Prăjitură de post cu mere şi griş din: faina, gris, zahar, margarina, praf de copt, zahar vanilat, nuci, mere si scortisoara. Ingrediente: 1/2 cana faina 1/2 cana gris 1/2 cana zahar 75 g margarina 1 lingurita praf de copt 2 plicuri zahar vanilat 1 cana nuci maruntite 4-5 mere 2 lingurite scortisoara Mod de…

Somon cu legume si crema de branza din: ulei de masline, vinete, usturoi, ardei grasi, dovlecei, suc de rosii, supa de legume, frunze de busuioc, crema de branza, pesmet, seminte de pin, fileuri de somon si paine crocanta. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 vinete, taiate cuburi 6 catei de usturoi, feliati 5 ardei…
Read more »

Salata de spanac cu fasole alba, rosii si ridichi din: fasole alba, rosii cherry, ridichi, ceapa verde, branza feta, piper, usturoi, sare, suc de lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 1 cutie fasole alba, clatita si scursa 200-300 g spanac proaspat 1 cana de rosii cherry taiate jumatati 1 cana de ridichi taiate felii subtiri…
Read more »

Chec cu carne de porc afumata din: paine alba, carne de porc afumata, oua, usturoi, ceapa, patrunjel verde, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g paine alba 500 g carne de porc afumata 7 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa mica patrunjel verde ulei sare piper Mod de preparare: Taie pâinea în cuburi…
Read more »

Desert cu kiwi si coacăze din: frisca, branza ricotta, coacaze rosii, kiwi, zahar pudra, boabe de piper negru, scortisoara, gelatina alimentara, bezele, zahar vanilat, nuca de cocos, pepene confiat si menta verde. Ingrediente: 300 ml frisca 100 g branza ricotta 200 g coacaze rosii 4 kiwi 75 g zahar pudra 4 boabe de piper negru…
Read more »

Mancare de linte cu vinete si curry din: linte rosie, curcuma, pasta de tamarid, ulei vegetal, ceapa, usturoi, ghimbir, praf de curry, vanata. Ingrediente: 100g de linte roşie, spălată 1 linguriţă de curcuma 1 lingură pastă de tamarind 2 linguri ulei vegetal 1 ceapă medie, feliată fin 1 căţel de usturoi, tocat mărunt 1 bucată…
Read more »

Chec de post din: faina, apa, zahar, ulei, zahar vanilat, praf de copt, sare, stafide, nuca, cacao si dulceata. Ingrediente: 1 pahar faina 1 pahar apa 1 pahar zahar 1/2 pahar ulei 2 plicuri zahar vanilat 1 plic praf de copt 1 praf de sare 50 g stafide 70 g nuca macinata 30 g cacao…
Read more »

Ficat cu legume şi sos din: ficat de vita, lapte dulce, orez salbatic, ardei grasi, compot de visine, scortisoara, amidon, seminte de susan, sare, piper, ulei, patrunjel, ardei iute, ceapa si fenicul. Ingrediente: 500 g ficat de vita 600 ml lapte dulce 100 g orez salbatic 4 ardei grasi un borcan compot de visine 3…
Read more »

Spaghete cu somon pe pat de spanac din: suc de lamaie, baby spanac, coaja de lamaie, capere, busuioc, ulei de masline, somon, piper, sare, ulei de masline extravirgin, usturoi si spaghete. Ingrediente: 2 linguri suc de lamaie 500g frunze de baby spanac coaja rasa de la 1 lamaie 3 linguri capere 60g busuioc proaspat 1…
Read more »

Stufat de mazare din: mazare, ciuperci, ardei, ceapa verde, usturoi verde, rosii, marar, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 cutii de mazare 1 ctuie de ciuperci 5 ardei ardei 4-5 legaturi de ceapa verde 2 legaturi de usturoi verde 3 rosii 1 legatura de marar ulei sare piper Mod de preparare: Mazărea şi ciupercile…
Read more »

Orez cu bacon si mazare din: orez, mazare, bacon, oua, sos de soia si ulei de susan. Ingrediente: 200 g orez cu bob lung 100 g mazare – boabe 100 g bacon 2 oua sos de soia ulei de susan Mod de preparare: Se fierbe orezul in 400 ml apa. Se taie baconul fasii…
Read more »

Şprot cu legume din: sprot, rosii, ciuperci, ulei de masline, fenicul, usturoi, patrunjel, ceapa rosie, ardei capia, sare, piper, paine si malai. Ingrediente: 500 g sprot un kilogram rosii 500 g ciuperci 100 ml ulei de masline un fenicul o capatana de usturoi o legatura patrunjel doua cepe rosii doi ardei capia sare piper paine…
Read more »

Supa de rosii cu pui si avocado din: rosii, ceapa, pui, ulei de masline, usturoi, ardei iute, seminte de coariadru, fasole rosie, coaja de lime, zeama de lime, tortilla, frunze de coarindru, avocado si smantana. Ingrediente: 1,5 kg de rosii, taiate pe jumatate 2 cepe, taiate in sferturi (sau optimi in functie de marime) 1…
Read more »

Mâncare de post din: usturoi, ciuperci, bulion, spanac, sare, piper, faina si patrunjel. Ingrediente: 5-6 catei de usturoi 400 g ciuperci (de orice fel) 1 cana mare bulion 200 g spanac sare piper 2 linguri faina patrunjel Mod de preparare: Pui în ulei să se rumenească usturoiul tăiat mărunt. Adaugi ciupercile spălate, scurse şi…
Read more »

Supa minestrone din: ulei de masline extravirgin, ceapa, praz, usturoi, sunca afumata, morcovi, sare, piper, rosii, supa de pui, oregano, nap, varza, frunze de salata, fasole si parmezan. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline extravirgin 1 ceapa, cuburi 1 praz, feliat (partea alba numai) 4 catei de usturoi, tocati 4 bucati sunca afumata, tocata 3…
Read more »

Cartofi la cuptor cu lămâie şi pătrunjel din: cartofi, margarina, ceapa, zeama de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper si patrunjel verde. Ingrediente: 1 kg cartofi taiati cubulete de 2 cm 40 g margarina 1 ceapa tocata zeama si coaja rasa de la o lamaie sare piper 2 fire de patrunjel verde, taiate marunt …
Read more »

Paste cu spanac şi legume din: paste cu spanac, dovleac, broccoli, ciuperci, miez de nuca, ulei, usturoi, seminte de pin, parmezan, busuioc verde, sare, piper, rosii cherry, ardei capia si marar. Ingrediente: 300 g paste cu spanac 500 g dovleac pentru placinta 500 g broccoli 300 g ciuperci 70 g miez de nuca 150 ml…
Read more »

Bors pescaresc dres cu ou din: peste, ardei grasi, rosii, hrean, patrunjel, apa, oua, bors, patrunjel verde, leustean, sare si piper. Ingrediente: 1 kg peste mare (crap sau somn) 2 ardei grasi 4-5 rosii 1 radacina hrean 1 radacina patrunjel 2 1/2 l apa 2 oua bors dupa gust patrunjel verde leustean (suplimentar) sare piper…
Read more »

Tort aromat cu capsune din: ciocolata neagra, unt, faina, praf de copt, oua, zahar tos, sare, zahar vanilinat, esenta de rom, branza de vaci, frisca, capsune, fursecuri cu cocos si sos de ciocolata. Ingrediente: 200 g ciocolata neagra 125 g unt 100 g faina 3 g praf de copt 4 oua 250 g zahar tos…
Read more »

Chec cu fistic şi ciuperci din: faina, praf de copt, oua, lapte, ulei de masline, sunca, branza cheddar, ciuperci, fistic, sare si piper. Ingrediente: 200 g faina 2 lingurite cu praf de copt 4 oua 120 ml lapte 6 linguri cu ulei de masline 50 g sunca 180 g branza cheddar 3 ciuperci mari 100…
Read more »

Supa crema de conopida cu ulei de masline si piper din: ulei de masline extravirgin, piper, sare, apa, conopida, ceapa si ulei de masline. Ingrediente: ulei de masline extravirgin, dupa gust piper proaspat, dupa gust sare dupa gust 500g apa 1 conopida desfacuta in buchetele 1 ceapa medie, taiata 3 linguri ulei de masline …
Read more »

Chiftele la cuptor din: amestec de carne, ceapa verde, usturoi, patrunjel, marar, paine, oua, faina, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg carne amestec (porc, vita) 1 legatura ceapa verde sau uscata 4-5 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 3 felii de paine 3 oua faina sare piper Mod de preparare: Pui…
Read more »

Pui la cuptor cu gogoşari din: pui, gogosari, limete, usturoi, cimbru, rozmarin, vin alb sec, ulei de masline, curry, sare, piper, castraveti verzi, smantana si menta verde. Ingrediente: 1 pui un kg gogosari doua limete 8 catei de usturoi doua crengute de cimbru doua crengute de rozmarin 200 ml vin alb sec 100 ml ulei…
Read more »

Paste cu sos din: ou, galbenusuri, faina, sare, seminte de pin, sare grunjoasa, ulei de masline si branza de oaie. Ingrediente: 1 ou 2 galbenusuri faina de calitate sare pentru sos: seminte de pin sare grunjoasa ulei de masline branza de oaie Mod de preparare: Intr-un vas amesteci oul întreg cu cele 2 gălbenuşuri…
Read more »

Budinca cu branza de vaci si stafide din: taitei cu ou, smantana, branza de vaci, oua, margarina, zahar, scortisoara, sare si stafide. Ingrediente: 350 g taitei cu ou 1 cana smantana 500 g branza de vaci la temperatura camerei 5 oua batute spuma 75 g unt sau margarina topita 1/3 cana zahar 1/2 lingurita scortisoara…
Read more »

Arpacaş cu ghiveci, la cuptor din: arpacas, ciuperci, ceapa, ardei, ghiveci de legume, suc de rosii, ulei, faina de grau, paprika, sare, piper, foaie de dafin si patrunjel. Ingrediente: 250 g arpacas 6 ciuperci 2 cepe 1 ardei 1 borcan ghiveci de legume 1 ardei iute 1 cana suc de rosii (bulion) ulei 2 linguri…
Read more »

Chec cu rosii uscate din: rosii uscate, mozzarella, branza emmental, oua, faina, praf de copt, lapte, ulei de masline, frunze de busuioc, sare si piper. Ingrediente: 2 linguri cu rosii uscate 200 g mozzarella 100 g branza emmental 3 oua 150 g faina 10 g praf de copt 125 ml lapte cald 80 ml ulei…
Read more »

Clatite din: ou, faina, zahar, praf de copt, apa mierala, ulei si topping. Ingrediente: 1 ou faina 1 lingurita de zahar 1/2 lingurita praf de copt 1/2 ceasca apa minerala ulei pentru gatit topping-uri la alegere: sirop de artar, zahar pudra, unt, smantana sau gem Mod de preparare: Intr-un castron amestecati impreuna faina, oul,…
Read more »

Mancarica de linte cu sfecla din: linte rosie, ceapa, morcov, sfecla rosie, supa de carne, faina, sare, foaie de dafin, ulei si patrunjel verde. Ingrediente: 500 g linte rosie 2 cepe 1 morcov 1 sfecla rosie 1 cana cu supa de carne (sau apa daca vrei de post) 1 lingura cu faina sare 1 foaie…
Read more »

Sarmale de post cu ciuperci din: ciuperci, orez, ceapa, morcov, ulei, bulion, suc de rosii, sare, piper, marar, foaie de dafin si varza murata. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 1 cana de orez 3 cepe 1 morcov 100 ml ulei 2 linguri bulion 150 ml suc de rosii sare piper marar o foaie de dafin 1…
Read more »

Cornuleţe cu ceapă roşie învelite în bacon din: faina, ulei, lapte, zahar, drojdie, unt, cascaval, bacon afumat si ceapa rosie. Ingrediente: 900 g faina 200 ml ulei 500 ml lapte caldut 2 linguri zahar drojdie unt 50 g cascaval 150 – 200 g felii subtiri de bacon afumat 1 ceapa rosie Mod de preparare:…
Read more »

Chec cu ton din: praz, ceapa, ton in ulei, oua, faina, ulei de masline, praf de copt, unt, sare si piper. Ingrediente: 1 fir de praz 1 ceapa 200 g ton in ulei 4 oua 250 g faina 100 ml ulei de masline + 2 linguri 1 pliculet cu praf de copt 30 g unt…
Read more »

Gogoşi de cartofi din: faina, drojdie, zahar, cartofi, sare si ulei. Ingrediente: 500 g faina drojdie cat o nuca 4 linguri rase cu zahar 2 cartofi mari bine fierti sare ulei de prajit Mod de preparare: Prepară o maia: freacă drojdia cu o linguriţă cu zahăr, făină cât iei între degete şi un pic…
Read more »

Piept de pui cu sos picant din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, ardei gras, boia iute, sare, piper si ulei. Ingrediente: 2 piepti de pui cu os 2 cepe mici 2-3 catei de usturoi 1 ardei gras 1 cutie cu rosii tocate in bulion 2 linguri cu bulion 1 lingurita rasa cu boai iute…

Supă de pui cu praz, morcovi si frunze de dafin din: ulei, pui, bacon, morcovi, telina apio, praz, vin, frunze de dafin, prune uscate si paine. Ingrediente: 1 lingura de ulei 1 pui mediu, taiat in bucati 180 g de bacon, taiat cubulete 2 morcovi, tocati 2 tulpini de telina Apio 1-2 fire de praz,…
Read more »

Gulas cu carne de vita si macaroane din: ulei de masline, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, rosii, condimente italiene, frunze de dafin, sos de soia, praf de usturoi, condimente pentru friptura, macaroane si smantana. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 500 g carne tocata de vita 1 ceapa, tocata 2 lingurite…
Read more »

Pastă de linte cu legume coapte din: linte, smantana, seminte de casa, morcovi, pastarnaci, ardei kapia, ceapa rosie, ceapa albe, usturoi, dovlecel, ierburi de provence, cimbru verde, ulei de masline, sare de mare si piper. Ingrediente: 1 cutie cu linte 100 g smantana de casa 10 g seminte de dovleac 7 morcovi mici 5 pastarnaci…
Read more »

Prajitura cu ciocolata si cafea din: oua, zahar tos, cafea macinata, apa rece, faina, praf de copt, cacao, lapte, esenta de rom, margarina, crema de ciocolata, esenta de rom si frisca. Ingrediente: pentru blat: 6 oua 200 g zahar tos 6 linguri cafea fin macinata 6 linguri apa rece 200 g faina un pachet praf…
Read more »

Burgeri cu naut, ceapa rosie si chimion din: naut, coaja de lamaie, suc de lamaie, chimion, coriandru, ou, pesmet, ceapa rosie, ulei de masline, chifle integrale, rosie, castravete si sos de chilli. Ingrediente: 400g năut de la conservă, scurs coaja rasă de la 1 lămâie, plus sucul de la ½ lămâie 1 linguriţă de chimion…
Read more »

Friptura de vita cu legume si pesto din: telina, morcovi, salote, telina apio, ulei de masline, antricoate de vita, andiva, patrunjel, alune caju, usturoi, ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie si parmezan. Ingrediente: 250 g telina, curatata si taiata cubulete 300 g de morcovi, taiati in sferturi pe lungime 3 salote mari, taiate in…
Read more »

Macaroane cu branza si curry din: macaroane, unt, ou, branza telemea, branza de burduf si curry. Ingrediente: 500 g macaroane 100 g unt 1 ou 200 g branza telemea 100 g branza de burduf 1/2 lingurita de curry Mod de preparare: Pune macaroanele la fiert în apă clocotită, cu un praf de sare.Lasă-le 8-10…
Read more »

Gulaş cu ciuperci si galusti din: ciuperci, ceapa, ulei, slanina afumata, carne de porc, bulion, sare si piper. Ingrediente: 450 g ciuperci 4 cepe 50 ml ulei 4 felii slanina afumata 800 g carne de porc (pulpa) 2 linguri bulion sare piper Mod de preparare: Ceapa, curăţată şi tăiată solzişori, o căleşti în uleiul…
Read more »

Quiche cu oua de prepelita din: faina, unt, oua, praf de copt, sare, spanac, usturoi, branza de burduf, oua de prepelita, smantana, busuioc, parmezan, unt, sare si piper. Ingrediente: 1 cana faina 50 g unt 1 ou 1 lingurita cu praf de copt 1 praf de sare pentru umplutura: 450 g spanac congelat 3-4 catei…
Read more »

Cochilii cu ficat de pui din: chochilii, ceapa, costita, ficat de pui, unt, ulei de masline, faina, supa si smantana. Ingrediente: 1 pachet cochilii (sau orice tip de paste) 2 cepe 3 felii de costita (bacon) 500 g ficat de pui 50 g unt ulei de masline 1 lingura faina 1 cana supa 2 lingurita…
Read more »

Taitei cu legume si chiftele din: carne tocata de vita, pesmet, sos, sos dulce de ardei iute, ketchup, amestec chinezesc de cinci condimente, ulei de floarea soarelui, taitei cu ou, legume, sos de soia, seminte de susan si menta. Ingrediente: 300 g carne tocata de vita 200 g de pesmet 12o g sos pentru wok…
Read more »

Coroniţă cu stafide si vanilie din: margarina, ulei de floarea soarelui, sare, coaja de lamaie, esenta de vanilie, miere de salcam, stafide, faina, drojdie, lapte de soia, zahar pudra. Ingrediente: 100 g margarina 65 ml ulei de floarea soarelui un praf sare coaja de la doua lamai 2-3 picaturi esenta de vanilie 3 linguri miere…
Read more »

Salata calda de cartofi cu sos de ansoa din: cartofi, rosii uscate, usturoi, lamaie, pasta de ansoa, patrunjel verde, masline, ulei de masline si sare. Ingrediente: 4 cartofi 2-3 rosii uscate 4-5 catei de usturoi 1 lamaie 1/2 lingurita cu pasta de ansoa patrunjel verde 1 lingura cu varf de masline fara samburi 1 lingura…
Read more »

Margarita cu portocale rosii din: suc de portocale rosii, suc de limeta, vin alb, tequilla, gheata si felii de portocale rosii. Ingrediente: 1/2 ceasca de suc de portocale rosii 2 linguri de suc proaspat de limeta 3 linguri vin sec alb 7 linguri Tequila felii de portocale rosii/limeta pentru servire gheata Mod de…
Read more »

Mâncare ungurească cu varză acră din: varza acra, supa instant, cabanos, unt, pasta de rosii, praz, gogosar rosu si boia dulce. Ingrediente: 500 g varza acra 500 ml supa instant 200 g cabanos 20 g unt sau margarina 50 g pasta de rosii 1 legatura de praz 1 gogosar rosu boia dulce Mod de…
Read more »

Pui la cuptor cu salata din: piept de pui, ulei de masline, boia, avocado, otet de vin rosu, patrunjel, rosie si ceapa rosie. Ingrediente: 1 piept de pui fără piele 2 linguriţe ulei de măsline (dintre care una pentru salată) 1 linguriţă cu vârf de boia pentru salata: ½ avocado mic, tăiat cubuleţe 1 linguriţă…
Read more »

Prăjitură cu morcov şi nucă din: oua, zahar, ulei, faina, nuca, morcov, praf de copt si unt. Ingrediente: 5 oua 10 lingura cu zahar 6 linguri cu ulei 9 linguri cu faina 150 g nuca 1 morcov ras 1 praf de copt 1 cub de unt Mod de preparare: Bate ouăle cu zahărul până…
Read more »

Sufleu de ficat de pasăre din: ficat de pasare, faina, oua, unt, lapte, sare si piper. Ingrediente: 300 g ficat pasare 100 g faina 6 oua 150 g unt 300 ml lapte sare si piper dupa gust Mod de preparare: Cureţi ficatul, îl speli, îl zvânţi bine cu un prosop şi îl înăbuşi în…
Read more »

Strudel cu mere si scortisoara din: margarina, otet, sare, faina, apa minerala, mere, scortisoara, zahar, coaja de lamaie, zeama de lamaie, zahar pudra, menta si cuisoare. Ingrediente: pentru aluat: 175 g margarina 2 linguri otet un praf sare 300 g faina 75 ml apa minerala pentru umplutura: 500 g mere o lingurita scortisoara 4 linguri…
Read more »

Supa de rosii cu chifle din: faina, unt, oregano, mozzarella, ulei, ceapa, morcov, rosii, supa de legume, smantana si zahar. Ingrediente: 500 g faina pentru paine 100 g de unt cu usturoi, moale 2 lingurite de oregano uscat 175 g cheddar, moazzarella sau un amestec, dat pe razatoare ulei, pentru uns 1 ceapa tocata 1…
Read more »

Legume la cuptor cu piept de pui din: piept de pui, mazare, rosii, ceapa, ardei gras, morcov, ulei, sare si busuioc. Ingrediente: 2 bucati de piept de pui dezosat 300 g mazare 500 g rosii proaspete (sau 1 conserva) 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 morcov ulei sare busuioc Mod de preparare: Taie…
Read more »

Ciolan afumat cu varză murată din: ciolan afumat, varza murata, bacon, piper, marar uscat, ulei de masline, supa de carne si smantana. Ingrediente: 1 ciolan afumat mai mare, de peste 1 kg 1 kg varza murata 200 g bacon piper marar uscat ulei de masline 200 ml supa de carne sau de zarzavat circa 200…
Read more »

Un desert delicios, melcisorii cu stafide sunt perfecti pentru o dupa-amiaza racoroasa. Puteti servi alaturi de o ceasca de ceai fierbinte. Ingrediente pentru aluat: 500g faina 260g lapte 1 ou 10g drojdie 5g de sare 50g unt 40g zahar pudra Ingrediente pentru crema: 3 galbenusuri de ou 25g faina 30g zahar pudra 15g de esenta…
Read more »

Gulas de vita cu ardei gras din: carne de vita, ceapa, untura, boia dulce, boia iute, supa, vin rosu, foi de dafin, sare, piper alb, cartofi, ardei gras si patrunjel. Ingrediente: 600 g carne de vita pentru gulas 250 g ceapa 2 linguri untura 1 lingura boia dulce 1 lingurita boia iute 400 ml supa…
Read more »

Salata cu fasole, porumb si ardei iute din: fasole alba, fasole rosie, porumb dulce, ardei verzi, ardei iute, ardei capia, patrunjel, zeama de lamaie, coaja de lamaie, miere, piper, sare grunjoasa, ulei de masline, otet balsamic, crutoane aromate cu usturoi. Ingrediente: 300 g faole alba 200 g fasole rosie 150 g porumb dulce 2 ardei…
Read more »

Chifteluţe de păstrăv din: file de pastrav, ceapa verde, marar, usturoi, paine, pesmet, ulei, iaurt de soia, usturoi, ulei de floarea soarelui, marar, frunze de menta si zeama de lamaie. Ingrediente: 600 g file de pastrav 6 fire ceapa verde 2 legatura marar 1-2 fire usturoi 200 g paine alba inmuiata in lapte de soia…
Read more »

Pulpe cu sos de rosii si masline din: pulpe de pui, rosii, ceapa, usturoi, masline verzi, ulei, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 4 pulpe de pui 1 cutie cu rosii intregi 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 100 g masline verzi ulei sare piper patrunjel Mod de preparare: Curăţă pulpele, spală-le şi tamponează-le…
Read more »

Paste cu ton si rosii cherry din: tagliatelle, ton, rosii cherry, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 3 conserve de ton bucati (in ulei) 300 g rosii cherry patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Pune apa la fiert într-un vas mare. Când stă să fiarbă, adaugă sare şi amestecă. Toarnă…
Read more »

Portofele cu carne tocata din: aluat foitaj, carne tocata, ceapa, galbenusuri, vin alb, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 pachet de aluat foitaj 300 g carne tocata 1 ceapa alba 2 galbenusuri 100 ml vin alb ulei sare piper Mod de preparare: Lasă aluatul să se decongeleze la temperatura camerei. Toacă mărunt ceapa şi…
Read more »

Peste la aburi cu vin de orez, ghimbir si ceapa verde din: sos de soia, mirin, zahar, lamaie, orez basmati, fileuri de tilapia, ghimbir, ardei iute si ceapa verde. Ingrediente: 3 linguri sos de soia 75ml de mirin (vin de orez) 2 linguri de zahăr 1 lămâie, ½ stoarsă, ½ feliată 250g de orez basmati,…
Read more »

Ardei umpluţi şi gratinaţi din: ardei, vanata, rosii, dovlecei, ceapa rosie, praz, cimbru verde, piper, pesmet, ulei de masline, pasta de masline, pasta de ardei si cascaval de post. Ingrediente: 4 ardei rosii o vanata 6-8 rosii 2-3 dovlecei o ceapa rosie un fir praz cimbru verde sare grunjoasa piper negru macinat 2-3 linguri pesmet…
Read more »

Curry cu fasole verde si peste din: orez basmati, pasta de curry, ceapa, lapte de cocos, supa de pui, fasole verde, cod si ceapa verde. Ingrediente: 250 g orez basmati 3 linguri cu varf de pasta de curry 1 ceapa, taiata in felii subtiri 400 g lapte de cocos 1 cub condimente supa de pui…
Read more »

Cartofi cu roşii şi brânză sărată din: cartofi, rosii, branza sarata, smantana si ulei. Ingrediente: 3 cartofi mari 3 rosii 150 g branza sarata 75 g smantana ulei Mod de preparare: Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare, 20 de minute. Verifică-i din când în când, să nu crape. Nu-i fierbe mai mult…