RSS

Retete de Pasti #80

27 Mar

Retete de Paste:

Calamar cu orez şi ciuperci

19 December 2012

Calamar cu orez şi ciuperci din: inele de calamar, ciuperci, orez, vin alb, usturoi, unt, ulei si branza cheddar. Ingrediente: 250 g inele de calamar congelate 150 g ciuperci 150 g orez cu bobul lung 50 ml vin alb 5 catei de usturoi 25 g unt 3 linguri ulei 50 g branza Cheddar   Mod…

Read more »

Rulouri din carne de porc

19 December 2012

Rulouri din carne de porc din: pulpa de porc, bacon, oregano, rozmarin, sare, piper si vin alb. Ingrediente: 1/2 kg pulpa porc 6 felii bacon oregano rozmarin sare piper 200 ml vin alb   Mod de preparare: Desfacem pulpa de porc in doua si batem cu ciocanul de snitele condimentam cu sare si piper si…

Read more »

Jeleu de vin

19 December 2012

Jeleu de vin din: vin rosu, zahar, gelatina, scortisoara, cuisoare, suc de portocale si frunza de dafin. Ingrediente: 750 ml vin rosu 225 g zahar 8 foi de gelatina 1 baton de scortisoara 6 cuisoare 100 ml suc de portocale 1 frunza de dafin   Mod de preparare: Pune vinul, zahărul, scorţişoara, cuişoarele, sucul de…

Read more »

Retete de sarbatori: Budinca de peste

19 December 2012

Budinca de peste din: file de peste, foi de dafin, ulei, ceapa, rosii, ardei grasi, zahar, patrunjel, marar, usturoi, piper si sare. Ingrediente: 800 g file de peste 2 foi de dafin 3-4 linguri ulei 6 cepe 500 g rosii proaspete sau in bulion 2 ardei rgasi 1/2 lingurita zahar 1 lingurita patrunjel 1 lingrita…

Read more »

Cocos umplut

19 December 2012

Cocos umplut din: cocos, lebar, ananas, piure de castane, paine, unt, patrunjel, coaja de lamaie, oua, brandy, lapte, sare si piper. Ingrediente: 1 cocoș mare 200 g lebăr 5 felii de ananas 200 g piure de castane neîndulcit 200 g pâine albă 2 linguri unt 1 legătură pătrunjel 2 linguri coajă rasă de lămâie 3…

Read more »

Tarte cu ton şi icre de Manciuria

19 December 2012

Tarte cu ton şi icre de Manciuria din: ulei de floarea soarelui, ou, faina, sare, ton, macrou afumat, unt, capere, suc de lamaie, coriandru, piper, sare, maioneza, icre de maciuria si marar. Ingrediente: aluat: 3 linguri de apa 3 linguri de ulei de floarea soarelui 1 ou 200 g faina sare umplutura: 200 g ton…

Read more »

Cocktail Caipirinha cu fructe

19 December 2012

Cocktail Caipirinha cu fructe din: lamaie verde, zahar brun, fructe de padure, gheata, vodca si apa minerala. Ingrediente: 1⁄2 lamaie verde 1 lingurita zahar brun fructe de padure gheata pisata 50 ml vodca apa minerala   Mod de preparare: ne 1⁄2 lamaie verde, taiata sferturi, si 1 lingurita zahar brun intr-un shaker. Adauga cateva fructe…

Read more »

Branza cu andive si sos de miere

19 December 2012

Branza cu andive si sos de miere din: andive, telina, miez de nuca, telemea de oaie, ulei de masline, miere, otet de vin rosu si zeama de lamaie. Ingrediente: 3 andive, spalate si cu frunzele separate 2 tulpini de telina, taiate rondele 100 g miez de nuca 200 g telemea de oaie, taiata felii subtiri…

Read more »

Reteta zilei: Rulouri de bacon cu carnati si ardei iute Jalapeno

19 December 2012

Rulouri de bacon cu carnati si ardei iute Jalapeno din: ardei iute, bacon, crema de branza, carnato, branza cheddar si praf de usturoi. Ingrediente: 12 ardei iuti 12 felii de bacon crema de branza carnati branza Cheddar maruntita 1/4 lingurita de praf de usturoi   Mod de preparare: Se taie ardeii iuti in jumatati si…

Read more »

Somon cu cartofi picanţi

19 December 2012

O reteta delicioasa de somon cu: cartofi, usturoi, unt, lamaie, rozmarin, cimbru, ardei iute, pudra de curry, ulei de masline, sare, piper, salata verde, legume de sezon. Ingrediente: 4 fileuri de somon 500 g cartofi o căpăţănă de usturoi 50 g unt o lămâie o linguriţă cu rozmarin tocat o linguriţă cu cimbru un ardei…

Read more »

Ciorbă cu carne de vită si linte

19 December 2012

O reteta delicioasa de ciorba: bors, carne de vita, morcov, telina, ardei capia, ceapa, linte, paste, ulei, dovlecel, frunze de dafina, rosii, pasta de tomate, sare, piper, ardei iute. Ingrediente: 800 g carne de vită un morcov o felie de ţelină un ardei capia două cepe o conservă linte 500 ml borş 200 g paste…

Read more »

Prăjitură cu magiun

19 December 2012

O reteta delicioasa de prajitura cu: otet, faina, oua, unt, bicarbonat, nuci, zahar tos, magiun de prune, zahar vanilat, apa, suc de lamaie. Ingrediente: 15 ml oţet 500 g făină două ouă 200 g unt o linguriţă cu bicarbonat de sodiu 200 g nuci măcinate 200 g zahăr tos un borcan cu magiun de prune…

Read more »

Tartă de mălai cu sos

19 December 2012

O reteta delicioasa de tarta cu: faina, malai, bicarbonat de sodiu, lapte batut, oua, ulei de masline, parmezan, sparanghel, rosii uscate, busuioc, sare, piper, unt. Ingrediente: 250 g făină 250 g mălai două linguriţe cu bicarbonat de sodiu 250 ml lapte bătut 3 ouă 125 ml ulei de măsline 100 g parmezan 400 g sparanghel…

Read more »

Creveţi cu sos şi orez

19 December 2012

O reteta delicioasa de creveti cu: vin alb, orez, vanata, mazare, ceapa, apa, smantana dulce, amidon, sofran, sare, piper, ulei de masline, marar. Ingrediente 500 g creveţi 200 ml vin alb sec 150 g orez o vânătă 200 g mazăre o ceapă 500 ml apă 100 ml smântână dulce o lingură cu amidon alimentar un…

Read more »

Minichecuri cu ciocolată

19 December 2012

O reteta delicioasa de minichecuri cu: faina, unt, ciocolata neagra, zahar tos, oua, praf de copt, zahar vanilat, ceai de menta, menta, lapte, frisca, sos de ciocolata. Ingrediente: 150 g făină 100 g unt 160 g ciocolată neagră 250 g zahăr tos 5 ouă o lin­guriţă cu praf de copt două pliculeţe zahăr vanilinat 4…

Read more »

Pilaf cu prune uscate şi lămai

19 December 2012

O reteta delicioasa de pilaf cu: prune uscate, orez, zahar tos, lamaie, menta, cepa, telina, radacina de patrunjel, ulei de floarea soarelui, sare, piper, prune proaspete. Ingrediente: 500 g prune uscate 250 g orez o lingură cu zahăr tos o lămâie o lingură cu mentă tocată o ceapă o felie de ţelină o rădăcină de…

Read more »

Sardine cu orez

19 December 2012

O reteta delicioasa de sardine cu: orez, rosii, morcov, telina, lamaie, ulei de masline, usturoi, vin alb, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: un kilogram sardine 130 g orez 3 cepe roşii un morcov o felie de ţelină o lămâie 200 ml ulei de măsline 4 căţei de usturoi 250 ml vin alb sec sare piper pătrunjel…

Read more »

Mancare de orez cu miel

19 December 2012

O reteta gustoasa de mancare de orez cu: carne de miel, ceapa, usturoi, rosii, pasta de ardei dulce, ardei iute, linte, menta, ulei, sare, piper, ardei gras, morcov. Ingrediente: 500 g carne tocată de miel două cepe 4 căţei de usturoi 500 g roşii o lin­gură cu pastă de ardei dulce un ardei iute 150…

Read more »

Retete savuroase: Mancare de ciuperci cu pui

19 December 2012

O reteta delicioasa de mancare cu: carne de pui, ciuperci, rosii, ceapa, morcov, ardei capia, usturoi, faina, pasta de tomate, sare, piper, ulei, cimbru, mamaliga. Ingrediente: un pui 500 g ciuperci 4 roşii două cepe un morcov doi ardei capia 5 căţei de usturoi o lingură cu făină o lingură cu pastă de tomate sare…

Read more »

Frigarui de porc cu ciuperci la cuptor

18 December 2012

Frigarui de porc cu ciuperci la cuptor din: pulpa de porc, ciuperci, sare, piper si rozmarin. Ingrediente: 1/2 kg pulpa porc 1/2 kg ciuperci sare piper rozmarin   Mod de preparare: Taiem carnea de porc cubulete potrivite ca marime. Curatam ciupercile si pe bete de frigarui, alternand o bucata de carne, o ciuperca si tot…

Read more »

Retete savuroase: Peste cu sos de măsline

18 December 2012

Peste cu sos de măsline din: pastravi, zeama de lamaie, patrunjel, faina, unt, pesmet, ceapa, ulei de masline, bulion, foaie de dafin, rosii, otet, sunca, masline, sare si piper. Ingrediente: 2 păstrăvi sau crapi mici 2 linguri zeamă de lămâie 1 ½ legătură pătrunjel 3 linguri făină 4 linguri unt 4 linguri pesmet 1 ceapă…

Read more »

Reteta zilei: Somon cu topping de branza si sote de legume

18 December 2012

Somon cu topping de branza si sote de legume din: file de somon, sare, piper, lamaie, parmezan, unt, faina, lapte, branza, sare si zahar. Ingrediente: 1800 g file de somon sare si piper 1 lamaie 2-3 linguri parmezan ras Ingrediente pentru topping: 2 linguri de unt 3 linguri de faina 1 cana de lapte 1…

Read more »

Meniuri si retete culinare de Craciun

18 December 2012

Meniuri si retete culinare de Craciun Vita cu prune uscate Vita cu prune uscate din: pulpa de vita, prune uscate, ceapa, usturoi, vin rosu, rozmarin, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg pulpa de vita 20 g prune uscate 1 ceapa 2 catei de usturoi 200 ml vin rosu rozmarin ulei sare   Mod de preparare:…

Read more »

Budinca de ciocolata cu lichior si frisca

18 December 2012

Budinca de ciocolata cu lichior si frisca din: ciocolata amaruie, ciocolata cu lapte, smantana, oua, zahar tos, rulada de ciocolata lichior kahlua si frisca. Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie, cu 70% cacao, plus inca putin pentru ornat 50 g ciocolata cu lapte 40 ml smantana 3 oua, separate 25 g zahar tos 500 g rulada…

Read more »

Rulada de peste cu crema de branza

18 December 2012

Rulada de peste cu crema de branza din: somon, branza, marar, suc si zeama de lamaie, bagheta si ulei de masline. Ingrediente: 200 g somon sau macrou afumat 150 g branza tartinabila 1 legatura marar proaspat, tocat sucul si coaja de la 1⁄2 lamaie o bagheta, taiata rondele subtiri 2 linguri ulei de masline  …

Read more »

Tartă cu bezea, merişoare şi portocale

18 December 2012

Tartă cu bezea, merişoare şi portocale din: unt, faina, zahar pudra, galbenusuri, merisoare, amidon, zeama de lamaie si zeama de portocale. Ingrediente: pentru aluat: 140 g unt rece, taiat cuburi 250 g faina, plus extra pentru presarat 100 g zahar pudra 2 galbenusuri pentru umplutura: 250 g de merisoare proaspete sau congelate 3 linguri de…

Read more »

Trăistuţe de varză umplute cu carne tocata

18 December 2012

Trăistuţe de varză umplute cu carne tocata din: varza alba, sare, usturoi, chifla, amestec de carne tocata, ou, piper cayenne si unt. Ingrediente: 8 frunze de varza alba sare 2 catei de usturoi 1 chifla veche de 1 zi 750 g amestec de carne tocata 1 ou piper Cayenne 4 linguri unt lichid   Mod…

Read more »

Cocktail Matchball

18 December 2012

Cocktail Matchball din: mango, bautura din fructe tropicale, tonic si zeama de lamaie. Ingrediente: 100 g mango din conserva 0,2 l bautura din fructe tropicale 0,1 l tonic 2 linguri de zeama de lamaie   Mod de preparare: Mixam mango-ul si amestecam cu bautura din fructe tropicale. Turnam in pahare inalte si completam cu tonic,…

Read more »

Pateu de macrou cu paine prajita

18 December 2012

Pateu de macrou cu paine prajita din: macrou afumat, branza, coaja si suc de lamaie, patrunjel si paine. Ingrediente: 300 g macrou afumat, fara oase si piele 300 g branza tartinabila coaja si sucul de la 1 lamaie mica, plus cateva sferturi de lamaie pentru servit 1 legatura de patrunjel, tocat 4 felii de paine…

Read more »

Budincă de varză cu bacon

18 December 2012

Budincă de varză cu bacon din: varza, ceapa, bacon, patrunjel, leustean, cartofi, lapte, smantana, ulei, ou, piper, bulion, boia dulce si sare. Ingrediente: 750 g varza alba 1 ceapa 1 legatura ceapa 100 g bacon 1 legatura patrunjel 1/4 legatura leustean 500 g cartofi 200 ml lapte 100 ml smantana 100 ml ulei 1 ou…

Read more »

Andive cu creveti

18 December 2012

Andive cu creveti din: creveti, mango, ardei iute, zeama de lamaie si andive. Ingrediente: 400 g creveti in conserva 1⁄2 mango, taiat cuburi mici 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat 1 legatura patrunjel, tocat zeama de la 1 lamaie 3 andive   Mod de preparare: Amesteca crevetii cu mango, ardeiul iute, patrunjelul…

Read more »

Spaghetti bolognese – clasic si delicios

18 December 2012

Spaghetti bolognese din: morcov, telina, ceapa, usturoi, sunca afumata, ulei de masline, carne tocata, pasta de rosii, vin rosu, supa, sare, piper, rosii, spaghetti si patrunjel. Ingrediente: 1 morcov 100 g telina 1 ceapa 1 catel de usturoi 50 g sunca afumata cubulete 2 linguri ulei de masline 500 g carne tocata 1 lingura pasta…

Read more »

Retete de sarbatori: Tort de ciocolata

18 December 2012

Tort de ciocolata din: faina, zahar, cacao, praf de copt, bicarbonat, oua, lapte, ulei, vanilie, apa, ciocolata si smantana. Ingrediente: 225 g faina 350 g zahar 85 g cacao 1 1/2 lingurite cu praf de copt 1 1/2 lingurite cu bicarbonat 2 oua 250 ml lapte 125 ml ulei 2 lingurite cu vanilie 250 ml…

Curcan umplut cu varza calita

18 December 2012

Curcan umplut cu varza calita din: curcan, unt, varza, kaizer, ulei, foi de dafin, boabe de piper, cimbru, ceapa, suc de rosii, marar, vin alb, sare, piper si ienibahar. Ingrediente: 1 curcan (3 kg) 200 g unt 800 g varza 100 g kaizer 100 ml uei 2 foi de dafin 10 boabe de piper 1…

Read more »

Friptura de gasca

18 December 2012

Friptura de gasca din: gasca, chimen, sare, mere si ceapa. Ingrediente: 1 gasca tanara 1 lingura chimen sare 2 mere 1 ceapa   Mod de preparare: Se taie aripile gâştei, apoi se spală, se şterge şi se sărează în interior şi în exterior. Se umple pasărea cu mere decojite şi tăiate bucăţi, precum şi cu…

Read more »

Pateuri Vol-au-vents

18 December 2012

Pateuri Vol-au-vents din: aluat, unt, ulei de masline, ciuperci, usturoi, sos pesto, urda, parmezan si seminte de floarea soarelui. Ingrediente: 300 g aluat fraged, gata preparat 25 g unt 1 lingurita ulei de masline 250 g ciuperci feliate 2 catei de usturoi, maruntiti 2 linguri sos pesto, gata preparat 250 g urda 25 g Parmezan,…

Read more »

Gustari: Felii de pepene galben cu sunca

18 December 2012

Felii de pepene galben cu sunca din: pepene galben si prosciutto. Ingrediente: pepenele galben felii sunca prosciutto   Mod de preparare: Doar taie pepenele felii si infasoara-le in felii foarte subtiri de sunca prosciutto (ai nevoie de 10 felii).

Read more »

Muschi la cuptor cu garnitura de mere

18 December 2012

Muschi la cuptor cu garnitura de mere din: sirop de artar, mustar, zahar brun, pulpa de porc, mere, ceapa, cidru si supa de pasare. Ingrediente: 1/4 ceasca de sirop de artar 2 linguri mustar 2 linguri zahar brun 1,5 pulpa de de porc cu piele 3 mere mari 1 ceapa 250 ml cidru 1 dl…

Read more »

Gazpacho (supa rece de rosii)

18 December 2012

Gazpacho din: rosii, sare cu aroma de telina, ardei iute, patrunjel, piper, vodca si sucul de lamaie. Ingrediente: 500 g rosii 1⁄2 lingurita sare cu aroma de telina 1⁄2 ardei rosu iute, maruntit patrunjel tocat piper macinat 50 ml vodca sucul de la 1⁄2 lamaie   Mod de preparare: Amesteca intr-un robot 500 g rosii…

Read more »

Reteta zilei: Bagheta crocanta umpluta cu carne de carnati

18 December 2012

Bagheta crocanta umpluta cu carne de carnati din: carne de carnati, bagheta, crema, parmezan si ceapa verde. Ingrediente: carnea de la 4-5 carnati 1 Bagheta crema de branza 1/4 ceasca parmezan proaspat ras 3 linguri ceapa verde tocata   Mod de preparare: Puneti carnea de carnati intr-un castron pe prosoape de hartie pentru a fi…

Read more »

Cod la cuptor cu legume provensale

18 December 2012

Cod la cuptor cu legume provensale din: ardei gras, ceapa rosie, dovlecei, vanata, ulei de masline, vin, rosii, masline, busuioc, cod, oregano, boia, usturoi, busuioc, patrunjel, coaja de lamaie si foccacia. Ingrediente: 2 buc ardei gras roşu, taiat bucati 2 buc ardei galben, taiat bucati 3 cepe rosii, taiate sferturi 3 dovlecei, taiati felii 1…

Read more »

Pui cu orez in stil indian

18 December 2012

Pui cu orez in stil indian din: ulei de floarea soarelui, capane de pui, ardei gras, ceapa, usturoi, turmeric, coriandru, chimen, fenicul, smanana, supa de pui, nuci cajun, orez basmati, scortisoara, chilli, seminte de chilli, castravete si fulgi de migdale. Ingrediente: 3 linguri ulei de floarea soarelui 1,2 copane de pui, dezosate si fara pielita,…

Read more »

Spata de porc rumenita

18 December 2012

Spata de porc rumenita din: condimente cajun, zahar tos, zeama si coaja de lamaie, spata de porc, ardei gras, rosii, patrunjel, ulei de floarea soarelui, dovlecei, porumb, ardei gras si lipii. Ingrediente: 3 linguri condiment Cajun 2 linguri zahar tos zeama si coaja rasa de la 3 lamai 2 kg spata de porc dezosata pentru…

Read more »

Cartofi cu ierburi aromate

18 December 2012

Cartofi cu ierburi aromate din: cartofi, ulei de masline, usturoi, cimbru, rozmarin, frunze de dafin, coaja de lamaie si supa de pui. Ingrediente: 1,5 cartofi fainosi, curatati 4 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi, zdrobiti 3 fire de cimbru 2 crengute de rozmarin 3 frunze de dafin coaja de la 1 lamaie, taiata…

Read more »

Pizza cu legume şi carne tocata

18 December 2012

Pizza cu legume şi carne tocata din: chifla, rosii, ardei gras, ceapa rosie, sare, piper, usturoi, mozzarella, carne tocata, oua, cimbru si oregano. Ingrediente: 1 chifla veche de 1 zi 4 rosii cate un ardei gras rosu, verde, galben 2 cepe rosii 2 linguri ulei de masline sare piper 2 catei de usturoi 100 g…

Read more »

Chifteluţe în sos de capere

18 December 2012

Chifteluţe în sos de capere din: ceapa, ansoa, unt, paine, coaja de lamaie, ou, sare, piper, nucsoara, carne tocata, faina, supa, smantana, galbenus, suc de lamaie si capere. Ingrediente: 2 cepe 4 ansoa marinate 4 linguri unt 60 g paine alba coaja razuita de la 1/2 lamaie 1 ou sare piper nucsoara rasa 500 g…

Read more »

Rulouri de hering marinat

18 December 2012

Rulouri de hering marinat din: hering marinat, varza, morcovi, ardei, ceapa rosie, sare, piper, chimen, ulei de masline, otet balsamic, foi de dafin si salata verde. Ingrediente: o cutie hering marinat o varza mica alba 1-2 morcovi un ardei verde o ceapa rosie sare piper negru macinat 30 g chimen 3-4 lingurite ulei de masline…

Read more »

Ciorba acra de porc

18 December 2012

Ciorba acra de porc din: oase de porc afumat, morcov, telina, ardei gras, ceapa, rosii, zeama de varza, patrunjel, leustean, ulei, sare, piper, ou si faina. Ingrediente: 300 de grame de oase de porc afumate un morcov o telina un ardei gras verde o ceapa doua rosii 200 ml zeama de varza o legatura de…

Read more »

Rulou de ciocolata cu crema de branza si alune

18 December 2012

Rulou de ciocolata cu crema de branza si alune din: oua, zahar, faina, praf de copt, cacao, gelatina, ciocolata alba, branza de vaci, suc de lamaie, frisca, crema de alune, ciocolata neagra si frisca. Ingrediente: blat: 3 oua 90 g zahar fin 80 g faina 1 lingurita praf de copt 3 linguri cacao umplutura: 3…

Read more »

Reteta zilei: Milkshake cu turta dulce si scortisoara

18 December 2012

Milkshake cu turta dulce si scortisoara din: inghetata de vanilie, lapte cu ciocolata, cuisoare, nucsoara, sirop de scortisoara, turta dulce, scortisoara si zahar. Ingrediente milkshake: 1-2 cupe inghetata de vanilie 250 ml de lapte cu ciocolată 1/4 lingurita cuișoare 1/4 lingurita nucsoara 1 lingura de sirop de scortisoara simplu turta dulce faramitata Scortisoara Ingrediente sirop…

Read more »

Chec din carne cu varza si sunca

18 December 2012

Chec din carne cu varza si sunca din: chifla, ceapa, unt, oua, maghiran, amestec carne tocata, chimen, sare, piper, foi de varza si sunca. Ingrediente: 1 chifla veche de 1 zi 1 ceapa 1 lingura unt 2 oua 1 lingurita maghiran 800 g amestec carne tocata circa 2 linguri pesmet chimen macinat sare piper 6…

Read more »

Retete de sarbatori: Filet mignon

18 December 2012

Filet mignon din: muschi de vita sau de vitel, ulei, cognac, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 400 g muschi de vita sau vitel 30 ml ulei 30 ml cognac 1 ceapa 50 g unt 3 fire patrunjel sare piper   Mod de preparare: Incepeti prin a curata carnea de tendoane si pielite, apoi…

Read more »

Cozonac nemtesc

18 December 2012

Cozonac nemtesc din: faina, praf de copt, sare, lamaie, oua, esenta de vanilie, unt, lapte, fructe uscate, migdale, martipan, rom, zahar, drojdie si zahar pudra. Ingrediente: 580 g faina 2 lingurite cu praf de copt 1/4 lingurita cu sare 1 lamaie 2 oua mari 1 lingurita cu esenta de vanilie 100 g unt topit 225…

Read more »

Racitura de curcan

18 December 2012

Racitura de curcan din: sunca de curcan, gelatina, ceapa, morcovi, pastarnac, mazare, usturoi, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 300 g sunca de curcan 10 g gelatina 1 ceapa 2 morcovi 1 radacina de pastarnac 2 linguri mazare din conserva 1 catel de usturoi patrunjel verde sare piper   Mod de preparare: Speli, cureti legumele,…

Read more »

Piept de pui dulce picant cu ananas

18 December 2012

Piept de pui dulce picant cu ananas din: piept de pui, rondele de ananas, pastai de mazare, ceapa rosie, porumb, ulei de susan, sos sweet chilli si sos de soia. Ingrediente: 1 piept de pui 2 rondele de ananas 4-5 pastai de mazare 1 ceapa rosie 2-3 bucati porumb tanar 2 linguri ulei de susan…

Read more »

Caracatita cu legume

18 December 2012

Caracatita cu legume din: caracatita, ceapa verde, usturoi, ardei capia, rosii cherry, patrunel verde, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: doua caracatite de jumatate de kilogram fiecare doua fire de ceapa verde un catel de usturoi doi ardei capia patru rosii cherry o legatura de patrunjel verde ulei de masline extravirgin sare si…

Read more »

Deliciu cu crema de ciocolata si alune

17 December 2012

Deliciu cu crema de ciocolata si alune din: oua, zahar, arahide, migdale, faina, scortisoara, ciocolata, crema de alune, gelatina, frisca si rom. Ingrediente: aluat: 4 oua 80 g zahar 75 g arahide macinate 75 g migdale macinate 40 g faina 1 varf de cutit scortisoara crema: 200 g ciocolata menaj neagra 175 g crema de…

Read more »

Retete culinare de Craciun (2012)

17 December 2012

Retete de Craciun: Ciorba de vita cu perisoare Ciorba de vita cu perisoare din: piept de vita, carne tocata de vita, orez, ou, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, ardei capia, leustean, rosii in bulion si vita. Ingrediente: 700 g piept de vita cu os 300 g carne tocata de vita 50 g orez 1 ou 2…

Read more »

Budinca de branza cu mere si merisoare

17 December 2012

Budinca de branza cu mere si merisoare din: mere, merisoare, suc de portocale, oua, nectar de pere, branza de vaci, coaja de lamaie, sare, gris si praf de copt. Ingrediente: 4 mere (circa 500 g) 4 linguri merisoare uscate 75 ml suc de portocale 4 oua 100 g nectar de pere 500 g branza dulce…

Read more »

Cocktail Black Star

17 December 2012

Cocktail Black Star din: rum, sambuca black, caribbean rum si strong cold espresso. Ingrediente: 30 ml aged rum 30 ml Sambuca black 30 ml carribbean rum 25 ml strong cold espresso   Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele in Boston shaker, se strecoara continutul in snifter plin trei sferturi cu gheata cuburi.

Read more »

Rata in sos de coniac

17 December 2012

Rata in sos de coniac din: rata, ceapa, portocale, coniac, sos de soia, unt si sare. Ingrediente: 1 rata 6 cepe mici 3 portocale 50 ml coniac 3 linguri cu sos de soia 1 lingura cu unt sare   Mod de preparare: Taie pasarea: scoate bucatile de piept de pe os fara sa tai pielea…

Read more »

Sufleu de pateuri şi cremă de vanilie

17 December 2012

Sufleu de pateuri şi cremă de vanilie din: budinca de vanilie, lapte, zahar pudra, scortisoara, mere, pateuri si menta. Ingrediente: 1 pachet budinca de vanilie 750 ml lapte 4 linguri zahar pudra 1 lingurita scortisoara macinata 2 mere dulci acrisoare 6 pateuri din foitaj menta pentru ornat   Mod de preparare: Se amestecă şi se…

Read more »

Vita cu prune uscate

17 December 2012

Vita cu prune uscate din: pulpa de vita, prune uscate, ceapa, usturoi, vin rosu, rozmarin, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg pulpa de vita 20 g prune uscate 1 ceapa 2 catei de usturoi 200 ml vin rosu rozmarin ulei sare   Mod de preparare: Taie pulpa in bucati lungi si subtiri. Bate bucatile de…

Read more »

Reteta zilei: Rulouri de bacon cu carnati si glazura cu sos sriracha

17 December 2012

Rulouri de bacon cu carnati si glazura cu sos sriracha din: bacon, carnati, castane, sos de visine, sos sriracha, sos teriyaki, apa si unt. Ingrediente: 1 pachet de Bacon 1 pachet carnati 1 cutie castane de apa Ingrediente glazura: 1/4 ceasca de conserva de sos visine 2 linguri de Sriracha 2 linguri de sos teriyaki…

Read more »

Aperitiv cu branza

17 December 2012

Aperitiv cu branza din: sunca de praga, ficat de pui, unt, ceapa, telemea, branza de burduf, alune de padure, ceapa verde, branza topita, sare, piper, cimbru, rozmarin si gelatina. Ingrediente: 8 felii sunca de Praga 500 g ficat de pui 100 g unt 2 cepe 250 g telemea grasa 200 g branza de burduf 100…

Read more »

Prajitura cu gris, piersici caramelizate si fistic

17 December 2012

Prajitura cu gris, piersici caramelizate si fistic din: lapte de soia, sare, gris, zahar, zahar vanilat, oua, piersici, margarina si fistic. Ingrediente: 1 l lapte soia sare 250 g gris 50 g zahar 1 plic zahar vanilat 2 oua 1 cutie(850 ml) piersici 2 linguri margarina 2 linguri fistic taiat marunt   Mod de preparare:…

Pui la tavă cu rosii si sos

17 December 2012

Pui la tavă cu rosii si sos din: pulpe de pui, sare, piper, ceapa, usturoi, cartofi, rozmarin, ulei de masline, supa, usturoi verde si sos de rosii cu branza. Ingrediente: 2 pulpe de pui sare piper 1 ceapa 2 catei de usturoi 400 g cartofi 2 fire de rozmarin 2 linguri ulei de masline 200…

Read more »

Fasole verde cu usturoi

17 December 2012

Garnituri: Fasole verde cu usturoi din: fasole verde, usturoi si ulei de masline. Ingrediente: 300 g fasole verde, decongelata 2 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline   Mod de preparare: Firbe fasolea in apa clocotita timp de 2-3 minute, pana se inmoaie. Apoi scurge-o si las-o putin deoparte. Intre timp, tumeneste usor usturoiul…

Read more »

Retete de sarbatori: Pastrav umplut

17 December 2012

Pastrav umplut din: pastrav, masline, usturoi, apa, rosie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: doua bucati de pastrav 100 grame de masline verzi si negre doi catei de usturoi o ceapa de apa o rosie ulei de masline sare piper   Mod de preparare: Curatati pestele de solzi, indepartati branhiile de la nivelul capului…

Read more »

Pui cu ciuperci învelit în felii de şuncă

17 December 2012

Pui cu ciuperci învelit în felii de şuncă din: file din piept de pui, ciuperci, salvie, ceapa, ulei, crema de branza, ou, pesmet, sare, piper, sunca afumata, supa si smantana. Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui (a 160 g) 500 g ciuperci champignon 5 fire salvie 2 cepe 2 linguri ulei 2 linguri…

Read more »

Friptura de vita cu cimbru si sos

17 December 2012

Friptura de vita cu cimbru si sos din: piper, boabe de mustar, seminte de fenicul, muschi de vita, ulei de masline, mustar cu boabe, ceapa rosie, cimbru, ulei de masline, amidon, supa de vita, jeleu de coacaze si vin rosu. Ingrediente: 2 linguri boabe mixte de piper 2 linguri boabe de mustar 2 lingurite seminte…

Read more »

Cocktail Tiebreaker

17 December 2012

Cocktail Tiebreaker din: banana, bautura din fructe tropicale si zeama de lamaie. Ingrediente: 1 banana 1 sticla de bautura din fructe tropicale 1 lingura zeama de lamaie   Mod de preparare: Facem piure din banana si mixam bine cu bautura din fructe tropicale si cu zeama de lamaie.

Read more »

Salata de hering si cartofi

17 December 2012

Salata de hering si cartofi din: hering marinat, cartofi, ceapa, oua, grepfrut, maioneza, nucsoara, sare si piper. Ingrediente: 250 g hering marinat 3 cartofi fierti in coaja 1 ceapa 2 oua fierte tari 1/2 grepfrut 2 linguri maioneza 1 praf de nucsoara macinata sare piper   Mod de preparare: Cureţi de coajă cartofii fierţi, îi…

Read more »

Reteta zilei: Cocktail cu castravete si votca

17 December 2012

Cocktail cu castravete si votca din: votca, castravete, sirop de porumb, apa, gheata si castraveti. Ingrediente: 1 cana votca 1 castravete, feliat 1/3 ceasca de sirop de porumb 2 cutii de apa gazoasa 2 cesti de gheata zdrobita Bastoane castraveti, pentru ornat   Mod de preparare: Se înmoaie feliile de castravete in votca timp de…

Read more »

Friptura de curcan cu dressing de iaurt si capere

17 December 2012

Friptura de curcan cu dressing de iaurt si capere din: capere, ceapa, rosie, smantana, iaurt, suc de lamaie, sare, piper, cartofi, friptura, unt, piper cayenne si sos pesto. Ingrediente: 2 linguri capere 1 ceapa 1 rosie 100 g smantana dulce 150 g iaurt slab 1-2 linguri suc de lamaie sare piper 800 g cartofi 4…

Read more »

Cotlet in aluat

17 December 2012

Cotlet in aluat din: cotlet de porc, aluat, zeama de varza, usturoi, mustar, ou, cimbru, ulei si piper. Ingrediente: 2 kg cotlet de porc 1 foaie aluat de foitaj 2 l zeama de varza 1 capatana de usturoi 1 lingura cu mustar 1 ou cimbru ulei piper   Mod de preparare: Fierbe cotletul în zea­mă…

Read more »

Roşii umplute cu spanac

17 December 2012

Roşii umplute cu spanac din: rosii, spanac, mustar, cas, oua, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 4 roşii mari cărnoase 400 g spanac proaspăt 1 lingură de muştar fin 150 g caş proaspăt 2 ouă sare şi piper un pic de nucşoară rasă   Mod de preparare: Spălaţi spanacul şi gătiţi-l 10 min. la aburi. Pt.…

Read more »

Pui umplut cu garnitură de cartofi la cuptor

17 December 2012

Pui umplut cu garnitură de cartofi la cuptor din: cartofi, lamai, pui, sare, piper, usturoi, scortisoara, salvie, unt, rozmarin si vin alb. Ingrediente: 500 g cartofi 2 lamai 1 pui (circa 1,5 kg) sare piper 10 catei de usturoi 1/2 baton de scortisoara 1/2 legatura salvie 3 linguri unt 2 fire de rozmarin 150 ml…

Read more »

Retete de sarbatori: Salata cu creveti

17 December 2012

Salata cu creveti din: grepfruturi, ulei de masline, otet de vin rosu, zahar, marar, creveti, castravete, ceapa, frunze de salata, rucola si seminte de rodie. Ingrediente: 2 grepfruturi, coaja rasa si zeama de la 1 grepfrut si miezul rupt in segmente de la celalalt 2 linguri ulei de masline 1 lingurita otet de vin rosu…

Read more »

Pulpe picante cu orez si legume

17 December 2012

Pulpe picante cu orez si legume din: pulpe de pui, cimbru, usturoi, miere, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper, orez, curcuma, rosii cherry, spanac, masline si stafide. Ingrediente: 4 pulpe de pui (circa 180 g) 4 fire de cimbru 1 catel de usturoi 1 lingura miere 2 linguri suc de lamaie 3 linguri…

Read more »

Piept de curcan cu sos de portocală

17 December 2012

Piept de curcan cu sos de portocală din: piept de curcan, sare, piper, prune, ulei, portocale, piper verde marinat, ceapa, zahar, carne de pasare, marmelada de portocale si unt. Ingrediente: 800 g piept de curcan sare piper 150 g prune fara samburi 3 linguri ulei 3 portocale 1 lingura piper verde marinat 4 cepe frantuzesti…

Read more »

Reteta zilei: Piept de pui cu bacon si sos de lamaie cu smantana pe pat de spanac

17 December 2012

Piept de pui cu bacon si sos de lamaie cu smantana pe pat de spanac din: piept de pui, unt, ulei de masline, vin, suc de lamaie, usturoi, ceapa, spanac, bacon, smantana, lapte, sare si piper. Ingrediente: 2 bucati piept de pui 2 linguri unt nesarat 2 linguri de ulei de măsline 1 ceasca vin…

Read more »

Salata de iarna cu sunca de pui

17 December 2012

Salata de iarna cu sunca de pui din: sunca de pui, branza cu mucegai, salata verde, cascaval, ardei gras, portocala, ulei, sare si piper. Ingrediente: 300 g sunca de pui 150 g branza cu mucegai (sau telemea de oi) frunze de salata verde 200 g cascaval 1 ardei gras rosu mai mare 1 portocala 2…

Read more »

Cornulete cu nuci

17 December 2012

Cornulete cu nuci din: unt, bors, sare, esenta de vanilie, faina, lapte, nuci macinate, zahar pudra si coaja de lamaie. Ingrediente: pentru aluat: 200 g unt 150 ml bors 1 praf de sare esenta de vanilie faina cat cuprinde pentru umplutura: 100 ml lapte 400 g nuci macinate 150 g zahar pudra coaja rasa de…

Read more »

Retete de sarbatori: Rulada de curcan

17 December 2012
Retete de sarbatori: Rulada de curcanRulada de curcan din: piept de curcan, nuca, morcov, ceapa, ardei gras, cascaval, vin, patrunjel, nucsoara, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 piepti de curcan 1 lingua cu nuca 1 morcov 1 ceapa 1 ardei gras 100 g cascaval 100 ml vin alb 1 legatura de patrunjel nucsoara ulei piper sare   Mod de preparare:…

Read more »

Saratele asortate

17 December 2012

Saratele asortate din: faina, unt, oua, lapte, smantana, sare, chimen si parmezan. Ingrediente: 250 g faina 100 g unt 2 oua 1 lingura lapte cald 1 lingura smantana 1 lingurita rasa de sare seminte de chimen, mac parmezan ras   Mod de preparare: Amesteci, într-un castron, untul moa­le şi faina. Adaugi un ou, laptele, smântână…

Read more »

Gasca crocanta

17 December 2012

Gasca crocanta din: morcov, telina, ceapa, gasca, pelin, sare, piper si amidon. Ingrediente: 1 morcov 1/4 bulb de telina 1 ceapa mare 1 gasca mica (circa 4 kg) 1 fir pelin negru sare piper 1-2 linguri amidon     Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180C. Se pregatesc legumele si se taie cuburi morcovul,…

Read more »

Mere umplute cu jambon

17 December 2012

Mere umplute cu jambon din: mere, jambon, oua, mustar, smantana, castraveti murati, ulei si sare. Ingrediente: 4 mere 150 g jambon 2 oua 1 lingurita cu mustar 1 lingura cu smantana 2 castraveti murati ulei sare   Mod de preparare: Pune ouăle la fiert şapte minute, răceşte-le în apă, decojeşte-le şi taie-le în două. Pasează…

Read more »

Tartine cu parmezan si branza cu mucegai

17 December 2012

Tartine cu parmezan si branza cu mucegai din: paine, parmezan, branza cu mucegai, ceapa verde si sare. Ingrediente: 1 paine feliata 1 lingura cu parmezan 200 g branza cu mucegai albastru 1 legatura de ceapa verde sare   Mod de preparare: Incinge cuptorul. Taie feliile de paine in cuburi sau discuri folosind un pahar cu…

Read more »

Fursecuri de sarbatoare

17 December 2012

Fursecuri de sarbatoare din: unt, zahar pudra, galbenusuri, apa, faina, praf de copt, coaja de portocala, rom si faina. Ingrediente: 150 g unt 150 g zahar pudra 3 galbenusuri 1 lingura apa faina cat cuprinde 1 praf de copt coaja rasa de portocala pentru aluatul cu cacao: 150 g unt 100 g zahar pudra 1…

Read more »

Cocktail cu piersici

16 December 2012

Cocktail cu piersici din: piersici, lapte cu portocale, zemaa de lamaie si apa minerala. Este un cocktail non alcoolic. Ingrediente: 250 g piersici 1 sticla de lapte cu portocale 1 lingura de zeama de lamaie apa minerala   Mod de preparare: Scoatem samburii din piersica si mixam miezul intr-un mixer. Mixam cu lapte cu portocale,…

Read more »

Medalion cu praz şi ciuperci

16 December 2012

Medalion cu praz şi ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, praz, usturoi, ou, ulei, nucsoara, piper si sare. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 350 g ciuperci 3 fire de praz 2 capatani de usturoi 1 ou ulei nucsoara piper sare   Mod de preparare: taie pulpa astfel incat sa obtii o bucata mai mare.…

Read more »

Reteta zilei: Tagliatelle cu sos bolognese

16 December 2012

Tagliatelle cu sos bolognese: ulei de masline, morcov, telina, ceapa, foiae de dafin, bacon, carne tocata de porc, carne tocata de vita, vin rosu, supa de pui, pasta de tomate, lapte, unt, parmezan, concentrat de pui si tagliatelle. Ingrediente: 1 ceasca ulei de masline 1 Morcov, fin tocat 1 țelina, fin tocata 2 cepe tocate…

Read more »

Cocktail Fruit Boy

16 December 2012

Cocktail Fruit Boy din: suc de piersici, suc de maracuja si cola. Este cu cocktail non alcoolic. Ingrediente: 4 cl suc de pierisici 4 cl suc de maracuja cola   Mod de preparare: Turnam sucurile de fructe intr-un pahar pentru bauturi lungi, umplut pana la jumatate cu cuburi de gheata, apoi completam cu cola. Mixam…

Read more »

Supa crema de mazare cu menta

16 December 2012

Supa crema de mazare cu menta din: mazare, supa vegetala, ceapa alba, usturoi, unt, menta si aluat. Ingrediente: 1 kg mazare (proaspata sau congelata) 1 l supa vegetala 1/2 ceapa alba 1 catel de usturoi 1 pahar mic de vin alb 50 g unt 1 crengute de menta 1 foaie aluat foietaj (optional)   Mod…

Read more »

Pate in aspic

16 December 2012

Pate in aspic din: ficat de pasare, vin, lapte, unt, ceapa, gelatina, zeama de lamaie, foaie de dafin, piper si sare. Ingrediente: 1 kg ficat de pasare 500 ml vin alb 100 ml lapte 250 g unt 2 cepe 2 plicuri cu gelatina zeama de lamaie 1 foiae de dafin piper negru boabe sare  …

Read more »

Piure cu carnaciori si andive

16 December 2012

Piure cu carnaciori si andive din: cartofi, ulei de masline, paprika afumata, otet de vin, coriandru, carnaciori si frunze de andive. Ingrediente: 2 cartofi 4 linguri ulei de masline 1/2 lingurita de paprika afumata 1 lingura otet de vin rosu 1 mana de patrunjel sau coriandru, tocat, plus extra pentru servit pentru servit: 250 g…

Read more »

Turta dulce cu cacao

16 December 2012

Turta dulce cu cacao din: unt, zahar, ou, cacao, faina, ghimbir, scortisoara, cuisoare, praf de copt, albus, zahar pudra si zeama de lamaie. Ingrediente: 100 g unt 100 g zahar 1 ou 1 lingura cacao 175 g faina 1/2 lingurita ghimbir 1/2 lingurita scortisoara 1/2 lingurita cuisoare macinate 1 praf de copt pentru glazura: 1…

Read more »

Crochete de cartofi umplute cu caşcaval

16 December 2012

Crochete de cartofi umplu cu caşcaval din: cartofi, oua, parmezan, cascaval, sare, piper, ulei si pesmet. Ingrediente: 1 kg cartofi fainosi 2 oua 100 g parmezan ras/cascaval ras 100-125 g cascaval 3 oua sare piper ulei pesmet   Mod de preparare: Spălăm cartofii sub un jet de apă rece şi îi pun

Friptura de porc aromata

16 December 2012

Friptura de porc aromata din: piept de porc, cartofi, bere neagra, cuisoare, foaie de dafin, unt, rozmarin si sare. Ingrediente: 1 kg piept de porc 1 kg cartofi 1,5 l bere neagra 1 lingurita de cuicoare 1 portocala 1 foaie de dafin 2 linguri cu unt 1 fir de rozmarin sare   Mod de preparare:…

Read more »

Reteta zilei: Sos de ciuperci cu praz si smantana pe pat de mamaliga crocanta

16 December 2012

Sos de ciuperci cu praz si smantana pe pat de mamaliga crocanta din: mamaliga, ulei de masline, ciuperci, unt, ceapa rosie, vin alb, smantana, praz, unt, usturoi, sare, piper, branza, ulei de trufe si arpagic. Ingrediente: Mamaliga rece 2 linguri de ulei de măsline 3 Cupe ciuperci salbatice 2 linguri de ulei de masline 2…

Read more »

Clatite cu mousse de ciocolata

16 December 2012

Clatite cu mousse de ciocolata din: oua, faina, sare, lapte, apa minerala, ulei de floarea soarelui, unt, coaja de lamaie, ciocolata cu lapte, cacao, frisca, albusuri, zahar si menta. Ingrediente: pentru aluat: 3 oua 175 g faina un praf sare 200 ml lapte dulce 100 ml apa minerala 2-3 linguri ulei de floarea soarelui 25…

Read more »

Gratin de pâine cu ciuperci

16 December 2012

Gratin de pâine cu ciuperci si nuca de cocos din: paine, ciuperci, oua, smantana, ulei de masline, patrunjel, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 8 felii mari de paine 150-200 g ciuperci champignon 3 oua 200 g smantana 30 g ulei de masline patrunjel 1 ardei iute uscat sare piper   Mod de preparare: Taiem…

Read more »

Cocktail Tropical Love

16 December 2012

Cocktail Tropical Love din: nectar de maracuja, nectar de visine, suc de ananas, tonic, ananas si cirese. Este un cocktail non alcoolic. Ingrediente: 5 cl nectar de maracuja 3 cl nectar de visine 3 cl suc de ananas tonic o bucata de ananas cirese   Mod de preparare: Mixam sucurile de fructe intr-un pahar pentru…

Read more »

Supa de naut cu verdeata

16 December 2012

Supa de naut cu verdeata din: naut, boabe de orz, sare, piper, linte, ceapa, morcovi, telina, rosii, ulei de masline, supa de legume, patrunjel, busuioc si savlie. Ingrediente:  1 1/2 cană de năut uscat 1/2 cană boabe de orz  sare piper 1/2 ceașcă de linte 2 cepe 2 morcovi 2 fire de țelină verde 1…

Read more »

Clătite americane cu nuci şi caramel

16 December 2012

Clătite americane cu nuci şi caramel din: faina, lapte, oua, apa minerala, ulei de floarea soarelui, unt, sare, coaja de lamaie, esenta de vanilie, zahar, nuci, lapte si unt. Ingrediente: 250 g faina 200 ml lapte 3 oua 100 ml apa minerala 3 linguri ulei de floarea soarelui 3 linguri unt topit un praf sare…

Read more »

Retete savuroase: Chiftele marinate

16 December 2012

Chiftele marinate din: carne tocata, patrunjel, ou, sare, piper, miez de paine, usturoi, rosii, zahar, ulei de masline, foi de dafin, ceapa rosie si busuioc. Ingrediente: 800 g carne tocata vita si porc o legatura patrunjel un ou sare piper 200 g miez de paine inmuiat in lapte 3-4 catei usturoi pentru sos: 600 g…

Read more »

Tarta de pui cu legume

16 December 2012

Tarta de pui cu legume din: piept de pui, praz, mazare, faina, ciuperci, cartofi, cartofi, telina, cimbru, supa de legume, ou, aluat, sare si piper. Ingrediente: 1 piept de pui 2 fire de praz 200 g mazare 2 linguri faina 200 g ciuperci 3 cartofi 1 telina 1 lingurita cimbru uscat 400 ml supa de…

Read more »

Retete de post: Gnocchi cu sos de rosii

16 December 2012

Gnocchi cu sos de rosii din: cartofi, faina, margarina, sare, ulei de masline, usturoi, cimbru, busuioc verde, rosii, miere, sare si piper. Ingrediente: 800 g cartofi 125 g faina 100 g margarina sare ulei de masline o capatana usturoi cimbru verde si uscat pentru sos: busuioc verde 500 g rosii decojite o lingura miere sare…

Read more »

Pastrav la gratar

16 December 2012

Pastrav la gratar din: file de pastrav, sare grunjoasa, piper, cimbru, usturoi, ulei de masline, ceapa rosie, salata verde, ardei iute, otet balsamic, miere si patrunjel. Ingrediente: 800 g file de pastrav sare grunjoasa piper cimbru 4 catei de usturoi 3-4 linguri ulei de masline pentru salata: o ceapa rosie o salata verde 2 ardei…

Read more »

Orez cu spanac în aluat franţuzesc

16 December 2012

Orez cu spanac în aluat franţuzesc din: aluat frantuzesc, orez, spanac, parmezan, nucsoara, patrunjel, unt, ou, sare si piper. Ingrediente: 400 g aluat frantuzesc 350 g orez cu bobul lung 350 g spanac oparit 100 g parmezan un praf nucsoara o radacina patrunjel 100 g unt un ou sare piper negru macinat un ou pentru…

Read more »

Friptura de curcan cu masline

16 December 2012

Friptura de curcan cu masline din: piept de curcan, masline verzi, usturoi, ceapa verde, oua, rozmarin, sare, piper, ceapa rosie, dovlecel, rosii, morcovi, cartofi si ulei de masline. Ingrediente: 1 piept de curcan dezosat (circa 2 kg) 250 g masline verzi umplute cu gogosari 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 2 oua 1/2…

Read more »

Budincă de broccoli şi porumb

16 December 2012

Budincă de broccoli şi porumb din: broccoli, boabe de porumb, faina, ulei, ceapa, lapte, oua, telemea, enibahar, sare si piper. Ingrediente: 750 g broccoli 400 g boabe de porumb 2 linguri faina 2 linguri ulei 1 ceapa 400 ml lapte 3 oua 150 g telemea rasa 1/2 lingurita enibahar macinat sare piper   Mod de…

Read more »

Ardei umpluţi cu orez

16 December 2012

Ardei umpluţi cu orez din: ardei grasi, orez, morcovi, ceapa, rosii, marar, sare, piper, supa de legume, ulei si bulion. Ingrediente: 12 ardei grași 2 căni orez 2 morcovi 2 cepe 2 roșii 1 legătură mărar sare piper cca 500 ml supă de legume 2 linguri ulei 2 linguri bulion   Mod de preparare: Se…

Read more »

Sufleu de morcovi si cartofi

16 December 2012

Sufleu de morcovi si cartofi din: morcovi, ulei, ceapa, faina, lapte, oua, cartofi, marar, seminte de coriandru, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 500 g morcovi 2 linguri ulei 4 cepe 2 linguri faina 100 ml lapte 4 oua 500 g cartofi 1 legatura marar verde sau 1 lingurita marar uscat 1 lingurita seminte de coriandru…

Read more »

Paste cu branza de vaci si nuci

16 December 2012

Paste cu branza de vaci si nuci din: paste, branza de vaci, oua nuci, miere unt, smantana si sare. Ingrediente: 300 g paste 300 g branza dulce de vaci 3 oua 100 g nuci pisate 4 linguri miere 3 linguri unt 4 linguri smantana sau lapte sare   Mod de preparare: FIerbeti pastele in apa…

Read more »

Budinca de orez cu dovlecei

16 December 2012

Budinca de orez cu dovlecei din: orez, unt, ulei de masline, sare, piper, sofran, dovlecei, rosii cherry si boia. Ingrediente: 300 g orez cu bobul lung 50 g unt 3-4 linguri ulei de masline sare piper negru un praf sofran 4 dovlecei 6 rosii cherry o lingurita boia sau paprika   Mod de preparare: Se…

Read more »

Retete de post: Tocana de ardei

16 December 2012

Tocana de ardei din: ardei, zahar, ulei de masline, usturoi, sare, suc de rosii, piper, cimbru verde, paprika si patrunjel. Ingrediente: un kg ardei 2 linguri zahar 4 linguri ulei de masline o capatana de usturoi sare 200 ml suc de rosii piper negru macinat cimbru verde o lingura paprika o legatura patrunjel proaspat  …

Read more »

Supa deasa de vita

16 December 2012

Supa deasa de vita din: rasol de vitel, morcovi, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, patrunjel, rosii, cartofi, sare si patrunjel. Ingrediente: un kg rasol de vitel 3 morcovi 2 cepe albe o telina mica un ardei gras un pastarnac o radacina patrunjel 2-3 rosii 4 cartofi sare patrunjel   Mod de preparare: Se curăţă rasolul…

Read more »

Orez cu pui

16 December 2012

Orez cu pui din: piept de pui, susan, unt, ulei de floarea soarelui, orez, morcov, ceapa, ardei, sare grunjoasa, ghimbir, piper, usturoi si patrunjel. Ingrediente: 500 g piept de pui 100 g susan 100 g unt 3-4 linguri ulei de floarea soarelui 300 g orez un morcov o ceapa alba un ardei sare grunjoasa o…

Read more »

Reteta zilei: Piept de cocos la tigaie cu struguri copti

16 December 2012

Piept de cocos la tigaie cu struguri copti din: piept de cocos, cardamom, usturoi, ghimbir, garam masala, fulgi de ardei iute, sare, ulei de masline, struguri rosii, vin rosu, sare, piper, ulei de masline, cimbru, cuscus, seminte de rodie si coriandru. Ingrediente: 2/3 piept cocoș de munte 6 pastai cardamom, fara coji 2 catei de…

Read more »

Cartofi umpluţi cu varză acră

16 December 2012

Cartofi umpluţi cu varză acră din: cartofi, varza murata, ceapa rosie, unt, ulei de masline, seminte de chimen, sare si piper. Ingrediente: 6 cartofi mari 1/2 varza murata (300-400 g) 1 ceapa rosie 100 g unt 500 ml ulei de masline 1 lingurita semine de chimen sare piper   Mod de preparare: Spălaţi bine cartofiiitfnţepaţi-i…

Read more »

Piept de curcan cu morcovi si telina

14 December 2012

Piept de curcan cu morcovi si telina din: piept de curcan, morcovi, telina, praz, pastarnac, ulei de masline, sare, piper si boia. Ingrediente: 400 g piept de curcan 2 morcovi 2 felii de telina 1 fir de praz 1 radacina de pastarnac 3 linguri ulei de masline sare piper boia   Mod de preparare: Fierbeţi…

Read more »

Cozonac glazurat

14 December 2012

Cozonac glazurat din: faina, drojdie de bere, zahar, lapte, unt, ulei, galbenusuri, sare, coaja de lamaie, coaja de portocala, zahar vanilat, nuca, pudra de cacao, stafide, cafea solubila, unt, zeama de lamaie si alune. Ingrediente: pentru aluat: 800 g faina 10 g drojdie de bere uscata 250 g zahar 300 g lapte dulce 150 g…

Read more »

Peste in sos de ienupar

14 December 2012

Peste in sos de ienupar din: fileuri de peste, ulei de masline, lamaie, boabe de ienupar, cimbru, faina, smantana, sare si piper. Ingrediente: 2 fileuri de peste slab 3 linguri ulei de masline 1 lamaie 1 lingurita boabe de ienupar cateva fire de cimbru 1 lingurita faina 2-3 linguri smantana sare piper   Mod de…

Read more »

Terina de legume

14 December 2012

Terina de legume din: cartofi, frunze de varza, morcovi, boabe de porumb, sfecla, oua, branza de vaci, ulei, parmezan, seminte de chimen, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg cartofi 5-6 frunze mari de varza 4 morcovi 200 g boabe de porumb 1 sfecla mare 4 oua 500 g brana dulce de vaci 3 linguri ulei…

Read more »

Rulada cu crema de cocos

14 December 2012

Rulada cu crema de cocos din: oua, cafea concentrata, zahar, cacao, faina, nuca, lapte, zahar, margarina, amidon, faina, esenta de vanilie si ciocolata. Ingrediente: pentru blat: 5 oua 150 ml cafea concentrata 5 linguri zahar 2 linguri cacao 3 linguri faina 2 linguri nuca macinata pentru crema: 300 ml lapte dulce 100 g zahar 100…

Read more »

Varză roşie cu mere si nuci

14 December 2012

Varză roşie cu mere si nuci din: varza rosie, mere acrisoare, nuci, miere, ulei, vin rosu, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 1 varza rosie mai mare 2 mere acrisoare 200 g nuci 1 lingura miere 4 linguri ulei 100 ml vin rosu sare piper cimbru   Mod de preparare: Tocaţi mărunt varza şi puneţi-o la…

Read more »

Turtite din linte cu sos de marar

14 December 2012

Turtite din linte cu sos de marar din: linte rosie, usturoi, ceapa, morcov, oua, pesmet, ulei, faina, smantana, marar, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 500 g linte rosie 2 catei de usturoi 1 ceapa 1 morcov 2 oua 2 linguri pesmet 3 linguri ulei sos: 1 lingura ulei 1 lingura faina 150 ml smantana 2…

Read more »

Terina de varza acra si cartofi

14 December 2012

Terina de varza cra si cartofi din: varza acra, marar, cartofi, lapte, seminte de chimen, ceapa rosie, ceapa alba, ulei, unt, prune uscate, sare si piper. Ingrediente: 1 varza acra 1 legatura marar verde sau 1 lingura marar uscat 6 cartofi mari mari 2-3 linguri lapte 1 lingura seminte de chimen 1 ceapa rosie 1…

Read more »

Curmale si prune umplute

14 December 2012

Curmale si prune umplute din: curmale, prune, cognac, branza de vaci, nuci, miere, migdale, ghimbir, vin rosu si frunze de menta. Ingrediente: 12 curmale uscate 12 prune uscate 2 linguri cognac 250 g branza dulce de vaci scursa de zer 50 g nuci macinate 2 linguri miere 24 migdale 1 lingura ghimbir ras proaspat 300-400…

Read more »

Cocktail Runner

14 December 2012

Cocktail Runner din: suc de portocale, bautura de banane, sirop de migdale, zeama de lamaie, frisca si menta. Ingrediente: 3 cl suc de portocale 3 cl bautura de banane 2 cl sirop de migdale 1 cl zeama de lamaie 1 cl frisca lichida m

Reteta zilei: Bruschete cu carne de porc si fenicul murat

14 December 2012

Bruschete cu carne de porc si fenicul murat din: coaste de porc dezosate, slanina, usturoi, cimbru, supa de pui, fenicul, chimen, cimbru, zahar, sare, otet, apa si boabe de piper negru. Ingrediente: Coaste de porc dezosate Slanina Usturoi Cimbru proaspat supa de pui Ingrediente fenicul murat: Fenicul taiat rondele Chimen Cimbru Zahar Sare Oțet Apa…

Read more »

Pătrăţele cu seminţe si mere

14 December 2012

Pătrăţele cu seminţe si mere din: seminte de floarea soarelui, banane, susan, mere, scortisoara si miere. Ingrediente: 500 g seminte de floarea soarelui crude 2 banane 2 linguri susan macinat 4 mere 1/2 lingurita scortisoara macinata 2 linguri miere   Mod de preparare: Măcinaţi cât mai fie 400g seminţe. Amestecaţi pulberea obţinută cu seminţele rămase…

Read more »

Ciorbă de porc dreasă

14 December 2012

Ciorbă de porc dreasă din: carne de porc, oase, orez, morcovi, patrunjel, pastarnac, ceapa, oua, kefir, lamaie, marar, patrunjel, piper si sare. Ingrediente: 600 g carne de porc 600 g oase 100 g orez 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 1 păstârnac 2 cepe mari 2 ouă 100 ml kefir 1 lămâie 1 legătură mărar…

Read more »

Prăjitură cu cereale şi pere

14 December 2012

Prăjitură cu cereale şi pere din: fulgi de porumb, smantana, zahar vanilat, pere si miere. Ingrediente: 1 kg fulgi de porumb 500 g smantana grasa 4 pere 4 lingurite zahar vanilat 4 linguri miere   Mod de preparare: Bateţi smântână cu zahărul vanilat până când obţineţi frişca. Puneţi deoparte puţină frişca pentru ornare, cu restul…

Read more »

Placinta cu telina si ficat

14 December 2012

Placinta cu telina si ficat din: ficat, foi de placinta, telina, ceapa, orez, ulei, cimbru, patrunjel, marar, ou, sare si piper. Ingrediente: 500 g ficat (vita sau porc) 500 g foi de placinta 1 telina 2 cepe 100 g orez 100 g ulei 1 lingurita cimbru 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 1 ou sare…

Read more »

Ciorba de vita cu perisoare

14 December 2012

Ciorba de vita cu perisoare din: piept de vita, carne tocata de vita, orez, ou, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, ardei capia, leustean, rosii in bulion si vita. Ingrediente: 700 g piept de vita cu os 300 g carne tocata de vita 50 g orez 1 ou 2 morcovi 1 telina mica cu frunze 1 raacina…

Read more »

Cocktail Pussy Cat

14 December 2012

Cocktail Pussy Cat din: suc de portocale, suc de ananas, frisca si curacao. Este un cocktail non alcoolic. Ingrediente: 5 cl suc de portocale 5 cl suc de ananas 2 cl frisca lichida 2 cl Curacao albastrufara alcool   Mod de preparare: Mixam bine in shaker, sucurile de fructe si Curacao-ul fara alcool, apoi turnam…

Read more »

Budinca de cozonac cu mere

14 December 2012

Budinca de cozonac cu mere din: cozonac, suc de fructe, vin rosu, mere, scortisoara, nuci, zahar tos, unt si smantana. Ingrediente: 12 felii de cozonac (uscate, vechi de 2-3 zile) 100 ml suc de fructe 100 ml vin rosu 4-5 mere 1 lingurita scortisoara 50 g nuci zdrobite 2 linguri zahar tos 1 lingura unt…

Read more »

Beignete Cardinal

14 December 2012

Beignete Cardinal din: peste, smantana, cartofi, unt, oua, ciuperci, sare, piper, nucsoara, faina, oua, pesmet, ulei si patrunjel verde. Ingrediente: 600 g peste – morun, cod, calcan, salau, merluciu 100 ml smantana 150 g cartofi 20 g unt 2 oua 1 ciuperci sare piper alb nucsoara pentru prajit: 3 linguri faina 2 oua 4 linguri…

Read more »

Bezele cu portocale

14 December 2012

Bezele cu portocale din: albusuri, portocale, zahar praf si zahar vanilat. Ingrediente: 6 albusuri 4 portocale 250 g zahar praf 1 plic zahar vanilat   Mod de preparare: Bateţi spumă albuşurile împreu­nă cu 200g zahăr şi zahărul va­nilat, apoi cu ajutorul unui poş puneţi mici grămăjoare într-o tavă pe hârtie de copt. Curăţaţi şi tăiaţi…

Read more »

Reteta zilei: Fursecuri cu nuci pecan

14 December 2012

Fursecuri cu nuci pecan din: unt, zahar brun, vanilie, sare, faina si nuci pecan. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat, la temperatura camerei 1/2 ceasca zahar brun 1 1/2 lingurite vanilie 1/4 lingurița de sare 1 ceasca faina 1 cana nuci pecan tocate   Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 C. Bateti la mixer…

Read more »

Parjoale rulate in vinete

14 December 2012

O reteta delicioasa de parjoale cu: carne de vita, ou, vinete, paine, ceapa, rosii, busuioc, cimbru, parmezan, sare, piper, ulei, ulei de masline. Ingrediente: 300 g carne de vacă tocată un ou două vinete mai mari o felie de pâine o ceapă 3 roşii o lin­guriţă de busuioc o linguriţă de cim­bru 750 g parmezan…

Read more »

Pizza cu legume şi salată verde

14 December 2012

O reteta delicioasa de pizza cu: faina, apa, ulei de masline, drojdie, pasta de tomate, ciuperci, dovlecel, salata verde, ardei capia, rosii cherry, parmezan, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 500 g făină 300 ml apă 4 linguri cu ulei de măsline 16 g drojdie uscată două linguri cu pastă de tomate 200 g ciuperci un dovlecel…

Read more »

Paste cu sos de carne si cimbru

14 December 2012

O reteta delicioasa de paste cu: carne de vita, morcov, ceapa, ardei iute, ardei capia, usturoi, pasta de tomate, rosii, ulei, sare, piper, cimbru, parmezan. Ingrediente: 500 g paste spirală 500 g carne de vită un morcov două cepe un ardei iute un ardei capia 3 căţei de usturoi o lingură cu pastă de tomate…

Read more »

Tartă cu prune şi fulgi de ovăz

14 December 2012

O reteta delicioasa de tarta cu: faina, unt, sare, apa, banana, prune, oua, fulgi de ovaz, nuca de cocos, zahar tos, lapte, zahar vanilat, frisca, fructe de sezon. Ingrediente: 250 g făină 125 g unt un sfert de linguriţă cu sare 50 ml apă rece o banană 500 g prune două oua 100 g fulgi…

Read more »

Pateuri cu peşte şi capere

14 December 2012

O reteta delicioasa de pateuri cu: aluat foitaj, peste, cepa, morcov, faina, smantana, capere, oua, ulei, vin alb sec, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj un kilogram fileuri de peşte o ceapă un morcov 30 g făină 150 ml smântână 50 g capere două ouă 50 ml ulei de floarea soarelui 150…

Read more »

Ficat in sos tomat

14 December 2012

O reteta delicioasa de ficat de vita cu: ceapa, rosii, arde iute, cepa verde, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kg de ficat de vită 3 cepe 3 roşii 3 ardei iuţi 3 cepe verzi 4 linguri de ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Spălaţi ficatul, tăiaţi-l în cuburi de aproximativ 2 cm.…

Read more »

Paste cu carne de vită

14 December 2012

O reteta delicioasa de paste cu: carne de vita, frunza de dafin, ciuperci, ceapa, usturoi, vin alb sec, apa, unt, ou, faina, sare, piper, ulei, cimbru. Ingrediente: 800 g carne de vită o frunză de dafin 500 g ciuperci două cepe doi căţei de usturoi 200 ml vin alb sec 400 g paste spiralate 500…

Read more »

Retete gustoase: Biscuiţi cu cereale

14 December 2012

O reteta delicioasa de biscuiti cu: unt, zahar tos, oua, fulgi de ovaz, orez expandat, faina, praf de copt, sare, zahar vanilat. Ingrediente: 250 g unt 250 g zahăr tos două ouă 500 g fulgi de ovăz 375 g orez expandat 250 g făină o linguriţă cu praf de copt un sfert de linguriţă cu…

Read more »

Tortellini cu spanac şi sos

14 December 2012

O reteta delicioasa de tortellini cu: faina, sare, oua, branza de vaci, spanac, broccoli, ceapa rosie, usturoi, rosii, ardei iute, ulei de masline, sare, piper, busuioc verde. Ingrediente: 400 g făină o linguriţă cu sare două ouă 100 g brânză de vaci 200 g spanac 100 g broccoli două cepe roşii 4 căţei de usturoi…

Read more »

Macrou proaspat

13 December 2012

Macroul este un peşte foarte special, care se găseşte din abundenţă pe coastele nordice ale continentului european, precum şi în Marea Mediterană. Poate fi uşor recunoscut datorită pielii de culoare argintie, având pe spate o nuanţă de albastru-verzui. în lunile de iarnă aceşti peşti se adună în bancuri mari şi se apropie de ţărm, fiind…

Read more »

Ciorba cu carnati afumati

13 December 2012

Ciorba cu carnati afumati din: carnati afumati, ceapa, morcovi, patrunjel, zeama de varza acra, faina, smantana, ulei, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 800 g carnati afumati 2 cepe mari 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 500 ml zeama de varza acra 1 lingura faina 2 linguri smantana 100 ml ulei 1 legatura cimbru sare piper…

Read more »

Salată de orez, linte şi conopidă

13 December 2012

O reteta savuroasa de Salată de orez, linte şi conopidă din: conopida, ulei de masline, boia, orez, linte, stafide, patrunjel, frunze de menta, coaja si zeama de lamaie, ulei de masline si otet de vin alb. Ingrediente: 1 kg de conopidă 2 linguri ulei de măsline 1 linguriţă de boia 300 g amestec de orez…

Read more »

Ruladă cu carne de porc si slanina

13 December 2012

Ruladă cu carne de porc si slanina din: carne de porc, slanina, paine, lapte, ceapa, ulei, faina, oua, verdeata, scortisoara, cuisoare, cimbru, piper si sare. Ingrediente: 750 g carne de porc 100 g slănină 1 felie de pâine 50 ml lapte 2 cepe 6 lingurițe ulei 4 linguri făină 2 ouă 1 legătură verdeață 1…

Read more »

Placinta cu spanac, parmezan si ricotta

13 December 2012

Placinta cu spanac, parmezan si ricotta din: unt, ulei de masline, ceapa, spanac, nucsoara, ricotta, galbenusuri, parmezan, aluat, faina si ou. Ingrediente: 50 g unt 1 lingurita ulei de masline 1 ceapa, tocata fin 1 kg spanac 1/2 lingurita de nucsoara macinata 500 g ricotta 2 galbenusuri 85 g de parmezan, ras 750 g aluat…

Read more »

Mazare cu fleica de porc

13 December 2012

Mazare cu fleica de porc din: mazare, fleica de porc, morcov, ceapa, boia de ardei, marar, sare si piper. Ingrediente: 1 kg mazare congelata 700 g fleica de porc 1 morcov mare 1 ceapa mare 1 lingura boia de ardei dulce 1 legatura marar sare piper   Mod de preparare: Tăiaţi fleica în bucăţi potrivite…

Read more »

Placinta cu tofu

13 December 2012

Placinta cu tofu din: foi de palcinta, tofu, zahar, margarina, cascaval vegetal si lapte de soia. Ingrediente: 400 g foi de palcinta 600 g tofu 100 g zahar 100 g stafide 100 g margarina 200 g cascaval vegetal 50 ml lapte de soia   Dod de preparare: Dati tofu pe răzătoarea mare, adăugaţi laptele de…

Read more »

Reteta zilei: Rosii cherry coapte cu busuioc si ulei de masline

13 December 2012

Rosii Cherry coapte cu busuioc si ulei de masline din: rosii cherry, busuioc, ulei de masline si sare. Ingrediente: roșii cherry 5 frunze de busuioc 1 lingura de ulei de masline 1/4 lingurita sare   Mod de preparare: Intr-un vas termorezistent puneti rosiile, adaugati sare. Dati la cuptor pentru 15 minute. Scoateti din cuptor, puneti…

Read more »

Cocktail Nothing

13 December 2012

Cocktail Nothing din: cocaze rosii, nectar de maracuja, suc de protocale, albus si apa minerala. Ingrediente: 6 cl nectar de coacaze rosii 4 cl nectar de maracuja 2 cl suc de portocale 1 lingura de albus batut apa minerala   Mod de preparare: Mixam bine sucurile de fructe si albusul intr-un shaker, turnam bautura intr-un…

Read more »

File de curcan cu garnitură de cartofi natur

13 December 2012

File de curcan cu garnitură de cartofi natur din: piept de curcan, suc de lamaie, ceapa, ardei gras, ulei de masline, usturoi, castraveti, rosii, verdeata, sare si piper. Ingrediente: 500 g piept de curcan file 2 linguri suc de lămâie 1 ceapă 1 ardei gras 2 linguri ulei de măsline 1 cățel de usturoi 3…

Read more »

Clatite umplute cu carne tocata

13 December 2012

Clatite umplute cu carne tocata din: carne tocata, ceapa, ciuperci, pasta de rosii, suc de rosii, marar verde, sare, piper, oua, lapte, apa minerala, faina si sare. Ingrediente: umplutura: 500-600 g carne tocata (amestec vita/porc) 2 cepe mari 500 g ciuperci conservate 4 linguri pasta de rosii 500 ml suc de rosii 1 legatura marar…

Read more »

Crema de pui cu praz

13 December 2012

Crema de pui cu praz din: pui, telina, ceapa, foaie de dafin, smantana, patrunjel verde, tarhon, praz, apa, ulei de masline, cartofi, vin, sare si piper. Ingrediente: 1 pui 1 telina cu frunze 1 ceapa 1 foaie de dafin 250 ml smantana 1 legatura patrunjel verde 2 ramurele de tarhon 3 fire de praz 4…

Read more »

Inimioare cu gem

13 December 2012

Inimioare cu gem din: faina, sare, unt, zahar pudra, lapte, gem de caise si zahar pudra cu aroma de vanilie. Ingrediente: 300 g faina 1 praf de sare 150 g unt 100 g zahar pudra 50 ml lapte dulce gem de caise pentru decor: 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie   Mod de…

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe Martie 27, 2013 în Retete&Bauturi

 

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: