RSS

Retete culinare de Paşti #4

15 Apr

Retete de Paste:

Şefrito

17 February 2011
ŞefritoO reteta de sefrito cu carne de vaca, ulei de masline, lamaie, piper, sofran si sare. Ingrediente: 1/2 kg carne vacă 2 linguri ulei de măsline 1 lămâie 3/4 l apă caldă 1 vârf cuţit de piper 1 vârf cuţit şofran sare   Mod de preparare: Tai carnea în cuburi de mărime potri­vită. într-o cratiţă…

Read more »

Biftec californian

17 February 2011
Biftec californianO reteta de biftec californian din carne de porc, portocala, usturoi, ciuperci, marar, sare si piper. Ingrediente: 600 g carne de porc 1 portocala 3-4 catei de usturoi 7-8 ciuperci marar sare piper   Mod de preparare: Cu­reţi usturoiul şi îl pisezi, apoi freci bucăţile de porc cu el. Stropeşti cu sucul de porto­cale, sărezi…

Read more »

Placinta cu pastrama, carnaciori si cascaval

17 February 2011
Placinta cu pastrama, carnaciori si cascavalO reteta de placinta cu pastrama, carnaciori, cascaval, oua, ceapa, marar, sare, piper si ulei. Ingrediente: 500 g foi de plăcintă 250 g cârnăciori 250 g pastrama 300 g caşcaval 5 ouă 2 cepe 1 legătură mărar sare piper ulei   Mod de preparare: Cureţi ceapa de coajă, o speli şi otai mărunt. Speli mărarul…

Read more »

Ficat de porc dat prin ou

17 February 2011
Ficat de porc dat prin ouO reteta foarte simpla de ficat de porc dat prin ou si lapte, pesmet, ulei si sare. Ingrediente: 500 g ficat de porc 1/2 lapte 1 ou pesmet ulei sare   Mod de preparare: Speli ficatul cu apă rece, îl ştergi cu un şervet de bucătărie şi îl tai felii groase. Cureţi bucăţile de pieliţă…

Read more »

Cotlet de porc cu visine

17 February 2011
Cotlet de porc cu visineO reteta de cotlet de poc cu visine, zahar, amidon, vin rosu, unt, supa de carne, sare si piper. Ingrediente: 4 bucăţi carne porc 1 borcan compot de vişine 1 linguriţă zahăr 50 ml vişinată 1 lingură amidon 4 linguri unt topit 4 linguri vin roşu 5-6 linguri supă de carne sare piper   Mod…

Read more »

Merluciu cu maioneza

17 February 2011
Merluciu cu maionezaO reteta foarte simpla de file de merluciu cu maioneza, morcovi, sare si patrunjel verde. Ingrediente: 2 bucati file de merluciu 3-4 morcovi 1 cana maioneza sare patrunjel verde   Mod de preparare: Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, impreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele cand s-a fiert, il scurgi de…

Read more »

Ciorbă de coadă de vacă

17 February 2011

O reteta de ciorba de coada de vaca cu usturoi, ceapa, morcov, foi de dafin, oua, smantana, otet, piper, sare, faina si leustean. Ingrediente: 1 kg coadă de vacă 1 căpăţână de usturoi 1 ceapă mare 1 morcov mai mare 3 foi de dafin 5 ouă 5 linguri de smântână 3 lin­guri oţet piper boabe…

Read more »

Cartofi cu afumatura

16 February 2011
Cartofi cu afumaturaO reteta de cartofi cu afumatura si branza topita, ceapa, oua, rosii, ulei de masline, smantana, boia dulce, nucsoara, sare, piper, cimbru si busuioc. Ingrediente: 60 g brânză topită 150 g cartofi fierţi 2 cârnaţi afumaţi 1 ceapă 3 ouă 3 roşii 3 linguri ulei de măsline 3 linguri smântână boia dulce nucşoară sare piper…

Read more »

Ardei umpluti cu carne tocata

16 February 2011
Ardei umpluti cu carne tocataO reteta foarte simpla de ardei umpluti cu carne tocata si rosii, ulei, bulion, orez, ou, sare si piper. Ingrediente: 4 ardei mari 300 g carne tocata 200 g rosii 100 ml ulei 2 linguri bulion 1 ceasca orez 1 ou sare piper   Mod de preparare: Amesteci orezul cu carnea si oul, potrivesti gustul…

Read more »

Peste umplut la cuptor

16 February 2011
Peste umplut la cuptorO reteta de peste umplut la cuptor cu ciuperci, ceapa, usturoi, faina, ulei de masline, oua, bulion, patrunjel verde, marar verde, boabe de piper negru, vina alb sec si sare. Ingrediente: 1 peşte mare de aproximativ 1,5 kg 500 g ciuperci proaspete 4 cepe potrivite 5 căţei de usturoi 1 lingură faină 4 linguri ulei…

Read more »

Supă cremă de legume cu crutoane de paine prajita

16 February 2011
Supă cremă de legume cu crutoane de paine prajitaO reteta de supa crema de legume cu ceapa, morcov, telina, praz, cartofi, mazare, smantana, galbenus de ou, unt, sare, patrunjel verde si crutoane de paine prajita Ingrediente: supă 1,5 1 ceapă 60 g morcov 100 g ţelină 50 g praz 100 g cartofi 300 g mază­re 100 g smântână 150 g un gălbenuş de…

Read more »

Mancare mexicana

16 February 2011
Mancare mexicanaO reteta de mancare mexicana din cartofi, sunca, ciuperci, smantana, oua, porumb boabe, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 250 g sunca 250 g ciuperci 200 g smantana 2 oua 250 g porumb boabe ulei piper sare   Mod de preparare: Speli cartofii şi îi pui la fiert cu coajă. Dai morcovii pe…

Read more »

Mamaliga ciobaneasca

16 February 2011
Mamaliga ciobaneascaO reteta de mamaliga ciobaneasca din malai, unt, branza burduf, urda, cascaval, cas, smantana, apa si sare. Ingrediente: 1 kg malai 200 g unt 200 g branza burduf 200 g urda 200 g cascaval 200 g cas 200 g smantana 3 l apa sare Mod de preparare: Pui la fiert 3 l apă şi o…

Read more »

File de vitel si pui cu lamaie

16 February 2011
File de vitel si pui cu lamaieO retete de file de vitel cu file de piept de pui, supa de pui, foi de dafin, coaja de lamaie, suc de lamaie, morcovi, mazare, unt, zahar si sare. Ingrediente: 800 g file de vitel 800 g file de piept de pui 2 l supa de pui foi de dafin coaja rasa de la…

Read more »

Aperitiv din cascaval cu frisca

16 February 2011
Aperitiv din cascaval cu friscaO reteta foarte simpla de aperitiv din cascaval cu faina, unt, sunca, oua, sare, piper si apa. Ingrediente: 200 g faina 100 g unt 200 g sunca 3 oua 250 g cascaval 1/2 lingurita sare piper apa   Mod de preparare: Din făină, unt, sare şi apă faci un aluat. îl împătureşti în folie de…

Read more »

Paine cu ardei

16 February 2011
Paine cu ardeiO reteta soarte simpla de paine cu ardei rosu, ardei galben, faina, drojdie, apa, zahar, ulei si sare. Ingrediente: 1 ardei rosu 1 ardei galben 600 g faina 1 cub mic de drojdie 250 ml apa 1 lingura zahar 4-5 linguri ulei sare   Mod de preparare: Pui într-un vas adânc de bucătărie făina, iar…

Read more »

Choux-uri umplute cu icre

16 February 2011
Choux-uri umplute cu icreO reteta foarte simpla de choux-uri umplute cu icre si oua, faina, unt si sare. Ingrediente: 1/2 pahar apa 3 oua 125 g faina 150 icre 60 g unt sare   Mod de preparare: Fierbi apa cu sare şi unt până dă în clocot. Adaugi făina şi amesteci până se încorporează. Laşi deoparte să se…

Read more »

Rulada de pui cu prune uscate

16 February 2011
Rulada de pui cu prune uscateO reteta de rulada de pui cu prune uscate, miere, sare, piper rosu, smantana, vin alb, unt, ciuperci, ulei, faina si oua. Ingrediente: rulada: 4 bucăţi piept de pui 1 lingură miere 10-12 prune uscate fără sâmburi sare piper pentru sos: 1 lingură boabe piper roşu şi negru 100 ml smântână 100 ml vin alb…

Read more »

Mancarica de ardei cu orez

16 February 2011
Mancarica de ardei cu orezO reteta foarte simpla de mancarica cu ardei, ceapa, orez, rosii, ulei, sare, piper si cateva frunze de patrunjel. Ingediente: 1 ardei rosu 1 ardei galben 1 ardei verde 2 cepe 150 g orez cateva rosii ulei sare piper cateva frunze de patrunjel   Mod de preparare: Ardeii îi cureţi de seminţe, îi speli şi…

Read more »

Cum se prepara Cocktail Gloria (video)

16 February 2011
Cum se prepara Cocktail Gloria (video)  O reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Gloria   Ingrediente: 2 oz Tequila 1 oz Lemon Juice 1 oz Simple Syrup Champagne

Read more »

Sufleu din varza acra si cartofi

16 February 2011
Sufleu din varza acra si cartofiO reteta de sufleu din vatza acra, cartofi, unt, sunca, lapte, smantana, ceapa, ulei, maghiran, vin alb, sare si piper. Ingrediente: 750 g cartofi 1 lingura unt 350 g şuncă 125 ml lapte 500 g varză acră 300 g smântână 1 ceapă 1 lingură ulei 1/2 linguriţă măghiran 125 ml vin alb sare piper  …

Read more »

Spaghete bologneze

16 February 2011
Spaghete bolognezeO reteta de spaghete bologneze cu carne de vita tocata, praz, morcov, ceapa, usturoi, ulei, rosii, bulion, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 250 g carne vită tocată 400 g spaghete 1 bucată praz 1 morcov 1 ceapă 1 căţel usturoi 4 linguri ulei 1 conservă roşii întregi 3 linguri bulion pătrunjel verde tocat sare piper…

Read more »

Ciorba de peste Clarias

16 February 2011
Ciorba de peste ClariasO reteta de ciorba de peste din medalioane de peste Clarias, ceapa, cartofi, leustean, marar, bors, sare si piper. Ingrediente: 4 bucăţi medalion peşte Clarias 1 ceapă 3-4 cartofi 2-3 roşii leuştean mărar borş sare piper   Mod de preparare: Cureţi de coa­jă ceapa şi cartofii, le speli şi le toci mărunt. Le pui la…

Read more »

Cuiburi de carne tocata

16 February 2011
Cuiburi de carne tocataO reteta de cuiburi de carne tocata cu lapte, drojdie, sare, faina, ceapa, morcov, ou, sare, piper, verdeata si unt. Ingrediente: 250 ml  lapte drojdie cât o nucă sare făină cât cuprinde umplutură: 300 g carne tocată 1 ceapă 1 morcov 1 ou sare piper verdeaţă tocată 1 linguriţă unt   Mod de preparare: Dizolvi…

Read more »

Pui cu mere si portocale

16 February 2011

O reteta de pui cu mere, portocale, cartofi, ceapa, fosie de dafin, patrunjel, telina, cuisoare, ienibahar, sare, piper, ulei de masline, pesmet si patrunjel Ingrediente: 4 pui mici de circa 500 g 700 g cartofi curăţaţi şi tăiaţi felii subţiri 350 g mere verzi, curăţate, fără seminţe şi tăiate felii 1 ceapă mare curăţată şi…

Read more »

Tocăniţă de vită cu vin roşu

16 February 2011
Tocăniţă de vită cu vin roşuO reteta foarte simpla de tocanita de vita cu vin rosu, ceapa rosie, boia, rosii, ardei rosu, ulei chimen, piper si sare. Ingrediente: 800 g carne de vită 500 g ceapă roşie 250 g bo­ia 250 g roşii 1 ardei roşu 200 ml vin roşu 2 lin­guri ulei chimen piper sare   Mod de preparare:…

Read more »

Chec cu ton si ardei

16 February 2011
Chec cu ton si ardeiO reteta de chec cu ton, ardei rosii, ardei verde, cascaval, faina, lapte, ulei, oua, drojdie, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 1 con­servă de 200 g ton în suc propriu 500 g ardei roşii 100 g ardei verde 150 g caşcaval ras 150 g făină 150 ml lapte 100 ml ulei 4 ouă…

Read more »

Pui fript cu varză de Bruxelles

16 February 2011

O reteta de pui fript cu varza de bruxelles si unt, cascaval, faina, lapte, smantana, bulion, sare si piper. Inrgediente: 1 kg pui 100 g unt 1,5 varză de Bruxelles 100 g caşcaval 50 g făină 300 ml lapte 200 g smântână 25 g bulion piper sare   Mod de preparare: Cureţi puiul, îl tai…

Read more »

Orez cu prune uscate

15 February 2011

O reteta foarte simpla de orez cu prune uscate si zahar. Ingrediente: 400 g prune uscate 1 cană de orez 300-400 g zahăr   Mod de preparare: Speli foarte bine prunele uscate şi le pui la fiert până se umflă şi se fierb foarte bine. Când s-au fiert, adaugi orezul spălat în prealabil şi amesteci…

Read more »

Ciorbă de peste cu hribi

15 February 2011
Ciorbă de peste cu hribiO reteta foarte simpla de ciorba de peste cu ceapa, hribi uscati, zeama de varza si piper. Ingrediente: 1 kg de peşte 3-4 cepe mari 200 g hribi uscaţi 2 l zeamă de varză piper     Mod de preparare: Pui zeama de varză în oală şi mai adaugi 2 l de apă. Adaugi ceapa…

Read more »

Reteta zilei: Pachetele de primavara cu legume

14 February 2011
Reteta zilei: Pachetele de primavara cu legumeO reteta simpla de pachetele de foietaj din varza, ardei verde, ardie galben, rosii, telina, usturoi, morcovi, boia dulce, sos de soia, sare, piper si 3 oua. Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj 1/2 varza 1 ardei verde 1 ardei galben 1/2 telina 2 cepe rosii 1 capatana usturoi 3 morcovi vegeta boia dulce sos de…

Read more »

Cum se prepara Cocktail Harlem (video)

14 February 2011
Cum se prepara Cocktail Harlem (video)O reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail Harlem Ingrediente: 1.5 oz Gin 3/4 oz Pinapple Juice 1/4 oz Maraschino Liqueur

Read more »

Baghetă umplută

14 February 2011

O reteta simpla de bacheta umplut cu oua, ceapa, cascaval, marar, piper, sare, smantana si carnat taranesc. Ingrediente: 1 baghetă 2-3 ouă 1 ceapă 100 g caşcaval sau brân­ză telemea 1 legătură mărar piper sare 1 lingură smântână 1 cârnat ţărănesc   Mod de preparare: Tai bagheta în 2 bucăţi egale şi, cu 1 cuţit…

Salata speciala de icre

14 February 2011
Salata speciala de icreO reteta foarte simpla de icre cu macrou afumat si castraveciori acri. Ingrediente: 200 g icre de crap sau hering preparate în casă (poţi folosi şi icre din comerţ) 100 g macrou afu­mat 5 castraveciori acri   Mod de preparare: Tai mărunt castraveciorii şi îi pui la scurs. Cureţi macroul de piele şi oase, apoi…

Read more »

Bastonase cu mac, susan sau chimion

14 February 2011

O reteta foarte simpla de bastonase cu mac, susan sau chimion din unt, faina si cartofi fierti. Ingrediente: 150 g unt 150 făină 150 g car­tofi fierţi mac, susan sau chimion   Mod de preparare: Amesteci untul cu cartofii făcuţi piu­re, pui un praf de sare şi adaugi făina. Frămânţi un aluat potrivit de tare,…

Read more »

Babă cu lichior de piersici

14 February 2011
Babă cu lichior de piersiciO reteta simpla de babă cu lichior de piersici din lapte, oua, faina, scortisoara, sare, zahar pudra, drojdie usata, unt, lichior de piersici, frisca lichida, esenta de vanilie si fructe. Ingrediente: 7 linguri lapte 4 ouă 225 g făină 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă sare 2 linguri zahăr pudră 1 linguriţă drojdie uscată 7 linguri…

Read more »

Ciorbă dreasă de legume

14 February 2011
Ciorbă dreasă de legumeO reteta de ciorba dreasa de legume din morcov, ceapa, telina si albitura, ardei gras, dovlecel, varza alba, cartofi, fasole verde, rosii, bors, oua, sare si knorr, patrunjel sau leustean. Ingrediente: morcov 100 g ceapă 100 g ţelină şi albitură 150 g ardei gras 100 g dovlecei 100 g varză albă 100 g cartofi 150…

Read more »

Rulada de carne cu branza

14 February 2011
Rulada de carne cu branzaO reteta de rulada de carne de vita tocata cu branza telemea, paine, ceapa, usturoi, ou, patrunjel, sare, piper si ulei. Inrgediente: 1 kg carne vită tocată 200 g brânză telemea 1 felie pâine 2 cepe 2 căţei usturoi 1 ou 1 legătură pătrunjel sare piper 2 linguriţe chimen 50 ml ulei pentru garnitură: 2…

Read more »

Crema de morcovi

14 February 2011
Crema de morcoviO reteta de supa-crema de morcovi cu faina, unt, ceapa, oua, lapte, paine, supa de oase, ulei sare si piper. Este o reteta pentru diabetici. Ingrediente: 1 kg morcovi 100 g făină 150 g unt 2 cepe 2 ouă 150 ml lapte 150 g pâine 2 l supă de oase ulei sare piper   Mod…

Read more »

Cum se prepara vaca Bourguignon (video)

14 February 2011
Cum se prepara vaca Bourguignon (video)O reteta video foarte simpla despre cum se prepara vaca Bourguignon

Read more »

Sarlota de portocala

14 February 2011
Sarlota de portocalaO reteta foarte simpla de sarlota de portocala cu suc de lamaie, zahar pudra, lapte, galbenusuri, faina, gelatina si frisca. Ingrediente: sucul şi coaja de la 2 portocale sucul de la 1/2 lămâie 300 g zahăr pudră 500 ml lapte 5 gălbenuşuri 1 linguriţă făină 4 plicuri gelatină incoloră 400 ml frişcă   Mod de…

Read more »

Panere de cascaval cu branza si masline

14 February 2011
Panere de cascaval cu branza si maslineO reteta de panere de cascaval cu branza de vaca, masline negre, ardei galben, ardei rosu si masline verzi. Este o reteta pentru diabetici si nu numai. Ingrediente: 250 g caşcaval 150 g brânză de vacă 50 g măsline negre 50 g măsline verzi fără sâmburi 1/2 ardei galben 1/2 ardei roşu   Mod de…

Read more »

Tocanita unguresca

14 February 2011
Tocanita ungurescaO reteta de tocanita cu carne de porc, ulei, ceapa, rosii, masline, lamaie, boia dulce, boia iute, piper, bulion, patrunjel verde si 1 foaie de dafin. Ingrediente: 1 kg carne porc 150 ml ulei 2 cepe 10 roşii 300 g măsline 1 lămâie 2 linguri boia dulce 1 linguriţă boia iute piper 2 linguri bulion…

Read more »

Salata cu svaiter si salam

14 February 2011
Salata cu svaiter si salamO reteta foarte simpla de salata cu svaiter, salam uscat, mere, maioneza, mustar, piper, sare, zahar pudra, oua, salata verde si castraveti murati. Ingrediente: 300 g şvaiţer 400 g salam uscat 350 g mere 250 g maioneză 1 lingură muştar piper sare zahăr pudră 2 ouă salată verde castraveţi muraţi   Mod de preparare: Tai…

Read more »

Morcovi cu praz

14 February 2011
Morcovi cu prazO reteta foarte simpla de morcovi cu praz, unt si smantana. Ingrediente: 3 morcovi curăţaţi 1 bucată praz 2 linguri unt 50 g smântână   Mod de preparare: Cureţi morcovii de coajă, îi speli şi îi tai în fâşii subţiri, pe care le căleşti în unt, la foc mic, timp de 10 minute. Separat, speli…

Read more »

Supă de mere

14 February 2011
Supă de mereO reteta foarte simpla de supa de mere acrisoare cu faina, smantana, taitei, zahar si sare. Ingrediente: 2 mere acrişoare 1/2 linguriţă de făină 1 lingură de smân­tână 1 lingură tăiţei (fi­dea) 1 linguriţă zahăr sare   Mod de preparare: Cureţi mere­le, le tai felii şi le fierbi în circa 400 ml de apă cu…

Read more »

Supă cu turnăţei

14 February 2011

O reteta de supa cu turnatei si oase de vaca, morcovi, telina, ceapa, oua, faina, lamaie, verdeata, sare si bulion. Ingrediente: 1 kg oase de vacă 100 g mor­covi 50 g pătrunjel 100 g ţelină 100 g ceapă 2 ouă 40 g făină 100 g lămâie 1 legătură verdeaţă sare după gust 1 linguriţă bulion…

Read more »

Portocale umplute cu mere si scortisoara

14 February 2011
Portocale umplute cu mere si scortisoaraO reteta delicioasa de portocale umplute cu mere, scortisoara, zahar ulei si smatana. Ingrediente: 4 portocale mari 4 mere mari 2 linguri scor­ţişoară 4 linguri za­hăr 2 linguri ulei 1 cutie cu smântână   Mod de preparare: Decojeşti portocalele şi le scoţi mie­zul, pe care îl mărunţeşti. Cureţi merele şi le dai prin râzătoare, apoi…

Read more »

Cotlet de porc secuiesc

14 February 2011
Cotlet de porc secuiescO reteta de cotlet de porc cu ceapa, ulei, varza murata, faina, smantana, boia dulce, piper si sare. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc fără os 200 g ceapă 150 ml ulei 3 kg varză murată 25 g făină 200 g smântână 10 g boia dulce piper boabe sare   Mod de preparare: Porţionezi cotletul…

Read more »

Rulouri din carne de vitel

14 February 2011

O reteta de rulouri din carne de vitel si cascaval, castraveti acri, pesmet, oua, faina, sare si piper. Ingrediente: 400 g carne de viţel 200 g caşcaval 4 castraveţi acri pesmet 4 ouă făină sare piper   Mod de preparare: Tai carnea felii, o baţi, o condimentezi şi pui pe fiecare bucată 2 felii de…

Read more »

Sufleu de legume cu brânză

14 February 2011
Sufleu de legume cu brânzăO reteta de sufleu din amestec de legume, cartofi, rosii, branza sarata de oaie, smantana, oua, faina, gris, sare si piper. Ingrediente: amestec de legu­me (conppidă, broccoli, morcovi, mazăre, fasole verde) 3 cartofi mij­locii 2 roşii întregi din buli­on 30 g brânză sărată de oaie 200 g smântână 3 ouă 2-3 linguri rase de făină…

Read more »

Harrissa

14 February 2011
HarrissaHarissa este o mâncare tradiţională armenească din grau de coliva, piept de pui, os de vita, unt, piper, chimen si ienibahar. Ingrediente: 250 g grâu de colivă 2 bucăţi piept de pui 1 bucată os de vită 50 g unt piper chimen ienibahar   Mod de preparare: Lasi grâul la înmuiat în apă călduţă, într-un…

Read more »

Budinca de banane

14 February 2011
Budinca de bananeO reteta de budinca de banane cu zahar, lapte, oua, faina, unt, portocala si lamaie. Ingrediente: 4 banane 150 g zahăr 500 ml lapte 4 ouă 30 g făină 10 g unt 1 portocală 2 lămâi   Mod de preparare: Baţi ouăle cu 100 g zahăr până obţii un amestec spumos. In alt vas pui…

Read more »

Pastă de măsline

14 February 2011
Pastă de măslineO reteta de pasta de masline cu masline verzi, masline negre, paine, ulei, usturoi si cascaval. Ingrediente: 400 g măsline verzi fără sâmburi 100 g măsline negre fără sâmbuiri 3 felii pâine 200 ml ulei 6 căţei de ustu­roi caşcaval   Mod de preparare: Pasezi măs­linele în blender. Inmoi pâi­nea în puţină apă, după care…

Read more »

Pâine cu seminţe

14 February 2011
Pâine cu seminţeO reteta de paine cu faina, drojdie, ulei, lapte, zahar, sare, ou, seminte de floarea soarelui, susan si mac. Ingrediente: 500 g făină 1/2 cubuleţ de drojdie 1 pachetel drojdie uscată 10 linguri ulei 1 pahar lapte 3 linguri zahăr 1/2 linguriţă sare 1 ou seminţe de floarea soarelui susan mac     Mod de…

Read more »

Gaina umpluta cu taitei

14 February 2011

O reteta de gaina umpluta cu taitei si ulei, unt, cascaval ras si sare. Ingrediente: 1 găină mijlocie 150 g taiţei 1 lingură ulei 4 linguri unt 3 linguri caşcaval ras sare   Mod de preparare: Pui tăiţeii să fiarbă în apă clocotită cu sare şi ulei, ca să nu se lipească între ei. După…

Read more »

Salata cu paste spiralate

13 February 2011
Salata cu paste spiralateO reteta foarte simpla de salata cu paste spiralate si carnat afumat, castraveciori murati, rosie, ananas, mazare, iaurt, ceapa rosie, usturoi, mustar, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 250 g paste spiralate 1 cârnat afumat 2 castraveciori muraţi 1 roşie 1 compot ananas 1 conservă mazăre 150 g iaurt 1 ceapă roşie 2 căţei…

Read more »

Varza a la Bihor

13 February 2011
Varza a la BihorO reteta de varza cu carne de porc tocata, orez, smantana, ulei, ceapa, sare, cimbru, boia dulce si marar. Ingrediente: 1 kg carne porc tocată 150 g orez 250 g smântână 50 ml ulei (pentru călit carnea) 2 cepe mari sare condi­mente (cimbru, boia dulce, mărar)   Mod de preparare: Pui orezul la fiert pentru…

Read more »

Cum se prepara Cocktail Martinez (video)

13 February 2011
Cum se prepara Cocktail Martinez (video)O reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail Martinez. Ingrediente: 3/4 oz Gin 3/4 oz Vermouth Dash of Orange Bitters Dash of Maraschino Liqueur

Read more »

Antricot de vită bănăţean

13 February 2011
Antricot de vită bănăţeanO reteta foarte simpla de antricot de vita cu mazare, ciuperci, ulei, faina, cartofi, verdeata, piper si sare. Ingrediente: 1,5 kg antricot de vită 250 g mazăre conservă 300 g ciuperci 200 ml ulei 100 g făină 2,5 kg cartofi verdeaţă piper sare   Mod de preparare: Porţionezi antricoatele, le baţi uşor cu ciocanul, le…

Read more »

Işlere

13 February 2011
IşlereO reteta extre de simpla de islere cu ulei, lapte, zahar, amoniac, faina, galbenusuri si unt. Ingrediente: 15 linguri ulei 15 linguri lapte 10 linguri zahăr 1 linguriţă amoniac 100 g făină pentru cremă: 1/2 l apă 5 linguri făină 2 gălbenuşuri 100 g unt 5 linguri zahăr   Mod de preparare: Faci un aluat…

Read more »

File de porc fiert in lapte

13 February 2011
File de porc fiert in lapteO reteta foarte simpla de file de porc fiert in lapte cu: file de porc, lapte unt, usturoi, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 1,5 kg file de porc 1,5 l lapte 2 linguri unt 1 căpăţână de usturoi sare piper cimbru   Mod de preparare: Presezi fileul cu sare, piper şi cimbru, îl aşezi într-o…

Read more »

Supa tiroleza

13 February 2011
Supa tirolezaO reteta de supa tiroleza din morcov, ceapa, patrunjel, chimen, unt, faina, sare, piper si un pahar de vin rosu. Ingrediente: 1 morcov 1 ceapă 1 legătură pătrunjel 1/2 linguriţă chimen 2 linguri unt 1 lingură făină sare piper 1 pahar vin roşu   Mod de preparare: Cureţi, speli şi tai zarzavaturile, apoi le pui…

Read more »

Pizza impaturita (calzone)

13 February 2011
Pizza impaturita (calzone)O reteta de pizza impaturita (calzone) din ulei de masline, faina, sare, zahar, drojdie uscata, branza telemea, cascaval ras, branza gorgonzola, salam uscat, kaizer, masline verzi, bulion, ardei rosu, ardei galben, sare, piper si busuioc uscat. Ingrediente: pentru blat îţi trebuie: 1/2 cană apă 2 linguri ulei de măsline 2 căni făină 1 linguriţă sare…

Read more »

Jamie Oliver in America 4 (video)

13 February 2011

Ouă umplute cu gălbenuş sau pate de ficat

13 February 2011
Ouă umplute cu gălbenuş sau pate de ficatO reteta de oua umplute cu pate de ficat si maioneza, mustar sare si piper. Ingrediente: 100 g maio­neză 4 ouă 1 lingură muştar 50 g pate de ficat sare piper   Mod de preparare: Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute, ca să fie tari. Le scoţi gălbenuşurile şi le amesteci…

Ouă umplute cu gălbenuş sau pate de ficat

13 February 2011
Ouă umplute cu gălbenuş sau pate de ficatO reteta de oua umplute cu pate de ficat si maioneza, mustar sare si piper. Ingrediente: 100 g maio­neză 4 ouă 1 lingură muştar 50 g pate de ficat sare piper   Mod de preparare: Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute, ca să fie tari. Le scoţi gălbenuşurile şi le amesteci…

Read more »

File de peste Pangasius

13 February 2011
File de peste PangasiusO reteta foarte simpla de file de peste pangasius cu oua, apa, faina, sare, piper si ulei. Ingrediente: 6 bucăţi file de peşte pangasius 3 ouă 1-1/2 l apă 250 g făină sare piper ulei Mod de preparare: Sărezi şi piperezi fileul de peşte, îl treci prin făină, apoi prin ouăle bătute cu furculiţa şi…

Read more »

Ciorbă de pasăre a la grec

13 February 2011
Ciorbă de pasăre a la grecO reteta de ciorba de pasare a la grec cu ceapa, morcov, carne de pasare, telina si albitura, ulei, orez, smantana, ou, sare, suc de lamaie si o legatura mica de patrunjel verde. Ingrediente: carne de pasăre 600 g ceapă 60 g morcov 100 g ţelină şi albitură 150 g ulei 30 ml orez 50…

Read more »

Pâine cu stafide, fulgi de ciocolata si coajă de lamaie

13 February 2011
Pâine cu stafide, fulgi de ciocolata si coajă de lamaieO reteta de paine cu stafide si coaja de portocale din faina, drojdie proaspata, fulgi de ciocolata, coaja de portocala, miere, sare, zahar vanilat, lapte si ulei de masline. Ingrediente: 500 g făină 1 cub drojdie pro­aspătă o mână stafide fulgi de ciocola­ta coaja de la 3 lamai 150 g zahăr (se poate înlocui cu…

Read more »

Stiucă umplută la cuptor

13 February 2011
Stiucă umplută la cuptorO reteta foarte simpla de stiuca umpluta la cuptor cu oua, orez, ceapa, morcov, smantana, cartofi, ulei, patrunjel, usturoi, sare, piper, boia dulce, cimbru si putin busuioc. Ingrediente: 2 ştiuci de 1-1,5 kg pentru a încăpea într-o tavă normală de cuptor 4 ouă 1 pumn de orez 3-4 cepe 2 morcovi 1 pahar de smântână…

Read more »

Cotlet de porc la cuptor cu rosii

13 February 2011
Cotlet de porc la cuptor cu rosiiO reteta foarte simpla de cotlet de porc la cuptor cu frunze de busuioc, rosii, frunze de oregano, sare, piper, ulei de masline si vin alb. Ingrediente: 1 cotlet de porc  feliat, fiert la temperatură joasă 6-7 roşii, frunze de busuioc frunze de oregano sare piper ulei de masline vin alb   Mod de preparare:…

Read more »

Piept de porc pane

13 February 2011
Piept de porc paneO reteta de piept de porc pane cu zeama de varza, telina, pipe boabe, cimbru, faina, oua, pesemt, ulei si sare. Ingrediente: 600 g piept porc 50  ml zeamă varză 1 ţelină 1 linguriţă boabe piper negru 1 linguriţă cimbru 1 lingură făină 2 ouă 100 g pesmet 250 ml ulei sare piper   Mod…

Read more »

Ciorbă de fasole ca in Bucovina

13 February 2011
Ciorbă de fasole ca in BucovinaO reteta de ciorba de fasole cu carnat afumat fasole alba, kaizer afumat, albiura, morcov, ceapa, mujdei, fidea, rosii in bulion, sare, cimbru si otet.  Ingrediente: 300 g fasole alba 1 cârnat afumat 100 g kaizer albitură 1 morcov 1 ceapă mujdei 50 g fidea 150 g roşii în bulion sare cimbru oţet   Mod…

Read more »

Şniţele ca la Covasna

13 February 2011

O reteta foarte simpla de snitele din carne de vitel sau carne de porc fara os, oua, ciuperci, cascaval ras, sare si piper. Ingrediente: 400 g carne de vitel sau de porc fara os 7 oua 150 g ciuperci putin cascaval ras putina faina sare piper   Mod de preparare: Tai carnea ca pentru şniţele…

Read more »

Bors bucovinean

13 February 2011

O reteta de bors bucovinean cu oase, morcovi, ceapa, sfecla, ceapa, ardei gras, telina, varza alba, ulei, rosii, verdeata si sare. Ingrediente: 1,5 kg oase 400 g mor­covi 300 g ceapă 600 g sfeclă 200 g ardei gras 100 g ţelină 500 varză albă 100 ml ulei 600 g roşii 2 l borş 2 legă­turi…

Read more »

Midii marinate

11 February 2011
Midii marinateO reteta de foarte simpla de midii marinate cu vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, patrunjel si rosii bine coapte si tocate. Ingrediente: un kilogram şi jumătate de midii proaspete, un sfert de cană de vin alb, două linguri de ulei de măsline doua linguri de suc de lamaie 3 catei usturoi…

Read more »

Aperitive cu anşoa

11 February 2011
Aperitive cu anşoaO reteta de aperitive cu fileuri de ansoa, ceapa, cartofi, limete, zahar tos, sare, piper si lamaie. Ingrediente: un pachet de foitaj 150 g fileuri de anşoa din conservă o ceapă un sfert de linguriţă de boia iute 3 cartofi două limete o linguriţă de zahăr tos sare piper lămâie   Mod de preparare: Cartofii…

Read more »

Ciorba de crap cu patrunjel si leustean

11 February 2011

O reteta de ciorba de crap cu morcov, telina si albitura, ceapa, ulei, pasta de tomate, bors, ardei gras, rosii, sare si knorr, patrunjel si leustean. Ingrediente: morcov 100 g ţelină şi albitură.. 150 g ceapă 60 g ulei 30 ml o lingură de pastă de tomate crap 500 g ardei gras 50 g borş…

Read more »

Carpaccio de vită cu orez

11 February 2011
Carpaccio de vită cu orezO reteta carpaccio de vita cu orez basmatic, ulei de masline, sos worcester, sare, piper si salvie. Ingrediente: 100 g muşchi de vită 20 ml ulei de măsline 100 g orez basmatic sos Worcester sare şi piper după gust salvie   Mod de preparare: Muşchiul de vită se condi­mentează cu sare şi piper, apoi se…

Read more »

Fondue de ciocolată

11 February 2011
Fondue de ciocolatăO reteta de fondue de ciocolata cu frisca, ciocolata menajera, capsune, boabe de struguri si coniac dupa gust. Ingrediente: 400 g ciocolată mena­jeră 200 g frişcă 10 căpşune de mărime portivită 10 boabe de struguri coniac după gust   Mod de preparare: Ciocolata se mărunţeşte şi se pune la topit deasupra unei băi de aburi,…

Read more »

Borş pescăresc cu verdeata

11 February 2011
Borş pescăresc cu verdeataO reteta de bors pescaresc cu ceapa, morcov, peste, knorr, telina si albitura, ardei gras, rosii, pasta de tomate, otet sau bors, sare, leustean sau patrunjel. Ingrediente: peşte mic 500 g peşte mare 600 g o linguriţă de Knorr Delikat ceapă 150 g morcov 150 g ţelină şi albitură 200 g ardei gras 100 g…

Read more »

Salată de peşte cu morcov

11 February 2011
Salată de peşte cu morcovO reteta de salata de fileuri de peste cu morcovi, cartofi, ardei capia, ardei iute, mazare, telina, mustar, lamaie, ulei, patrunjel, sare, piper, paine integrala si baghete. Ingrediente: 500 g fileuri de peşte 3 cartofi doi morcovi doi ardei capia un ardei iute 100 g mazăre un sfert de ţelină un gălbenuş crud un gălbenuş…

Read more »

Cum se prepara Cocktail Bee’s Knees (video)

11 February 2011
Cum se prepara Cocktail Bee’s Knees (video)O reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail Bee’s Kness. Ingrediente: 2 oz of Gin 3 bar spoons of runny honey 3/4 oz fresh squeezed lemon juice

Read more »

Tortellini cu legume

11 February 2011
Tortellini cu legumeO reteta de tortellini cu legume din oua, faina, branza telemea, sos pesto, mix de salata, busuioc verde, ardei iute, smantana, sare, piper, ulei de masline, lamaie, nuci caju, alune si migdale. Ingrediente: 4 ouă 400 g făină 400 g brânză telemea o lingură de sos pesto doi mor­covi un pachet de mix de salată…

Read more »

Prăjitură cu caise şi cocos

11 February 2011
Prăjitură cu caise şi cocosO reteta de prajitura cu caise, cocos, oua, zahar tos, ulei, praf de copt, frisca, gelatina, esenta de migdale, caise confiate, sare si cocos proaspat. Ingrediente: 6 ouă 180 g zahăr tos 180 g făină 100 ml ulei un vârf de linguriţă de praf de copt 500 ml frişcă 10 g gelatină o linguriţă de…

Read more »

Pacheţele cu pui

10 February 2011
Pacheţele cu puiO reteta de pachetele cu piept de pui si ciuperci, rosii uscate, morcov, ceapa verde, usturoi, foi de placinta, oregano, sare, piper, ulei de masline si iaurt. Ingrediente: un piept de pui 300 g ciuperci 100 g roşii uscate un morcov o legătură de ceapă verde 3 căţei de usturoi un pachet de foi de…

Read more »

Ardei umpluti cu ton si amestec de salată verde, capere şi frunze de capere

10 February 2011
Ardei umpluti cu ton si amestec de salată verde, capere şi frunze de capereO reteta de ardei umpluti cu ton in ulei si masline verzi, mustar picant, galbenusuri, lamaie, capere, frunze de capere murate, salata verde, sare, piper, marar, ceapa rosie si ardei iute. Ingrediente: două conserve de ton în ulei 500 g ardei 100 g măsline verzi muştar picant două gălbenuşuri fierte o lămâie două linguri de…

Read more »

Ruladă cu legume si salata de rosii

10 February 2011
Ruladă cu legume si salata de rosiiO reteta de rulada cu legume din faina, lapte, zahar tos, unt, andive rosii, salata rucola, ceapa verde, usturoi, oua, chimen, sare, piper si rosii. Ingrediente: un kg făină 30 g drojdie 250 ml apă 250 ml lapte zahăr tos 100 g unt două andive roşii 200 g salată rucola 300 g ciuperci o legătură…

Read more »

Lebede cu ciocolată

10 February 2011
Lebede cu ciocolatăO reteta de lebede cu ciocolata neagra si oua, unt, faina, sare, frisca, esenta de rom, migdale, fructe confiate si zahar pudra. Ingrediente: 3 ouă 100 g unt 250 ml apă 125 g făină o jumătate de linguriţă de sare 300 ml frişcă 250 g ciocolată neagră o linguriţă de esenţă de rom 50 g…

Read more »

Clătite cu carne si pudra de cacao

10 February 2011
Clătite cu carne si pudra de cacaoO reteta de clatite cu piept de pui, faina, pudra de cacao, ciuperci, ceapa verde, usturoi, migdale, portocale, ardei dulce, oua, lapte dulce, sare, piper si ulei. Ingrediente: 100 g făină două linguri de pudră de cacao un piept de pui 300 g ciuperci o legătură ceapă verde un căţel de usturoi 50 g migdale…

Read more »

Bulgur cu peşte şi legume

10 February 2011
Bulgur cu peşte şi legumeO reteta de bulgur cu fileuri de peste, broccoli, morcovi, porumb baby, rosii, ardei gras, ulei de masline, ardei iute, vin alb demisec, sare, piper, patrunjel, nuci si migdale. Ingrediente: 250 g bulgur 4 fileuri peşte alb 500 g broccoli doi morcovi 400 g porumb baby două roşii doi ardei graşi un ardei iute 250…

Read more »

Cum se prepara Cocktail Mexican 55 (video)

10 February 2011
Cum se prepara Cocktail Mexican 55 (video)O reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail Mexican 55   Ingrediente: 2 Oz Tequilla 1 Oz Lemon Juice 1/2 Oz Simple Syrup 2 Dashes Angostura Bitters Champagne

Read more »

Paste cu morcovi si usturoi

10 February 2011
Paste cu morcovi si usturoiO reteta de paste cu morcovi baby, usturoi, faina, oua, spanac, stafide, seminte de pin, nuci, cimbru, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 400 g făină 4 ouă 100 g spanac 500 g morcovi baby 100 g stafide 50 g seminţe de pin 50 g nuci o căpăţână usturoi cimbru ulei de măsline sare…

Read more »

Care sunt beneficiile ceaiului şi cât ar trebui să bei zilnic

10 February 2011
Care sunt beneficiile ceaiului şi cât ar trebui să bei zilnicCeaiul, consumat zilnic, creşte imunitatea organismului şi scade riscurile de tumori pe creier şi de accident vascular cerebral, potrivit Simon Gibbons, profesor de chimie la University College din Londra, relatează dailymail.co.uk. Cercetătorul Simon Gibbons spune că, pentru a avea efecte maxime, trebuie consumate zilnic trei căni de ceai. „Trebuie să laşi ceaiul să se infuzeze…

Read more »

Brioşe cu mac şi pere

10 February 2011
Brioşe cu mac şi pereO reteta de briose cu mac si pere, praf de copt, sare, unt, lapte, zahar tos, seminte de susan, seminte de mac, oua, lamaie, ananas si menta. Ingrediente: 300 g făină un pliculeţ praf de copt sare 3 pere 70 g unt 180 ml lapte 170 g zahăr tos două pliculeţe cu zahăr vanilinat o…

Read more »

Tartine cu mango şi brânză

10 February 2011
Tartine cu mango şi brânzăO reteta de tartine cu mango, branza cu mucegai, lapte dulce, malai,  sare de mare, parmezan, unt, pudra de curry, boia iute, piper, salata rucola si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 250 ml apă 250 ml lapte dulce 300 g mălai 300 g brânză cu mucegai două bucăţi de mango o lingură rasă de sare…

Read more »

Tort cu lămâi verzi

10 February 2011
Tort cu lămâi verziO reteta de tort cu lamai verzi si biscuiti cu portocale, unt, foite de gelatina, oua, zahar, mango, frisca, piure de mango, zahar vanilinat si nuca de cocos. Ingrediente: blat: 125 g biscuiţi cu portocale 75 g unt cremă: 7 foiţe de gelatină 4 lămâi verzi 3 ouă 120 g zahăr 250 g piure de…

Read more »

Ciorbă de dovlecei cu carne

10 February 2011
Ciorbă de dovlecei cu carneO reteta de ciorba de dovlecei cu carne de porc si morcovi, cartofi, pasta de tomate, rosii, spanac, bors, ceapa, oua, ardei gras, sare, piper, patrunjel si ardei iute murat. Ingrediente: 4 dovlecei rotunzi doi morcovi doi cartofi 3 roşii o lingură de pastă de tomate 300 g spanac 800 g carne de porc 300…

Somon cu portocale

10 February 2011
Somon cu portocaleO reteta de file de somon cu telina, portocale, muguri de soia marinati, ulei de masline, usturoi, lamaie, cimbru, marar, sare, piper si sos de soia. Ingrediente: 4 fileuri de somon 4 tije de ţelină două portocale 100 g muguri de soia marinaţi 5 linguri de ulei de măsline doi căţei de usturoi o lămâie…

Read more »

Pui cu portocale

10 February 2011
Pui cu portocaleO reteta de pui cu portocale si vin alb demisec, usturoi, boia dulce, pudra de curry, fasole verde, portocale, ulei de floarea soarelui, salata rucola, sare si piper. Ingrediente: două piepturi de pui mai mari 500 ml vin alb demisec două cepe 4 căţei de usturoi boia dulce boia iute pudră de curry 500 g…

Read more »

Triunghiuri dulci

10 February 2011
Triunghiuri dulciO reteta de prajitura cu zahar tos, nuca de cocos, faina, unt, esenta de migdale, miere, lapte condensat, pudra de scortisoara, frisca si sos de ciocolata. Ingrediente: 115 g zahăr tos 50 g nucă de cocos 100 g făină 115 g unt două pliculeţe zahăr vanilinat o linguriţă de esenţă de migdale două linguri de…

Read more »

Rulouri de peste cu piure cu portocale

9 February 2011
Rulouri de peste cu piure cu portocaleO reteta de rulouri de peste cu cartofi, sare, bacon, rozmarin, piper, portocale, usturoi, ulei de masline si supa. Ingrediente: 500 g cartofi sare 2 file de peşte fără piele (350 g, somon sau pangasius) 8 felii bacon 2 crenguţe de rozmarin piper 2 portocale 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline circa…

Read more »

Oua in sos de mustar si piure picant

9 February 2011
Oua in sos de mustar si piure picantO reteta de oua cu dovlecel, arpagic, rosie, margarina, frisca, supa instant, mustar iute, miere, piure si hrean. Ingrediente: 1 dovlecel mic (50 g) 1 arpagic 1 roşie 1 linguriţă margarină 1 lingură frişcă 1 vârf de cuţit supă instant 1 linguriţă amidon 1/2-1 linguriţă muştar iute puţină miere 1/2 pachet piure instant 1 vârf…

Read more »

Cartofi cu legume si kaizer

9 February 2011
Cartofi cu legume si kaizerO reteta de cartofi cu conopida, ceapa, usturoi, unt, morcovi, supa, lapte, smantana, piper, nucsoara, unt si kaizer afumat. Ingrediente: 300 g conopidă 1 ceapă 1 căţel de usturoi 1 lingură unt 3 morcovi 100 ml supă 50 ml lapte 100 ml smântână piper nucşoară 2 linguri unt topit 4 felii kaizer afumat   Mod…

Read more »

Ardei umplut cu piure si branza

9 February 2011
Ardei umplut cu piure si branzaO reteta de ardei umplut cu cartofi, sare, ceapa, unt, supa, branza telemea, piper, nucsoara si seminte de floarea soarelui. Ingrediente: 1 kg cartofi făinoşi sare câte 2 ardei graşi roşii şi verzi 2 cepe 1 lingură unt 250 ml supă 200 g brânză telemea rasă piper nucşoară 1 lingură seminţe de floarea soarelui  …

Read more »

Despre peste: Tilapia, Pangasius si Stavridul sud-african

9 February 2011
Despre peste: Tilapia, Pangasius si Stavridul sud-african  Tilapia Se trage din familia bibanului. Iniţial a trăit în râurile şi fluviile Africii de Est, în special în Nil, iar astăzi se întâlneşte deseori în crescătoriile chinezeşti. Aces­tui peşte îl place apa cu o temperatură ridicată (cel puţin 18°C până la 20°C). Având 93 kcal/100 g este sărac în grăsimi, cu un gust…

Read more »

Ciorba de dovlecei cu orez

9 February 2011
Ciorba de dovlecei cu orezO reteta de ciorba de dovlecei cu ceapa, morcovi, telina si albitura, orez, smantana, ou, faina, sare, sare de lamaie si patrunjel verde. Ingrediente: ceapă 60 g morcov 100 g ţelină şi albitură 100 g orez 50 g dovlecei 400 g smântână 100 g un ou o lingură de faină sare şi sare de lămâie…

Read more »

Rulou cu piersici

9 February 2011
Rulou cu piersiciO reteta de prajitura cu piersici si oua, sare, zahar, faina, praf de copt, zahar vanilinat, physalis, suc de lamaie, coaja de lamaie si frisca. Ingrediente: blat: 5 ouă 1 vârf de cuţit de sare 120 g zahăr 125 g faină 1/2 linguriţă praf de copt 1 pacheţel zahăr vanilinat umplutură: 400 g piersici (cutie)…

Read more »

Tort cu mango şi cremă de brânză

9 February 2011
Tort cu mango şi cremă de brânzăO reteta de tort cu mango si oua, zahar, faina, praf de copt, migdale macinate, foite de gelatina, suc de portocale, crema de branza, zahar si frisca. Ingrediente: aluat: 2 ouă 50 g zahăr 50 g făină 1 linguriţă praf de copt 25 g migdale măcinate umplutură: 6 foiţe de gelatină 3 fructe de mango…

Read more »

File de somon in crusta de piper

9 February 2011
File de somon in crusta de piperO reteta de file de somon in crusta de piper cu dovlecel, ardei gras, bulb de fenicul, arpagic, suc de lamaie, sare, ulei si unt. Ingrediente: 1 dovlecel mic câte 1 ardei gras roşu şi galben 1 bulb de fenicul 1/2 legătură arpagic 4 linguri piper 4 file de somon (a 150 g) 2 linguri…

Read more »

Rulade italieneşti

9 February 2011
Rulade italieneştiO reteta de rulade de curcan cu otet, pesto de rosii, galbenus, pesmet, bacon, sare, piper, cimbru, ulei si salata. Ingrediente: 4 rulade de curcan (a 150 g) 1 lingură oţet 75 g pesto cu roşii 1 gălbenuş 4 linguri pesmet 4 felii bacon sare piper 1 linguriţă cimbru 2 linguri ulei 100 g salată…

Read more »

Ciorbă de burtă traditionala

9 February 2011
Ciorbă de burtă traditionalaO reteta traditionala de ciorba de burta cu rasol de vita, burta de cita, ceapa, morcov, telina, usturoi, smantana, galbenus de ou, faina, sare si otet dupa gust. Ingrediente: burtă de vită 1,2 kg un rasol (picior) de vită ceapă 100 g morcov 100 g ţelină 100 g ustu­roi 50 g smântână 300 g gălbenuş…

Read more »

Ruladă fină de somon

9 February 2011
Ruladă fină de somonO reteta de rulada cu file de somon si rucola, usturoi, samburi de pin, cimbru, parmezan, pesmet, sare, piper, zahar si vin alb sec. Ingrediente: 3 legaturi rucola 2 catei de usturoi 60 g samburi de pin 1/2 legatura cimbru 50 g parmezan 3 linguri pesmet sare piper 2 bucati file de somon (fara piele,…

Read more »

Mini-snitele colorate

9 February 2011
Mini-snitele colorateO reteta de snitele de curcan sau porc cu ananas, sunca, rosii, mozzarella, sare, piper, rosii cherry, broccoli, porumb, ardei iute, ardei gras si salam. Ingrediente: 100 g ananas (cutie) 75 g şuncă fiartă 2 roşii 2 mozarella (a 125 g) 12 şniţele mici de curcan sau porc (a 50 g) sare piper 8 roşii…

Read more »

Cum se prepara Cocktail Tanteo Michelada

9 February 2011
Cum se prepara Cocktail Tanteo MicheladaO reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail Tantoe Michelada. Ingrediete: 1 oz. Tanteo Jalapeno Tequila 6 oz. Dos Equis Beer 2 oz. Lime Juice 1 Tbsp chipotle

Read more »

File de porc gratinat

9 February 2011
File de porc gratinatO reteta de file de porc gratinat cu arpagic, cimbru, rosii uscate, samburi de pin, branza gouda, ulei, sare, piper, supa, vin rosu si amidon. Ingrediente: 500 g file de porc 400 g arpagic 4 crenguţe cimbru 6 roşii uscate (în ulei) 20 g sâmburi de pin 40 g brânză gouda rasă 2 linguri ulei…

Read more »

Paste picante cu somon

9 February 2011
Paste picante cu somonO reteta de paste picante cu file de somon si ceapa, usturoi, ardei iute, sare, unt, vin alb, supa, emmentaler, smantana, piper, suc de lamaie si rulouri fine de arpagic. Ingrediente: 1 ceapă 2 căţei de usturoi 1 ardei iute roşu 400 g paste sare 2 linguri unt 100 ml vin alb 125 ml supă…

Read more »

Cum se pregateste caracatita pentru gatit by Jamie Oliver (video)

9 February 2011
Cum se pregateste caracatita pentru gatit by Jamie Oliver (video)O reteta video despre cum se pregateste caracatita pentru gatit.

Read more »

Tartă cu ciocolată şi portocale

9 February 2011
Tartă cu ciocolată şi portocaleO reteta de tarta cu portocale si unt, zahar tos, faina, migdale, ou, suc de portocale, coaja de portocale, smantana, suc de lamaie, ciocolata amara si portocale. Ingrediente: pentru aluat: 175 g unt lOO g zahăr tos 250g făină albă, plus extra pentru pudrat 25 g migdale măcinate 1 ou bătut pentru umplutura: 5 ouă…

Read more »

Supă de taiţei cu prăjeala

9 February 2011
Supă de taiţei cu prăjealaO reteta de supa cu taitei de casa si unt, ceapa, boia de ardei dulce, pasta de tomate, morcov, praz, telina si albitura, sare si piper, patrunjel verde si optional smantana. Ingrediente: supă  2 1 unt 50 g ceapă 100 g un vârf de linguriţă de boia de ardei dulce o linguriţă cu vârf de…

Read more »

Tocăniţă mediteraneană

9 February 2011
Tocăniţă mediteraneanăO reteta de tocanita cu ceapa, usturoi, file de curcan, tulpini de telina, cimbru, ulei, rosii, supa, fasole verde, paste late, sare, piper si boia de ardei dulce. Ingrediente: 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 g file de curcan 2 tulpini de ţelină 1/2 legătură cimbru 2 linguri ulei 1 cutie roşii (850 ml)…

Read more »

Snitel de curcan în crustă

9 February 2011
Snitel de curcan în crustăO reteta de snitel de curcan cu sare, otet, faina, piper, oua, smantana, pesmet, usturoi, patrunjel si unt. Ingrediente: 400 g paste late sare 4 felii piept de curcan (a 150 g) 1 lingură oţet 50 g făină piper 2 ouă 2 linguri smântână 100 g pesmet 2 linguri ulei 1 căţel de usturoi 1…

Read more »

Prăjiturele însiropate din cremă de lămaie

9 February 2011
Prăjiturele însiropate din cremă de lămaieO reteta de prajiturele cu unt, zahar tos, oua, malai grisat, faina, coaja de lamaie si suc de lamaie. Malaiul grişat este cel ce dă acestei prăjiturele culoare galbenă specifică şi textură foarte moale. Dacă nu găsiţi mălai grişat, folosiţi 200 g de făină cu agent de creştere în locul combinaţiei de mălai grişat Ingrediente:…

Read more »

Brioşe cu nuci şi cremă de cafea

9 February 2011
Brioşe cu nuci şi cremă de cafeaO reteta de briose cu unt, zahar muscovado, faina, oua, cafea instant, nuca si mascarpone. Un desert ce va fi apreciat de iubitorii de cafea de pretutindeni Ingrediente: l00 g unt, foarte moale l00 g zahăr muscovado l00 g făină  2 ouă mari 2 linguriţe cafea instant, amestecată cu lOOml apă clocotită, şi apoi răcită…

Read more »

Mini Chebab cu Chorizo

9 February 2011

Se taie 32 de felii fine de salam Chorizo şi se prăjesc până devin crocante. Se pregătesc 16 bucăţi de ardei copt de la borcan şi 16 cuburi de feta. Se înfig câte 2 dintre feliile de salam pe 16 beţe mici de frigărui, între ele punându-se câte o bucată de ardei copt şi câte…

Read more »

Cremă de unt rapidă

9 February 2011

Intr-un castron mare se cern 175 g zahăr pudră peste l00 g unt foarte moale. Se adaugă 3 linguriţe de cafea. Se amestecă totul cu grijă şi se bate amestecul până devine cremos şi fin.   Poftă bună!

Read more »

Cum se prepara Cocktail Greyhound (video)

8 February 2011
Cum se prepara Cocktail Greyhound (video)  O reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail Greyhound. Ingrediente: 1.5 oz Vodka Grapefruit Juice Glass of Cracked Ice

Read more »

Supă acră de creveţi

8 February 2011
Supă acră de creveţiO reteta de supa acra de creveti cu supa de pui, ardei iute, ghimbir decojit, sos de peste, lemongrass, sos de peste, suc de lamaie, zahar pudrea, piper, ciuperci, si crengute de coriandru/ Ingrediente: 800 ml supă de pui 1-2 ardei roşi iuţi 1 bucăţică de 3 cm de ghimbir decojit 2 tulpini lemongrass 4…

Read more »

Prăjitură consistentă de ciocolată neagră

8 February 2011
Prăjitură consistentă de ciocolată neagrăO retete de prajitura cu ciocolata amaruie, unt, iaurt natural, esenta de vanilie, oua, faina, zahar muscovado brun, bicarbonat de sodiu si frisca. Ingrediente: 200g unt, plus extra pentru uns l00 g ciocolată amăruie, 70% cacao, ruptă bucăţi 150 g iaurt natural 1 linguriţă esenţă de vanilie 3 ouă mari 250g făină cu agent de…

Read more »

Dulceata de dovleac turcesc

8 February 2011
Dulceata de dovleac turcescO retete foarte simpla de dulceata de dovleac turcesc cu zahar, apa si un strop de vin alb. Ingrediente: un dovleac turcesc 1/2 kg zahar 250 ml apa putin vin alb   Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie cubulete. Se pune la fiert la foc tare impreuna…

Read more »

Cum se marineaza Somonul (video)

8 February 2011
Cum se marineaza Somonul (video)O reteta video despre cum se marineaza somonul. Cheia pentru somonul marinat nu este de a lăsa  mai mult de 15 minute la marinat. Puteţi utiliza orice alte condimente doriti.

Cum se scoate toata carnea dintr-un homar intreg

8 February 2011
Cum se scoate toata carnea dintr-un homar intreg  Se apucă bine homarul, se îndepărtează cleştii în punctul unde ultima articulaţie întâlneşte capul, apoi se răsuceşte coada desprinzând-o de cap. Capul poate fi folosit pentru a obţine supă iar restul pentru diferite retete. Se ţine coada bine în mână, cu suprafaţa netedă în jos, şi se strânge până se aude o trosnitură. Se…

Read more »

Paine naan cu branza si chilli

8 February 2011

  Ingrediente: 4 pâini naan 140 g cheddar, dat pe râzătoare (se poate înlocui cu Emmenthal) 1 chilii roşu, fără seminţe, tocat fin 1 mână de frunze de coriandru, tocate   Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 190°C/aer cald sau 170°C. Se stropesc pâinicile cu puţină apă, apoi se acoperă cu brânză rasă şi…

Read more »

Makhani dhal

8 February 2011
Makhani dhalAcesta reteta este preparata cu linte, mazăre sau fasole, se consumă în toată India, cu pâine sau orez. Este o sursă bună de proteine pentru vegetarieni. preparat specific indian Ingrediente: 225 g linte neagră 2 cepe, tocate fin 2 ardei iuţi verzi, fără seminţe şi feliaţi 50 g unt, plus încă puţin 1 lingură ghimbir…

Read more »

Mango cu cardamom

8 February 2011
Mango cu cardamomO reteta de desert cu mango, pastai verzi de cardamom, lime, zahar pudra, branfy, frisca, bezele si frunze de menta. Ingrediente: 4 mango mari, curatate si fara sambure, 2 dintre ele taiate marunt 10 pastai verzi de cardamom, semintele scoase 2 lime, sucul si coaja 85 g zahar pudra 4 linguri brandy 560 ml frisca…

Read more »

Salată caldă de homar şi cartofi cu maioneză cu ulei de trufe

8 February 2011
Salată caldă de homar şi cartofi cu maioneză cu ulei de trufeO reteta de salata calda de homar cu fasole verde, hasme, ulei de masline, lamaie, cartofi, frunze de salata, otet balsamic, mustar, ulei de trufe si zeama de lamaie.  Ingrediente: 2 homari fierţi de aprox. 500 g fiecare  250 g fasole verde fină, fiartă 2 hasme, tocate mărunt 6 linguri ulei de măsline 1 lămâie,…

Read more »

Kebab de miel cu sos de iaurt şi mentă

8 February 2011

O reteta e kebab de miel cu carne de miel tocata, ceapa rosie, ardei iute, cuisoare, seminte de fenicul, piper roz, sofran, ou, menta, iaurt natural, sare si ulei de masline, sau ulei de arahide. Ingrediente: 1 ceapă mică roşie curăţată 1 ardei roşu iute cuişoare ½ linguriţă de seminţe de fenicul ½ lingurită piper…

Read more »

Biryani aromat cu legume şi alune caju

8 February 2011
Biryani aromat cu legume şi alune cajuO reteta de orez basmati cu ceapa, uleid e floarea soarelui, radacina de ghimbir, pasta curry, batoane de scortisoara, pastai verzi de cardamom, anason stelat, cartof, conopida, iaurt grecesc, mazare si nuci caju. Acest fel de mâncare se poate servi ca atare sau ca garnitură pentru curry de crevete. Nu neglijaţi orezul în timp ce…

Read more »

Bouillabaisse

8 February 2011
BouillabaisseO reteta de fiertura de peste cu originile in Marsilia su peste, creveti, ulei de masline, ceapa, usturoi, praz, bulb de fenicul, rosii, sos tomat, patrunjel, cimbru, foi de dafin, piper, sofran, coaja de portocala si vin alb. Ingrediente: 5 kg peşte întreg (respectaţi proporţia de 2 la 1) 12 creveţi mari 25-30 midii 5…

Read more »

Halibut la cuptor cu lamaie si garnitura de praz si crema de crevete

8 February 2011
Halibut la cuptor cu lamaie si garnitura de praz si crema de creveteO reteta de file de halibut la cuptor cu lamaie, praz, creveti si smantana lichida. Ingrediente: 50 g unt 2x 150-175 file de halibut sucul unei lamai mici 1 praz mare, taiat julienne 50 g creveti fierti si curatati 75-100 smantana lichida   Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul la 200′C/aer cald sau 180°. Se…

Read more »

Curry de crevete şi cocos

8 February 2011
Curry de crevete şi cocosO reteta de curry de creveti decorticati cu ceapa, ghimbir, usturoi, ulei de floarea soarelui, turmeric, coriandru, rosii, lapte de cocos, ardei iute, ardei gras, suc de lamaie, coriandru si chutney de mango. Ingrediente: 2 cepe, feliate 1 rădăcină de ghimbir de mărimea degetului mare, dată pe râzătoare 4 căţei de usturoi, striviţi 2 linguri…

Read more »

Paine Naan

8 February 2011
Paine Naan  Pentru naan este nevoie de făină albă cam 2 căni, o linguriţă de drojdie dizolvată într-o jumătate de cană de apă caldă, o linguriţă de sare, o linguriţă de zahăr, 3 linguri de iaurt sau un pahar de lapte, şi 2 linguri de ulei. La făină se adaugă sarea şi zahărul, apoi drojdia dizolvată,…

Read more »

Smochine în crusta de ghimbir

8 February 2011
Smochine în crusta de ghimbirO reteta de smochine cu zahar tos, pudra de ghimbir si frisca pentru servit. Această reţetă poate fi preparată doar într-un cuptor prevăzut cu gril. Ingrediente: 4-5 smochine, înjumătăţite 2 linguri zahăr tos 1/2 linguriţă pudră de ghimbir l00 ml frişcă, pentru servit   Mod de preparare: Se încălzeşte grilul. Se pun smochinele, cu partea…

Read more »

Cum se prepara Inele de Ceapa crocante (video)

8 February 2011
Cum se prepara Inele de Ceapa crocante (video)O reteta video foarte simpla despre cum se prepara Inele de Ceapa crocante.

Read more »

Negrese cu sos de ciocolata

8 February 2011
Negrese cu sos de ciocolataO reteta de negrese cu sos de ciocolata si ciocolata cu lapte, ciocolata amaruie, zahar muscovado, zahar brun, oua, faina alba, nuci si iaurt natural. Ingrediente: 200 g ciocolată amăruie, ruptă în bucăţi l00 g ciocolată cu lapte, ruptă în bucăţi 85g unt 100  g zahăr muscovado 85 g zahăr brun 3 ouă, la temperatura…

Read more »

Raita cu chimen prăjit

8 February 2011

O retete cu seminte de chimen, iaurt grecesc si boia de ardei dulce sau piper cayenne. Perfecta  ca garnitura. Ingrediente: 1 linguriţă seminţe de chimen 500 g iaurt grecesc boia de ardei dulce sau piper cayenne (opţional)   Mod de preparare: Se pun seminţele de chimen într-o tigaie uscată şi se prăjesc 2 minute, fără…

Read more »

Cocktail Nonalcoolic

8 February 2011

Intr-o cană se amestecă 300 ml suc de mere, 300 ml limonada şi l00 ml suc de merişor. Se adaugă gheaţă şi câteva felii fine de măr.

Read more »

Smoothie de iarnă

8 February 2011

  Se amestecă 4 linguri de iaurt natural degresat cu 1 banană mică, 150 ml suc de portocale, 1 lingură germeni de grâu şi sucul de la 1 fruct al pasiunii, strecurat.   Poftă bună!

Read more »

Punch tropical

7 February 2011
Punch tropicalO reteta de punch tropical foarte simpla cu suc de guave, ananas, mango, fructe stea si bere de ghimbir. Ingrediente: 1/2 ananas, taiat cuburi 2 mango 2 fructe stea, feliate 150 ml suc de guave (sau orice alt suc de fructe tropicale) 50 ml bere de ghimbir   Mod de preparare: Se amestecă toate fructele…

Read more »

Sticksuri calde de Holloumi

7 February 2011

Se taie 24 de sticksuri dintr-o bucată de aproximativ 250g de brânză grecească halloumi (se poate înlocui fără probleme cu caş foarte uscat). Se tăvălesc prin cimbru tocat mărunt (2 linguri). Se înjumătăţesc 24 de felii de pancetta sau bacon şi se înfăşoară cu ele fiecare stick de brânză dat prin cimbru. Se pun sticksurile…

Read more »

Felioare de pâine integrală la cuptor cu Roquefort şi chutney

7 February 2011
Felioare de pâine integrală la cuptor cu Roquefort şi chutneyO retete de paine integrala cu ceapa, zahar muscovado, otet balsamic, roquefort, parmezan, crema fraiche, oua si mustar. Ingrediente: pentru chuntney: 2 cepe roşii, feliate fin 4 lingjri zahăr muscovado 100 ml oţet balsamic pentru paine: 3oo g Roquefort, fărâmiţat 200 g Parmezan ras lingjri creme fraîche 2 ouă bătuţe 2 lirigjriţe muştar cu boabe…

Read more »

Fulgi de ovăz cu fructe şi miere

7 February 2011

  Se prepară un castron de porridge folosind 50 g fulgi de ovăz şi 300 ml lapte semi-degresat. Se presară cu 2 linguri afine, 1 lingură nuci tăiate şi 1 lingură de miere.   Poftă bună!

Read more »

Rondele de cartofi dulci cu prosciutto şi maioneză

6 February 2011
Rondele de cartofi dulci cu prosciutto şi maionezăO retete de rondele de cartofi cu ulei de masline, maioneza, zeama de lamaie, prosciutto si frunze de creson. Ca alternativă interesantă, puteţi înlocui sucul de lămâie din maioneză cu o linguriţă de muştar. Ingrediente: 2 cartofi dulci mari, curăţaţi de coajă şi tăiaţi în 8 rondele fiecare 1 lingură ulei de măsline 2 linguri…

Read more »

Frunze de andivă şi de radicchio umplute cu macrou

6 February 2011
Frunze de andivă şi de radicchio umplute cu macrouO retete de frunze de andiva si de radicchio umplute cu macrou afumat, lamaie, smantana lichida, ceapa si marar. Se poate păstra în frigider până la o săptămână. îl puteţi servi cu toast, cu cartofi copţi, sau cu ce altceva vă face plăcere. Ingrediente: 200 g file de macrou afumat, fără piele, rupt în bucăţele…

Read more »

Mini-pizza cu brânză şi şuncă

6 February 2011
Mini-pizza cu brânză şi şuncăO reteta de mini pizza cu branza, faina alba, sare, praf de copt, unt, oua, lapte, ulei de masline, ardei gras, sunca, ceapa verde, ketchup, rosii cherry si cheddar maturat. Dacă doriţi să preparaţi rapid o pizza şi nu aveţi aluatul pentru blat, aceasta este o variantă fără drojdie. Ingrediente: pentru blat: 250g făină albă…

Read more »

Bruscheta cu humus

6 February 2011

  Se prăjeşte în toaster 1 felie de pâine de cereale şi se unge cu 2 linguri de humus peste care se pun 25g ardei roşu copt din borcan, câteva picături de zeamă de lămâie şi câteva măsline fără sâmbure.   Poftă bună!

Read more »

Cum se prepara cel mai bun guacamole

5 February 2011
Cum se prepara cel mai bun guacamoleO reteta de guacamole cu rosii, avocado, frunze de coriandru, ceapa rosie, ardei iute si chipsuri tortilla. Ingrediente: 1 roşie mare şi coaptă 3 avocado, foarte coapte, dar perfect sănătoase 1 mână frunze de coriandru, plus câteva, tocate mare, pentru servit 1 ceapă roşie mică, tocată mărunt 1 ardei iute, roşu sau verde, fără seminţe…

Read more »

Supa rapida

5 February 2011

  Se fierbe 1 praz, 1 păstâmacşi 1 morcov cu 1 roşie tocată în 500 ml apă, până devin moi. Se adaugă 2 linguriţe de muştar cu boabe întregi şi 2 linguri de lapte semi-degresat şi se obţine o supă hrănitoare sâracă în grăsimi. Poftă bună!

Read more »

Biscuiţi integrali cu nuci pecan şi afine

5 February 2011
Biscuiţi integrali cu nuci pecan şi afineO reteta foarte simpla de biscuiti cu faina alba, praf de copt, fulgi de ovaz, zahar tos, scortisoara macinata, afine, nuci pecan. Aceşti biscuiţi se prepară foarte uşor, iar aluatul necopt se poate păstra în congelator, astfel încât puteţi face biscuiţi oricând aveţi chef. Puteţi folosi in loc de afine, stafide sau alte fructe uscate.…

Read more »

Chiftelute din carne de miel şi brânză feta servite cu iaurt mentolat

5 February 2011
Chiftelute din carne de miel şi brânză feta servite cu iaurt mentolatO reteta de chiftelute din carne de miel, seminte de soriandru macinate, seminte de chimen, ardei iute, patrunjel, rozmarin, sos worcesteshire, branza feta, ulei de flaorea soarelui servite cu iaurt mentolat. Ingrediente: 500 g carne de miel tocată 2 linguriţe seminţe de coriandru măcinate 2 linguriţe seminţe de chimen 1 ardei iute roşu, fără seminţe,…

Read more »

Cocktail cu piure de pere, suc de merişor şi scorţişoară

5 February 2011
Cocktail cu piure de pere, suc de merişor şi scorţişoarăO reteta de cocktail cu piure de pere, suc de merisor, scortisoara macinata si vin alb spumant sau rose. Ingrediente: 2 pere bine coapte, fără coajă, cu cotorul scos 100 ml suc de merişor 2 linguriţe scorţişoară măcinată 1 sticlă de vin spumant alb sau rose   Mod de preparare: Perele se pasează într-un blender…

Read more »

Legume cu cascaval Gouda

5 February 2011
Legume cu cascaval GoudaO reteta de legume cu slanina, unt, usturoi, ceapa, ardei, zucchini, oua, oregano, pipe, rosii si cascaval Gouda. Ingrediente: 50 g slănină 1 1ingura unt 1 căţel de usturoi 2 cepe mari 2 ardei galbeni 2 zucchini mici 2 ouă 2 1ingura oregano tăiat mărunt sare piper negru măcinat 200 g roşii 125 g Gouda…

Read more »

Pui cu aroma de alune

5 February 2011

O reteta foarte simpla de pui cu aroma de alune si usturoi, ghimbir, dovleac, sos de soia, zahar, supa si 2 linguri unt de arahide Adăugaţi 2 bucăţi de piept de pui feliat în uleiul în care aţi pus usturoiul şi ghimbirul şi prăjiţi-le timp de câteva minute până se rumenesc. Adăugaţi dovleacul, sosul de…

Read more »

Supa de gulii cu galuste si smantana

5 February 2011

O reteta foarte simpla de supa de gulii cu ceapa, ulei, faina, smantana, sare, patrunjel verde si galuste. Ingrediente: gulii 600 g supă  2 1 ceapă 60 g ulei 80 ml trei linguri de făină smântână 100 g sare şi o linguriţă de knorr pătrunjel verde găluşte 3-4 buc. la o porţie   Mod de…

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 

 
Scrie un comentariu

Scris de pe Aprilie 15, 2013 în Retete&Bauturi

 

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: