RSS

Retete rapide #50

14 Aug

Retete rapide:

Supă de legume, cu tăitei in forma de inimioara

3 March 2013
Supa_de_legume_cu_taitei_in_forma_de_inimioaraSupă de legume, cu tăitei in forma de inimioara din: concentrat, morcov, praz, taitei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 3 cuburi concentrat pentru 1,5 l 1 morcov 1 praz 100 g taitei in forma de inima patrunjel tocat sare si piper, dupa gust   Mod de preparare: Morcovii şi prazul se spală şi se scurg…

Read more »

Rulada de bezea si caramel sarat

3 March 2013
Rulada_de_bezea_si_caramel_saratRulada de bezea si caramel sarat din: albusuri, zahar tos, amidon, otet de vin alb, nuci, scortisoara, zahar pudra, mere acrisoare, frisca lichida, coniac, unt nesarat, sirop de artar, zahar, frisca lichida si sare grunjoasa. Ingrediente: 4 albusuri 180 g zahar tos 1 1/2 linguri amidon 1 lingurita otet de vin alb 50 g nuci,…

Read more »

Reteta zilei: Piept de curcan invelit in bacon cu sos de limoncello

3 March 2013
Piept_de_curcan_invelit_in_bacon_cu_sos_de_limoncello_11Piept de curcan invelit in bacon cu sos de limoncello din: piept de curcan, lamaie, unt, ceapa, limoncello, plante aromatice, felii de bacon, sare si piper. Ingrediente: 700g piept de curcan 1 lamaie 40 g unt 1 ceapa 1 pahar mic limoncello (lichior de lamaie) amestec de plante aromatice legate cu sfoara (salvie, rozmarin si…

Read more »

Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi

3 March 2013
Ciuperci_cu_suc_de_portocale_si_usturoiCiuperci cu suc de portocale şi usturoi din: ciuperci, portocale, usturoi, patrunjel, ulei de masline, marar si sare. Ingrediente: 12 ciuperci 2 portocale 3 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 4 linguri ulei de masline 1 lingura marar tocat sare   Mod de preparare: Ciupercile se curăţă cu atenţie. Se rade coaja de portocală şi…

Read more »

Gogoşele pufoase cu banane

3 March 2013
Gogosele_pufoase_cu_bananeGogoşele pufoase cu banane din: banane, faina, oua, drojdie uscata, zahar, rom, scortisoara, nucsoara, esenta de vanilie, ulei si zahar pudra. Ingrediente: 4 banane foarte coapte 125 g faina 2 oua o lingura drojdie uscata 4 linguri zahar o lingura rom un praf scortisoara un praf nucsoara cateva picaturi esenta de vanilie ulei pentru prajit…

Read more »

Aperitiv picant

3 March 2013
Aperitiv_picantAperitiv picant din: carne de berbecut sau de vita, ceapa, cimbru, patrunjel, ulei, sare, piper, faina, drojdie, zahar, ulei, apa si sare. Ingrediente: 400 g carne de berbecut sau de vita 2 cepe cimbru patrunjel ulei sare piper pentru aluat: 700 g faina drojdie proaspata cat o nuca 1 lingurita cu zahar 1 cescuta cu…

Read more »

Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel

3 March 2013
Ciuperci_cu_ceapa_rosie_si_patrunjelCiuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel din: ciuperci, ceapa rosie, usturoi, ulei, otet balsamic, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 1 kg ciuperci mici 2 cepe rosii 2 catei de usturoi 3 linguri de ulei 3-4 linguri de otet balsamic sare piper 1 lingura patrunjel tocat   Mod de preparare: Ciupercile se spală şi se curăţă.…

Read more »

Chec pufos

3 March 2013
Chec_pufosChec pufos din: banane, nuci, faina, zahar, unt, oua, praf de copt si zahar vanilat. Ingrediente: 3 banane 100 g nuci 220 g faina 100 g zahar 100 g unt 2 oua 1/2 plic praf de copt un plic zahar vanilat   Mod de preparare: Se amestecă făina si praful de copt. Separat, se freacă…

Read more »

Reteta zilei: Cheesecake cu blat din biscuiti

2 March 2013
Cheesecake_cu_blat_din_biscuiti_18Cheesecake cu blat din biscuiti din: biscuiti digestivi, unt, zahar brun, amidon de porumb, suc de lamaie, smantana, crema de branza dulce, oua, esenta de vanilie, zahar, smantana, esenta de vanilie si zahar pudra. Ingrediente: pentru blat: 250 g biscuiti digestivi 150 g unt 2 linguri de zahar brun pentru crema: 20 g amidon de…

Read more »

Desert: Briose cu fructe

2 March 2013
Briose_cu_fructeBriose cu fructe din: faina, unt, zahar pudra, oua, iaurt, praf de copt, sare, fructe, si fulgi de ciocolata. Ingrediente: 250 g faina 120 g unt topit 150 g zahar pudra 2 oua un pahar mic iaurt un plic praf de copt un praf sare pentru umplut: 200 g fructe congelate 2-3 linguri zahar pentru…

Read more »

Ciorba de pui si paste

2 March 2013
Ciorba_de_pui_si_pasteCiorba de pui si paste din: tacamuri de pui, morcovi, ceapa, pastarnac, ardei gras, paste fainoase, bors de tarate, sare si patrunjel. Ingrediente: o tavita tacamuri de pui 2 morcovi o ceapa un pastarnac un ardei gras 150 g paste fainoase, dupa gust un litru bors de tarate sare cateva fire patrunjel   Mod de…

Read more »

Sardine in camasa

2 March 2013
Sardine_in_camasaSardine in camasa din: sardine, faina, ou, pesmet, curry, ulei, sare si piper. Ingrediente: 6 sardine 4 linguri faina un ou 50 g pesmet fin 2 lingurite curry 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Se curăţă şi se spală pestele în apă rece, apoi se şterge cu un prosop absorbant de bucă­tărie.…

Read more »

Placintele cu morcovi

2 March 2013
Placintele_cu_morcoviPlacintele cu morcovi din: morcovi, branza telemea, unt, branza de vaci, unt, faina si sare. Ingrediente: 500 g morcovi 300 g branza telemea 1 lingura cu unt pentru aluat: 300 g branza de vaci 300 g unt sau margarina 300 g faina sare   Mod de preparare: Framanta branza cu untul si faina amestecata cu…

Read more »

Supă de ciuperci şi praz cu asmăţui

2 March 2013
Supa_de_ciuperci_si_praz_cu_asmatuiSupă de ciuperci şi praz cu asmăţui din: praz, ciuperci, ulei, supa de legume, lapte de soia, migdale, sare, piper si asmatui. Ingrediente: 1 praz 250 g ciuperci 1 lingura ulei 400 ml supa de legume 100 g lapte de soia 1 lingura migdale macinate sare piper asmatui   Mod de preparare: Prazul se curăţă,…

Read more »

Vita cu sos de piper

2 March 2013
Vita_cu_sos_de_piperVita cu sos de piper din: vrabioare de vitel, unt, sare, piper, smantana, galbenus si coniac. Ingrediente: 4 vrabioare de vita 100 g unt sare pentru sos: o lingura piper negru maruntit 200 ml smantana de gatit un galbenus 1/2 lingura coniac   Mod de preparare: Vrăbioarele se prăjesc câte 5 minute pe fiecare parte…

Read more »

Ciuperci brune în oţet balsamic

2 March 2013
Ciuperci_brune_în_otet_balsamicCiuperci brune în oţet balsamic din: ciuperci, usturoi, frunze de dafin, rozmarin, busuioc, otet balsamic, sare, ulei de masline, capere si ardei iute. Ingrediente: 1 kg ciuperci champignon 4 catei de usturoi 4 frunze de dafin 4 crengute rozmarin proaspat 1 legatura busuioc 100 ml otet balsamic sare 4 linguri ulei de masline 1 lingura…

Read more »

Orez cu ciuperci, pui si sos

2 March 2013
Orez_cu_ciuperci_pui_si_sosOrez cu ciuperci, pui si sos din: orez, usturoi, unt, piept de pui, ciuperci, unt, faina, vin alb, sare si piper. Ingrediente: 8 linguri orez cu bob mare un catel de usturoi o lingurita unt pentru sos: 200 g piept de pui 8 ciuperci 25 g unt 2 linguri faina 200 ml vin alb sare…

Read more »

Pulpe de pui cu smantana

2 March 2013
Pulpe_de_pui_cu_smantanaPulpe de pui cu smantana din: pulpe de pui, ciuperci, concentrat de pui, smantana, unt, bulion, rosie si patrunjel. Ingrediente: 4 pulpe de pui intregi 1/2 cutie mica ciuperci un cub concentrat de pui 200 ml smantana de gatit 45 g unt o lingurita bulion o rosie cateva fire de patrunjel sau marar   Mod…

Read more »

Salată de conopidă, ciuperci şi sparanghel verde

2 March 2013
Salata_de_conopida_ciuperci_si_sparanghel_verdeSalată de conopidă, ciuperci şi sparanghel verde din: spanac, ciuperci, conopida, sparanghel verde, miez de anghinare, ardei, otet, ulei, sare, piper si mustar. Ingrediente: 200 g spanac 150 g ciuperci 400 g conopida 250 g sparanghel verde 4 miezuri de anghinare (conserva) 1 ardei rosu 2 linguri otet 5 linguri ulei sare piper macinat 1/2…

Read more »

Friptura de vita cu salata

2 March 2013
Friptura_de_vita_cu_salataFriptura de vita cu salata din: muschi de vita, ulei, rosioare, avocado, suc de lamaie, sare, piper si coriandru. Ingrediente: 4 felii muschi de vita o lingura de ulei pentru salata: 6 rosioare un grepfrut roz un avocado sucul unei lamai sare piper cateva frunze de coriandru   Mod de preparare: Grepfrutul se decojeste, se…

Read more »

Reteta zilei: Friptura de miel cu rozmarin si usturoi

2 March 2013
Friptura_de_miel_cu_rozmarin_si_usturoi_5Friptura de miel cu rozmarin si usturoi din: pulpa de miel, rozmarin, usturoi, ulei vegetal, sare, piper, broccoli si cartofi copti. Ingrediente: 1 pulpa de miel 4 crengute de rozmarin 4 catei de usturoi 2 linguri de ulei vegetal Sare si piper dupa gust Broccoli si cartofi copti pentru servire     Mod de preparare:…

Read more »

Rulada de dovleac cu branza dulce

2 March 2013
Rulada_de_dovleac_cu_branza_dulceRulada de dovleac cu branza dulce din: oua, faina, zahar, zahar vanilat, crema de dovleac, nuca macinta, sare, praf de copt, zeama de lamaie, crema mascarpone, zahar pudra, zahar vanilat si galbenusuri. Ingrediente: pentru foaie: 4 oua 4 linguri cu faina 4 linguri zahar un plic zahar vanilat 300 g crema de dovleac 2 linguri…

Read more »

Cartofi umpluţi cu cremă de brânză

2 March 2013
Cartofi_umpluti_cu_crema_de_brânzaCartofi umpluţi cu cremă de brânză din: cartofi, branza de vaci, telemea de vaca, crema de branza, smantana, sunca de praga, ceapa rosie, salata verde si masline. Ingrediente: 8 cartofi mari pentru umplutura: 100 g branza de vaci 100 g telemea de vaca 100 g crema de branza 100 g smantana 100 g sunca de…

Read more »

Tartă-aperitiv cu brânză

2 March 2013
Tarta_aperitiv_cu_brânzaTartă-aperitiv cu brânză din: unt, faina, smantana, sare, branza, oua, chimen si pesmet. Ingrediente: pentru aluat: 200 g unt sau margarina 400 g faina 50 ml smantana un praf de sare pentru umplutura: 400 g branza sarata 3-4 oua o lingurita chimen 2 linguri pesmet   Mod de preparare: Se cerne făina într-un bol şi,…

Read more »

Bors cu mazare si paste

2 March 2013
Bors_cu_mazare_si_pasteBors cu mazare si paste din: mazare, telina, boabe de porumb, cartofi, morcovi, rosii, ardei, ceapa, sare, piper, bors, paste, ulei si leustean. Ingrediente: 300 g mazare o telina 200 g boabe de porumb 4 cartofi 4 morcovi 500 g rosii 2 ardei 2 cepe sare piper bors dupa gust 50 g paste 4 linguri…

Read more »

Jeleu de mandarine

2 March 2013
Jeleu_de_mandarineJeleu de mandarine din: portocale, clementine, compot de mandarine, sirop de rodie, zahar tos, scortisoara, foi de gelatina si cointreau. Ingrediente: 3 portocale mari 10-12 clementine 1 conserva de 300 g compot de mandarine 2-3 linguri sirop de rodie 125 g zahar tos un praf de scortisoara 6 foi de gelatina 6 linguri cointreau, grand…

Read more »

Tocană de vită cu morcovi

2 March 2013
Tocana_de_vita_cu_morcoviTocană de vită cu morcovi din: morcovi, vita, cartofi, unt, ceapa, ulei, cimbru, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: un kg cub de vita pentru gatit un kg morcovi 4 cartofi 50 g unt 2 cepe mari o lingura ulei o crenguta cimbru 2 foi de dafin sare piper   Mod de preparare: Carnea…

Read more »

Reteta zilei: Peste la cuptor pe pat de fenicul

2 March 2013
Peste_la_cuptor_pe_pat_de_fenicul_2Pește la cuptor pe pat de fenicul din: peste, ulei de masline, suc de lamaie, fenicul, rozmarin, sote de cartofi, sare si piper. Ingrediente: 120-150g de pește 30ml ulei de masline 1 lingurita de suc ​​de lamaie Fenicul fiert rozmarin sote de cartofi sare si piper dupa gust   Mod de preparare: Asigurați-va ca peștele…

Read more »

Ccktail cu lichior de cafea si smantana

2 March 2013
Cocktailuri_4Ccktail cu lichior de cafea si smantana din: lichior de cacao si smantana. Ingrediente: 40 ml lichior de cacao 20 ml smântână     Mod de preparare: Se introduc într-un shaker ingredientele de mai sus, împreună cu 2-3 cuburi de gheaţă. Se agită în shaker şi se serveşte într-un pahar de cocktail.

Read more »

Pateuri cu carne de vita

2 March 2013
Pateuri_cu_carne_de_vitaPateuri cu carne de vita din: carne de vita, ulei, unt, faina, apa, suc de lamaie si sare. Ingrediente: 400 g carne de vita ulei pentru aluat: 250 g unt 400 g faina 8 linguri cu apa 1 lingura cu suc de lamaie sare   Mod de preparare: Frământă untul cu făina, sare, apă şi…

Read more »

Crap aromat

2 March 2013
Crap_aromatCrap aromat din: crap, iaurt, masline, cartofi, morcovi, ardei gras, lamaie, ulei, vin alb, pesmet, cimbru, busuioc, capere, piper negru si rosu si sare. Ingrediente: 1 crap (sau novac, ca e la fel de gustos si mult mia ieftin) 200 g iaurt 100 g masline fara samburi 2 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras rosu…

Read more »

Rulada cu crema de ciocolata si castane

2 March 2013
Rulada_cu_crema_de_ciocolata_si_castaneRulada cu crema de ciocolata si castane din: oua, zahar tos, esenta de vanilie, faina, cacao, frisca, piure de castane si ciocolata cu lapte. Ingrediente: pentru blat: 4 oua 125 g zahar tos 1 lingurita esenta de vanilie 60 g faina cu factor de crestere 40 g cacao plus 1 lingura pentru prasarat pentru umplutura:…

Read more »

Salata de spanac cu dovleac si nuci de pin

2 March 2013
Salata_de_spanac_cu_dovleac_si_nuci_de_pinSalata de spanac cu dovleac si nuci de pin din: dovleac, ulei de masline, ardei iute, ghimbir, usturoi, nuci de pin, scortisoara, otet de mere si spanac. Ingrediente: 1 dovleac, curatat de coaja si taiat cuburi 4 linguri ulei de masline 1 ardei iute, tocat marunt 1 lingurita ghimbir razuit 2 catei de usturoi 3…

Read more »

 

Friptură cu sos de muştar

2 March 2013
Friptura_cu_sos_de_mustarFriptură cu sos de muştar din: muschi de vita, ulei, piper boabe, smantana, mustar iute, miere si sare. Ingrediente: 4 felii muschi de vita o lingura ulei pentru sos: 2 linguri amestec piper boabe 125 ml smantana o lingura mustar iute o lingurita miere sare   Mod de preparare: In tigaie, se rumenesc pe ambele…

Read more »

Cocktail cu rom, gin si lichior de cacao

2 March 2013
Cocktailuri_9Cocktail cu rom, gin si lichior de cacao din: rom, gin, lichior de cacao si zeama de portocala. Ingrediente: 15 ml rom 15 ml gin 15 ml lichior de cacao 15 ml zeamă  de portocală   Mod de preparare: Se introduc într-un shaker ingredientele de mai sus, împreună cu 2-3 cuburi de gheaţă. Se agită…

Read more »

Peşte în sos picant

2 March 2013
Peste_în_sos_picantPeşte în sos picant din: crap, usturoi, foi de dafin, ulei, pasta de tomate, sos de rosii, ardei iute, tarhon, piper alb si sare. Ingrediente: 1 crap mai maricel 7 catei de usturoi 2 foi de dafin ulei 2 linguri cu pasta de tomate 1 ceascuta cu sos de rosii 1 ardei iute 1 fir…

Read more »

Reteta zilei: Orez cu lapte de cocos, scortisoara si stafide

2 March 2013
Orez_cu_lapte_de_cocos_scortisoara_si_stafide_8Orez cu lapte de cocos, scortisoara si stafide din: orez, sare, lapte de cocos, zahar, scortisoara, ghimbir, nucsoara, cuisoare, coriandru, ou si stafide. Ingrediente: 1 ceasca de orez alb cu bobul mijlociu 1/4 linguriță de sare 3/4 ceasca lapte de cocos 6 linguri de zahar (sau mai mult dupa gust) 1/2 lingurita scortisoara 1/4 lingurita…

Read more »

Pui Cacciatore

2 March 2013
Pui_CacciatorePui Cacciatore din: ulei de masline, pulpe de pui, ardei gras, ceapa, usturoi, fulgi de piper rosu, masline, vin rosu, supa de pui, rosii si patrunjel. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 8 pulpe de pui dezosate sare şi piper proaspăt măcinat 1 ardei gras roşu, tăiat în felii subţiri 1 o ceapă de…

Read more »

Ciorbă cu usturoi şi sparanghel

2 March 2013
Ciorba_cu_usturoi_si_sparanghelCiorbă cu usturoi şi sparanghel din: sparanghel, morcovi, ceapa, usturoi, radacina de telina, cartofi, sare, piper macinat, ardei, patrunjel, bors si smantana vegetala. Ingrediente: 500 g sparanghel 2-3 morcovi 2 cepe 4 catei de usturoi o radacina de telina 3-4 cartofi sare piper macinat 2 ardei o legatura patrunjel bors dup gust 200 g smantana…

Read more »

Frigarui de pui cu cimbru si limette

2 March 2013
Frigarui_de_pui_cu_cimbru_si_limetteSe taie fâșii pe lung sau cuburi 800 g filéuri de piept de pui. Se amestecă 1 linguriță curry, 1 vârf de cuțit piper de Cayenne­, sucul de la  2 limette, 1 linguriță ghimbir proaspăt ras, 2 căței de usturoi pisați și 5 linguri ulei. Se așază carnea în această marinată, se tăvălește și se…

Read more »

Piure cu sofran si telina

2 March 2013
Piure_cu_sofran_si_telinaPiure cu sofran si telina din: cartofi, telina, lapte, sofran, nucsoara, usturoi, ulei de masline si ceapa verde. Ingrediente: 1 kg cartofi, curatati de coaja si taiati bucati 1 telina, curata si taiata bucati 250 ml lapte un praf de sofran 2 catei de usturoi, zdrobiti nucsoara razuita 2 linguri ulei de masline 1 legatura…

Read more »

Salata cu carne de vita si ceapa rosie

2 March 2013
Salata_cu_carne_de_vita_si_ceapa_rosieSalata cu carne de vita si ceapa rosie din: carne fiarta de vita, ceapa rosie, sare, castraveti acri, capere, ciuperci, otet si ulei. Ingrediente: un kg carne fiarta de vita o ceapa rosie sare 2-3 castraveti acri 2 linguri capere 200 g ciuperci 2 linguri otet 2 linguri ulei   Mod de preparare: Carnea se…

Read more »

Cum se prepara pandispanul

1 March 2013
Cum_se_prepara_pandispanul_08Daca doriti sa faci un tort umplut cu crema preferata sau o prajitura delicioasa si nu va amintiti reteta pentru pandispan, aveti mai jos modalitatea cea mai simpla de realizare a unui pandispan pufos. Ce trebuie sa retineti la realizarea unui pandispan este ca numarul oualelor va fi intotdeauna egal cu numarul lingurilor de zahar…

Read more »

Reteta zilei: Supa crema de sfecla

1 March 2013
Supa_crema_de_sfecla_4O supa clasica, supa crema de sfecla, are un gust usor dulceag, este delicioasa si gustoasa, iar avantajul este ca poate fi servita atat rece, cat si calda. Ingrediente: 100 g cartofi 100 g ceapa 1 cațel de usturoi 500g sfecla 500 ml supa de pui sau de legume 500 ml de apa 1 lingurița…

Read more »

Peşte în sos de ciuperci

1 March 2013
Peste_în_sos_de_ciuperciPeşte în sos de ciuperci din: file de peste, ciuperci, ceapa, faina, vin, mustar, zeama de lamaie, supa de legume, ulei si sare. Ingrediente: 600 g file de peste 2 cutii cu ciuperci 2 cepe 2 linguri cu faina 1/2 pahar cu vin 2 lingurite cu mustar 1 lingurita cu zeama de lamaie 1/2 cana…

Read more »

Supă cu găluşte şi pătrunjel

1 March 2013
Supa_cu_galuste_si_patrunjelSupă cu găluşte şi pătrunjel din: supa de legume, patrunjel, unt, gris, oua, sare si nucsoara. Ingrediente: 1 litru supa de legume patrunjel tocat, pentru decor 100 g unt 250 g gris 4 oua sare nucsoara   Mod de preparare: Pentru găluşte, se amestecă untul cu sarea şi nucşoara până se obţine o spumă. Se…

Read more »

Salată de cartofi cu struguri

1 March 2013
Salata_de_cartofi_cu_struguriSalată de cartofi cu struguri din: salata verde, cartofi, tofu, maioneza vegetala, nuci, boabe de strugure si sare. Ingrediente: 1 salata verde 3-4 cartofi 100 g tofu cateva linguri cu maioneza vegetala 50 g nuci cateva boabe de strugure sare   Mod de preparare: Spală cartofii şi fierbe-i în apă cu sare. Lasă-i să se…

Read more »

Biban la cuptor cu lămâie şi capere

1 March 2013
Biban_la_cuptor_cu_lamâie_si_capereBiban la cuptor cu lămâie şi capere din: bibani, frunze de lamai, lamai, capere, unt, smantana, sofran, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 4 bibani curatati 8 frunze de lamai 2 lamai 1 pahar capere 4 linguri unt 200 ml smantana sofran 1/2 legatura patrunjel sare piper macinat   Mod de preparare: Peştele se spală şi…

Read more »

Chec cu rom si caise confiate

1 March 2013
Chec_cu_rom_si_caise_confiateChec cu rom si caise confiate din: stafide, rom brun, nectar de caise, faina integrala, faina de secara, drojdie, zahar, lapte, caise confiate, margarina, branza de vaci, oua, sare, seminte de dovleac si fulgi de ovaz. Ingrediente: 200 g stafide 80 ml rom brun 70 ml nectar de caise 80 g faina integrala 80 g…

Read more »

Crostini cu roşii, mozarella si măsline

1 March 2013
Crostini_cu_rosii_mozarella_si_maslineCrostini cu roşii, mozarella si măsline din: rosii, mozzarella, masline, usturoi, ciabatta, sare, oregano, piper si ulei de masline. Ingrediente: 4 rosii mari 250 g mozzarella 8 masline mari 1 catel de usturoi 8 felii de ciabatta sare oregano piper macinat ulei de masline pentru uns hartia de copt   Mod de preparare: Roşiile se…

Read more »

Bors taranesc cu praz

1 March 2013
Bors_taranesc_cu_prazBors taranesc cu praz din: praz, ceapa, ardei, morcovi, dovlecel, cartofi, telina, ulei, sare, piper, patrunjel, frunze de telina, ardei iute murat si bors. Ingrediente: un fir de praz o ceapa alba 2-3 ardei 2 morcovi un dovlecel 3 cartofi o telina mica 2-3 linguri ulei sare piper o legatura patrunjel o legatura frunze de…

Read more »

Reteta zilei: Piersici umplute

1 March 2013
Piersici_umplute_12Cu siguranta va sunt dragi piersicile umplute pentru ca sunt gustoase si mai ales pentru ca va amintesc de copilarie cand mamele noastre le pregateau duminica pentru noi. Piersicile sunt niste fursecuri umplute cu nutella sau cu crema de ciocolata care daca le incercati o data, in mod sigur o sa devina o reteta de…

Read more »

Tagine cu carne de vita

1 March 2013
Tagine_cu_carne_de_vitaTagine cu carne de vita din: faina, carne de vita, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, ghimbir, patrunjel, chimen, curmale, concentrat de vita, zeama de lamaie, sirop de artar si sos de soia. Ingrediente: 3 linguri faina 1,2 kg carne de vita, taiata buati mari 4 linguri ulei de masline 2 cepe rosii,…

Read more »

Salată de praz, cu brânză, mere şi nuci

1 March 2013
Salata_de_praz_cu_brânza_mere_si_nuciSalată de praz, cu brânză, mere şi nuci din: tulpini de praz, mere, suc de lamaie, suc de portocale, sare, piper, miez de nuca, branza roquefort, smantana si patrunjel. Ingrediente: 2 tulpini de praz 2 mere cate 3 linguri de suc de lamaie, respectiv portocale 2 linguri ulei de susan sare piper macinat 80 g…

Read more »

Retete delicioase: Banane caramel

1 March 2013
Banane_caramelBanane caramel din: banane, unt, zahar, rom, scortisoara, inghetata de vanilie, capsune, ciocolata negara si zahar pudra. Ingrediente: 4 banane mari 4 linguri cu unt 6 linguri cu zahar 150 ml rom 1 praf de scortisoara 4 cupe cu inghetata de vanilie 4 capsune 100 g ciocolata neagra 1 plic cu zahar pudra   Mod…

Read more »

Reteta zilei: Rulouri cu carne de miel

1 March 2013
Rulouri_cu_carne_de_miel_4Rulouri cu carne de miel din: muschi de miel, ulei vegetal, sare, piper si fasole boabe. 2 randuri muschi de miel cu os 1 lingura de ulei vegetal Sare si piper dupa gust Fasole boabe pentru servire       Mod de preparare: Folosind un cutit ascutit, indepartati stratul de grasime. Dezosati carnea de miel.…

Read more »

Medalioane gratinate cu legume si gnocchi

1 March 2013
Medalioane_gratinate_cu_legume_si_gnocchiMedalioane gratinate cu legume si gnocchi din: praz, rosii, patrunjel, supa, file de vita, sare, piper, ou, coaja de lamaie rasa, pesmet, mustar cu seminte, smantana si gnocchi. Ingrediente: 750 g praz 4 rosii 1 legatura patrunjel 1 lingura supa 500 g file de vita 2 linguri unt 125 ml supa sare piper 1 ou…

Read more »

Prajitura cu miere si migdale

1 March 2013
Prajitura_cu_miere_si_migdalePrajitura cu miere si migdale din: zahar, apa, praf de copt, scortisoara, migdale, alune, fistic, seminte de pin, faina, miere, otet si sare. Ingrediente: 500 g zahăr 500 ml apă 2 pliculeţe cu praf de copt 1 linguriţă cu scorţişoară migdale alune fistic seminţe de pin făină cât cuprinde (aproximativ 500 g) 1 linguriţă cu…

Read more »

Salată de legume cu brânză, ouă şi crutoane

1 March 2013
Salata_de_legume_cu_brânza_oua_si_crutoaneSalată de legume cu brânză, ouă şi crutoane din: sparanghel verde, oua, gogosare, rosii cherry, branza, capere, ceapa verde, paine alba, sare, piper macinat, ulei de masline, otet de mere si suc de portocale. Ingrediente: 200 g sparanghel verde 3 ouă fierte tari 1 gogoşar roşu mic 200 g roşii cherry 200 g brânză 2…

Read more »

Bors de fasole cu praz

1 March 2013
Bors_de_fasole_cu_prazBors de fasole cu praz din: fasole alba si rosie, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei capia, sare, piper, suc de rosii, bors si boia iute. Ingrediente: 400 g fasole boabe alba si rosie 2 cepe un fir praz 2 morcovi 300 g piept afumat 1-2 ardei capia 2 linguri ulei sare piper 300 ml…

Read more »

Sandwich cu omleta si somon

1 March 2013
Sandwich_cu_omleta_si_somonSandwich cu omleta si somon din: paine de secara, oua, unt, marar, somon afumat, lamaie verde, sare si piper. Ingrediente: 2 felii de paine de secara densa 2 oua o lingurita de unt 3 fire de marar tocat 2 felii de somon afumat o jumatate de lamaie verde sare si piper, dupa gust   Mod…

Read more »

Pateu cu ciuperci si castane

1 March 2013
Pateu_cu_ciuperci_si_castanePateu cu ciuperci si castane  din: vin alb sec, ciuperci deshidratate, unt, ciuperci, usturoi, chimen, castane, crema de branza de vaci, pasta de susan, nucsoara, ardei capia, marar si lipii. Ingrediente: 150 ml vin alb sec 30 g ciuperci deshidratate 75 g unt nesarat 750 g ciuperci, taiate felii 3 catei de usturoi, zdrobit 1…

Read more »

Reteta zilei: Tarta cu afine, merisoare si frisca cu aroma de portocale

1 March 2013
Tarta_cu_afine_merisoare_si_frisca_cu_aroma_de_portocale_6Tarta cu afine, merisoare si frisca cu aroma de portocale din: albus de ou, merisoare, lichior de portocale, afine, nuci, zahar brun, amidon, scortisoara, ghimbir, cuisoare, coaja de portocala, suc de portocala, nuci, faina, unt, coaja de lamaie, scortisoara, ghimbir, ceai, cuisoare, sare de mare si smantana. Ingrediente umplutura: 1 albus de ou, bătut ușor…

Read more »

Desert de lamaie

1 March 2013
Desert_de_lamaieDesert de lamaie din: coaja de lamaie, zeama de lamaie, zahar tos, limoncello, frisca, albusuri, pricomigdale si felii de lamaie. Ingrediente: coaja rasa de la 1 lamaie si 3 linguri zeama 5 linguri zahar tos 3 linguri limoncello – lichior de lamaie 300 ml frisca lichida 2 albusuri 75 g pricomigdale, sfaramate felii de lamaie,…

Read more »

Naut cu sos de patrunjel

1 March 2013
Naut_cu_sos_de_patrunjelNaut cu sos de patrunjel din: naut, fasole alba, fasole rosie, ceapa, ardei gras, sare, unt, faina, lapte, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 cana cu naut fiert 100 g fasole alba 100 g fasole rosie 1 ceapa 1 ardei gras sare pentru sos: 1 lingura cu unt 1 lingura cu faina 300 ml lapte…

Read more »

Ananas cu piept de pui

1 March 2013
Ananas_cu_piept_de_puiAnanas cu piept de pui din: piept de pui, ananas, zahar brun, ardei iute, sos de soia, miere, ulei de masline, ceapa verde, sare si coniac. Ingrediente: 2 piepti de pui 1 ananas sau o conserva mare de ananas 2 linguri cu zahar brun pentru marinata: 1 aredei iute rosu 2 linguri cu sos de…

Read more »

Salată de legume cu sos de sardine

1 March 2013
Salata_de_legume_cu_sos_de_sardineSalată de legume cu sos de sardine din: broccoli, morcovi, tulpini de telina, gulie, ardei gras, ceapa rosie, sare, file de sardine, usturoi, busuioc, ulei de masline, suc de lamaie si piper macint. Ingrediente: 1 broccoli mic 2 morcovi 2 tulpini de ţelină 1 gulie 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 2 cepe…

Read more »

Retete de post: Pastă de măsline

1 March 2013
Pasta_de_maslinePastă de măsline din: masline, pesmet, ulei, usturoi si sare. Ingrediente: 500 g măsline fără sâmburi 150 g pesmet 100 ml ulei 6-7 căţei de usturoi sare   Mod de preparare: într-un castron mai mare, mixează bine măslinele fără sâmburi. Adaugă treptat uleiul şi mixează mai uşor. Dacă se întăreşte prea tare, adaugă ulei, dar…

Read more »

Naut cu cuscus si carnati chorizo

1 March 2013
Naut_cu_cuscus_si_carnati_chorizoNaut cu cuscus si carnati chorizo din: naut, carnati chorizo, cuscus, ceapa, unt, patrunjel, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 cana cu naut fiert 2-3 carnati chorizo 150 g cuscus 1 ceapa 1 lingurita cu unt patrunjel ulei sare piper   Mod de preparare: Pune la încins 2-3 linguri cu ulei. Adaugă cuşcuşul şi amestecă…

Read more »

Crema de ou cu glazura de zahar ars

1 March 2013
Crema_de_ou_cu_glazura_de_zahar_arsCrema de ou cu glazura de zahar ars din: unt, frisca, esenta de vanilie, scortisoara, nucsoara, zahar tos, rom, galbenusuri si amidon. Ingrediente: 1 lingura unt pentru uns 500 ml frisca lichida 1/2 lingurita esenta de vanilie 1/2 lingurita scortisoara 1/2 lingurita nucsoara proaspat razuit 125 g zahar tos, plus 6 linguri pentru glazura 3…

Read more »

Cocktail de creveţi cu mango

1 March 2013
Cocktail_de_creveti_cu_mangoCocktail de creveţi cu mango din: mango, creveti, usturoi, ulei, ardei gras, muguri de soia, rucola, otet de vin alb, otet balsamic, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 1 mango mare si copt 12 creveti preparati 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 1 ardei gras mic, rosu 1 mana de muguri de soia…

Read more »

Reteta zilei: Chifle cu stafide

1 March 2013
Chifle_cu_stafide_16Chifle cu stafide din: faina, apa, lapte praf, zahar de pudra, sare, drojdie, ou, unt nesarat, amestec de condimente, stafide. 15g faina 75g de apa 240g faina 15g lapte praf 40g pudra de zahăr 3g sare 5g drojdie 1 ou 85g apa calda 20g unt nesarat moale 5g amestec de condimente 60g stafide Ingrediente pasta…

Read more »

Cocktail cu rom

1 March 2013
Cocktailuri_13Cocktail cu rom din: rom alb, suc de lamaie, sirop de zahar, gheata zdrobita si lime. Ingrediente: 60 ml rom alb 20 ml suc de lămâie/lime 1 linguriţă sirop de zahăr 1 păhărel de gheaţă zdrobită 1 felie de lămâie/lime, pentru decor   Mod de preparare: Se amestecă ingredientele la viteză redusă în blender, împreună…

Read more »

Salată de fructe de mare, în stil thailandez

1 March 2013
Salata_de_fructe_de_mare_în_stil_thailandezSalată de fructe de mare, în stil thailandez din: creveti, calamar, sare, fasole verde, rosii cherry, ceapa, ghimbir, coriandru, suc de lamaie, sos de peste, zahar brun, piper si ulei de soia. Ingrediente: 200 g creveti fara cozi si eviscerati 200 g calamar sare 200 g fasole verde 100 g rosii cherry 1 ceapa mica…

Read more »

Tort Pavlova tiramisu

1 March 2013
Tort_Pavlova_tiramisuTort Pavlova tiramisu din: albusuri, zahar tos, amidon, rom, alune rumenite, cacao, lichior de cafea, ness cafe, mascarpone si frisca. Ingrediente: 6 albusuri 300 g zahar tos 1 lingurita amidon 1 lingura rom 75 g alune rumenite, tocate 1 lingura cacao 3 linguri lichior de cafea, de cacao sau de migdale 1 lingura ness cafe…

Read more »

Naut cu ciuperci

1 March 2013
Naut_cu_ciuperciSalata de naut cu ciuperci din: naut, ciuperci, ceapa rosie, ceapa verde, sare, ardei gras, ulei, otet de mere, apa, sare, usturoi, marar si patrunjel. Ingrediente: 250 g naut 400 g ciuperci 1 ceapa rosie ceapa verde sare 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei rgas verde pentru dressing: 50 ml ulei 1 lingura cu otet…

Read more »

Peste la gratar cu ardei si ghimbir

1 March 2013
Peste_la_gratar_cu_ardei_si_ghimbirPeste la gratar cu ardei si ghimbir din: ghimbir, usturoi, ardei iute, ardei gras, ceapa verde, ulei, supa de peste, sos de soia, suc de lamaie, sare, piper si dorada. Ingrediente: cca 3 cm ghimbir 3 căței de usturoi 2 ardei iuți roșii 1 ardei gras roșu 1 legătură ceapă verde 3 linguri ulei 3…

Read more »

Cum se prepara crema de ciocolata

28 February 2013
Cum_se_prepara_crema_de_ciocolata_05La intrebarea “care este desertul tau favorit?” majoritatea veti raspunde ceva cu ciocolata. Fie ca vorbim despre un tort, o prajitura, niste biscuiti sau clatite, tuturor ne place sa fie cu ciocolata, asa ca ne-am propus sa va invatam sa preparati o crema delicioasa de ciocolata pe care s-o folositi la diverse deserturi. 3 albusuri…

Read more »

Reteta zilei: Salata aromata cu ceapa si varza

28 February 2013
Salata_aromata_cu_ceapa_si_varza_9Salata aromata cu ceapa si varza din: varza chinezeasca, sare de mare, ceapa verde, usturoi, ghimbir, pasta de chili, otet de orez si zahar. Ingrediente: 1 varza chinezeasca 4 linguri sare de mare 2 fire cepaa verde, tocate 2 caței de usturoi, tocat 1 lingurita de ghimbir proaspat, ras 2 linguri pasta de Chili 1/2…

Read more »

Tocanita dietetica de cartofi

28 February 2013
Tocanita_dietetica_de_cartofiTocanita dietetica de cartofi din: cartofi, ceapa, ardei gras, ulei, rosii, chimen, boia dulce, patrunjel, mazare si sare. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 ceapa 1 ardei gras 2 linguri cu ulei 3 rosii 1 lingurita cu chimen 1 varf de cutit de boia dulce 5-6 frunze de patrunjel 100 g mazare sare   Mod de…

Read more »

Retete de post: Macaroane cu măsline

28 February 2013
Macaroane_cu_maslineMacaroane cu măsline din: macaroane, rosii decojite, masline, ceapa, ardei gras, spranghel, ulei de masline, busuioc verde, maghiran si sare. Ingrediente: 400 g macaroane 1 cutie cu roşii decojite 200 g măsline fără sâmburi 1 ceapă 1 ardei gras 2 fire de sparanghel ulei de măsline busuioc verde oregano maghiran sare   Mod de preparare:…

Read more »

Ciorba de rosii si conopida

28 February 2013
Ciorba_de_rosii_si_conopidaCiorba de rosii si conopida din: conopida, ceapa verde, usturoi, gogosari, ardei capia, sare, piper, boia dulce, ulei, suc de rosii si bors. Ingrediente: 500 g conopida o legatura ceapa verde 3-4 catei de usturoi 2-3 gogosari un ardei capia sare piper macinat o lingura boia dulce 3-4 linguri ulei un litru suc de rosii…

Read more »

Naut cu friptura de vita

28 February 2013
Naut_cu_friptura_de_vitaNaut cu friptura de vita din: carne de vita, ou, pesmet, naut, patrunjel, ulei, maioneza, mustar, usturoi, otet de mere, sare si piper. Ingrediente: 400 g carne de vita 1 ou 1 lingura cu pesmet 1 cana cu naut fiert patrunjel ulei pentru sos: 5 linguri cu maioneza 1 lingura cu mustar 5-6 catei de…

Read more »

Clatite din cartofi

28 February 2013
Clatite_din_cartofiClatite din cartofi din: cartofi, ou, faina, apa mientala, ciuperci, marar, sare, piper si ulei. Ingrediente: 3 cartofi 1 ou 3 linguri cu faina 1/2 pahar cu apa minerala 300 g ciuperci 1 legatura de marar sare piper ulei   Mod de preparare: Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea mică. Amestecă-i cu oul bătut, făina,…

Read more »

Prune caramel cu carne

28 February 2013
Prune_caramel_cu_carnePrune caramel cu carne din: carne de porc sau vitel, prune uscate, ceapa, zahar, ulei, faina, sare si piper. Ingrediente: 300 g carne de porc sau vitel, taiata cuburi 500 g prune uscate afumate 1 ceapa potrivita 1 lingura cu zahar 2-3 linguri cu ulei 2 lingurite cu faina sare piper   Mod de preparare:…

Read more »

Salata arabeasca

28 February 2013
Salata_arabeascaSalata arabeasca din: patrunjel, sare, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, germani de grau si rosie. Ingrediente: 3-4 legaturi patrunjel sare 6 rosii o legatura ceapa 3-4 catei de usturoi 4 linguri ulei de masline zeama de la 1-2 lamai 200 g germeni de grau o rosie pentru ornat   Mod de…

Read more »

Saleuri cu crema de branza

28 February 2013
Saleuri_cu_crema_de_branzaSaleuri cu crema de branza din: faina, praf de copt, unt, ou, galbenusuri, zeama de lamaie, seminte de mac, seminte de susan, seminte de floarea soarelui, branza de oi, telemea de vaca, branza de vaci, smantana, sare si piper. Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina 1 1/2 pachet praf de copt 125 g unt sau…

Read more »

Retete de post: Iahnie de fasole cu praz

28 February 2013
Iahnie_de_fasole_cu_prazIahnie de fasole cu praz din: fasole, morcovi, praz, ceapa, suc de rosii, cimbru, foi de dafin, patrunjel, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g fasole 2 morcovi 1 fir de praz 1 ceapă 1 cană cu suc de roşii 1 crenguţă de cimbru 2-3 foi de dafin 1 legătură de pătrunjel ulei sare piper…

Read more »

Cocktail cu vodca si suc de portocale

28 February 2013
CocktailCocktail cu vodca si suc de portocale din: vodca, lichior, suc de potocala si menta. Ingrediente: 45 ml vodcă 30 ml lichior/schnapps de piersici 120 ml suc de portocale 1 felie de portocală şi o frunzuliţă de mentă, pentru decor   Mod de preparare: Se pun vodca şi lichiorul de piersici în shaker şi se…

Read more »

Reteta zilei: Coaste de miel in crusta de pesmet

28 February 2013
Coaste_de_miel_in_crusta_de_pesmet_4Coaste de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, piure de mazare, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar de dijon. Ingrediente: 2 randuri coaste de miel 15g unt nesarat 1 lingura de ulei de masline Sare si piper dupa gust Piure de mazare pentru servire Ingrediente pentru crusta:…

Read more »

Musaca olteneasca

28 February 2013
Retete_1Musaca olteneasca din: cartofi, carne tocata de porc, ciuperci, ceapa, sare, piper si oua. Ingrediente: 1 kg cartofi fierti 1 kg carne tocata de porc 1/2 kg ciuperci 3-4 cepe sare piper 2 oua   Mod de preparare: Cartofii fierţi îi dai prin maşina de tocat împreună cu carnea. Ceapa o căleşti împreună cu ciupercile…

Read more »

Ratatouille cu rozmarin

28 February 2013
Ratatouille_cu_rozmarinRatatouille cu rozmarin din: vinete, dovlecei, ardei grasi, rosii, ceapa, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 300 g vinete 300 g dovlecei mici 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 1 ardei rgas galben 300 g rosii 2 cepe 2 catei de usturoi 1 lingurita rozmarin proaspat 7 linguri ulei de…

Read more »

Pere in sos de vin

28 February 2013
Pere_in_sos_de_vinPere in sos de vin din: pere, vin rosu, zahar pudra, miere, scortisoara, coaja de portocala, esenta de vanilie, cuisoare, boabe de piper negru si nucsoara. Ingrediente: 8 pere 1 l vin rosu 100 g zahar pudra 2 linguri cu miere 2 linguri cu scortisoara coaja rasa de la o portocala esenta de vanilie cuisoare…

Read more »

Cartofi crocanti

28 February 2013
Cartofi_crocantiCartofi crocanti din: cartofi, parmezan, usturoi, carne tocata de mancat, rosii cherry, patrunjel verde, chimen, malai, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 4 cartofi 200 g parmezan 4 catei de usturoi 300 g carne tocata de manzat 10-12 rosii cherry patrunjel verde 1 lingurita cu chimen pisat malai sare piper ulei de masline  …

Read more »

Retete de post: Ghiveci picant

28 February 2013
Ghiveci_picantGhiveci picant din: cartofi, telina, morcovi, ardei grasi, ardei iute, ceapa, fasole fiarta, foi de dafin, rosii decojite, pasta de tomate, supa de legume, ulei, boia de ardei iute, boabe de piper, sare si piper. Ingrediente: 6-7 cartofi 1 telina mica 2 morcovi 1-2 ardei grasi 1 ardei iute 2 cepe 1 cana cu fasole…

Read more »

Placinta de homar

28 February 2013
Placinta_de_homarPlacinta de homar din: unt fara sare, ceapa, morcov, porumb, mazare, faina, lapte, supa de pui, homar, cimbru, sare, piper, foaie de plainta si ou. Ingrediente: 2 linguri unt fara sare 3/4 ceapa taiata cubulete 1 morcov facut cubulete 3/4 cana porumb congelat 1 – 3/4 cana mazare congelata 3/4 cana faina 1 cana lapte…

Read more »

Reteta zilei: Salata de paste cu ton si legume

28 February 2013
Salata_de_paste_cu_ton_si_legume_7Salata de paste cu ton si legume din: paste, ton in ulei, masline, castraveti, sare, piper, coaja de lamaie, suc de lamaie, ulei de masline si maioneza. Ingrediente: 200-300 g paste 2 cutii ton in ulei vegetal 8 masline taiate felii 2 castraveți, tăiati cubulete mici sare si piper negru dupa gust Ingrediente dressing: coaja…

Read more »

Tigaie cu fructe de padure

28 February 2013
Tigaie_cu_fructe_de_padureTigaie cu fructe de padure din: faina, zahar, sare, oua, zahar vanilat, lapte, zahar pudra, unt si fructe de padure. Ingrediente: 75 g faina 25 g zahar un praf de sare 2 oua 1 pliculet cu zahar vanilat 110 ml lapte 2 linguri zahar pudra (pentru pudrat) 60 g unt pentru uns tava fructe de…

Read more »

Sparanghel verde cu sos

28 February 2013
Sparanghel_verde_cu_sosSparanghel verde cu sos din: sparanghel verde, oua, unt, lamaie, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 500 g sparanghel verde 4 ouă fierte tari 100 g unt 1 lămâie 4 fire pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Se decupează capetele veș­tede sau tari ale sparanghelului și se decojesc tijele în dreptul treimii inferioare, cu ajutorul…

Read more »

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
Scrie un comentariu

Scris de pe August 14, 2013 în Retete&Bauturi

 

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: