi, ardei grasi, paine, sare, piper, ou si rosii. Ingrediente: 1 kg carne tocata 1/2 ceapa rosie, tocata 2-3 catei de usturoi, tocat 2 ardei grasi, 1…

Read more »

Salata verde cu zmeura

26 December 2012

Salata verde cu zmeura din: ulei de soia, zmeura, nuci, otet balsamic, apa, ceapa rosie, zahar, sare, piper, frunze verzi, gorgonzola si zmeura. Ingrediente: vinegreta de zmeura: 1/2 cana de ulei de soia 1/2 cana de zmeura proaspata 1/4 cana de nuci maruntite 1/4 otet balsamic 1/4 cana apa 3 linguri ceapa rosie maruntita 2…

Read more »

Purcel bizantin cu dovlecei

26 December 2012

Purcel bizantin cu dovlecei din: purcel de lapte, ceapa rosie, usturoi, vin, cafea cu otet, miere, coriandru, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg purcel de lapte 1 ceapa rosie 5 catei de usturoi marinata: 1 ceasca de vin (din care se va servi la masa) 1 ceasca de cafea cu otet 4…

Read more »

Snitel de curcan

26 December 2012

Snitel de curcan din: piept de curcan, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, cartofi, ciuperci, unt si lapte. Ingrediente: 500 g piept de curcan 3 oua 3 linguri faina 8 linguri pesmet sare piper negru macinat ulei pentru prajit 6-8 cartofi pentru sos: 300 g ciuperci 75 g unt 2 lingurite faina 300 ml lapte…

Read more »

Salata de fasole rosie

26 December 2012

Salata de fasole rosie din: fasole rosie, rosii, porumb, patrunjel, ceapa rosie, busuioc, otet aromatic, sare grunjoasa, piper rosu si bagheta. Ingrediente: 400 g fasole rosie 3-4 rosii 300 g porumb boabe 1-2 legaturi patrunjel o ceapa rosie 3-4 frunze busuioc 3 lingurite porumb otet aromatic sare grunjoasa piper rosu macinat o bagheta aromata cu…

Read more »

Retete pentru Revelion (2012)

25 December 2012

Retete pentru Revelion: Escalop de vitel Facebook Escalop de vitel din: nuca de vitel, unt, faina, zarzavat, pasta de rosii, vin madera, sos spaniol, sare si piper. Ingrediente: 800 g nuca de vitel (mijlocul pulpei, fara zgarciuri si tendoane) 250 g unt 30 g faina 100 g zarzavat 25 g pasta de rosii 200 ml…

Read more »

Reteta zilei: Gaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocale

25 December 2012

Gaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocale: gaini, sare de mare, piper, condimente, patrunjel, cimbru, rozmarin, lamai, portocale, marmelada si suc de portocale. Ingrediente: 4 gaini de 1 ½ kg fiecare, spalate si uscate in afara sare de mare piper negru 2 lingurite condimente italiene un mic buchet frunze de patrunjel 16 crengute de…

Read more »

Salata de muguri, mar si nuci

25 December 2012

Salata de muguri, mar si nuci din: muguri de lucerna, mere rosii, mere verzi, boabe de strugure, branza si nuca. Ingrediente: 60 g muguri de lucerna 1 mere rosii, feliute 2 mere verzi, feliute 1 cana boabe de strugure 1 cana de branza sarata 50 g nuca   Mod de preparare: Intr-un vas mare se…

Read more »

Reteta zilei: Gogosi cu sos de ciocolata

25 December 2012

Gogosi cu sos de ciocolata din: faina, praf de copt, sare, ou, lapte, ulei de arahide, zahar pudra, ciocolata amaruie, unt si extract de vanilie. Ingrediente: 1 1/2 cani de faina 1 lingurita praf de copt 1 varf de cutit de sare 1 ou 1 cana de lapte ulei de arahide pentru prajit Zahar pudra…

Read more »

Tocana de legume cu piept de porc

25 December 2012

Tocana de legume cu piept de porc din: piept de porc afumat, ceapa rosie, cartofi, ardei capia, ardei iute, sare grunjoasa, piper, frunze de dafin, ulei si pasta de rosii. Ingrediente: 400 g piept de porc afumat 2 cepe rosii 6-8 cartofi 3 ardei capia 2-3 ardei iuti sare grunjoasa piper negru macinat si boabe…

Read more »

Rulouri de pui cu sos de vin

25 December 2012

Rulouri de pui cu sos de vin din: piept de pui, vin, ulei, cimbru, usturoi, sare grunjoasa, piper, unt, cartofi si mozzarella. Ingrediente: 4 piepti de pui 400 ml vin alb demidulce 4-5 linguri ulei 1-2 crengute cimbru verde o lingura cimbru uscat 6 catei usturoi sare grunjoasa piper negru macinat si boabe 100 g…

Read more »

Ciorba de fasole cu suc de rosii

25 December 2012

Ciorba de fasole cu suc de rosii din: fasole, cartofi, ceapa, morcovi, ardei, suc de rosii, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 400 g fasole 3 cartofi 2 cepe 3 morcovi un ardei 200 ml suc de rosii 1-2 legaturi patrunjel sare piper negru macinat 3 linguri ulei   Mod de preparare: Se alege fasolea,…

Read more »

Frigarui de pui cu sos alb

25 December 2012

Frigarui de pui cu sos alb din: carne de pui, unt, ardei, sare grunjoasa, ulei de floarea soarelui, ceapa, usturoi si smantana. Ingrediente: 800 g carne de pui 50 g unt un kg ardei gras rosu 2-3 bucati ardei galben sare grunjoasa 30 ml ulei de floarea soarelui o ceapa pentru sosul alb: 6 catei…

Read more »

Ratatouille cu piept de pui

25 December 2012

Ratatouille cu piept de pui din: piept de pui, unt, dovlecei, rosii cherry, ceapa, usturoi, ardei, ulei de porumb, sare grunjoasa, piper, boia si rozmarin. Ingrediente: un kg piept de pui 50 g unt 4-5 dovlecei cu coaja verde 400 g rosii cherry 2 cepe albe sau 2 legaturi de ceapa verde o legatura usturoi…

Read more »

Curry de fasole roşie şi cartofi dulci

25 December 2012

Curry de fasole roşie şi cartofi dulci din: ceapa, ulei de floarea soarelui, ghimbir, coriandru, pudra de curry, cimbru, rosii, otet de vin rosu, zahar, cartofi, fasole rosie si ardei copti. Ingrediente: 2 cepe, 1 tocata marunt, 1 tocata grosier 2 linguri ulei de floarea soarelui 50 g ghimbir, tocat grosier, 1 legatura mica de…

Read more »

Rulada de vitel cu orez

25 December 2012

Rulada de vitel cu orez din: muschi de vitel, orez, unt, cimbru, nucsoara, boia iute, sos de soia, sare grunjoasa, vin rosu, usturoi si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: un kg muschi de vitel 250 g orez cu bobul lung 100 g unt cimbru sucat si verde un praf nucsoara o lingura boia iute 2…

Read more »

Zece prajituri pentru Craciun

25 December 2012

Zece prajituri pentru Craciun: Cozonac la tavă Facebook O reteta gustoasa de Cozonac la tavă din: lapte, drojdie, faina, zahar, sare, oua, unt, cirese, faina si sare. Ingrediente: aluat: 250 ml lapte 1 cub drojdie (42 g) 500 g faina 60 g zahar 1 praf sare 2 oua 50 g unt umplutura: 2 linguri unt…

Read more »

Crap cu salata de rosii coapte si usturoi

25 December 2012

Crap cu salata de rosii coapte si usturoi din: file de crap, sare grunjoasa, ulei de masline, piper alb, ceapa, rosii cherry, usturoi, busuioc verde, otet balsamic si piper negru. Ingrediente: 800 g file de crap sare grunjoasa 2-3 linguri ulei de masline piper alb o ceapa alba pentru salata: 400 g rosii cherry 6-8…

Read more »

Jambon copt

25 December 2012

Jambon copt din: jambon, ananas, ienibahar, sirop de artar, ghimbir, ketchup, sos dulce de ardei si miere. Ingrediente: 3-4 kg jambon crud fara os 1 l suc de ananas 1 lingura de ienibahar macinat 100 g sirop de artar 100 g de ghimbir, tocat grosier cate 3 linguri de ketchup, sos dulce de ardei iute…

Read more »

Noua prajituri pentru Craciun

25 December 2012

Noua prajituri pentru Craciun: Deliciu cu nucă Facebook Deliciu cu nucă din: oua, zahar pudra, nuca, faina, sare, zahar vanilat, crema mascarpone, zahar vanilat, cafea, nuca si ornamente. Ingrediente:  pentru foi: 8 oua 8-10 linguri zhar pudra 200 g nuca macinata 4 linguri faina un praf sare un plic zahar vanilat pentru crema: 300 g…

Read more »

Punci cu rom si merisoare

25 December 2012

Punci cu rom si merisoare din: rom, suc de merisoare si bere de ghimbir. Ingrediente: 350 ml rom negru 1 l suc de merisoare 1 l bere de ghimbir   Mod de preparare: Da romul si berea de ghimbir la frigider, pana se racesc bine. Toarna totul intr-un bol mare de punci sau imparte in…

Read more »

Zece retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012

Zece retete cu peste pentru Craciun: Supa Cullen Skink Facebook Cullen skink este cel mai bun exemplu al numelor ciudate pe care scoţienii le dau mâncărurilor lor. Aceasta a fost creată în oraşul Cullen de pe coasta nord-estică a Scoţiei. Este o budincă gustoasă de peşte al cărei nume derivă din cuvântul galez care înseamnă…

Read more »

Ciorba de stiuca

25 December 2012

Ciorba de stiuca din: stiuca, suc de rosii, ceapa rosie, ardei, morcovi, telina, sare grunjoasa, piper, ulei de masline, boia dulce, ardei iute si rozmarin. Ingrediente: un kg stiuca 800 ml suc de rosii cu pulpa 2 cepe rosii 2 ardei 2 morcovi o telina mare sare grunjoasa piper negru boabe si macinat o lingurita…

Read more »

File de salau cu verdeata

25 December 2012

File de salau cu verdeata din: file de salau, ulei, ceapa verde, marar, patrunjel, orez, ciuperci, sare grunjoasa, piper, cimbru, pesmet, lamai si spanac. Ingrediente: 8 bucati file de salau ulei pentru prajit 2-3 legaturi ceapa verde o legatura de marar o legatura patrunjel 2 linguri orez nefiert 8 ciuperci sare grunjoasa piper negru macinat…

Read more »

Opt prajituri pentru Craciun

25 December 2012

Opt prajituri pentru Craciun: Prăjitură cu magiun de prune Facebook O reteta delicioasa de prajitura cu: oua, zahar tos, ulei, faina, magiun de prune, nuca, coaja de lamaie, ghimbir, parf de copt, zahar pudra. Ingrediente: două ouă 400 g zahăr tos 400 ml ulei de floarea-soarelui 600 g făină un borcan cu magiun de prune…

Read more »

Retete savuroase: Cotlet de porc cu cartofi

25 December 2012

Cotlet de porc cu cartofi din: cotlet de porc, vin, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, piper, cimbru, foi de dafin, usturoi, cartofi si patrunjel verde. Ingrediente: 1 cotlet de porc fara os 250 ml vin alb dulce 100 ml ulei de floarea soarelui sare grunjoasa piper alb si negru macinat si boabe cimbru proaspat…

Read more »

Noua retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012

Noua retete cu peste pentru Craciun: Şniţel de cod cu salată Facebook O reteta delicioasa de snitel cu: cod, oua, pesment, alge, mar, smantana, morcov, telina, varza alba, ardei iute, otet, sare, piper, patrunjel, ulei. Ingrediente: 4 fil

Retete de sarbatori: Găină umplută

24 December 2012

Găină umplută din: gaina, cartofi, vin, ceapa, ficatei, ciuperci, ardei gras, foi de dafin, ulei si sare. Ingrediente: 1 gaina 1 kg cartofi 200 ml vin alb 1 ceapa 200 g ficatei 5 ciuperci 1 ardei gras foi de dafin ulei sare   Mod de preparare: Spală găina, scoate-i măruntaiele şi freac-o cu sare. Spală…

Read more »

Racitura de porc

24 December 2012

Racitura de porc din: felioare porc, urechi, sorici, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, foi de dafin, ienibahar, sare, piper, usturoi, marar si patrunjel. Ingrediente: 6 felioare porc 2 urechi 300 g sorici 2 cepe medii 3-4 morcovi o radacina patrunjel o telina mica 3-4 foi dafin ienibahar sare piper o capatana usturoi marar o legatura patrunjel…

Read more »

Figurine de turta dulce

24 December 2012

Figurine de turta dulce din: zahar pudra, faina, cacao, praf de copt, miere, unt, albus, amidon, ulei si coloranti alimentari. Ingrediente: aluat: 250 g zahar pudra 300 g faina integrala 200 g faina alba 1 lingura caao 1,5 lingurita praf de copt 3 oua 2 linguri miere 1 lingura unt glazura: 150 g zahar pudra…

Read more »

Millefeuille cu mascarpone

24 December 2012

Millefeuille cu mascarpone din: aluat, mascarpone, oua, zahar, zahar pudra, esenta de rom, rodie, nuca de cocos si fistic. Ingrediente: 400 g aluat foitaj 250 g mascarpone 3 oua 125 g zahar 75 g zahar pudra 1 fiola cu esenta de rom 1 rodie fructe exotice (nuca de cocos, fistic)   Mod de preparare: Intinde…

Read more »

Retete de Craciun: Sangerete

24 December 2012

Sangerete din: mate de porc, ceapa, pulpa de porc, sunca, sorici, sange de porc, sare grunjoasa, piper, otet de mere si cuisoare. Ingrediente: 3-4 mate de porc 3 cepe albe 400 g pulpa de porc 400 g sunca de porc 400 g sorici 800 ml sange de porc sare grunjoasa piper otet de mere 10…

Read more »

Sase retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012

Sase retete cu carne de porc pentru Craciun: Muschi umplut cu legume in sos dulce-acrişor Facebook O reteta delicioasa de muschi cu legume in sos dulce-acrisor din: muschi de porc, ardei gras verde, ardei gras galben, salata, ceapa, zahar, pesmet, parmezan, seminte de fenicul, supa de legume, otet de vin rosu, ulei extravirgin de masline,…

Read more »

Sapte cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012

Sapte cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Summer Night O reteta simpla de Cocktail Summer Night din: rachiu de zmeura, campari si suc de grepfrut. Ingrediente: 2 cl rachiu de zmeura 2 cl Campari 10 cl suc de grepfrut   Mod de preparare: Mixam bine cu gheta rachiul de zmeura, Campari-ul si sucul de fructe in…

Read more »

Crema cu ricotta si zmeura

24 December 2012

Crema cu ricotta si zmeura din: ricotta, lamaie, zahar, zahar vanilat, smantana, piscoturi, sampanie, esenta de vanilie, zmeura, zahar tos, amidon si apa. Ingrediente: 25 g ricotta 1/2 lamaie 120 g zahar 2 pliculete cu zahar vanilat 250 ml smantana dulce cateva piscoturi 100 ml sampanie 1 fiola cu esenta de vanilie pentru sos: 300…

Read more »

Chiftele cu merisoare

24 December 2012

Chiftele cu merisoare din: ulei de floarea soarelui, ceapa, nucsoara, carne tocata de vita, merisoare, galbenus si sos de merisoare. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea soarelui 1 ceapa, tocata marunt 1/2 lingurita de nucsoara 500 g carne tocata de vita 100 g merisoare uscate 1 gabenus sos de merisoare, pentru servit (optional)   Mod…

Read more »

Salata cu sos de gorgonzola

24 December 2012

Salata cu sos de gorgonzola din: salata, portocala, sunca de praga, gorgonzola, cascaval, ardei gras, sare, piper si smantana. Ingrediente: cateva frunze de salata 1 portocala 150 g sunca de Praga 75 g gorgonzola 200 g cascaval 1 ardei gras rosu sare piper pentru sos: 150 ml smantana de gatit 100 g gorgonzola sare piper…

Read more »

Cinci retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012

Cinci retete cu carne de porc pentru Craciun: Friptură de porc cu ananas si rozmarin Facebook Friptură de porc cu ananas si rozmarin din: pulpa de porc, apa, usturoi, ceapa, unt, ananas, foi de dafin, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 2 căni cu apă 3 căței de usturoi 2 cepe…

Read more »

Sase cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012

Sase cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Light Ski O reteta simpla de Cocktail Light Ski din: rachiu de cereale, nectar de portocale, nectar, capsuni si menta. Ingrediente: 2 cl rachiu de cereale 10 cl nectar de portocale fara zahar 4 cl nectar de caise fara zahar bucati de capsuni menta proaspata   Mod de preparare:…

Read more »

Pâine de casă

24 December 2012

Pâine de casă din: faina, apa, ulei, drojdie, zahar si sare. Ingrediente: 1 kg faina 500 ml apa 8 linguri cu ulei 14 g drojdie uscata 1 lingura cu zahar sare   Mod de preparare: Pune făina într-un lighean, fă în mijloc o gropiţă şi adaugă drojdia, zahărul şi apa caldă. Amestecă folosind o lingură…

Read more »

Retete de Craciun: Toba

24 December 2012

Toba din: stomac de porc, limba de porc, ficat de porc, inima de porc, ureche de porc, carne de porc, sare, otet, piper, foi de dafin si ienibahar. Ingrediente: vezica sau stomac de porc o limba de porc ceapa rinichi de porc o bucata de ficat de porc jumatate inima de porc o ureche de…

Read more »

Briose fluturas

24 December 2012

Briose fluturas din: unt, zahar, oua, praf de copt, esenta de vanilie, zahar pudra, gem si bombonele. Ingrediente: 125 g unt 125 g zahar 2 oua 125 g faina, plus un praf de copt 1 lingurita esenta de vanilie pentru glazura: 60 g unt la temperatura camerei 100 g zahar pudra 1 lingurita esenta de…

Read more »

Sarmale cu costita

24 December 2012

Sarmale cu costita din: carne de porc, varza murata, orez, ceapa, costita, vin, bulion, boia dulce, foi de dafin, piper, cimbru, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg carne tocata de porc 2 verze murate 1 ceasca de orez 1 ceapa 500 g costita 500 ml vin alb 3 linguri cu bulion 1 lingurita cu boia…

Read more »

Retete de Craciun: Carnati proaspeti

24 December 2012

Carnati proaspeti din: mate, pulpa de vita, pulpa de porc, apa, usturoi, piper, sare, cimbru si boia. Ingrediente: mate de porc sau de oaie 500 g pulpa de vita 1,3 kg pulpa de porc apa fiarta cat e nevoie o capatana de usturoi piper negru macinat sare cimbru uscat si macinat o lingurita boia  …

Read more »

Mingiute dulci cu fulgi de ovaz

24 December 2012

Mingiute dulci cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, zahar vanilat, coaja de lamaie, lapte, cacao, pesmet, zeama de lamaie si ciocolata. Ingrediente: 250 g fulgi de ovaz 2 pliculete zahar vanilat 2 lingurite coaja de lamaie 7 linguri lapte condensat 1 lingurita cacao 2 linguri pesmet de biscuiti 2 linguri zeama de lamaie…

Read more »

Patru retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012

Patru retete cu carne de porc pentru Craciun: Cotlet cu sos de piper Facebook Cotlet cu sos de piper din: cotlet de porc, sare, piper, unt, vin, zahar, nucsoara, faina, nuca, cimbru, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, cartofi, mazare si ciuperci. Ingrediente: 8 felii cotlet de porc sare piper 100 g unt 175…

Read more »

Cinci cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012

Cinci cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Papermoon O reteta simpla de cocktail papermoon din: bautura cu multivitamine, spumant, zeama de lamaie si zahar. Ingrediente: 5 cl bautura cu multivitamine 5 cl vin spumant sec petru crusta de zahar: zeama de lamaie zahar   Mod de preparare: Cufundam gura unui pahar de sampanie mai intai in…

Read more »

Crap cu bezele de cartofi

24 December 2012

Crap cu bezele de cartofi din: crap, sare, morcovi, telina, unt, branza de vaci, patrunjel verde, pasta de sardine, faina, pia, pesmet, ulei, cartofi, unt, ou, galbenus si sare. Ingrediente: 800 g crap cu piele sare 150 g morcovi 100 g telina 1 lingura cu unt 150 g branza de vaci 1 lingura patrunjel verde…

Read more »

Biscuiti cu mot

24 December 2012

Biscuiti cu mot din: biscuiti integrali, ciocolata alba si cirese confiate. Ingrediente: 200 g biscuiti integrali 6 linguri ciocolata alba topita 8 cirese confiate   Mod de preparare: Pe mijlocul fiecarui biscuit se picura putina ciocolata alba topita. Se taie jumatati de cirese si se asaza pe fursecuri, cu partea taiata in jos. Se decoreaza…

Read more »

Cotlet de porc cu prune uscate

24 December 2012

Cotlet de porc cu prune uscate din: cotlet de porc, bacon, ulei de masline, usturoi, supa de carne, patrunjel verde, chimen, coriandru, piper, ienibahar, maghiran, sare, prune uscate, cartofi si ceapa. Ingrediente: 1 cotlet de porc fara os 10-12 felii subtiri de bacon 3 linguri ulei de masline 4 catei de usturoi (mari) 1 cana…

Read more »

Panettone cu crema de branza

24 December 2012

Panettone cu crema de branza din: faina, unt, drojdie, ou, galbenus, zahar, lapte, sare, coaja de lamaie, coaja de portocala, stafide, fructe confiate, branza de vaci, iaurt, miere si gelatina. Ingrediente: pentru aluat: 400 g faina 100 g unt 25 g drojdie proaspata 1 ou intreg plus 1 galbenus 100 g zahar 150 ml lapte…

Read more »

Trei retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012

Trei retete cu carne de porc pentru Craciun: Rulada de porc cu caise uscate By clau Facebook Rulada savuroasa de porc din: muschiulet de porc, sunca de parma, umplutura pentru carnati, ceapa, salvie, caise uscate, usturoi, vin rosu si gem de coacaze. Ingrediente: 1 kg muschiulet de porc 200 g sunca de Parma (aprox. 16 felii)…

Read more »

Patru cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012

Patru cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Juicer O reteta simpla de Cocktail Juicer din: suc de portocale, suc de grepfrut, zeama de lamaie, rom brun si amaretto. Ingrediente: 3 cl suc proaspat de portocale 3 cl suc proaspat de grepfrut 1 cl zeama proaspata de lamaie 3 cl rom brun 2 cl Amaretto   Mod…

Read more »

Fleică pe pat de legume

24 December 2012

Fleică pe pat de legume din: fleica, morcovi, ardei gras, ceapa, piper boabe, usturoi, vin si sare. Ingrediente: 1 kg fleica 4-5 morcovi 1 ardei gras 3-4 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe 4-5 catei de usturoi 1 cana cu vin alb sare   Mod de preparare: Fasonează fleica, să fie ca un dreptunghi.…

Read more »

Somon in crusta de susan

24 December 2012

Somon in crusta de susan din: file de somon, zeama de lamaie, smantana, ghimbir, ulei de masline, sare, piper, seminte de susan, pasta wasabi si ulei. Ingrediente: 4 bucati file de somon zeama de la 1 lamaie 200 ml smantana dulce 1 lingurita rasa de ghimbir 3 linguri ulei de masline sare piper 3 linguri…

Read more »

Tort de ciocolata cu crema ganas

23 December 2012

Tort de ciocolata cu crema ganas din: unt, zahar tos, cacao, faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, smantana, esenta de vanilie, miere si ciocolata. Ingrediente: pentru blat: 150 g unt, la temperatura camerei 150 g zahar tos 40 g cacao 150 g faina 1 praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 2 oua…

Read more »

Peste cu prune uscate

23 December 2012

Peste cu prune uscate din: paine, lapte, prune uscate, migdale, oua, nucsoara, albus, unt, crap, lamaie si sare. Ingrediente: 150 g paine toast alba 100 ml lapte 100 g prune uscate 100 g migdale 2 oua 1 varf cutit de nucsoara 1 albus 100 g unt 1/2 crap fara solzi (circa 800 g) 1/2 lamaie…

Read more »

Pachetele cu ciuperci

23 December 2012

Pachetele cu ciuperci din: unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, patrunjel, smantana, aluat, faina, ou si seminte de chimen. Ingrediente: 25 g unt, plus extra pentru uns 1 lingurita ulei de masline 1 ceapa mica, tocata marunt 1 catel de usturoi, zdrobit 350 g amestec de ciuperci feliate 1 mana de patrunjel, tocat fin…

Read more »

Trei cocktailuri savuroase pentru Craciun

23 December 2012

Trei cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Green Summer O reteta simpla de Cocktail Green Summer din: lichior de banane verzi, suc de ananas, bitter lomn, carambola si cirese. Ingrediente: 4 cl lichior de banane verzi 4 cl suc de ananas Bitter Lemon o felie de carambola cirese   Mod de preparare: Turnam lichiorul si sucul…

Read more »

Pulpa de porc umpluta cu varza

23 December 2012

Pulpa de porc umpluta cu varza din: pulpa de porc, varza rosie, morcovi, sare, pesmet, piper, ceapa, vin, frunze de dafin, sare grunjoasa, boia, ulei, usturoi si salvie. Ingrediente: un kg pulpa de porc o varza mica rosie 3-4 morcov

Salata cu mozzarella si rucola

23 December 2012

Salata cu mozzarella si rucola din: mozzarella, rosii cherry, rucola, piper, ulei de masline, otet balsamic, miere, busuioc si sare. Ingrediente: 150 g mozzarella 100 g rosii cherry cateva frunze de rucola piper pentru dressing: 4 linguri cu ulei de masline 2 lingurite cu otet balsamic 1 lingurita cu miere 2-3 frunze de busuioc sare…

Read more »

Rulada cu ierburi aromate

23 December 2012

Rulada cu ierburi aromate din: piept de curcan, oua, ou, ciuperci, usturoi, rozmarin, maghiran, cimbru, arahide, supa de carne, sare si piper. Ingrediente: 800 g piept de curcan 3 oua fierte tari 1 ou crud 5-6 ciuperci 3 catei de usturoi rozmarin maghiran cimbru 250 g arahide 150 ml supa de carne sare piper  …

Read more »

Rasol condimentat

23 December 2012

Rasol condimentat din: rasol de porc, costita, coriandru, maghiran, usturoi, vin, rozmarin, foi de dafin, piper si sare. Ingrediente: 1 rasol de porc fasii de costita cat sa acoperi carnea 1 lingura de coriandru 1 lingura cu maghiran 1 capatana de usturoi 1 cana cu vin alb 1 fir de rozmarin 1-2 foi de dafin…

Read more »

Fitofag cu bacon

23 December 2012

Fitofag cu bacon din: fitofag, ceapa, ardei, bacon, lamai, unt, cimbru, sare, piper, faina, unt, lapte, sare si zeama de lamaie. Ingrediente: 4 rondele fitofag (250 g fiecare) 1 ceapa 1 ardei galben mic 300 g bacon 2 lamai 100 g unt 2 crengute cimbru verde sare piper pentru sos: 1 lingura faina 1 lingura…

Read more »

Napolitane fantezie

23 December 2012

Napolitane fantezie din: unt, zahar pudra, biscuiti, lapte praf, migdale, foi de napolitana, ciocolata si migdale. Ingrediente: 240 g unt moale 100 g zahar pudra 90 g biscuii caramelizati 90 g lapte praf circa 80 g migdale tocate 2 foi napolitane 70 g ciocolata topita 30 g migdale macinate   Mod de preparare: Se bate…

Read more »

File de porc umplut

23 December 2012

File de porc umplut din: file de porc, ulei de masline, kaizer, ciuperci, usturoi, pesmet, porumb, sos de soia, vin rosu, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 2 bucati file de porc cu sorici (circa 1 kg una) 4 linguri ulei de masline 150 g kaizer 500 g ciuperci 1 catel de usturoi 1 linguri pesmet…

Read more »

Rulada de curcan cu prune uscate

22 December 2012

Rulada de curcan cu prune uscate din: prune uscate, vin rosu, ardei iute, piept de curcan, bacon, ceapa, unt, supa de pui, sare si piper. Ingrediente: 100 g prune uscate 50 ml vin rosu dulce 1 ardei iute 800 g piept de curcan 8 felii de bacon 1 ceapa 40 g unt 100 ml supa…

Read more »

Tort de cocos cu aromă de zmeură si vanilie

22 December 2012

Tort de cocos cu aromă de zmeură si vanilie: oua, unt, zahar, faina, praf de copt, fulgi de cocos, lichior de cocos, gem de zmeura si baton de vanilie. Ingrediente: 4 oua 125 g unt 170 g zahar 100 g faina 1 lingurita praf de copt 150 g fulgi de cocos 3 linguri lichior de…

Read more »

Bezele cu crema

22 December 2012

Bezele cu crema din: bezele, ciocolata, drajeuri, unt, zahar pudra si alune. Ingrediente: 50 bezele 40 g ciocolata topita 1 lingura drajeuri mici decorative de zahar 70 g unt moale 40 g zahar pudra 20 g alune prajite si macinate   Mod de preparare: Jumătate din cantitatea de bezele se introduce în cio­colată topită şi…

Read more »

Piept de curcan in aluat de branza

22 December 2012

Piept de curcan in aluat de branza din: piept de curcan, ulei, praz, bacon, ou, sare, piper, nuca macinata, branza de vaci, faina, lapte, ulei, sare, ciuperci, broccoli, praz, unt, piper si suc de lamaie. Ingrediente: 2 bucati piept de curca (600 g) 2 linguri ulei 1 praz 8  felii de bacon 1 ou sare…

Read more »

Reteta zilei: Fursecuri de sarbatori

22 December 2012

Fursecuri de sarbatori din: zahar, unt, oua, extract de vanilie, extract de migdale, faina, praf de copt si sare. Ingrediente: 2 cesti de zahăr 1 1/2 cesti unt nesarat, la temperatura camerei 4 oua la temperatura camerei 3/4 lingurita extract de migdale 3/4 lingurite extract de vanilie 5 cupe faina 2 lingurite praf de copt…

Read more »

Friptura de vitel cu aroma de rozmarin

22 December 2012

Friptura de vitel cu aroma de rozmarin din: muschi de vitel, ulei de masline, cimbru, rozmarin, ceapa rosie, alune, rozmarin, oregano, piper si sare. Ingrediente: 1,5 muschi de vitel 3 linguri ulei de masline 1 lingura cimbru tocat 1 lingura rozmarin tocat 3 cepe rosii mici 150 g alune zdrobite crengute de rozmarin 1 lingura…

Read more »

Cosulete cu cremă de merisoare

22 December 2012

Cosulete cu cremă de merisoare din: faina, zahar pudra, unt, galbenusuri, coaja de lamaie, compot de merisoare, albus, ciocolata si fulgi de migdale. Ingrediente: aluat: 200 g faina 60 g zahar pudra 120 g unt 2 galbenusuri coaja de lamaie rasa crema: 300 g compot de merisoare 120 g zahar pudra 1/2 albus glazura: 150…

Read more »

Cocktail cu ginseng şi coacăze negre

22 December 2012

Aşază într-o cană 2 pliculeţe de ceai de ginseng şi coacăze roşii şi toarnă 100 ml de apă clocotită peste ele. Lasă să infuzeze timp de 1 oră, apoi îndepărtează pliculeţele. Imparte ceaiul în 2 pahare de şampanie. Adaugă câte 1 cub de zahăr în fiecare pahar şi completează cu spumant.

Read more »

Salată de sfeclă şi mere

22 December 2012

Salată de sfeclă şi mere din: sfecla, mere, telina, nuci, patrunjel, ulei de nuci si otet de vin rosu. Ingrediente: 250 g sfecla fiarta sau coapte, taiata in cubulete cu latura de 1 cm 2 mere, taiate in cubulete cu latura de 1 cm 2 tulpini de telina Apio, tocate fin 50 g nuci, tocate…

Read more »

Zece cocktailuri pentru Craciun

22 December 2012

Zece cocktailuri pentru Craciun: Cum se prepara Cocktail Tanteo Michelada O reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail Tantoe Michelada. Ingrediete: 1 oz. Tanteo Jalapeno Tequila 6 oz. Dos Equis Beer 2 oz. Lime Juice 1 Tbsp chipotle Read more » Cum se prepara Cocktail Greyhound (video)   O reteta video foarte simpla…

Read more »

Retete de sarbatori: Cârnati bănăţeni

22 December 2012

Cârnati bănăţeni din: carne grasa, usturoi, sare, piper, ienibahar, boia, vin si mate. Ingrediente: 3 kg carne grasa (piept, scaricica, fleica) 2 capatani de usturoi sare piper 1 lingurita ienibahar pisat 1 lingura cu boia iute 1 pahar cu vin rosu mate   Mod de preparare: Spală bine carnea de porc. Dă toată carnea prin…

Read more »

Cotlet de porc la cuptor

22 December 2012

Cotlet de porc la cuptor din: cotlet de porc, usturoi, ulei de masline, vin rosu, boia de ardei, piper, coriandru, seminte de chimen, cimbru, boabe de mustar, sare si cartofi. Ingrediente: 1 bucata cotlet (cu os cu tot) de circa 2 kg 4 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline 1 pahar de vin…

Read more »

Biscuiţi cu migdale

22 December 2012

Biscuiţi cu migdale din: albusuri, zahar pudra, faina si migdale. Ingrediente: 4 albusuri 100 g zahar pudra 90 g faina 100 g migdale intregi nedecojite   Mod de preparare: Se bat albuşurile şi se înglobează zahărul pudră; se adau­gă apoi făina şi migdalele. Compoziţia se aşază într-o formă unsă şi tapetată cu făină. Se încinge…

Read more »

Pateu de păstrăv afumat şi hrean

22 December 2012

Pateu de păstrăv afumat şi hrean din: crema de branza, pasta de hrean, coaja de lamaie, zeama de lamaie, marar, pastrav afumat, paine de secara si salata. Ingrediente: 140 g crema de branza 1 lingurita pasta de hrean coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie 1 lingura de marar tocat marunt, plus frunze intregi…

Read more »

Cocktail cu suc de struguri si zeama de limeta

22 December 2012

Cocktail cu suc de struguri si zeama de limeta din: suc de struguri rosii, suc de struguri albi, zeama de limeta si limeta. Ingrediente: 10 cl suc de struguri rosii 1 cl suc de struguri albi 2 cl zeama de limeta o felie de limeta   Mod de preparare: Cufundam marginea unui pahar mai inalt…

Read more »

Praz si mazare cu unt si sos de menta

22 December 2012

Topeste 40 g unt intr-o tigaie incapatoare. Adauga 250 g praz, taiat rondele, acopera si caleste 5 minute, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie. Adauga 350 g mazare decongelata, asezonata bine, acopera din nou si mai caleste 2 minute. Toaca o legatura mica de menta proaspata (doar frunzele), adauga peste legume, asezoneaza si…

Read more »

Noua cocktailuri pentru Craciun

22 December 2012

Noua cocktailuri pentru Craciun: Cocktail White Russian O reteta de cocktail White russian din votca, lichior de cafea si frisca. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – votcă Pahar – old fashioned Categorie – Coffee liqueur drinks Decoraţiune – fără   Se serveste seara şi noaptea   Ingrediente: 5/70 votcă 3/10 lichior de cafea 2/10 frişca…

Read more »

Zece retete pentru Craciun

22 December 2012

Zece retete pentru Craciun: Tort cu portocale şi căpşuni O reteta delicioasa de tort cu portocale si capsuni din: blat de tort, branza de vaci, capsuni, portocale, zahar, frisca, oua, coniac si zahar vanilat. Ingrediente: 1 blat de tort 200 gr brânză de vaci 200 gr căpşuni 200 gr portocale 150 gr zahăr 200 ml…

Read more »

Retete de sarbatori: Muschi de porc la cuptor

22 December 2012

Muschi de porc la cuptor din: muschi de porc, sunca, unt, svaiter, coniac, vin, supa de carne, ulei de masline, ceapa, morcovi, cartofi, sare si verdeturi. Ingrediente:  1 muschi de porc de circa 1,5 kg (dezosat) 6 felii mari de sunca fiarta 2 linguri unt 12 felii de svaiter 150 ml coniac 150 ml vin…

Read more »

Reteta zilei: Chiftelute de cartofi

22 December 2012

Chiftelute de cartofi din: cartofi, ceapa, pesmet, oua, amidon, sare, piper si ulei de arahide. Ingrediente: 2 1/2 kg cartofi 1 ceapa mare 3/4 ceasca pesmet 2 oua batute 1 lingura de amidon de cartofi Sare și piper ulei de arahide pentru prajit   Mod de preparare: Se curata cartofii, se dau pe razatoare. Procedati…

Read more »

Stelute cu ciocolata

22 December 2012

Stelute cu ciocolata din: faina, zahar pudra, unt, nuci, esenta de rom, gem de coacaze si ciocolata neagra. Ingrediente: aluat: 180 g faina 90 g zahar pudra umplutura 1: 150 g unt 100 g zahar pudra 1 galbenus 100 g nuci macinate 2 picaturi esenta de rom umplutura 2: 50 g gem de coacaze ornat:…

Read more »

Pulpa picanta

22 December 2012

Pulpa picanta din: pulpa de porc, usturoi, piper, boia de ardei, sare, ciuperci, ulei, ceapa, untura de porc si ciuperci murate. Ingrediente: 1 pulpa de porc din spate mica 6 catei de usturoi 1/2 lingurita piper macinat 1 lingura boia de ardei iute 1/2 lingurita sare 200 g ciuperci 2-3 linguri ulei 1 ceapa 100…

Read more »

Opt cocktailuri pentru Craciun

22 December 2012

Opt cocktailuri pentru Craciun: Cum se prepara Cocktail Camden (video) O reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Camden din: gin, lillet blanc si cointreau. Ingrediente: 2 oz Gin 1 oz Lillet Blanc 1 oz Cointreau Read more » Cocktail Gin Safari O reteta simpla de Cocktail Gin Safari din: gin, lichior Amarula,…

Read more »

Noua retete pentru Craciun

22 December 2012

Noua retete pentru Craciun: Retete delicioase: Pui cu legume O reteta delicioasa de pui cu legume din: pui, zarzavat de supa, foaie de dafin, boabe piper, smantana, vin alb, sos waorcester, suc de lamaie, morcovi, dovlecei, ulei de masline, otet de vin rosu si sare. Ingrediente: 2 pui (a 450 g) 1 legătură zarza­vat de…

Read more »

Faguri de miere

22 December 2012

Faguri de miere din: faina, cacao, zahar pudra, unt, galbenus, alune, nuci, zahar pudra, albusuri, unt, lichior de oua. Ingrediente: aluat: 90 g faina 15 g cacao 40 g zahar pudra 70 g unt 1 galbenus glazura de martipan fals: 100 g alune 100 g nuci 200 g zahar pudra 1-2 albusuri crema: 125 g…

Read more »

Copane de cocos umplute

22 December 2012

Copane de cocos umplute din: copane de cocos, carne de porc, mar, prune uscate, castane dulci, ou, paine uscata, lapte, vin, ulei de masline, supa de pui, maghiran, rozmarin, sare, piper, ciuperci si castane. Ingrediente: 2 copane mari de cocos sau cuca (circa 1 kg amandoua) 300 g carne de porc tocata (sau piept de…

Read more »

Banane cu ciocolata

22 December 2012

Banane cu ciocolata din: faina, praf de copt, budinca de vanilie, zahar pudra, unt, ou, galbenus, unt, dulceata de coacaze si ciocolata. Ingrediente: 250 g faina 1/4 plic praf de copt 125 g zahar pudra 100 g budinca de vanilie 125 g unt 1

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
Scrie un comentariu

Scris de pe Ianuarie 8, 2013 în Retete&Bauturi

 

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: