RSS

Pere umplute

01 Sep

Pere umplute cu branza ricotta din: branza ricotta, miere, masline, caise uscate, boia, pere, suc de mere.

Pere umplute cu branza ricotta

 

Ingrediente:

  • 1/2 cana branza ricotta
  • 1 lingura de miere
  • 8 masline, tocate
  • 4 caise uscate, tocate
  • 1 varf de cuțit de boia
  • 2 pere
  • 2/3 cana suc de mere

 

Mod de preparare:

Combinați branza ricotta, mierea, maslinele tocate, caisele tocate și boiaua de ardei. Se amesteca bine. Taiati perele in jumatate si indepartati cotoarele. Umpleti perele cu amestecul de ricotta.

Pere_umplute_cu_branza_ricotta_04

 
Scrie un comentariu

Scris de pe Septembrie 1, 2013 în Retete&Bauturi

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: