
Supa crema de rosii si ardei cu busuioc si crutoane cu usturoi din: ulei de masline, rosii, ceapa, morcovi, ardei capia, telina, usturoi, foi de dafin, miere, crutoane cu usturoi, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 30 ml ulei de măsline 2 kg roșii 1 ceapă 2-3 morcovi 5 ardei capia 1 bucată de țelină 1 cățel…
Read more »

Supa crema de dovlecei cu busuioc din: dovlecei, cartofi, ceapa, frunze de busuioc, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg dovlecei 300 g cartofi 1 ceapa 20-25 frunze de busuioc ulei de masline Mod de preparare: Alegi dovlecei tineri, care nu au prea multe seminţe. Le îndepărtezi capetele şi îi tai în cubuleţe. Cureţi car¬tofii,…
Read more »

Supa crema de rosii cu carnati si telina din: carnati, ulei, morcov, ceapa, ardei rosu, telina, rosii, sare, piper, oregano. Ingrediente: 150 g cârnaţi 50 ml ulei 1 morcov 1 ceapă 1 ardei roşu 1 ţelină ½ kg roşii sare piper oregano Mod de preparare: Se curăță și se spală toate legumele. Morcovul se…
Read more »

Supa crema de rosii cu ceapa verde si branza telemea din: rosii, branza telemea, ceapa verde, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg roșii 100 g brânză telemea 1 ceapă verde sare piper Mod de preparare: Se opăresc roșiile în apă clocotită. Se decojesc, se scoate cotorul și se pasează în blender. Se pune piureul în…
Read more »

Supă-cremă de roşii coapte din: rosii, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, verde, usturoi, cimbru verde, sare de mare, ulei de masline, zahar brun, piper. Ingrediente: 1 kg rosii 5 morcovi 1 radacina de patrunjel cu tot cu frunze 1 legatura ceapa verde 3 catei de usturoi 2-3 fire cimbru verde sare de mare ulei de…
Read more »

Taitei prajiti cu legume crocante din: ulei, fidea de orez, usturoi, ghimbir, ardei iute, ciuperci, tofu, mazare, varza chinezeasca, arpagic, sos de fasole, sos de soia, zahar, sos de stridii, ulei de susan, vin, supa, faina de porumb. Ingrediente: ulei 150 g de fidea de orez 2 catei de usturoi, tocat 1 bucatica ghimbir, tocat…
Read more »

Supa de fasole verde cu verdeata din: fasole, ceapa, morcov, ou, verdeata, sare, faina, ulei. Ingrediente: 1 kg fasole 1 ceapa 1 morcov 1 ou fiert tare verdeata tocata sare 1 lingura cu faina 1 lingura cu ulei Mod de preparare: Curăţaţi fasolea, o spălaţi în apă călduţă, o rupeţi bucăţi de 3-4 cm.…
Read more »

Supa crema de pui cu muguri de pin din: piept de pui, morcovi, telina, cartof, dovlecel, marar, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de pui 2 morcovi 1 țelină 1 cartof 1 dovlecel mărar sare piper Mod de preparare: Se pune pieptul de pui la fiert în apă cu sare. Se adaugă după 10…
Read more »

Supa crema de porumb cu spanac din: frunze de spanac, unt, smanana, porumb, sare, piper. Ingrediente: 200 g frunze de spanac 100 g unt 100 g smântână 3 porumbi sare piper Mod de preparare: Se fierbe porumbul. Se desfac boabele după știulete și se pasează în blender. Se amestecă cu smântână și se adaugă…
Read more »

Supa crema de mazare cu prosciutto si smantana din: mazare, prosciutto, cartofi, ceapa verde, smantana, sare, piper. Ingrediente: 400 g mazăre boabe 50 g prosciutto 2 cartofi 1 ceapă verde smântână sare piper Mod de preparare: Se pune la fiert 1 litru de apă cu sare. Se adaugă mazărea și cartofii tăiați cuburi. Se…
Read more »

Supa de gaina cu taitei si legume din: tacam de gaina, morcovi, ceapa, telina, albitura, paste, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 tacam de gaina 2 morcovi, tocati cubulete 1 ceapa, tocata 1 telina, tocata cubulete 1 albitura, taiata marunt 1 mana de paste 1 legatura de patrunjel, tocata fin sare piper Mod de preparare:…
Read more »

Supa rece de castraveti cruzi din: morcovi, telina, ceapa, albitura, castarveti, smantana, sare, piper, marar. Ingrediente: 4 morcovi 1 telina 1 ceapa albitura 2 castraveti mari 1 cana cu smantana sare piper marar Mod de preparare: Curăţaţi morcovii, ţelina şi ceapa, le tăiaţi în două, le spălaţi. Puneţi la fiert morcovii şi ţelina în…
Read more »

Supă răcoritoare din: castraveciori, smantana, chimen, usturoi, marar verde, ardei gras, sare, piper. Ingrediente: 8 castraveciori proaspeti 500 ml smantana rece 1 lingurita chimen macinat 2 catei de usturoi 1 legatura marar verde 1 ardei gras rosu sare piper Mod de preparare: Spălaţi legumele şi scurgeţi-le de apă. Cu ajutorul unui blender mărunţiţi castraveciorii,…
Read more »

Supa crema de linte cu verdeata si crutoane din: linte, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, otet, patrunjel verde, sare, piper, crutoane cu usturoi. Ingrediente: 400 g linte 1 ceapă 1 morcov 2 pătrunjel rădăcină ½ lingură oțet 1 pătrunjel verde sare piper crutoane cu usturoi Mod de preparare: Se fierbe lintea în apă cu…
Read more »

Supa crema de legume cu marar si crutoane din: dovlecel, cartofi, morcov, marar, crutoane, sare, piper. Ingrediente: 1 dovlecel 2 cartofi 1 morcov mărar proaspăt crutoane sare piper Mod de preparare: Se curăță legumele, se taie cuburi și se fierb într-un litru de apă. Când sunt bine pătrunse se scot din supă și se…
Read more »

Supa crema de dovlecel din: dovlecel, apa, patrunjel, leustean, usturoi, ulei de masline, cartofi, ceapa, lamaie. Ingrediente: 700 g dovlecel 1 ½ l apă 1 legătură pătrunjel 1 legătură leuștean 3-4 căței usturoi 3 linguri ulei măsline 2 cartofi 1 ceapă 1 lămâie Mod de preparare: Se spală și se curăță dovleceii. Se taie…
Read more »

Supa crema de dovleac cu ardei iute si smantana din: dovleac, smantana, sare, piper, ardei iute. Ingrediente: 1 dovleac potrivit smântână sare piper ardei iute Mod de preparare: Se taie dovleacul în două și se scot semințele. Se introduce dovleacul în cuptor și se coace 60 minute. Se scoate din cuptor, se decojește, se…
Read more »

O reteta delicioasa de supa cu: ulei de masline, usturoi, cuburi supa de pui, apa, telina, morcovi, piper, sare, orez, mazare, carne de pui, oua, suc de lamaie. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 căţel de usturoi, tocat mărunt 3 cuburi de supă concentrată de pui 600 ml de apă (pentru cuburi) 1 rădăcină…
Read more »

O reteta delicioasa de supa cu: ceapa, ulei de masline, chili, sare, linte, fasole, telina, sos de rosii, morcovi, cascaval afumat, coriandru, patrunjel, smantana. Ingrediente: 1 ceapă mărunţită 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriţe de pudră de chili 1/2 linguriţă de sare 1 ceaşcă de linte fiartă şi scursă 5 ceşti de apă…
Read more »

Supa crema de dovleac cu ceapa verde din: miez de dovleac, unt, ceapa verde, miez de seminte de dovleac, ulei, sare. Ingrediente: 400 g miez de dovleac 100 g unt 2 cepe verzi 1 lingură mieji de semințe de dovleac ulei sare Mod de preparare: Se porționează miezul de dovleac și se fierbe în…
Read more »

Supa cu fulgi de ou din: cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, telina, pastarnac, patrunjel, ou, faina, lapte, sare. Ingrediente: 4 cartofi 2 morcovi 1 raacina de patrunjel 1 telina mica 1 radacina pastarnac 1 legatura patrunjel 1 ou 1 lingura faina 150 ml lapte sare Mod de preparare: Curăţaţi zarzavaturile, spălaţi-le şi tăiaţi-le mărunt.…
Read more »

Supa crema cu bacon si smantana din: lapte, unt, smantana, gorgonzola, bacon, conopida, faina, oua, sare, patrunjel. Ingrediente: 100 ml lapte 100 g unt 50 ml smântână 100 g gorgonzola 50 g bacon 1 conopidă 2 linguri făină 2 ouă sare pătrunjel Mod de preparare: Se curăță conopida de frunze, se spală și se…
Read more »

Supa de gaina cu legume din: gaina, morcovi, telina, cartofi, sare, piper. Ingrediente: 1 găină 2 morcovi 1 țelină 2 cartofi sare piper Mod de preparare: Se porționează găina și se pune la fier cu toate legumele curățate. Se fierb 2 ore. Se îndepărtează spuma. Se scot legumele și se pasează în mixer. Se…
Read more »

Supa crema de ciuperci cu ardei iute si crutoane din: supa de carne, ciuperci, unt, leustean, zahar, ulei de masline, smantna, faina, patrunjel, sare, piper, crutoane, ardei iute. Ingrediente: 500 ml supă de carne (sau de legume) 1 kg ciuperci 100 g unt 1 legătură leuștean tocat ¼ linguriță zahăr 4-5 linguri ulei de măsline…
Read more »

Supa de cartofi noi din: cartofi noi, seminte de chimen, smantana, foi de dafin, oua, faina, marar, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi noi 1 lingura seminte de chimen 200 ml smantana 2 foi de dafin 2 oua 1 lingura faina 1 legatura marar sare piper Mod de preparare: Curăţaţi cartofii şi puneţi-i la…
Read more »

Supa cu peste si fenicul din: ceapa, usturoi, bulbi de fenicul, ulei, seminte de fenicul, patrunjel, rosii, vin, supa de peste, lamaie, praf de sofran, file de peste. Ingrediente: 2 cepe 5 catei usturoi 2 bulbi fenicul 6 linguri ulei 1 lingurita seminte de fenicul 1 lingura patrunjel tocat 3 rosii 500 ml vin alb…
Read more »

Supa de pui cu taitei de casa din: pui, morcovi, radacina de telina, ceapa, patrunjel, oua, faina, sare. Ingrediente: 1 pui de 1,5 kg 3 morcovi o radacina de telina o ceapa alba o radacina de patrunjel pentru taitei: 2 oua 200 g faina un pic de apa sare Mod de preparare: Puiul se…
Read more »

Supa cu piept de pui, avocado si coriandru din: suc de rosii, ceapa, ardei grasi, cartofi albi, supa din concentrat de pui, ulei, apa, sare, piper, piept de pui, avocado, coriandru. Ingrediente: 500 ml suc de rosii o ceapa alba 2 ardei grasi 5 cartofi albi vechi un litru supa din concentrat de pui 2…
Read more »

Supa de sfecla cu legume si lamaie din: morcovi, sfecla, cartofi, telina, mazare, usturoi, ceapa, ulei de masline, ghimbir, lamaie, supa de legume, piper, iaurt. Ingrediente: 3-4 morcovi, cuburi 1/2 kg sfecla, cuburi 2-3 cartofi, cuburi 3 tulpini de telina, cuburi 1 mana de mazare pastai 1 ceapa, feliata 4 catei de usturoi, tocati…
Read more »

Supa cu mere si crutoane de paine prajita din: mere acrisoare, zahar, sare, oua, crutoane de paine prajita. Ingrediente: 1 kg mere acrisoare 2 linguri cu zahar 1 lingurita cu sare 2 oua crutoane de paine prajita Mod de preparare: Spălaţi merele, le curăţaţi de coajă şi cotoare, tăiaţi felii subţiri, pe care…
Read more »

Copane de pui cu broccoli din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, vin, supa, seminte de susan. Ingrediente: 4 pulpe de pui (a circa 200g) sare piper 2 lamai 500 g broccoli 4 catei de usturoi 100 ml vin alb sec 125 ml supa 2-3 linguri seminte de susan Mod de preparare:…
Read more »

Supă de cartofi dulci şi quinoa din: boabe de quinoa, apa, sare, piper, ulei de masline, sunca, ceapa, usturoi, cartofi, ardei iute, supa de legume, frunze de spanac, patrunjel. Ingrediente: 150 g boabe de quinoa 250 ml apa sare piper 1 lingura ulei de masline 125 g sunca 1 ceapa 2 catei de usturoi decojiti…
Read more »

Lasagna de pui cu legume crocante din: morcovi, ceapa, unt, mazare, supa, fasole congelata, sare, file de piept de pui, oregano, piper, faina, lapte, smantana, cascaval si foi de lasagna. Ingrediente: 300 g morcovi 1 ceapa 70 g unt 150 g mazare congelata 250 ml supa 350 g fasole congelata sare 400 g file de…
Read more »

Supa de rosii cu paine din: rosii, ceapa, usturoi, busuioc, oregano, ulei, supa de legume, sare, piper, seminte de dovleac, unt, sare. Inrgediente: 1 kg rosii 2 cepe 1 catel de usturoi 1/2 lingurita busuioc 1/2 lingurita oregano 3 linguri ulei 500 ml supa de legume sare piper pentru crema de seminte: 200 g seminte…
Read more »

Supa de sfecla cu ou din: sfecla, morcovi, radacina de patrunjel, cartofi, zeama de lamaie, smantana, chimen, apa, sare, piper, marar, ridichi, castravete, oua, frunze de sfecla. Ingrediente: 600 g sfecla 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 500 g cartofi 1 legatura marar zeama de la o lamaie 500 g smantana 2 lingurite rase chimen…
Read more »

Supa crema de salata cu branza de capra din: ceapa, usturoi, unt, cartof, supa de legume, frunze de spanac, bagheta, branza roquefort, smantana. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 25 g unt 1 cartof mare 1 l supa de legume 250 g frunze de fetica sau de spanac 1 minibagheta 100 g Roquefort 4…
Read more »

Supa alba cu galuste de gris din: pui, oua, gris, ceapa, morcovi, telina, cartofi, sare, piper, verdeata, branza telemea. Ingrediente: 1 pui sau 1/2 pasare mare 2 oua 6 linguri cu gris 1 ceapa 4 morcovi 1 telina 4 cartofi sare piper verdeata 6 felii de branza telemea Mod de preparare: Curăţaţi carnea, o…
Read more »

Musaca de dovlecei cu carne de berbecut din: dovlecei, ceapa, usturoi, ulei de masline, carne tocata de berbecut, scortisoara, oregano, sare, piper, orez, supa, unt, faina, lapte, oua, nucsoara, cascaval. Ingrediente: 850 g dovlecei 1 ceapa 3 catei de usturoi 5 linguri ulei de masline 400 g carne tocata de berbecut (pulpe de berbecut sau…
Read more »

Supa rece de castraveti din: iaurt, apa, castarvete, marar, usturoi, ulei de masline, sare, nuci. Ingrediente: 2 cani de iaurt 2 cani de apa 1/2 castravete, tocat 1/2 cana marar proaspat, tocat 2 catei de usturoi, tocati 1 lingura de ulei de masline Sare, dupa gust nuci, tocate (optional) Mod de preparare: Intr-un…
Read more »

Supa de ciuperci sau de hribi din: ciuperci, ceapa, lapte, unt, faina, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci sau 6-7 hribi mari 1 ceapa 1 pahar lapte nefiert 1 lingura cu unt 1 lingura cu faina sare piper Mod de preparare: Curăţaţi ciupercile de frunze şi nisip, spălaţi în mai multe ape, înlăturaţi codiţele…
Read more »

Supa cu piept de pui si lemongrass din: ardei curry, usturoi, seminte de coriandru, ghimbir, lamaie, lemongrass, ceapa rosie, supa de pui, piept de pui, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 10 ardei curry 6 catei de usturoi 1/2 lingurita seminte de coriandru 2 linguri ghimbir ras 1 lamaie 2 fire lemongrass 2 cepe rosii…
Read more »

Supa Tom Yum Goong din: lime, tulpini de lemongrass, ardei iute, supa de pui, ciuperci, creveti, caracatita, coriandru, piper, zahar brun. Tom Yum Goong, devenită un adevărat simbol naţional al Thailandei, este j o supă de creveţi, carne de pui, peşte sau fructe de mare şi ciuperci. La toate acestea, se adaugă frunze de coriandru,…
Read more »

Mini tarte cu carne de pui din: piept de pui, supa, ceapa verde, unt, faina, mazare, smantana, sare, piper, suc de lamaie, galbenusuri, aluat de foi. Ingrediente: 500 g file de piept de pui 300 ml supa 3 cepe verzi 1 lingura unt 1 lingura faina 250 g mazare congelata 200 g smantana sare piper…
Read more »

Supa aromata de morcov din: morcov, fenicul, ulei, cartofi, sare, lamaie, patrunjel. Ingrediente: un kg morcov 1/2 bulb fenicul o lingura ulei 3 cartofi sare pentru servit: cateva felii de lamaie patrunjel Mod de preparare: Morcovii se taie rondele fine, feniculul se feliază subţire, iar cartofii se taie cuburi. In oala de fiert supa…
Read more »

Supa de pui cu paste si morcovi din: maruntaie de pui, ceapa, morcovi, telina, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, ulei de masline, patrunjel. Ingrediente: 1 kg maruntaie de pui (gaturi, spate si aripi) 1 ceapa, taiata bucati mari 2-3 morcovi taiati bucati 1 telina, taiata bucati mari 1 capatana usturoi, taiat in jumatate…
Read more »

Supa rece de patrunjel din: iaurt, patrunjel, paine, lapte, suc de lamaie, sare. Ingrediente: un kg iaurt 2 legaturi patrunjel 3-4 felii de paine cu miez 100 ml lapte sucul unei jumatati de lamaie sare pentru servit: crutoane Mod de preparare: Iaurtul se pune la scurs într-un tifon pentru a elimina apa în exces.…
Read more »

Supa de bere cu ou si carnat din: bere neagra, castarvete, ridichi, marar, ceapa verde, oua, carnat de casa, sare. Ingrediente: 2 l bere neagra cu 5% alcool un castravete mare o legatura ridichi 2 legaturi marar o legatura ceapa verde 2 oua fierte tari un carnat de casa sare Mod de preparare: Se…
Read more »

Gazpacho cu rosii, castraveti si ardei din: rosii, castravete, ardei gras, ceapa, miez de paine, supa din concentrat de vita, usturoi, otet, ulei, boia, sare, piper. Ingrediente: un kg rosii bine coapte un castravete un ardei gras rosu o ceapa 200 g miez de paine 250 ml supa din concentrat de vita 3 catei de…
Read more »

Supa de rosii cu smantana si busuioc din: morcovi, rosii, smantana, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 2 morcovi 1 kg rosii bine coapte 100 g smantana busuioc proaspat sare piper Mod de preparare: Curăţăm morcovii şi îi tăiem rondele. Fierbem 30 minute în apă cu sare. Spălăm roşiile şi le fierbem 10 minute în apă.…
Read more »

Supa de linte din: linte rosie, supa de legume, rosii, sare, ulei de masline, seminte de mustar, seminte de chimen, ardei iute, ghimbir, usturoi, ceapa, coriandru, turmeric, chili, scortisoara, cuisoare, lamaie verde, coriandru, sare. Ingrediente: 1 ½ cani linte rosie, clatita 4 cani supa de legume 2 rosii, cuburi 1 lingurita de sare 1…
Read more »

Supa cu fidea si fasole verde din: fasole verde, morcov, ceapa, telina, patrunjel, fidea, ulei de floarea soarelui, usturoi, marar, sare, piper, smantana. Ingrediente: 450 g fasole verde un morcov doua cepe un sfert de telina o radacina de patrunjel 3 rotocoale de fidea 75ml ulei de floarea soarelui doi catei de usturoi marar sare…
Read more »

Supă de roşii excelentă din: rosii, foi de dafin, cuisoare, coaja de lamaie, patrunjel verde, zeama de legume, smantana, piper, sare, nucsoara, ceapa verde, ulei de masline, crutoane de paine. Ingrediente: 500 g rosii bine coapte 2 foi de dafin 2-3 cuisoare coaja unei lamai patrunjel verde 1 ceapa 2-3 lingurite faina de grau zeama…
Read more »

Supă cu paste, creveti si legume din: paste, mazare, ardei gras verde, ceapa alba, ceapa rosie, creveti, morcovi baby, usturoi, sos de soia, ulei de masline, marar, sare, piper, limeta. Ingrediente: 200 g paste de casa 200 g mazare un ardei gras verde o ceapa alba o ceapa rosie creveti 100 g morcovi baby doi…
Read more »

Supa picanta cu pui si legume din: pulpe de pui, copane de pui, tulpina de telina, morcovi, frunza de dafin, piper boabe, ulei, ceapa, usturoi, ardei iute, ardei gras, coriandru, fasole neagra, rosii, fasole rosi, supa de pui, praf de chili, chimen, oregano, zahar, sare, smantana. Ingrediente: 2 pulpe de pui si 2 copane…
Read more »

Retete video: Cum se prepara Supa englezeasca de ceapa Incoming search terms:retete muraturi jamie oliver
Read more »

Supa de pui si curcan cu spanac, orz si linte din: ceapa, piept de pui, carne tocata de curcan, linte, apa, orz, supa din concentrat de pui, naut, spanac, ulei, suc de rosii, patrunjel. Ingrediente: 1/2 piept de pui o ceapa 200 g carne tocata de curcan 250 g linte un litru apa 125 g…
Read more »

Supa de sfecla din: sfecla fiarta, usturoi, smantana, suc de lamaie, coriandru, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle fierte un catel usturoi 4 linguri smantana 2 linguri suc de lamaie coriandru sau patrunjel sare piper Mod de preparare: Se taie sfecla si se mixează cu smântână. Se adaugă usturoiul şi sucul de lămâie, sare şi…
Read more »

Supa de castravete din: iaurt, castravete, menta, usturoi, lapte, sare. Ingrediente: 400 g iaurt un castravete de sera o legatura de menta proaspata un catel de usturoi 100 ml lapte sare Mod de preparare: Castravetele se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă 30 de minute să elibereze sucul. Apoi, se…
Read more »

Supa cu jambon uscat din: rosii, paine, usturoi, ulei, otet de vin rosu, sare, piper, oua, jambon uscat. Ingrediente: 4 rosii mari 4 felii de paine fara coaja 3 catei de usturoi 4 linguri ulei o lingurita otet de vin rosu sare piper 4 oua fierte tari 4 felii jambon uscat Mod de preparare:…
Read more »

Supa de iaurt turceasca din: iaurt, orez alb, supa din concentrat de vita, unt, usturoi, oua, sare, piper. Ingrediente: 2 pahare mari iaurt 100 g orez alb 150 ml supa din concentrat de vita 25 g unt un catel de usturoi o legatura marar 2 oua sare piper Mod de preparare: In vase separate…
Read more »

Supa de rosii cu branza din: rosii, ceapa alba, usturoi, zahar pudra, ulei, sare, frunze de busuioc, mozzarella, crutoane. Ingrediente: un kg rosii bine coapte 2 cepe albe, vechi un catel de usturoi o lingura zahar pudra 2 linguri ulei un praf sare pentru servit: 3-4 frunze busuioc 100 g mozzarella crutoane Mod de…
Read more »

Supă cremă de ciuperci cu patrunjel din: ciuperci albe, unt, faina, supa din concentrat de pui, lapte, smantana, lamaie, usturoi, patrunjel, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: un kg ciuperci albe 100 g unt 3 linguri faina un litru supa din concentrat de pui 1/2 l lapte 4 linguri smantana o lamaie un catel de usturoi o…
Read more »

O reteta delicioasa de supa cu: porumb, morcov, ardei iute, ardei gras, ciuperci uscate, telina, ceapa, broccoli, usturoi, unt, faina, smantana, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 100 g porumb boabe un morcov un ardei iute un ardei gras 200 g amestec de ciuperci uscate o ţelină mică o ceapă 250 g broccoli 4…
Read more »

Supa picanta din: ulei, ghimbir, ceapa verde, ardei gras, fasole, varza, apa, sos de soia, zahar, amidon de porumb, piper. Ingrediente: 1/4 lingurita ulei 1 buc ghimbir taiata fasii 3 fire ceapa verde 1/2 cana morcovi taiati fasii 1/4 ceasca ardei gras taiat fasii 1/4 ceasca fasole taiata fasii 1/2 cana varza, taiata felii…
Read more »

Supa crema de rosii cu smantana si patrunjel din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, telina, rosii, supa de pui, smantana, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 cepe 5 catei de usturoi 3 morcovi medii 3 tije de telina 12 rosii mari, bine coapte 1 l supa de pui sau de…
Read more »

Supă rece de legume din: rosii, castraveciori, usturoi, ardei, ulei de masline, zeama de lamaie, ceapa rosie, rosie, sare, piper. Supa negătită pe foc este cunoscuta şi sub denumirea de supă crudă sau supă raw. Aceste combinaţii de legume amestecate la blender pot fi „gătite” extrem de uşor şi rapid. în plus, nefiind fierte, legumele…
Read more »

Supa crema de mazare spanac si patrunjel din: boabe de mazare, salata verde, frunze de spanac, unt, faina, supa de carne, zahar, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 kg boabe de mazare 3-4 foi de salata verde cateva frunze de spanac 60 g unt 1 lingurita faina 1 l supa de carne zahar sare piper patrunjel…
Read more »

Supa de peste cu orez din: file de peste, morcovi, cartofi, telina, radacina de patrunjel, ceapa, orez, zeama de lamaie, ulei de masline, marar, sare. Ingrediente: 500 g file de peste 2 morcovi 2-3 cartofi 1 telina mica 1 radacina patrunjel 2 cepe 1 cescuta orez zeama de lamaie 1/2 ceascuta ulei de masline marar…
Read more »

O reteta delicioasa de supa cu: ciuperci, ceapa, orez, pipept de pui, spanac, morcov, telina, ardei capia, ardei iute, ulei, sare, piper, tarhon, smantana. Ingrediente: 400 g ciuperci o ceapă 80 g orez două piepturi de pui 300 g spanac verde un morcov o felie de ţelină un ardei capia un ardei iute uscat 100…
Read more »

Supa thailandeza cu ardei iute si avocado din: lapte de cocos, alge deshidratate, rosie, avocado, ardei iute, zeama de lamaie, sofran, curry. Ingrediente: lapte de cocos alge deshidratate 1 roșie medie 1 avocado mic ardei iute (uscat sau proaspăt), după gust zeama de la ½ lămâie șofran curry sau turmeric Mod de rpeparare: Se…
Read more »

Supă rece de castraveţi cu menta din: castraveciori, usturoi, ulei, smantana, iaurt, sare, piper, patrunjel, marar, menta. Ingrediente: 4-5 castraveciori 4 catei de usturoi 3 linguri ulei 500 g smantana lichida 500 g iaurt sare piper patrunjel marar menta proaspata Mod de preparare: Amestecaţi usturoiul pisat cu puţină sare, cu mărar şi pătrunjel şi…
Read more »

Supa de fructe de mare cu legume din: fructe de mare, midii, creveti, calamari, ulei de masline, rosii decojite, usturoi, ardei, ceapa, morcov. Ingrediente: fructe de mare proaspete midii creveti decorticati calamari 1 lingura de ulei de masline 300 g de rosii decojite si tocate marunt 2-3 catei de usturoi 1 jumatate de ardei rosu…
Read more »

Tăiţei de orez cu carne de vită din: pulpa de vita, ulei de floarea soarelui, sos de peste, praf de chilli, boia dulce, usturoi, rosii, pasta de crevete, lemongrass, ceapa, scortisoara, taitei de orez, ceapa verde, cotlete de porc, oase de porc. Ingrediente: 500 g pulpa de vita ulei de floarea soarelui sos de peste…
Read more »

Supa crema italiana din: cartofi, praz, rosii, morcovi, apa, sare, piper. Ingrediente: 400 g cartofi 200 gpraz 200 g rosii 200 g morcovi 1,5 l apa sare piper Mod de preparare: Curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi potrivite cartofii, prazul, roşiile şi morcovii. Apoi puneţi-le la fiert în apă rece cu sare. După ce s-au…
Read more »

Supă andaluză tradiţională din: ulei de masline, paine, usturoi, rosii, ceapa, castarveciori, ardei gras, apa, otet, chimen, sare, piper. Ingrediente: 150 ml ulei de masline 150 g paine 2 catei de usturoi 400 g rosii 2 cepe medii 2-3 castarveciori 1 ardei gras 1,5 l apa 2 linguri otet chimen macinat sare piper Mod…
Read more »

Retete video: Cum se prepara Supa Thailandeza de pui
Read more »

Supa cu ciuperci si fidea de orez din: supa de pui, sos de soia, pasta miso, mirin, sake, tofu, ciuperci, fidea de orez, ceapa verde. Ingrediente 4 cesti supa de pui 2 linguri de sos de soia 1 lingura pasta miso (amestec de soia si orez brun) 1 lingura mirin 1 lingura sake (se…
Read more »

O reteta delicioasa de supa cu: dovlecei, fasole rosie, telina, gulii, ceapa, spanac, morcov, tija de telina, radacina de patrunjel, ulei, paste, pasta de ardei dulce, sare, piper, marar, smantana. Ingrediente: doi dovlecei 100 g fasole roşie o tijă de ţelină două gulii o ceapă 200 g spanac un morcov o felie de ţelină o…
Read more »

Supa de varza noua cu afumatura din: varza noua, afumatura, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, orez, ulei, bulion, marar verde, sare, piper. Ingrediente: 1 varza noua 400 g afumatura 2 cepe 1 morcov mare 1 radacina patrunjel 30 g orez 100 ml ulei 2 linguri bulion 1 legatura marar verde sare piper Mod de…
Read more »

Supa din maruntaie de pasare din: maruntaie de pasare, sare, ceapa, morcovi, radacini de patrunjel, telina, unt, faina, piper, nucsoara, galbenus, lapte, taitei, patrunjel. Ingrediente: 500 g maruntaie de pasare (pipote, ficatei, inimioare) sare 2 cepe 100 g morcovi 2 radacini de patrunjel 1 telina mica 2 linguri unt 1 lingura faina piper alb 1…
Read more »