RSS

Retete rapide #39

07 Aug

Retete rapide:

Piept de rata umplut cu sos de macris

5 March 2013
Piept_de_rata_umplut_cu_sos_de_macrisPiept de rata umplut cu sos de macris din: piept de rata, carne tocata de pui, morcov, ceapa, sos worcester, unt, faina, lapte, smantana, macris, sare si piper. Ingrediente: 800 g piept de rata 200 g carne tocata de pui 1 morcov 1 ceapa 2 linguri sos Worcester 100 g unt 1 lingura faina 500…

Read more »

Reteta zilei: Ardei umpluti cu carne tocata si cartofi

5 March 2013
Ardei_umpluti_cu_carne_tocata_si_cartofi_07Ardei umpluti cu carne tocata si cartofi din: ardei, cartofi, carne tocata, parmezan, ou, vin alb sec, ceapa, rozmarin, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: 1 ardei verde 1 ardei rosu 1 ardei galben 250g cartofi 250g carne tocata 50g parmezan 1 ou 1 pahar vin alb sec 1 ceapa 1 crenguta de…

Read more »

Anghinare caramel cu lămâie si vin

5 March 2013
Anghinare_caramel_cu_lamâie_si_vinAnghinare caramel cu lămâie si vin din: anghinare, zahar brun, lamai, vin alb spumos, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 kg anghinare 2 linguri zahar brun 2 lamai 1 pahar vin alb spumos ulei de masline sare piper   Mod de preparare: Se spală anghinarea şi se fierbe 10 minute în apă cu…

Read more »

Retete de post: Chifteluţe de ciuperci

5 March 2013
Chiftelute_de_ciuperciChifteluţe de ciuperci din: ciuperci, ceapa verde, marar, patrunjel, pesmet, sare, piper, ulei, usturoi, marar, margarina, faina si lapte de soia. Ingrediente: 600 g ciuperci 2 legături ceapă verde o legătură mărar o legătură pătrunjel 100 g pesmet sare piper ulei pentru prăjit Pentru sos: o căpăţână usturoi 1-2 legături mărar 50 g margarina o…

Read more »

Macrou la cuptor

5 March 2013
Macrou_la_cuptorMacrou la cuptor din: macrou, ceapa, zeama de lamaie, ulei, sare, piper, foi de dafin, vin alb, cartofi, salata verde si patrunjel. Ingrediente: 800 g macrou 2 cepe zeama de la 2 lamai 50 ml ulei sare piper 2-3 foi de dafin 300 ml vin alb pentru garnitura: 400 g cartofi salata verde o legatura…

Read more »

Mucenici muntenesti (de post)

5 March 2013
Mucenici_muntenestiMucenici muntenesti din: faina, drojdie, apa, sare, zahar vanilat, ulei, coaja de lamaie, coaja de portocala, sare, zahar vanilat, scortisoara, nuca si esenta de rom. Ingrediente: 500 g faina 50 g drojdie 200 ml apa calduta un praf sare 1-2 pachetele zahar vanilat 100 ml ulei pentru zeama: 2 l apa 350 g zahar coaja…

Read more »

Salata cu untisor si ceapa caramelizata

5 March 2013
Salata_cu_untisor_si_ceapa_caramelizataSalata cu untisor si ceapa caramelizata din: ceapa, ulei de floarea soarelui, fructoza, untisor, sfecla, otet de vin vechi, ulei de porumb, apa, sare si piper macinat. Ingrediente: 2 cepe de circa 120 g fiecare 1 lingura cu ulei de floarea soarelui 10 g fructoza (sau 20 g zahar pudra) 100 g untisor 50 g…

Read more »

Rulouri de cocos in jambon cu roşii cherry

5 March 2013
Rulouri_de_cocos_in_jambon_cu_rosii_cherryRulouri de cocos in jambon cu roşii cherry din: piept de cocos, jambon, rosii cherry, ulei, supa de pui, vin, cimbru verde, sos de soia, patrunjel, pudra de usturoi, sare si piper. Ingrediente: 80 g piept de cocos 150 g jambon crud uscat (taiat in feluite subtiri) 600 g rosii cherry 50 ml ulei 100…

Read more »

Reteta zilei: Fasole verde cu ciuperci

5 March 2013
Fasole_verde_cu_ciuperci_9Fasole verde cu ciuperci din: fasole verde, ulei de masline, unt, ciuperci, ceapa, sos de soia, ulei de susan, sare si piper. Ingrediente: 500 g fasole verde proaspata sau congelata 1 lingura de ulei de masline 1 lingura de unt 200-300 g ciuperci proaspete, curatate si taiate 1 ceapa 1 lingura sos de soia 1…

Read more »

Ardei umplut cu ciuperci

5 March 2013
Ardei_umplut_cu_ciuperciArdei umplut cu ciuperci din: sunca, ceapa, ciuperci, chimen, paine alba, lapte, ou, ardei capia, ulei de masline, unt, sare, piper si verdeturi. Ingrediente: 100 g sunca 1 ceapa 200 g ciuperci 1 lingurita chimen pudra 300 g paine alba 200 ml lapte 1 ou 8 ardei capia sau grasi 2 linguri ulei de masline…

Read more »

Pulpe de rata cu ananas la cuptor

5 March 2013
Pulpe_de_rata_cu_ananas_la_cuptorPulpe de rata cu ananas la cuptor din: pulpe de rata, ananas, ardei gras, ulei de susan, sos de soia, amidon de porumb, lamai, supa de legume, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 8 pulpe de rata 500 g cubulete de ananas proaspat 1 ardei gras rosu 30 ml ulei de susan 30 ml sos de…

Read more »

Paste in cuib de bezea

5 March 2013
Paste_in_cuib_de_bezeaPaste in cuib de bezea din: paste, branza de vaci, oua, galbenusuri, zahar, zahar vanilat, unt, compot de caise, sare, albusuri, sare si zahar pudra. Ingrediente: pentru blat: 400 g paste (tagliatelle) 400 g branza proaspata de vaci (bine scursa) 3 oua 3 galbenusuri 8 linguri zahar 1 plic zahar vnailat 150 g unt 1…

Read more »

Supă-curry cu iaurt si fasole verde

5 March 2013
Supa_curry_cu_iaurt_si_fasole_verdeSupă-curry cu iaurt si fasole verde din: ulei, ceapa, ghimbir, usturoi, cumin, pasta de curry, supa de legume, morcov, conopida, ardei iute, varza chinezeasca, iaurt, smantana si sare. Ingrediente: 1 lingură ulei 1 ceapă tocată 1 linguriță ghimbir ras 1 cățel de usturoi pisat 1 praf de cumin măcinat 2 linguri pastă de curry 650…

Read more »

Cocktail cu sirop de zmeura si lichior de visine

5 March 2013
Cocktailuri_7Cocktail cu sirop de zmeura si lichior de visine din: albus de ou, sirop de zmeura, zeama de lamaie, lichior de visine si gin. Ingrediente: 1 linguriţă cu albuş de ou proaspăt 1 linguriţă cu sirop de zmeură 10 ml zeamă de lămâie 25 ml lichior de vişine sau de cireşe 25 ml gin  …

Read more »

Gasca in suc propriu cu broccoli

5 March 2013
Gasca_in_suc_propriu_cu_broccoliGasca in suc propriu cu broccoli din: carne de gasca, broccoli, ceapa, morcov, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, foi de dafin, usturoi, cimbru uscat, sare si piper. Ingrediente: 800 g carne de gasca (pulpa sau piept fara os) 600 g broccoli 1 ceapa 1 morcov 50 ml ulei de floarea soarelui 50 ml…

Read more »

Inimioare cu whiskey si fulgi de ciocolata

5 March 2013
Inimioare_cu_whiskey_si_fulgi_de_ciocolataInimioare cu whiskey si fulgi de ciocolata din: ciocolata, unt, oua, zahar, whiskey, faina, zahar pudra, ciocolata amare, ciocolata cu lapte si whiskey. Ingrediente: 200 g ciocolata (70% continut de cacao) 175 g unt 4 oua 200 g zhaar 2 cl whiskey 120 g faina pentru crema: 2 linguri zahar pudra 30 g ciocolata amara…

Read more »

Pui dulce acrisor

5 March 2013
Pui_dulce_acrisorPui dulce acrisor din: pulpe de pui, suc de rosii, ardei iute, lamaie, otet balsamic, patrunjel, zahar brun, sare, piper si ulei. Ingrediente: 400 g pulpe de pui fara os 200 ml suc de rosii 1 ardei iute 1/2 lamaie 1 lingurita otet balsamic 1/2 legatura patrunjel 1 lingura zahar brun sare piper ulei  …

Read more »

Reteta zilei: Fileuri de eglefin gatite cu bere

5 March 2013
Fileuri_de_eglefin_gatite_cu_bere_5Fileuri de eglefin gatite cu bere din: fileuri de eglefin, faina, sare, ou, bere, ulei vegetal, cartofi prajitit, mazare si sos tartar. Ingrediente: 6 fileuri de eglefin 150g faina 1g de sare 1 ou 200ml de bere ulei vegetal pentru prajit cartofi prajiti, mazare si sos tartar pentru servire   Mod de preparare: Combinati intr-un…

Read more »

Piept de cocoş cu miere şi mentă pe pat de spanac

5 March 2013
Piept_de_cocos_cu_miere_si_menta_pe_pat_de_spanacPiept de cocoş cu miere şi mentă pe pat de spanac din: piept de cocos, spanac, ceapa verde, miere, lamaie, menta, ulei de masline, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 800 g piept de cocos 500 g spanac 2 legaturi ceapa verde 2 linguri miere 1 lamaie 1 lingura menta uscata maruntita 50 ml ulei de…

Read more »

Mucenici moldovenesti (de post)

5 March 2013
Mucenici_moldovenestiMucenici moldovenesti din: faina, ulei, margarina, zahar, drojdie, apa calduta, sare, coaja de lamaie, coaja de portocala, zahar vanilinat, coaja de lamaie, baton de vanilie si miere si zahar. Ingrediente: pentru aluat: 600 g faina 500 ml ulei 50 g margarina 100 g zahar 50 g drojdie 200 ml apa calduta un praf de sare…

Read more »

Desert cu ciocolata si fructe de padure

5 March 2013
Desert_cu_ciocolata_si_fructe_de_padureDesert cu ciocolata si fructe de padure din: lapte, faina, zahar, unt, ciocolata menaj, pudra de cacao si fructe de padure. Ingrediente: 400 ml lapte dulce 2 linguri faina 200 g zahar 150 g unt 200 g ciocolata menaj 2 linguri pudra de cacao fructe de padure (sau alune de padure)   Mod de preparare:…

Read more »

Tocanita de purcel cu paste

5 March 2013
Tocanita_de_purcel_cu_pasteTocanita de purcel cu paste din: morcovi, telina verde, sunca impanata, carne de porc, ulei de masline, cimbru, sare, vin rosu si trufa. Ingrediente: 100 g morcovi  100 g țelină verde 200 g șuncă împănată 200 ml ulei de măsline 1 kg carne de porc tocată 1 fir cimbru sare 2 l vin roșu 1…

Read more »

Papiote de raţă cu sparanghel şi reducţie de vin

5 March 2013
Papiote_de_rata_cu_sparanghel_si_reductie_de_vinPapiote de raţă cu sparanghel şi reducţie de vin din: piept de rata, sparanghel, vin rosu, bacon, cuisoare, boabe de ienibahar, scortisoara, foi de dafin, zahar, sare si piper. Ingrediente: 700 g piept de rata 300 g sparanghel proaspat 500 ml vin rosu sec 200 g bacon (felii subtiri) 2-3 cuisoare 3-4 boabe de ienibahar…

Read more »

Cum se prepara gnocchi

4 March 2013
Cum_se_prepara_gnocchi_23Exista multi oameni care adora gnocchi, dar nu-i gatesc in casa pe motiv ca-s greu de preparat. Nu este deloc complicat si o sa va convingeti citind reteta noastra in care va vom invata sa pregatiti niste galuste italienesti delicioase din cartofi si faina. Ingrediente: 1 kg cartofi 250-300g faina sare 1 ou    …

Read more »

Reteta zilei: Prajitura cu struguri

4 March 2013
Prajitura_cu_struguri_16Prajitura cu struguri din: struguri, faina, drojdie, apa, zahar, ulei de masline extravirgin si sare. Ingrediente: 1 kg struguri 700g faina 40 g drojdie proaspata 300 ml de apa 8 linguri de zahar +4 linguri pentru struguri 7 linguri ulei de masline extravirgin+ inca putin pentru struguri sare   Mod de preparare: Intr-un pahar de…

Read more »

Risotto cu sos Cabernet

4 March 2013
Risotto_cu_sos_CabernetRisotto cu sos Cabernet din: orez, otet aromat, vin rosu cabernet, parmezan, unt, sare si piper. Ingrediente: 200 g orez pentru risotto 50 ml otet aromat 50 ml vin rosu Cabernet 100 g parmezan ras 100 g unt topit sare piper   Mod de preparare: Se pune orezul in apa rece pentru 20 de minute.…

Read more »

Mancare bavareza

4 March 2013
Mancare_bavarezaMancare bavareza din: cartofi, busuioc, parmezan, unt, sare, piper, carne si ceapa. Ingrediente: 600 g cartofi mici o legatura busuioc proaspat 200 g parmezan 50 g unt sare piper boabe si pisat 400 g carne 1-2 cepe   Mod de preparare: Se spală cartofii şi se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce…

Read more »

Bruschete cu rosii

4 March 2013
Bruschete_cu_rosiiBruschete cu rosii din: bagheta, rosii, busuioc, cimbru uscat, patrunjel verde, ulei de masline, sare si usturoi. Ingrediente: o bagheta 4 rosii 2 fire busuioc cimbru uscat o legatura patrunjel verde 100 ml ulei de masline sare o capatana usturoi   Mod de preparare: Se curăţă usturoiul, se spală şi se taie rondele. Se amestecă…

Read more »

Rasol de gâscă cu andive si sos de unt

4 March 2013
Rasol_de_gâsca_cu_andive_si_sos_de_untRasol de gâscă cu andive si sos de unt din: carne de gasca, andive, cimbru verde, vin alb sec, unt, ceapa, telina, morcovi, radacina de patrunjel, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 800 carne de gasca fara os (pulpe, piept) 4 andive 3-4 fire de cimbru verde 200 ml vin alb sec 200 g unt 1…

Read more »

Supa de creson cu lapte degresat si nucsoara

4 March 2013
Supe_1Supa de creson cu lapte degresat si nucsoara din: creson, ceapa, ulei de arahide, telina, apa, orez, lapte degresat, suc de lamaie, nucsoara si sare. Ingrediente: 1 legatura creson 1 ceapa medie 1 lingura cu ulei de arahide 20 g tije de telina 50 cl apa 40 g orez rotund sau basmati 50 cl lapte…

Read more »

Placinta taraneasca cu telemea de oaie si conopida

4 March 2013
Placinta_taraneasca_cu_telemea_de_oaie_si_conopidaPlacinta taraneasca cu telemea de oaie si conopida din: faina, apa calduta, praf de copt, ulei, conopida, telemea de oaie, oua, smantana, nucsoara si piper. Ingrediente: pentru aluat: 1 kg faina alba 500 ml apa calduta 1 praf de copt 100 ml ulei pentru umplutura: 1 conopida mare si deasa 300 g telemea de oi…

Read more »

Piept de gasca in crusta de alune

4 March 2013
Piept_de_gasca_in_crusta_de_alunePiept de gasca in crusta de alune din: piept de gasca, alune crude, morcovi, branza topita, cimbru, ulei, mustar, ceapa, vin alb demisec, sare si piper. Ingrediente: 800 g piept de gasca 100 g alune crude 400 g morcovi 150 g branza topita 1 lingurita cimbru uscat maruntit 30 ml ulei 2 linguri mustar 1…

Read more »

Muschi de porc cu ierburi aromate

4 March 2013
Muschi_de_porc_cu_ierburi_aromateMuschi de porc cu ierburi aromate din: smantana, suc de lamaie, coaja de lamaie, verdeturi asortate, muschi de porc, sare si piper. Ingrediente: 200 ml smântână 1 linguriță suc de lămâie 2 lingurițe ulei de măsline 1 priză coajă de lămâie rasă 1 legătură verdețuri asortate (cimbru, salvie, pătrunjel) 600 g mușchi de porc cu…

Read more »

Risotto cu păstrăv

4 March 2013
Risotto_cu_pastravRisotto cu păstrăv  din: orez, ceapa, unt, vin alb, supa de peste, patrunjel, sare, piper, file de pastrav, suc de lamaie, faina, ulei si frunze de salvie. Ingrediente: 250 g orez 1 ceapa 1 lingura unt 300 ml vin alb 600 ml supa de peste 2 linguri patrunjel tocat sare piper peste: 2-3 bucati file…

Read more »

Mancare picanta cu ardei si carnati

4 March 2013
Mancare_picanta_cu_ardei_si_carnatiMancare picanta cu ardei si carnati din: ardei gras, ceapa, ardei capia, ardei iute, pasta de rosii, ulei de masline, concentrat, piper, carnati, boia, busuioc verde si patrunjel. Ingrediente: un kg ardei gras 4 cepe un kg ardei capia un ardei iute 2-3 linguri pasta de rosii 50 ml ulei de masline concentrat pentru mancare…

Read more »

Reteta zilei: Mancare de linte cu carnati

4 March 2013
Mancare_de_linte_cu_carnati_13Mancare de linte cu carnati din: linte, carnati, ceapa, telina, usturoi, morcovi, pasta de tomate, bulion, ulei, sare, piper si paine. Ingrediente: 500g linte 2 carnati grosi (optional, se elimina daca vrei o reteta vegetariana) 1 ceapa medie 1 telina 3-4 catei de usturoi 1 morcov 1 lingura pasta de tomate 400ml de bulion ulei…

Read more »

Desert: Cremă caramel

4 March 2013
Crema_caramelCremă caramel din: zahar, smantana, lapte caldut, baton de vanilie, oua si galbenusuri. Ingrediente: 130 g zahar 250 g smantana 100 ml lapte caldut 1/2 baton de vanilie 2 oua 2 galbenusuri   Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul la 175° C. Se pune înăuntru o tavă adâncă şi se umple două treimi cu apă…

Read more »

Mancare cu carne de vita si praz

4 March 2013
Mancare_cu_carne_de_vita_si_prazMancare cu carne de vita si praz din: carne de vita, sare, piper, ceapa, usturoi, ulei, ulei, amidon, chimen, supa de vita, praz, morcov, orez si patrunjel. Ingrediente: 400 g carne de vită sare piper 1 ceapă mare 2 căței de usturoi curățați 3 linguri ulei ½ linguriță amidon 1 linguriță chimen 700-800 ml supă…

Read more »

Gazpacho cu mar verde

4 March 2013
Supe_6Gazpacho cu mar verde din: rosii, castravete, ceapa, mere verzi, suc de lamaie verde, coriandru, tabasco, frunzulite coriandru, sare si piper. Ingrediente: 2 rosii 1 castravete mic 2 cepe albe, mari 6 mere verzi sucul de la 2 lamaie verzi 1 lingura cu coriandru tocat cateva picaturi de Tabasco cateva frunzulite de coriandru sare si…

Read more »

Rulouri de pui cu sparanghel

4 March 2013
Rulouri_de_pui_cu_sparanghelRulouri de pui cu sparanghel din: sparanghel, piept de pui, dovlecei, castravete, broccoli, sare, piper, ulei, pesmet, alune si sos. Ingrediente: 400 g sparanghel 500 g piept de pui 2 dovlecei un castravete i varza mica 3-4 buchetele broccoli sare piper ulei 200 g pesmet 200 g alune sos de soia   Mod de preparare:…

Read more »

Ouă ruseşti umplute cu sprot

4 March 2013
Oua_rusesti_umplute_cu_sprotOuă ruseşti umplute cu sprot  din: oua, sprot afumat, maioneza de salata, sare, piper si marar. Ingrediente: 5 oua fierte tari 10 bucati de sprot afumat 1 lingura maioneza de salata sare piper macinat 1 lingura marar tocat marunt   Mod de preparare: Ouăle se curăţă de coajă şi se taie în jumătăţi, pe lungime.…

Read more »

Reteta zilei: Ardei umpluti cu orez

4 March 2013
Ardei_umpluti_cu_orezArdei umpluti cu orez din: ardei gras, rosii, ceapa, morcovi, orez, marar, patrunjel, sare, piper, cimbru, ulei de floarea soarelui si suc de rosii. Ingrediente: un kg ardei gras (rosu si verde) 3-4 rosii 2 cepe 2 morcovi 300 g orez cu bobul rotund o legatra marar o legatura patrunjel sare piper cimbru uscat sau…

Read more »

Reteta zilei: Mini focaccia

4 March 2013
Mini_focaccia_08Mini focaccia din: faina, ulei de masline extravirgin, drojdie, rosii cherry, mozzarella, rozmarin, oregano, zahar si sare. Ingrediente: 300g faina 100 ml apa 1 lingura de ulei de masline extravirgin 25g drojdie 12 rosii cherry mozzarella o crenguta de rozmarin o lingurita de oregano o jumatate de lingurita de zahar sare   Mod de preparare:…

Read more »

Supă de morcovi şi dovleac, cu ardei gras

4 March 2013
Supa_de _morcovi_si_dovleac_cu_ardei_grasSupă de morcovi şi dovleac, cu ardei gras din: morcovi, pulpa de dovleac, ceapa alba, ardei gras verde, pulpa de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper macinat, supa de legume, patrunjel si arpagic. Ingrediente: 400 g morcovi 200 g pulpa de dovleac 80 g ceapa alba 80 g ardei gras verde 80 g pulpa…

Read more »

Conopida cu sos de hrean

4 March 2013
Conopida_cu_sos_de_hreanConopida cu sos de hrean din: conopida, oua, faina, sare, piper, ulei, unt, smantana, hrean, faina, otet si sare. Ingrediente: 1 conopida potrivita 2 oua 2 linguri faina sare piper ulei pentru prajit pentru sos: 15 g unt 200 g smantana 300 g hrean 100 g faina 1 lingura otet sare   Mod de preparare:…

Read more »

Somon cu paste

4 March 2013
Somon_cu_pasteSomon cu paste din: ardei capia, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, mere cretesti, sare, ulei de masline, piper rosu, boia dulce si miere. Ingrediente: un kg ardei capia si ardei gras o ceapa rosie mare 300 g ciuperci 3 mere cretesti sare 4 linguri ulei de masline piper rosu boia dulce o lingura miere  …

Read more »

Tocană de peşte cu roşii

4 March 2013
Tocana_de_peste_cu_rosiiTocană de peşte cu roşii din: ceapa, usturoi, rosii, ulei de masline, supa de peste, vin alb sec, file de peste, suc de lamaie, sare, piper macinat, faina si patrunjel. Ingrediente: 2 cepe 5 catei de usturoi 1 kg rosii 6 linguri ulei de masline 250 ml supa de peste (un pahar) 250 ml vin…

Read more »

Supa crema de conopida cu frunze de salvie si menta

4 March 2013
Supa_crema_de_conopida_cu_frunze_de_salvie_si_mentaSupa crema de conopida cu frunze de salvie si menta din: conopida, ceapa, cartof, usturoi, telina, ulei de masline, unt, lapte, faina, smantana, salvie, menta, sare si piper. Ingrediente: 1 conopida mare si deasa 1 ceapa alba 1 cartof mare fiert 2 catei de usturoi 1 felie de telina 2 linguri ulei de masline 1/2…

Read more »

Cocktail cu coniac si triplu sec

4 March 2013
MolekularcocktailCocktail cu coniac si triplu sec din: triplu sec, coniac si zeama de lamaie. Ingrediente: 20 ml Triplu Sec 20 ml coniac 20 ml zeamă de lămâie   Mod de preparare: Se introduc într-un shaker toate ingredientele de mai sus, împreună cu 2-3 cuburi de gheaţă. Se agită în shaker şi se serveşte într-un pahar…

Read more »

Specialitate cu legume coapte

4 March 2013
Specialitate_cu_legume_coapteSpecialitate cu legume coapte din: ardei capia, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, mere cretesti, sare, ulei de masline, piper rosu, boia dulce si miere. Ingrediente: un kg ardei capia si ardei gras o ceapa rosie mare 300 g ciuperci 3 mere cretesti sare 4 linguri ulei de masline piper rosu boia dulce o lingura miere…

Read more »

Frigarui cu mix mexican

4 March 2013
Frigarui_cu_mix_mexicanFrigarui cu mix mexican din: muschi afumat de porc, busuioc, piper, boia iute, sare, uleid e masline, orez, porumb, ardei rosu, unt si piper. Ingrediente: 800 g muschi afumat de porc 2 crengute busuioc piper boia iute sare ulei de masline bete pentru frigarui pentru mixul mexican: 300 g orez 200 g porumb dulce 2-3…

Read more »

Reteta zilei: Supa crema de morcovi si coriandru

4 March 2013
Supa_crema_de_morcovi_si_coriandru_3O supa simpla si delicioasa, supa crema de morcovi si coriandru este perfecta pentru pranz sau cina deoarece este parfumata si are gust usor dulceag. Ingrediente: 350g morcovi 80g ceapa 15g frunze de coriandru 500 ml supa de pui sau de legume 15g unt nesarat 1 lingura de ulei de masline Sare si piper dupa…

Read more »

Negresa cu mascarpone

4 March 2013
Negresa_cu_mascarponeNegresa cu mascarpone din: ciocolata menaj, galbenusuri, zahar, unt, faina, praf de copt, lapte, fructe uscate, albusuri, branza mascarpone si zahar pudra. Ingrediente: 500 g ciocolata menaj 4 galbenusuri 250 g zahar 50 g unt 200 g faina 1 praf de copt 1 pahar cu lapte 100 g nuci sau fructe uscate pentru crema: 4…

Read more »

Tocană de vită cu legume

4 March 2013
Tocana_de_vita_cu_legumeTocană de vită cu legume din: piept de vita, dovlecei, cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, radacina de telina, praz, ulei, supa de carne, patrunjel, chimion, sare si piper. Ingrediente: 750 g piept de vita 2 dovlecei mici 400 g cartofi fierti 4 morcovi 2 cepe 2 frunze de patrunjel 1/2 radacina de telina 1 tulpina praz…

Read more »

Retete de post: Rulada de ciuperci

4 March 2013
Rulada_de_ciuperciRulada de ciuperci din: ciuperci, margarina, pesmet, ceapa, marar, patrunjel, masline, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: un kg ciuperci 200 g margarina 200 g pesmet 2 legatura ceapa o legatura marar o legatura patrunjel 200 g masline fara samburi sare piper 3-4 linguri ulei de masline   Mod de preparare: Se curata ciupercile…

Read more »

Supa cu ciuperci si cartofi

4 March 2013
Supa_cu_ciuperci_si_cartofiSupa cu ciuperci si cartofi din: ciuperci, cartofi, ulei, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, chimen, maghiran, sare, piper si supa de legume. Ingrediente: 300 g ciuperci Pleurotus 1 cartof mare 1 lingură ulei 1 ceapă 125 g morcovi 100 g rădăcină de pătrunjel chimen un praf de maghiran sare piper 1,2 l supă de legume…

Read more »

Oua cu trufe

4 March 2013
Oua_cu_trufeOua cu trufe  din: oua, trufe, unt, sare si piper. Ingrediente: 4 oua 6 trufe intregi sau uscate 2 linguri de unt sare si piper   Mod de preparare: Se sparg ouăle în două castronele termorezistente unse cu unt, se presară cu sare şi se dau lacuptor. Se prăjesc în cuptor, la foc moderat. După…

Read more »

Reteta zilei: Friganele cu banane

3 March 2013
Friganele_cu_banane_8Friganele cu banane din: paine, lapte degresat, oua, faina, banana, zahar brun, vanilie, scortisoara, sare, rom si unt. Ingrediente: 12 felii paine (cumparata in ziua anterioara) 1 ceasca de lapte degresat 3 oua 1/4 ceasca faina 1 banana coapta 1 lingura zahar brun 2 lingurite de vanilie 1 1/2 lingurita scortisoara 1/4 linguriță de sare…

Read more »

Crema de rosii cu ulei picant

3 March 2013
Crema_de_rosii_cu_ulei_picantCrema de rosii cu ulei picant din: rosii, morcov, ceapa, sare, piper, ulei picant si paine. Ingrediente: 400 g rosii pasate 1 morcov 1 ceapa sare piper ulei picant paine   Mod de preparare: Se fierb morcovul si ceapa in apa, se adauga piureul de rosii si se mai lasa 10 minute. Se pune compozitia…

Read more »

Mousse de avocado cu salata

3 March 2013
Mousse_de_avocado_cu_salataMousse de avocado cu salata din: avocado, creveti, branza fina, lamaie, sare, piper, frunze de salata si felii de prosciutto. Ingrediente: 1 avocado copt 50 g creveti fierti 180 g branza fina lamaie sare piper 200 g frunze de salata 4 felii de prosciutto   Mod de preparare: Se mixează avocado cu crevetii, se adaugă…

Read more »

Bors cu sfecla rosie si carne

3 March 2013
Bors_cu_sfecla_rosie_si_carneBors cu sfecla rosie si carne din: piept de vita, sfecla rosie, bors, ulei, rosii, ceapa, morcovi, patrunjel, unt, cartofi, varza alba, usturoi, piper negru, foi de dafin, smantana, patrunjel, marar, sare si verdeata. Ingrediente: 500 g piept de vita 300 g sfecla rosie 2 linguri ulei bors dupa gust 100 g rosii 2 cepe…

Read more »

Minichiftele rapide

3 March 2013
Minichiftele_rapideMinichiftele rapide din: polonezi, ou, faina, pesmet, ulei si sare. Ingrediente: 4 polonezi 1 ou 2 linguri cu faina 2 linguri cu pesmet ulei sare   Mod de preparare: -un vas, pune apă la fiert cu un praf de sare. Pune apoi polonezii la fiert, dar ai grijă: nu-i lăsa prea mult deoarece rişti să…

Read more »

Friptură de porc cu sos de ardei şi taiţei

3 March 2013
Friptura_de_porc_cu_sos_de_ardei_si_taiteiFriptură de porc cu sos de ardei şi taiţei din: friptura de porc, sare, piper macinat, ulei de masline, unt, taitei, ceapa, usturoi, ulei de masline, ardei grasi, supa de legume, sare si piper. Ingrediente: 4 felii de friptura de porc (circa 160 g fiecare) sare piper macinat 1 lingura ulei de masline 1 lingura…

Read more »

Pui la cuptor cu praz, cimbru si vin

3 March 2013
Pui_la_cuptor_cu_praz_cimbru_si_vinPui la cuptor cu praz, cimbru si vin din: pui, sare, mirodenii, supa de paste, unt, ulei, boia de ardei, usturoi, cimbru, praz, sare, piper, supa de legume si vin alb. Ingrediente: 1 pui tăiat în patru sare mirodenii pentru carne de pasăre supă de pasăre 2 linguri unt 2 lingurițe ulei ½ linguriță boia…

Read more »

Gulas de porc in aluat

3 March 2013
Gulas_de_porc_in_aluatGulas de porc in aluat din: ceapa, ulei, carne macra de porc, sunca, ciuperci, supa strecurata de legume, pasta de tomate, boia, patrunjel verde, sare, piper, seminte de susan, faina, ou, unt, otet si apa. Ingrediente: 3 cepe albe 2 linguri ulei 600 g carne macra de porc 200 g sunca (dupa preferinta) 250 g…

Read more »

Reteta zilei: Tarta cu branza si dulceata de cirese

3 March 2013
Tarta_cu_branza_si_dulceata_de_cirese_10Tarta cu branza si dulceata de cirese din: faina, unt, zahar, galbenus de ou, esenta de lamaie, branza de vaci, zahar, ou, rom si dulceata de cirese. pentru aluat: 300g faina 150g unt 150g zahar 1 ou si 1 galbenus de ou esenta de lamaie pentru umplutura: 500g branza de vaci 200g zahar 1 ou…

Read more »

 

Cocktail cu whisky si zeama de lamaie

3 March 2013
Cocktail_5Cocktail cu whisky si zeama de lamaie din: whisky, sirop de zmeura si zeama de lamaie. Ingrediente: 50 ml whisky 2 linguriţe de sirop de zmeură 10 ml zeamă de lămâie   Mod de preparare: Se introduc într-un shaker toate ingredientele de mai sus, împreună cu 2-3 cuburi de gheaţă. Se agită în shaker şi…

Read more »

Pachetele picante

3 March 2013
Pachetele_picantePachetele picante din: piept de pui, ceapa, rosii decojite, ardei capia, ardei iute, salata, pasta de ardei iute, lipii, ulei si sare. Ingrediente: 1 piept de pui 1 ceapa 1 cutie cu rosii decojite 1 ardei capia 1 ardei iute uscat 1 salata 2 linguri cu pasta de ardei iute cateva lipii ulei sare  …

Read more »

Negrese cu cireşe şi ciocolată

3 March 2013
Negrese_cu_cirese_si_ciocolataNegrese cu cireşe şi ciocolată din: ciocolata, unt, oua, zahar, faina, cirese, amidon, scortisoara, zahar si unt. Ingrediente: aluat: 200 g ciocolata (70% cacao) 200 g unt 4 oua 200 g zahar 100 g faina umplutura de cirese: 1 pahar cirese 1 lingura amidon 1 varf de scortisoara 1 lingura zahar unt, pentru forma  …

Read more »

Reteta zilei: Musaca cu carne de miel

3 March 2013
Musaca_cu_carne_de_miel_4Musaca cu carne de miel din: carne de miel, ceapa, telina, morcovi, usturoi, vin rosu, supa de miel, ulei de masline, sare, piper, piure de cartofi si mazare. Ingrediente: 600g carne de miel gatita 170g ceapa 80g telina 125g morcovi 2 catei de usturoi 200ml vin rosu 500ml supa de miel 2 linguri de ulei…

Read more »

Crocheţele cu şuncă

3 March 2013
Crochetele_cu_suncaCrocheţele cu şuncă din: prosciutto, faina, unt, apa, ulei si sare. Ingrediente: 200-300 g prosciutto pentru aluat: 500 g faina 500 g unt proaspat 1 pahar cu apa 1 lingurita cu ulei 1 lingura rasa cu sare   Mod de preparare: Cerne făina pe masa de aluat. Fă în mijloc o gaură în care toarnă…

Read more »

Rasol de peşte delicios

3 March 2013
Retete_1Rasol de peşte delicios din: peste, morcov, ceapa, telina, patrunjel, cartofi, sare, piper, patrunjel verde, unt, cateva boabe de piper. Ingrediente: 1 kg peste (crap, cod, merluciu) 1 morcov 1 ceapa 1 telina 1 radacina de patrunjel 1 kg cartofi sare piper patrunjel verde unt (ulei de post) cateva boabe de piper 1-2 foi de…

Read more »

Sendvis cu salata de peste

3 March 2013
Sendvis_cu_salata_de_pesteSendvis cu salata de peste din: file de cod, cartofi, ceapa rosie, morcov, ardei gras, maioneza, lamaie, sare si paine prajita. Ingrediente: 300-400 file de cod 2-3 cartofi 1 ceapa rosie 1 morcov 1 ardei gras 5 linguri cu maioneza 1 lamaie sare felii de paine prajita   Mod de preparare: Pune peştele la fiert…

Read more »

Retete internationale: Supă minestrone

3 March 2013
Supa_minestroneSupă minestrone din: fasole alba, morcovi, telina, rosii, cimbru, supa de legume, fasole verde, paste, sare, piper, busuioc si parmezan. Ingrediente: 1 conserva mica de fasole alba 2 morcovi 2 legatura de telina (verdeata) 2 rosii 2 linguri cimbru 500 ml supa de legume 150 g fasole verde 100 g paste tip penne sare piper…

Read more »

Pastrav in folie de aluminiu

3 March 2013
Peste_6Pastrav in folie de aluminiu din: pastravi, ciuperci, sare, piper, busuioc, ulei, usturoi, verdeata si folie de aluminiu. Ingrediente: 2 pastravi 4 ciuperci sare piper busuioc ulei usturoi verdeata folie de aluminiu   Mod de preparare: Speli pestele, il curesti si faci cateva crestaturi mici pe suprafaţa corpului. Stropeşti o folie de aluminiu cu ulei,…

Read more »

Minitarte cu brânză şi urzici

3 March 2013
Minitarte_cu_brânza_si_urziciMinitarte cu brânză şi urzici din: faina, unt, sare, ou, urzici, ceapa, usturoi, oua, branza rasa, smantana, sare, piper si forme de tarta. Ingrediente: aluat: 250 g faina 125 g unt 1 varf de sare 1 ou umplutura: 125 g urzici proaspete 1 ceapa 1-2 catei de usturoi 1 cub de unt 4 oua 125…

Read more »

Reteta zilei: Supa crema de langustine

3 March 2013
Supa_crema_de_langustine_5Supa crema de langustine din: langustine, ceapa, morcovi, telina, praz, rosii, pasta de tome, anason, patrunjel, foaie de dafin, coniac, supa de peste, apa, sofran, smantana, ulei vegetal, sare si piper. Ingrediente: 1 kg langustine intregi (crevete sau homar) 190g ceapa 100 g morcovi 125g țelina 140g praz 75g de rosii 2 linguri de pasta…

Read more »

Cocktail cu lichior de cacao si coniac

3 March 2013
Cocktailuri_4Cocktail cu lichior de cacao si coniac din: zeama de grepfrut, coniac si lichior de cacao. Ingrediente: 20 ml zeamă de grepfrut 20 ml coniac 20 ml lichior de cacao   Mod de preparare: Se introduc într-un shaker toate ingredientele de mai sus, împreună cu 2-3 cuburi de gheaţă. Se agită în shaker şi se…

Read more »

Muschi umplut cu legume la cuptor

3 March 2013
Muschi_umplut_cu_legume_la_cuptorMuschi umplut cu legume la cuptor din: spanac, ceapa, usturoi, ulei, carne tocata, pesmet, sare, piper, nucsoara, muschi de porc, cartofi, ceapa rosie, ardei gras, dovlecei, faina, cidru si supa. Ingrediente: 100 g spanac (conser­vă) 1 cea­pă 2 căței usturoi 4 linguri ulei 150 g carne tocată 100 g pesmet sare piper nucșoară 800 g…

Read more »

Pui umplut cu dovleac, portocală şi ghimbir

3 March 2013
Retete_1Pui umplut cu dovleac, portocală şi ghimbir din: pui, dovleac, portocala, ghimbir, condimente cajun, garam masala, turmeric, oregano, susan, seminte de in, samburi de pin, piper, usturoi, sare de mare, cimbru verde si vin. Ingrediente: 1 pui (cam de 1,5 kg) 1 dovleac 1 portocala 1 radacina ghimbir 1 lingurita condimente cajun 1 lingurita garam…

Read more »

Desert: Clătite umplute

3 March 2013
Clatite_umpluteClătite umplute din: faina, lapte, oua, ulei, apa, sare, banane, cacao, zahar, vanilie si sare. Ingrediente: 250 g faina 500 ml lapte 3 oua o lingura ulei 1-2 linguri apa un praf sare pentru garnitura: 4 banane pentru sos: 55 g cacao 280 g zahar 250 ml apa cateva picaturi vanilie un praf sare  …

Read more »

Pachetele rumenite

3 March 2013
Pachetele_rumenitePachetele rumenite din: ou, apa, ulei, faina, sare, ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: pentru aluat: 1 ou 150 ml apa 1 lingura cu ulei faina cat cuprinde sare pentru umplutura: 500 g ciuperci 2 cepe 3-4 catei de usturoi 1 legatura patrunjel sare piper ulei   Mod de preparare: Bate oul…

Read more »

Pudding din griş cu sos de zmeură

3 March 2013
Pudding_din_gris_cu_sos_de_zmeuraPudding din griş cu sos de zmeură din: zmeura, ciocolata alba, lapte, gris, zahar vanilat, unt, sare, zahar, forma de copt si zahar pudra. Ingrediente: 300 g zmeura 60 g ciocolata alba 400 ml lapte 80-90 g gris 1-2 pachete de zahar vanilat 1 lingura unt 1 varf de sare 2 1/2 linguri zahar 1…

Read more »

Supă de legume, cu tăitei in forma de inimioara

3 March 2013
Supa_de_legume_cu_taitei_in_forma_de_inimioaraSupă de legume, cu tăitei in forma de inimioara din: concentrat, morcov, praz, taitei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 3 cuburi concentrat pentru 1,5 l 1 morcov 1 praz 100 g taitei in forma de inima patrunjel tocat sare si piper, dupa gust   Mod de preparare: Morcovii şi prazul se spală şi se scurg…

Read more »

Rulada de bezea si caramel sarat

3 March 2013
Rulada_de_bezea_si_caramel_saratRulada de bezea si caramel sarat din: albusuri, zahar tos, amidon, otet de vin alb, nuci, scortisoara, zahar pudra, mere acrisoare, frisca lichida, coniac, unt nesarat, sirop de artar, zahar, frisca lichida si sare grunjoasa. Ingrediente: 4 albusuri 180 g zahar tos 1 1/2 linguri amidon 1 lingurita otet de vin alb 50 g nuci,…

Read more »

Reteta zilei: Piept de curcan invelit in bacon cu sos de limoncello

3 March 2013
Piept_de_curcan_invelit_in_bacon_cu_sos_de_limoncello_11Piept de curcan invelit in bacon cu sos de limoncello din: piept de curcan, lamaie, unt, ceapa, limoncello, plante aromatice, felii de bacon, sare si piper. Ingrediente: 700g piept de curcan 1 lamaie 40 g unt 1 ceapa 1 pahar mic limoncello (lichior de lamaie) amestec de plante aromatice legate cu sfoara (salvie, rozmarin si…

Read more »

Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi

3 March 2013
Ciuperci_cu_suc_de_portocale_si_usturoiCiuperci cu suc de portocale şi usturoi din: ciuperci, portocale, usturoi, patrunjel, ulei de masline, marar si sare. Ingrediente: 12 ciuperci 2 portocale 3 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 4 linguri ulei de masline 1 lingura marar tocat sare   Mod de preparare: Ciupercile se curăţă cu atenţie. Se rade coaja de portocală şi…

Read more »

Gogoşele pufoase cu banane

3 March 2013
Gogosele_pufoase_cu_bananeGogoşele pufoase cu banane din: banane, faina, oua, drojdie uscata, zahar, rom, scortisoara, nucsoara, esenta de vanilie, ulei si zahar pudra. Ingrediente: 4 banane foarte coapte 125 g faina 2 oua o lingura drojdie uscata 4 linguri zahar o lingura rom un praf scortisoara un praf nucsoara cateva picaturi esenta de vanilie ulei pentru prajit…

Read more »

Aperitiv picant

3 March 2013
Aperitiv_picantAperitiv picant din: carne de berbecut sau de vita, ceapa, cimbru, patrunjel, ulei, sare, piper, faina, drojdie, zahar, ulei, apa si sare. Ingrediente: 400 g carne de berbecut sau de vita 2 cepe cimbru patrunjel ulei sare piper pentru aluat: 700 g faina drojdie proaspata cat o nuca 1 lingurita cu zahar 1 cescuta cu…

Read more »

Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel

3 March 2013
Ciuperci_cu_ceapa_rosie_si_patrunjelCiuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel din: ciuperci, ceapa rosie, usturoi, ulei, otet balsamic, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 1 kg ciuperci mici 2 cepe rosii 2 catei de usturoi 3 linguri de ulei 3-4 linguri de otet balsamic sare piper 1 lingura patrunjel tocat   Mod de preparare: Ciupercile se spală şi se curăţă.…

Read more »

Chec pufos

3 March 2013
Chec_pufosChec pufos din: banane, nuci, faina, zahar, unt, oua, praf de copt si zahar vanilat. Ingrediente: 3 banane 100 g nuci 220 g faina 100 g zahar 100 g unt 2 oua 1/2 plic praf de copt un plic zahar vanilat   Mod de preparare: Se amestecă făina si praful de copt. Separat, se freacă…

Read more »

Reteta zilei: Cheesecake cu blat din biscuiti

2 March 2013
Cheesecake_cu_blat_din_biscuiti_18Cheesecake cu blat din biscuiti din: biscuiti digestivi, unt, zahar brun, amidon de porumb, suc de lamaie, smantana, crema de branza dulce, oua, esenta de vanilie, zahar, smantana, esenta de vanilie si zahar pudra. Ingrediente: pentru blat: 250 g biscuiti digestivi 150 g unt 2 linguri de zahar brun pentru crema: 20 g amidon de…

Read more »

Desert: Briose cu fructe

2 March 2013
Briose_cu_fructeBriose cu fructe din: faina, unt, zahar pudra, oua, iaurt, praf de copt, sare, fructe, si fulgi de ciocolata. Ingrediente: 250 g faina 120 g unt topit 150 g zahar pudra 2 oua un pahar mic iaurt un plic praf de copt un praf sare pentru umplut: 200 g fructe congelate 2-3 linguri zahar pentru…

Read more »

Ciorba de pui si paste

2 March 2013
Ciorba_de_pui_si_pasteCiorba de pui si paste din: tacamuri de pui, morcovi, ceapa, pastarnac, ardei gras, paste fainoase, bors de tarate, sare si patrunjel. Ingrediente: o tavita tacamuri de pui 2 morcovi o ceapa un pastarnac un ardei gras 150 g paste fainoase, dupa gust un litru bors de tarate sare cateva fire patrunjel   Mod de…

Read more »

Sardine in camasa

2 March 2013
Sardine_in_camasaSardine in camasa din: sardine, faina, ou, pesmet, curry, ulei, sare si piper. Ingrediente: 6 sardine 4 linguri faina un ou 50 g pesmet fin 2 lingurite curry 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Se curăţă şi se spală pestele în apă rece, apoi se şterge cu un prosop absorbant de bucă­tărie.…

Read more »

Placintele cu morcovi

2 March 2013
Placintele_cu_morcoviPlacintele cu morcovi din: morcovi, branza telemea, unt, branza de vaci, unt, faina si sare. Ingrediente: 500 g morcovi 300 g branza telemea 1 lingura cu unt pentru aluat: 300 g branza de vaci 300 g unt sau margarina 300 g faina sare   Mod de preparare: Framanta branza cu untul si faina amestecata cu…

Read more »

Supă de ciuperci şi praz cu asmăţui

2 March 2013
Supa_de_ciuperci_si_praz_cu_asmatuiSupă de ciuperci şi praz cu asmăţui din: praz, ciuperci, ulei, supa de legume, lapte de soia, migdale, sare, piper si asmatui. Ingrediente: 1 praz 250 g ciuperci 1 lingura ulei 400 ml supa de legume 100 g lapte de soia 1 lingura migdale macinate sare piper asmatui   Mod de preparare: Prazul se curăţă,…

Read more »

Vita cu sos de piper

2 March 2013
Vita_cu_sos_de_piperVita cu sos de piper din: vrabioare de vitel, unt, sare, piper, smantana, galbenus si coniac. Ingrediente: 4 vrabioare de vita 100 g unt sare pentru sos: o lingura piper negru maruntit 200 ml smantana de gatit un galbenus 1/2 lingura coniac   Mod de preparare: Vrăbioarele se prăjesc câte 5 minute pe fiecare parte…

Read more »

Ciuperci brune în oţet balsamic

2 March 2013
Ciuperci_brune_în_otet_balsamicCiuperci brune în oţet balsamic din: ciuperci, usturoi, frunze de dafin, rozmarin, busuioc, otet balsamic, sare, ulei de masline, capere si ardei iute. Ingrediente: 1 kg ciuperci champignon 4 catei de usturoi 4 frunze de dafin 4 crengute rozmarin proaspat 1 legatura busuioc 100 ml otet balsamic sare 4 linguri ulei de masline 1 lingura…

Read more »

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
Scrie un comentariu

Scris de pe August 7, 2013 în Retete&Bauturi

 

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: